Za bh fudbal je najbolje da prodju.Eborg wrote:Svi ocekuju majorizirane da ispadnu, mozda se nafuraju pa odigraju utakmicu zivota.
Jebo politiku ako ce nekom od nas donjet dobra.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Za bh fudbal je najbolje da prodju.Eborg wrote:Svi ocekuju majorizirane da ispadnu, mozda se nafuraju pa odigraju utakmicu zivota.
Evo odmah cu te demantirati. Kukesi kada je igrao sa Sarajevom nije se uopste nalazio na UEFA listi dok Metalurg kada je igrao sa Zeljom bio 366 od 450 klubova tako da se ovo zove "ajmo malo pricati argumentima" Danas je Kukesi 303 a Metalurg 324.Muhamed Đakmić wrote:Neće, ali je definitivno veći od skopskog Metalurga i redovan je učesnik evropskih takmičenja. Nejse, nebitno je u svakom slučaju sve to, sramota je sramota.hrasno38 wrote:Jos ce Kukesi iz Kukesa tamo negdje u Albaniji gdje bog kornere izvodi pred maksimalno 5000 gledalaca ispasti gigant iz Pitarski pera1946--1987 wrote:Kukesi poslije nas izbaci i metalurg iz ukrajine, a onda dobro namuci trabzon te godine
Ma nisam ja druze nikakva gromada nego se samo sluzim internetomMuhamed Đakmić wrote:![]()
Demantovan sam, povlačim se, ne mogu ja sa ovakvom gromadom raspravljati
Ne moze tako ode onda s puncem komplet famelija...Eborg wrote:Za BH fudbal je najbolje da 95% ekipe Nogometnog saveza BiH i SDA/HDZ/SNSD umre od raka u sto kracem roku.
Ali posto su takva cuda nerealna - sumnjam da ce prolazak Zrinjskog nesto promijeniti jer ionako ispadaju odmah u narednom kolu . Oni su jednostavno ekipa bez kapaciteta. Odigraju dobro na iskustvo u ligi ali nikada nisu neka ekipa od koje se moze ocekivati iskorak.
NaravnoMuhamed Đakmić wrote:Samo nastavi da se služiš internetom majstore
Oni ako prođu, ja prestajem pratiti fudbal.Eborg wrote:Svi ocekuju majorizirane da ispadnu, mozda se nafuraju pa odigraju utakmicu zivota.
Tako si i prosle sezone reko da ces skocit s balkona il se ranit pa sta biLogovan wrote:Oni ako prođu, ja prestajem pratiti fudbal.Eborg wrote:Svi ocekuju majorizirane da ispadnu, mozda se nafuraju pa odigraju utakmicu zivota.![]()
Pa skočio sam.sumirprimus wrote:Tako si i prosle sezone reko da ces skocit s balkona il se ranit pa sta biLogovan wrote:Oni ako prođu, ja prestajem pratiti fudbal.Eborg wrote:Svi ocekuju majorizirane da ispadnu, mozda se nafuraju pa odigraju utakmicu zivota.![]()
Ja koliko znam, to je podvig već 15 godinaHerr Flick wrote:...dok ce podvig biti prolazak protiv klubova iz Bugarske,Mađarske,Izraela itd
Gruzijski klubovi su također svi ispaliŠveđanin wrote:Jako jadna liga.
Izuzmi zemlje gdje je fudbal na nuli popularnosti (npr Baltik), izuzmi patuljaste drzave.... od milionskih drzava Bosna ima najlosiju ligu. I jedna je od rijetkih zemalja koja od 90tih do danas jos nije imala svog predstavnika u Evropi.
Dva pretkola ili više od dva?Dr. Kuca wrote:Zadnjih nekoliko godina jedino je Sarajevo uspjevalo proci vise od 2 pretkola.