Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne mogu računati na osam prvotimaca. Odranije su povrijeđeni Radovanović i Mehanović, nedavno su se povrijedili Kuduzović i Todorović, dok Janković, Salihović, Mujić i Šećerović imaju po tri žuta kartona. Svakoj ekipi na svijetu je izostanak osam prvotimaca nenadoknadiv, pa tako i nama. Međutim, mi moramo istrčati na teren, a pred našim navijačima od svojih igrača tražit ću bespoštednu borbu. Čuda u fudbalu su moguća, zato je fudbal najpopularniji sport", kaže Alfredo Acacio Casimiro, trener Slobode.
leo karan wrote:Ne mogu računati na osam prvotimaca. Odranije su povrijeđeni Radovanović i Mehanović, nedavno su se povrijedili Kuduzović i Todorović, dok Janković, Salihović, Mujić i Šećerović imaju po tri žuta kartona. Svakoj ekipi na svijetu je izostanak osam prvotimaca nenadoknadiv, pa tako i nama. Međutim, mi moramo istrčati na teren, a pred našim navijačima od svojih igrača tražit ću bespoštednu borbu. Čuda u fudbalu su moguća, zato je fudbal najpopularniji sport", kaže Alfredo Acacio Casimiro, trener Slobode.
Navalit od prve minute...5 utrpat ako moze.
I to do 20.min (kasnije će biti daleko teže probiti bunker kojeg' će vjerovatno igrati), a onda ubaciti trojicu iz akademije, lagano završiti tekmu i euforično u pauzu koju ćemo Inšallah dugo pamtiti nadam se!
Ne znam majke mi ali me strah ove Slobode pravo, stalno izjavljuju kako im fali pola tima i kako smo mi apsolutni favoriti (ok i jesmo favoriti), imam osjecaj da ce oni u utakmicu uci s ciljem da ne pogledaju na nas gol i da ce se od prve minute braniti sa svim igracima, uz takvu postavku igre dodajmo i agresivnost koju ce imati jer igraju sa Sarajevom, onda dodajmo nas imperativ pobjede i pritisak koji taj imperativ nosi... zajebano, mislim da ce s njima biti teze nego sto vecina misli.
Sigurna pobjeda sto strumfovi najavljuju po forumu od po 5-6 razlike (a vamo se opet nadaju cudu) me ne zanima, samo da je upisati 3 boda pa kako god.
Prije nekoliko mjeseci napisah kako bih bio zadovoljan sa -1, -2 boda na kraju, s obzirom na raspored. Sutra imamo taman priliku da zavrsimo na -2 i tako udjemo u proljecni dio sa situacijom u nasim rukama.
Sve nam jace ekipe dolaze osim Veleza. Znaci pobjeda sutra je pod moranje.