Pa hocemo li govorit istinu ili ne? Jedan, ili 101, ja sam se referisao na njegovu "svi ko jedan su glasali". Nisu, znaci laze.
Toliko Bosnjaka, toliko vjere, a toliko lazi. KAKO to moze ici jedno uz drugo?
Pa hocemo li govorit istinu ili ne? Jedan, ili 101, ja sam se referisao na njegovu "svi ko jedan su glasali". Nisu, znaci laze.
Kad Dino hadžija može lagati, onda znaš dokle smo doveli Islam u protektoratu zvanom Bosna i Hercegovina
Ovako su nekad i bunka.
hadzija je tek poceo, more mu se sta i halaliti. Dje ces triejs godina slusati lazi i jos to traziti. Mazohizam.Student_u_Ostavci wrote: ↑29/04/2023 20:04 Kad Dino hadžija može lagati, onda znaš dokle smo doveli Islam u protektoratu zvanom Bosna i Hercegovina
Genetičar, naučnik.
Tacno. Moja greska. Nije ni bitno samo da nije u rukama NESa i SBiH.Styling wrote: ↑29/04/2023 18:53Ministarstvo poljoprivrede je otišlo NIP-u. Originalno je bilo pripalo NES-u. Sad NIP ima dva.Login77777 wrote: ↑29/04/2023 18:27
Vrlo moguce. Siguran sam da nisu svi iz NES i SBiH bili za ovo sto su im naredili.
NESu vjerovatno strah da ih SDA izbaci iz Vlade USK. A Semiru proradio ego misleci moze biti premijer.
Bolje je ovako. Inace bi isla cetri ministranstva NESu i SBiH. Ovako to ostaje SDPu. Ovako imaju jedno manje sto je otislo Isaku a drugo je HDZ dao 90i.
Ma jel Bgti tek počeo, šta mi napričalaserShow wrote: ↑29/04/2023 20:10hadzija je tek poceo, more mu se sta i halaliti. Dje ces triejs godina slusati lazi i jos to traziti. Mazohizam.Student_u_Ostavci wrote: ↑29/04/2023 20:04 Kad Dino hadžija može lagati, onda znaš dokle smo doveli Islam u protektoratu zvanom Bosna i Hercegovina
Naucio zna se gdje.Student_u_Ostavci wrote: ↑29/04/2023 20:04Kad Dino hadžija može lagati, onda znaš dokle smo doveli Islam u protektoratu zvanom Bosna i Hercegovina![]()
'Mi ćemo neposobne SDPovce zamijeniti tu i tu'Login77777 wrote: ↑29/04/2023 20:13Naucio zna se gdje.Student_u_Ostavci wrote: ↑29/04/2023 20:04
Kad Dino hadžija može lagati, onda znaš dokle smo doveli Islam u protektoratu zvanom Bosna i Hercegovina![]()
![]()
Ta opcija moze tebi i tvom potomstvu osigurati samo casno polaganje zivota za punoljetne i masovne grobnice za maloljetne. Jednostavno, ne mozes pobijediti u ratu ni sa Srbima niti sa Hrvatima, preslabi smo. Mozemo biti moralni pobjednici, ali ne mozemo pobijediti na terenu.Hajvan wrote: ↑29/04/2023 17:21To se namece kao jedina opcija koja moze osigurati uducnost mojem potomstvufuneral blues wrote: ↑29/04/2023 17:05
Pa nista, ostaje ti samo ili da protjeras Srbe i Hrvate iz BiH, koji su tu starosjedioci, ili eventualno da od ova 3 kantona napravimo nesto.
Jbg, izmedju svoje djece i tih gore nabrojanoh, biram djecu
Zamisli kada ga mrze ovi SDF forumasi koji rade za dnevnicu kako ga tek ovi iz vrh stranke mrze koji su ostali bez budzeta KS i FBiH.Idemedosumom wrote: ↑29/04/2023 20:13 Dino ih uz saveznike porazio na svim nivoima. Od opštine, kantona, države do entiteta.
Nije ni čudno što ga ovoliko mrze.
Ovo je dobro
zamisli onda koliko je dobar, da je otisao iz sda i pokopao ih na svim nivoima. Brao dinokio.Student_u_Ostavci wrote: ↑29/04/2023 20:12 15 ljeta u SDAu ali je tek počeo da laže. A de hadžija, nisi treb'o
sajber87 wrote: ↑29/04/2023 12:50 https://avaz.ba/vijesti/bih/825802/prip ... azina-stav
Da li je ovo realno, sta bi rekao avdo avdic na ovo
Vjerujes li ti u ove gluposti koje pises ili pises kako Filip Mursel diktira a ti si samo jos jedan botinjos koji to prenosiPrpa.ba wrote: ↑29/04/2023 13:27 SBiH i NES su vam trn u oku jer su ogolili vlast u kojoj je vise katolika i pravoslavaca, nego Bosnjaka. Murphy planirao amortizovati HDZ-ovstinu ne bi li nam prodali pricu o "padu rezima", a Efendic i Ogresevic izradili.
Nema sada kmeke, nego citajte Rami Isaku "program".![]()
https://avaz.ba/avaz-tv/ostalo/825871/a ... se-montirazippoo87 wrote: ↑29/04/2023 20:27sajber87 wrote: ↑29/04/2023 12:50 https://avaz.ba/vijesti/bih/825802/prip ... azina-stav
Da li je ovo realno, sta bi rekao avdo avdic na ovo
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta je ovo ,sunce ti kalajisano![]()
Pronadjose glavnog i odgovornog BOTA u Osmicinom stanu![]()
![]()
Oj boze dragi,pa kakav sljam su ovi iz SDA i Osmicina kriminalna botovska mreza.
Mursel (stav) napise neku laz a onda ovi botovi to dijele po drustvenim mrezama...nisu ni ofirni u PM.
Tako ti je to kada pratis Osmicu sa kupljenom diplomom.
Koji god da je supak, treba istraziti. Evo sta kaze, lako se moze provjeriti
- E sad... sada... ovo je... ovo je provociranje... Znate šta imam, imam cips, moju adresu, koja nije nikakva Mehmedagićeva adresa, niti ja imam ikakve veze sa tim stanom. Živim u stanu koji smo ja i supruga kupili na kredti prije 10 godina i živim 10 godina u tom stanu. Zajedno sa suprugom i dvoje djece. Nikada nisam bio niti podstanar Osmana Mehmedagića niti sam bio u njegovoj privatnoj kući niti znam gdje mu je privatna kuća, niti znam da ima stan. Niti sam bio u njegovom stanu, tako da je ovo potpuna neistina. Zašto je Slobodna Bosna plasirala tu vijest ja ne znam. Ne mogu ovaj... - rekao je Begović, pa dodao:
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/29 ... asova.htmllaserShow wrote: ↑29/04/2023 20:36Koji god da je supak, treba istraziti. Evo sta kaze, lako se moze provjeriti
- E sad... sada... ovo je... ovo je provociranje... Znate šta imam, imam cips, moju adresu, koja nije nikakva Mehmedagićeva adresa, niti ja imam ikakve veze sa tim stanom. Živim u stanu koji smo ja i supruga kupili na kredti prije 10 godina i živim 10 godina u tom stanu. Zajedno sa suprugom i dvoje djece. Nikada nisam bio niti podstanar Osmana Mehmedagića niti sam bio u njegovoj privatnoj kući niti znam gdje mu je privatna kuća, niti znam da ima stan. Niti sam bio u njegovom stanu, tako da je ovo potpuna neistina. Zašto je Slobodna Bosna plasirala tu vijest ja ne znam. Ne mogu ovaj... - rekao je Begović, pa dodao: