Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
Bosnian Dragon1
#9876 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bloo, gdje nestade? 
- Averus
-
Madrid
#9878 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Problem je sto ne ukljucuje dlc-ove (osim za mass effect 1 i neka oruzja za ME2), a sami DLC-ovi su mislim dosta skuplji od ove trilogie, a nije sad da su bas nevazni...
trebali su to sve upakovati sa nesto vecom cijenom.
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#9879 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
hvala buddy
-
Bosnian Dragon1
#9880 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
mogu li se kako unovciti ti badges, ja immma trenutno 5+ jer imam 9 igara, fali jos jedna za 10+Decerto wrote:hvala buddytrebala mi jedna igra da dobijem 50plus badge na steamu,i to je to
- Decerto
#9881 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jokBosnian Dragon1 wrote:mogu li se kako unovciti ti badges, ja immma trenutno 5+ jer imam 9 igara, fali jos jedna za 10+Decerto wrote:hvala buddytrebala mi jedna igra da dobijem 50plus badge na steamu,i to je to
- BHCluster
-
Bosnian Dragon1
#9883 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
hvala buddy
trebala mi jedna igra da dobijem 50plus badge na steamu,i to je to
[/quote]
mogu li se kako unovciti ti badges, ja immma trenutno 5+ jer imam 9 igara, fali jos jedna za 10+[/quote]
jok
to ti je samo za exp (lvle) i show-off
[/quote]
moze li se taj exp unovcit, kao neki popust na igru sto je veci exp itd
mogu li se kako unovciti ti badges, ja immma trenutno 5+ jer imam 9 igara, fali jos jedna za 10+[/quote]
jok
- Decerto
#9884 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
mogu li se kako unovciti ti badges, ja immma trenutno 5+ jer imam 9 igara, fali jos jedna za 10+[/quote]Bosnian Dragon1 wrote:hvala buddytrebala mi jedna igra da dobijem 50plus badge na steamu,i to je to
jok
imas neke bonuse,vise slotova za friends list,mozes showcase iteme na profilu ili screenshotove,jos neke sitnice..
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#9885 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
a može li se metro zamijeniti ako imaš veći exp?Decerto wrote:
imas neke bonuse,vise slotova za friends list,mozes showcase iteme na profilu ili screenshotove,jos neke sitnice..
- Creasy
#9886 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I ja bih ovu rado opet igrao:sluga_okupatora wrote:Jel' zna neko ima li se gdje online poigrati jedna stara igrica (forumasi 30+ bi trebali znati) - zove se Gauntlet II?
Puca me nekakva nostalgija za djetinjstvom pa se sjetio te igrice![]()
Ono 4 igraca, wizard, elf, warrior & valkyre - bila prvo po igraonicama a kasnije na nintendu.
- ExNihilo
#9887 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zero Hour i famozni mismatch error 
- Decerto
#9888 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Chmoljo wrote:a može li se metro zamijeniti ako imaš veći exp?Decerto wrote:
- sema911s
#9889 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
generals i zero hour ta igra jos ima u merkuru da se kupi orginal 4,99,. dobijete veliki poster upustvo o igri,. 4 cd, i neke nalje,., jbte moje radosti kada sam otvaro,.,ko malo dijete
- BHCluster
#9890 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A kada krenes igrati, onda igras sa najboljim mogucim postavkama i svaku misiju moras da zavrsis do kraja, svaki zvuk saki krater. Kada sam cuo da ovu novu sto je skoro zavrsena bila otkazali stvaro mi bi krivo. Svaku sam igru iz C&C serije igrao.sema911s wrote:generals i zero hour ta igra jos ima u merkuru da se kupi orginal 4,99,. dobijete veliki poster upustvo o igri,. 4 cd, i neke nalje,., jbte moje radosti kada sam otvaro,.,ko malo dijete
-
Bosnian Dragon1
#9891 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
jel to nesto na moj racun? hahahhahhhaChmoljo wrote:a može li se metro zamijeniti ako imaš veći exp?Decerto wrote:
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#9892 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma jok.Bosnian Dragon1 wrote: jel to nesto na moj racun? hahahhahhha
ho'š se mijenjati, imam Avencast Rise of the Mage?
- mO k3
#9893 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Samo cs 1.6
sve ostalo pi-... dim
sve ostalo pi-... dim
- Creasy
#9894 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
BHCluster wrote:A kada krenes igrati, onda igras sa najboljim mogucim postavkama i svaku misiju moras da zavrsis do kraja, svaki zvuk saki krater. Kada sam cuo da ovu novu sto je skoro zavrsena bila otkazali stvaro mi bi krivo. Svaku sam igru iz C&C serije igrao.sema911s wrote:generals i zero hour ta igra jos ima u merkuru da se kupi orginal 4,99,. dobijete veliki poster upustvo o igri,. 4 cd, i neke nalje,., jbte moje radosti kada sam otvaro,.,ko malo dijete
Jest samo što je meni Zero Hour daleko najbolji od svih serijala, recimo onaj 3. dio je bezveze, sa onim laserima i robotima... Koliko je igra dobra govori podatak da se i danas igra, iako je izašla prije 11 godina čini mi se...
Btw, ako se može sakupiti ovde nas 5-6, mogli bi razbaciti koju 2vs2 ili 3vs3... hehe
- Brkooo
#9895 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
tacno mi te zaomO k3 wrote:Samo cs 1.6![]()
sve ostalo pi-... dim
- Capajebo
#9896 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
+1mO k3 wrote:Samo cs 1.6![]()
sve ostalo pi-... dim
Igram ovaj CS:GO, ali nije ni blizu 1.6
-
Seherovac
#9897 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
I ja sam igrao, pa haman sve igre iz C&C serije, a poceo sam sa C&C generalsom nekad 2004. A ovaj što govori za robote i to to je C&C Tiberium wars, a ima i ekspanzija C&C Kane`s Wrath. Inače to trenutno igram i meni je pravo dobra igrica, a ima i jak community. Ima i njen nastavak Tiberium Alliances ali nisam nikada igrao... A to ako ima igra orginal uzeti za tako malo pare to je odlično, jer možete igrati preko EA servera. što je puno bolji doživljaj nego hebavati se sa raznim programima preko kojeg se igra ako je fušer. A ovi sa crackovanom verzijom možete igrati preko Tunggle-a, koji je po meni najbolji od programa te vrste. Ne puca konekcija i dobro je pravo. Inace za C&C ZH, kome je dosadilo da igra, ima pravo puno modova. Najpoznatiji je Shockwave mode, gdje imate još dodatnih frakcija, novu kampanju i ostalo. Ima Chinese Earthquake general kojem je super weapon ogromni top koji izaziva zemljotrese...

-
stup metropola
#9898 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
igra li ko ovdje pes 6 online ? ja igram sa phoenix 13-14 patchom
- BHCluster
#9899 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
U Tiberiumu jesi li stigao do Sarajeva? Ja kada sam to vidio u igri jos mi draze bi.Seherovac wrote:I ja sam igrao, pa haman sve igre iz C&C serije, a poceo sam sa C&C generalsom nekad 2004. A ovaj što govori za robote i to to je C&C Tiberium wars, a ima i ekspanzija C&C Kane`s Wrath. Inače to trenutno igram i meni je pravo dobra igrica, a ima i jak community. Ima i njen nastavak Tiberium Alliances ali nisam nikada igrao... A to ako ima igra orginal uzeti za tako malo pare to je odlično, jer možete igrati preko EA servera. što je puno bolji doživljaj nego hebavati se sa raznim programima preko kojeg se igra ako je fušer. A ovi sa crackovanom verzijom možete igrati preko Tunggle-a, koji je po meni najbolji od programa te vrste. Ne puca konekcija i dobro je pravo. Inace za C&C ZH, kome je dosadilo da igra, ima pravo puno modova. Najpoznatiji je Shockwave mode, gdje imate još dodatnih frakcija, novu kampanju i ostalo. Ima Chinese Earthquake general kojem je super weapon ogromni top koji izaziva zemljotrese...![]()
-
Seherovac
#9900 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma kampanja je davno prekucana, sada pucam online. Inače zanimljivo je, a gore sam zaboravio napomenut, to što Temple prime od Noda, odnosno glavni štab jedne od frakcija iz igrice, se nalazi u Sarajevu. I tu se odvija finalna misija kampanje...