SDA-All about
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#9876 Re: SDA-All about
Nisam ni rekao da je spomenuo ''zlatne kašike''. Ne budi površan već ponovo pažljivo pročitaj šta sam gore napisao povodom ove izjave.
-
Katamaran_Sa
#9877 Re: SDA-All about
Ne kontam, nisam ista rekao povodom tvoj pisanja osim da preneses cijeli tekst, nisi spominjao kasike a ja nisam ni tvrdio da jesiantimobbing wrote:Nisam ni rekao da je spomenuo ''zlatne kašike''. Ne budi površan već ponovo pažljivo pročitaj šta sam gore napisao povodom ove izjave.
-
guruman
#9878 Re: SDA-All about
HeHe.. da sam znao ne bih nikada spomenuo te zlatne kašike.Otegle se diskusije.Nickovi se prepoznaju ko od šale,zna se šta će koji valjati dalje.Džaba im.. Zlato je zlato.Nije zlato sve što sija ,al može bit iste boje.E to što je iste boje ,ima ga u izobilju ,a najviše u ZELENOJ travi.Tu se pase do mile volje,ne trebaju ti zlatne kašike,jedi rukama ,nogama,njuškom ili kako ti je volja.,u punoj slobodi i pri punoj svijesti.Dolazi novo vrijeme,potrošilo se ,isfućkalo se i još se fučka,onemalo se,stranci podozrivi,strani fondovi opasni al zna se đe će muha nego na g....,.Još samo se tu nadaju da šta ugrabe,onda vozdra narode "što sam reko,nisam reko" , "što sam zaimo nisam to ja ni moja poštena familija" ,"sve je po zakonu ",potrošača hublehe ima još napretek.
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#9879 Re: SDA-All about
Htio sam prenijeti u cijelosti izjavu ali sam odustao, kad sam vidio spominjanje časnih imena u kontekstu spominjanja ljudi čije riječi ne prate njihova djela. Možda griješim jer se ljudska djela cijene prema nijetu/namjeri. Međutim, sa druge strane, starost, senilnost i iscrpljenost prvog čovjeka, koji je sudeći po kiši koja je padala za vrijeme njegove dženaze izgleda imao najbolje namjere, ne opravda ultra-kriminal ovih psihopata bez ikakvih humanih ljudskih osjećanja, koji su kao skakavci-štetočine došli poslije njega i napravili kolateralne dugoročne štete državi i ovom napaćenom narodu razvučene pameti. Smatram abnormalnim ponašanjem jednog dijela poštenih ljudi iz SDA koji već 23 godine prepuštaju da se problemi ratnih profitera, eksploatacije, socijalne nepravde, kriminala i korupcije rješavaju sami od sebe ne čineći ništa da spriječe one u svojih redovima koji učestvuju u istom. Da bi se vidio stepen moralne izopačenosti našeg društva dovoljno je otići na FB i vidjeti mlade ljude iz SDA kako pritišću ''like'' na profilima kriminaliziranih SDA predvodnika. Dakle, radi se o mladim ljudima sa istovjetnim psiho-patološkim poremećajem ali koji još uvijek nisu došli u poziciju vlasti da rade identične stvari, a ako dođu sigurno će se ponašati po istom kriminalnom obrascu. Neka nam je Uzvišeni Bog svima na pomoći.Katamaran_Sa wrote:Ne kontam, nisam ista rekao povodom tvoj pisanja osim da preneses cijeli tekst, nisi spominjao kasike a ja nisam ni tvrdio da jesiantimobbing wrote:Nisam ni rekao da je spomenuo ''zlatne kašike''. Ne budi površan već ponovo pažljivo pročitaj šta sam gore napisao povodom ove izjave.
- antimobbing
#9880 Re: SDA-All about
Evo, pojedinac ubjeđuje javnost da nije istina ono što su sinoć lijepo čuli milioni ljudi ispred tv-a šta je izjavio!?antimobbing wrote:Darko je jedan bezvezan lik, davno apsolviran i provaljen. Nego, kad ga već spominjete Pomilka maloprije sam pola sata analizirao njegov govor tijela i pomno pratio gestikulacije na licu. Pomilko laže i nešto krije. Klasični psihopata koji u sebi uopće nema srama ili griže savjesti, sa emocijama najpliće vrste i potpunim nedostatkom osjećanja.
Dobro sam ga procjenio - pravi psihopata.http://www.klix.ba/vijesti/bih/zivko-bu ... /130528042
Živko Budimir: Nisam rekao da je Armija BiH napadala Hrvatsku
-
Innovation
#9881 Re: SDA-All about
Ko je pametan, jako dobro je razumio sta je g. Budimir rekao. Samo zlobnici i "psihopate" mogu izokrenuti izjavu koja je bila potpuno jasno izrecena.
Predsjednik FBiH Živko Budimir sinoć je u emisiji "Pošteno" na FTV-u rekao kako je početkom proteklog rata s područja BiH vršena agresija na Republiku Hrvatsku, a danas je pojasnio svoju izjavu, jer smatra kako su ga pojedini mediji pogrešno interpretirali.
Živko Budimir (Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
"Još jednom ću ponoviti ono što sam sinoć rekao, a to je da je sa teritroije BiH vršena agresija na Republiku Hrvatsku i podsjetit ću vas na 1991. godinu i dešavanja u Dubrovniku i Ravnom, a nakon toga se sjetite Slavonskog Broda, Županje i drugih prostora u Hrvatskoj koji su napadani s teritorije BiH. To sam rekao i u emisiji, a nikako da je Armija BiH napadala republiku Hrvatsku", rekao je Budimir.
Budimir je kazao kako vjeruje da za namjerne krive interpretacije njegovih riječi postoji samo jedan razlog, a to je da se kod bošnjačkog naroda pokuša diskreditovati.
"Osobno vjerujem da takvo nešto Bošnjacima vrijeđa inteligenciju, ali jednako tako i moju. Svi znamo da su to činile postrojbe na prostoru BiH, da li su to samo postrojbe Republike Srpske ili i postrojbe koje su u BiH dolazile iz Jugoslavije i vršile agresiju na Hrvatsku", rekao je Budimir.
Budimir je kazao da su te činjenice svjesni svi koji znaju nešto o ratu u BiH i na području Jugoslavije.
Također je još rekao da je to pokušaj da ga se ocrni kod Bošnjaka koji su mu davali podršku kao predsjedniku FBiH, ali i dok je bio u zatvoru.
"Podršku sam dobio od Bošnjaka i dok sam obavljao dužnost i dok sam bio u zatvoru", rekao je Budimir.
Klix
Predsjednik FBiH Živko Budimir sinoć je u emisiji "Pošteno" na FTV-u rekao kako je početkom proteklog rata s područja BiH vršena agresija na Republiku Hrvatsku, a danas je pojasnio svoju izjavu, jer smatra kako su ga pojedini mediji pogrešno interpretirali.
"Još jednom ću ponoviti ono što sam sinoć rekao, a to je da je sa teritroije BiH vršena agresija na Republiku Hrvatsku i podsjetit ću vas na 1991. godinu i dešavanja u Dubrovniku i Ravnom, a nakon toga se sjetite Slavonskog Broda, Županje i drugih prostora u Hrvatskoj koji su napadani s teritorije BiH. To sam rekao i u emisiji, a nikako da je Armija BiH napadala republiku Hrvatsku", rekao je Budimir.
Budimir je kazao kako vjeruje da za namjerne krive interpretacije njegovih riječi postoji samo jedan razlog, a to je da se kod bošnjačkog naroda pokuša diskreditovati.
"Osobno vjerujem da takvo nešto Bošnjacima vrijeđa inteligenciju, ali jednako tako i moju. Svi znamo da su to činile postrojbe na prostoru BiH, da li su to samo postrojbe Republike Srpske ili i postrojbe koje su u BiH dolazile iz Jugoslavije i vršile agresiju na Hrvatsku", rekao je Budimir.
Budimir je kazao da su te činjenice svjesni svi koji znaju nešto o ratu u BiH i na području Jugoslavije.
Također je još rekao da je to pokušaj da ga se ocrni kod Bošnjaka koji su mu davali podršku kao predsjedniku FBiH, ali i dok je bio u zatvoru.
"Podršku sam dobio od Bošnjaka i dok sam obavljao dužnost i dok sam bio u zatvoru", rekao je Budimir.
Klix
- Thinker
#9882 Re: SDA-All about
antimobbing wrote:Šuti i trpi već dvadeset godina, a psihopate jašu li jašu nesmanjenom žestinom. Sabur pa u kabur. Eno, jedan hladno izjavi, ako se ne šali, kako Asim Sarajlić vozi auto marke Bentley Mulsanne čija je vrijednost oko 500.000 KM.
To je ova marka auta na slici.
Ako je ovo istina, koliko su onda teški ovi iznad njega?
Nema šanse da ga je pošteno zaradio, niti da ga je kupio na kredit.
Ukupan iznos kredita: 500.000 KM
Kamatna stopa: 6,9%
Rok otplate (god): 30 godina
Iznos anuiteta: 3.293 KM svaki mjesec narednih 30 godina života ako doživite.
Iznos kredita: 500.000 KM
Iznos kamata: 685.480 KM
Ukupno plaćanja: 1.185.480 KM
Za 30 godina ukupno je 360 anuiteta.
Zamislite samo kolika je KLASNA razlika između nekoga ko može kupiti auto od 500.000 KM za gotov novac i nekoga ko da bi tu istu vrijednost imao mora otići u Banku, podići kredit i svaki mjesec odvajati 3.293 KM narednih 30 godina svoga života? Ovaj napaćeni narod razvučene pameti uopće nije svjestan činjenice da su napravili KLASNE razlike koje se mjere milionima (KM) svjetlosnih godina. Ova agoniju i eksploataciju koju preživljavamo u ova tri fašistička nacionalna konc-logora poluzatvorenog tipa već dvadeset godina je obični fašizam i ništa više. Ko imalo ima pameti, shvatit će činjenicu da stotinjak kriminalaca u vlasti svim silama će se boriti da BiH nikada ne bude dio civilizirane Evrope niti članica EU jer su svjesni da ih očekuje zatvor.
Prijatelj BiH gospođa Doris Pack, njemačka političarka i zastupnica u Europskom parlamentu je to shvatila, a i ostali iz EU će to uskoro shvatiti, ako Bog da.
Stoga, administracije velikih sila i EU koje redovno prate i analiziraju naše pisanje na ovom forumu moraju shvatiti da kriminalci u vlasti nisu za suradnju već naprotiv sve rade kako bi BiH blokirali na njenom putu prema EU i zato trebaju učiniti sve kako bi 4 miliona BiH građana oslobodili iz ova tri fašistička konc-logora poluzatvorenog tipa u srcu Evrope.
Ako je U Bosni i Hercegovini Bentley ikada prošao i u tranzitu, ja ću ti kupiti jednog. Vi niste normalni ljudi kakav ba Bentley imate li vi dvije čiste u glavi. Eto kakvu bi vi državu pravili i blatili ljude bez ikakvih osnova i argumenata.
-
miki.ba
#9883 Re: SDA-All about
Ja Bentleya crne boje vidio neki dan na Carsiji, ne znam ko je vlasnik, a komšija vozi Audia R8.
- antimobbing
#9884 Re: SDA-All about
Samo sam napisao moje opservacije vezano za Budimira koje mogu biti tačne, a i ne moraju jer sve je u životu relativno, zato ne tvrdim da sam sto posto upravu. Većina psihopata u vlasti zanesena nekim svojim vizijama pravi kolateralne štete državi i narodu narodu svjesno ili nesvjesno, ne shvaćajući uopće da na kraju ni oni neće imati neke koristi od zla koje su radili drugima, radi ostvarenja svojih suženih ličnih interesa. Svjedoci smo da psihopate u vlasti uništavajući živote drugim ljudima radi svoje psihičke bolesti na kraju i sami najviše stradaju i budu uništeni, bez obzira koliko materijalnog bogatstva imali. Sve ide u krug i određenom vremenskom periodu se vrati nazad, tako i naša ljudska djela i nedjela. U zadnje vrijeme čitajući dnevnu štampu normalan čovjek ne može da ne primijetiti da su psihopate u vlasti beskrupulozno krenuli uništavati jedni druge, na isti onaj način kako su u zadnjih dvadeset godina uništavali živote običnim normalnim ljudima. Izgleda da ih je stigla ona narodna i da su se zaista ''o sebi zabavili'' jer zlo raditi drugom, a dobru se od Uzvišenog Boga nadati za sebe lično, to ne može.Innovation wrote: Ko je pametan, jako dobro je razumio sta je g. Budimir rekao. Samo zlobnici i "psihopate" mogu izokrenuti izjavu koja je bila potpuno jasno izrecena.
Last edited by antimobbing on 28/05/2013 12:17, edited 1 time in total.
- Shahab
#9885 Re: SDA-All about

Čak se i Hitler ustručavao zlouptrebljavati sudsku i tužilačku funkciju. Fotografija sa suđenja komunističkom revolucionaru Georgi Dimitrovu, koji je nakon poštenog suđenja, oslobođen optužbi za paljevinu Reichstaga u Berlinu. Koalicija Radončić-Lagumdžija-Čović sa svojim velikosrpskim saveznikom Dodikom, bezuspješno je pokušala diskreditovati i eliminisati Generala Budimira. Djetinjasti i komični pokušaji diskreditacije nastavljaju se i danas. Budimir je sinoć jasno rekao da je agresija na Hrvatski izvođena sa teritorija BiH, što je notorna istina, ali i da su agresiju i potporu Republici Srpskoj Krajini, davali velikosrbi iz Republike Srpske, koja je sastavni dio BiH. Još je potencirao da se njegove riječi ne odnose na Armiju BiH.
General Budimir preživio je ljudsku dramu politički montiranog procesa, za koje smo smatrali, da su ostavljeni zauvijek iza nas, u dalekoj i tmurnoj prošlosti. Kada Ustavni sud BiH, u kojem sjede predstavnici etabliranih zapadnih demokratija, donese jednoglasnu odluku, da se radi o flagrantnom kršenju ljudskih prava i teroru nepismenih i politički pristrasnih sudaca i tužilaca, onda definitivno padaju u vodu sve medijske konstrukcije recikliranih staljinista. Povijesna je činjenica da je komunistički pokret uvijek bio duboko dimenzioniran kriminogenim tipovima, tako je nepobitno da je Staljin opljačkao banku u Tbilsiju, a da je Staljina opet Josip Broz tokom angažmana u svojstvu agenta Kominterne , izvarao za novac namjenjen propagandnoj literaturi, tako što je sebi kupio čuveni dijamantni prsten u Istanbulu. Živko Budimir je častan i ponosan čovjek. Transparentan i dosljedan pravaš koji se jasno i hrabro suprotstavlja Dodikovim pijunima u Federaciji BiH.
- antimobbing
#9886 Re: SDA-All about
Wooow, kako je ovo jako!Shahab wrote:
Čak se i Hitler ustručavao zlouptrebljavati sudsku i tužilačku funkciju.
Iskreno bih volio da si upravu. Zanima me tvoja analiza njegovog veoma prisnog obrasca ponašanja sa psiho-patološkim ljudima iz vrha SDA. Mislim da ni jedan normalan, častan i transparentan čovjek ne može pronaći zajednički jezik i interes sa onima koji su nečastivi i netransparentni kao što je Budimir pronašao sa vrhom kriminalne neokomunističke SDA vrhuške. Nešto ne štima, zar ne? Na kraju, vrijeme će pokazati ko je Budimir.Shahab wrote: Živko Budimir je častan i ponosan čovjek. Transparentan i dosljedan pravaš koji se jasno i hrabro suprotstavlja Dodikovim pijunima u Federaciji BiH.

P.S: Na osnovu govora tijela i gestikulacija na licu Budimira tokom intervjua, donio sam zaključak da nešto krije, laže, ne govori istinu i da se radi o klasičnom psihopati. Imaš na internetu, a posebno na youtube dosta materijala vezano za čitanje govora tijela i gestikulacija lica. Mislim da će ti biti veoma korisno savladati te vještine.
Last edited by antimobbing on 28/05/2013 12:43, edited 4 times in total.
-
Innovation
#9887 Re: SDA-All about
Sasvim je jasno sta je covjek rekao.Innovation wrote:Ko je pametan, jako dobro je razumio sta je g. Budimir rekao. Samo zlobnici i "psihopate" mogu izokrenuti izjavu koja je bila potpuno jasno izrecena.
Klix
-
udrch
#9888 Re: SDA-All about
slažeš dok rekneš keks..sad sam ovo kopirao što si stavio pod navodnike i nigdje to ne postoji..antimobbing wrote:Jeste ali strani eksperti koji su dolazili u BiH odmah nakon rata, savjetovali su im da hitno krenu i ulože veliki novac u borbu protiv kriminala i korupcije, a oni su rekli ''Šta ćemo da ulažemo novac u borbu protiv kriminala i korupcije, bolje je da postavimo stakla na prozore i obnovimo fasade''. To je ona poslijeratna obnova sa kojom se Bakir stalno hvali. Sada, eto neka nam narod jede gole zidove, fasade i liže prozore. Politički kriminalci su uzeli tolikog maha da poput štetočina-skakavaca pojedoše svu BiH ekonomiju.DiplomataSaSela wrote:Kao i sve ostalo i ovo svako shvata na svoj nacin...bio sam u holideju u ratu kad je ovo govorio pa cuo sve...ovo je par recenica...bio je sve u pravu a ne postoji niko ko moze sprijecit sve...i ne znam sto 23 godine sa sda i mnogi drugu su tu bili upetljani u vlast prilicno...kasike je vise izlizano i pominjat te kmerske fraze sto izmisle jer ne znaju nista drugo...
de nam pojasni koji strani expert je rekao prvo, a koji domaći je rekao ovo drugo..
kad lažeš, nemoj makar stavljati citate pod navodnike..
a slagao si za ovog Bentleya i Sarajlića..
- antimobbing
#9889 Re: SDA-All about
Ovo je istina prijatelju moj virtualni. Strani eksperti su ih savjetovali da odmah krenu u borbu protiv kriminala i korupcije ali SDA koja je tada bila na vlasti nije poslušala. Raspitaj se malo kod ljudi koji su osnovali SDA i bili u vrhu, neposredno nakon završetka rata. Neka novinari koji čitaju ovaj forum provjere ove navode. Nego, prijatelju moj dobri virtualni, kad ćeš mene i Joseta pogurati do Poljina na kaficu kod Kifla-age? Dosadio brate, ovaj nivo ''Svjetina-fukara'' nikako ga proći. 
- Comrad
#9890 Re: SDA-All about
Jeste on to sve hinjski provukao da nije napadala Armija BiH, ali je bilo napada SA PROSTORA BiH. Je li morao to reci? Zasto nije mogao reci da je agresor četnik napadao sa prostora BiH, ne nije. On je samo rekao da je bilo napada sa prostora BiH.
A to je receno planski, jer kreten zna da ce njegovi pajdasi sutra biti osudjeni, pa da malo alibija nametne.
Rekao je da se moli za optuzeni vrh Herceg-Bosne i da vjeruje da ce biti oslobodjeni. To vam je ravno onome kad Dodik kaze da se nada da ce Seselj i ostali biti oslobodjeni.
Naravno, nije ravno vama kojima stranka govori sta cete pricati i sta cete misliti, ne do bog da tikvu ukljucite.
Sto se mene licno tice, i da nije pocinio krivicno djelo cinjenica je da je Budimir pomilovao tolike kriminalce, od kojih su neki okorjele ubice i lopovi, te tim ljudima nije mjesto u jednom drustvu.
A to je receno planski, jer kreten zna da ce njegovi pajdasi sutra biti osudjeni, pa da malo alibija nametne.
Rekao je da se moli za optuzeni vrh Herceg-Bosne i da vjeruje da ce biti oslobodjeni. To vam je ravno onome kad Dodik kaze da se nada da ce Seselj i ostali biti oslobodjeni.
Naravno, nije ravno vama kojima stranka govori sta cete pricati i sta cete misliti, ne do bog da tikvu ukljucite.
Sto se mene licno tice, i da nije pocinio krivicno djelo cinjenica je da je Budimir pomilovao tolike kriminalce, od kojih su neki okorjele ubice i lopovi, te tim ljudima nije mjesto u jednom drustvu.
- vee-jay
#9891 Re: SDA-All about
ovo je tolika glupost da joj se velicina moze uporediti sa velicinom univerzuma...Shahab wrote: Čak se i Hitler ustručavao zlouptrebljavati sudsku i tužilačku funkciju.
-
Innovation
#9892 Re: SDA-All about
Da li svim koji su to radili?Comrad wrote:Sto se mene licno tice, i da nije pocinio krivicno djelo cinjenica je da je Budimir pomilovao tolike kriminalce, od kojih su neki okorjele ubice i lopovi, te tim ljudima nije mjesto u jednom drustvu.
-
hizo ramidovic
#9893 Re: SDA-All about
jarane, tebi je izgleda proglasiti nekoga psihopatom kao reci dobar dan.antimobbing wrote:
P.S: Na osnovu govora tijela i gestikulacija na licu Budimira tokom intervjua, donio sam zaključak da nešto krije, laže, ne govori istinu i da se radi o klasičnom psihopati. Imaš na internetu, a posebno na youtube dosta materijala vezano za čitanje govora tijela i gestikulacija lica. Mislim da će ti biti veoma korisno savladati te vještine.
o'ladi malo, prika, i sa psihopatskim dijagnozama pocni najprije od sebe.
- UltrasNaBaterije
- Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu
#9894 Re: SDA-All about
Shahab wrote:
Čak se i Hitler ustručavao zlouptrebljavati sudsku i tužilačku funkciju. Fotografija sa suđenja komunističkom revolucionaru Georgi Dimitrovu, koji je nakon poštenog suđenja, oslobođen optužbi za paljevinu Reichstaga u Berlinu.
- antimobbing
#9895 Re: SDA-All about
To je neki moj individualni zaključak koji može biti tačan, a i ne mora. Donesen je na osnovu moga ličnog iskustva i više od 6 godina intenzivnog proučavanja fenomena mobbing-a, shodno tome i psihopatije jer jedan fenomen prožima drugi i usko su povezani. Vi možete prihvatiti ovo što pišem, a isto tako i odbaciti. Svako shodno svojoj inteligenciji može filtrirati informacije koje pročita. Evo, na primjer momak je izjavio kao Asim Sarajlić iz SDA vozi Bentley Mulsanne na osnovu čega sam napisao post, a on tvrdi da nije istinit. Dakle, sve je u životu relativno i ne mora biti sto posto tačno.hizo ramidovic wrote:jarane, tebi je izgleda proglasiti nekoga psihopatom kao reci dobar dan.antimobbing wrote:
o'ladi malo, prika, i sa psihopatskim dijagnozama pocni najprije od sebe.
Naravno, itekako se svi trebamo zapitati u kakvom konc-logoru pod vladavinom psihopata – Patokraciji živimo već dvadeset godina, gdje jedni voze auto od 500.000 KM, a drugi bukvalno umiru od gladi ili prose po emisijama ''Ispuni mi želju''.antimobbing wrote:Šuti i trpi već dvadeset godina, a psihopate jašu li jašu nesmanjenom žestinom. Sabur pa u kabur. Eno, jedan hladno izjavi, ako se ne šali, kako Asim Sarajlić vozi auto marke Bentley Mulsanne čija je vrijednost oko 500.000 KM.
To je ova marka auta na slici.
Ako je ovo istina, koliko su onda teški ovi iznad njega?
Nema šanse da ga je pošteno zaradio, niti da ga je kupio na kredit.
Ukupan iznos kredita: 500.000 KM
Kamatna stopa: 6,9%
Rok otplate (god): 30 godina
Iznos anuiteta: 3.293 KM svaki mjesec narednih 30 godina života ako doživite.
Iznos kredita: 500.000 KM
Iznos kamata: 685.480 KM
Ukupno plaćanja: 1.185.480 KM
Za 30 godina ukupno je 360 anuiteta.
Zamislite samo kolika je KLASNA razlika između nekoga ko može kupiti auto od 500.000 KM za gotov novac i nekoga ko da bi tu istu vrijednost imao mora otići u Banku, podići kredit i svaki mjesec odvajati 3.293 KM narednih 30 godina svoga života? Ovaj napaćeni narod razvučene pameti uopće nije svjestan činjenice da su napravili KLASNE razlike koje se mjere milionima (KM) svjetlosnih godina. Ova agoniju i eksploataciju koju preživljavamo u ova tri fašistička nacionalna konc-logora poluzatvorenog tipa već dvadeset godina je obični fašizam i ništa više. Ko imalo ima pameti, shvatit će činjenicu da stotinjak kriminalaca u vlasti svim silama će se boriti da BiH nikada ne bude dio civilizirane Evrope niti članica EU jer su svjesni da ih očekuje zatvor.
Prijatelj BiH gospođa Doris Pack, njemačka političarka i zastupnica u Europskom parlamentu je to shvatila, a i ostali iz EU će to uskoro shvatiti, ako Bog da.
Stoga, administracije velikih sila i EU koje redovno prate i analiziraju naše pisanje na ovom forumu moraju shvatiti da kriminalci u vlasti nisu za suradnju već naprotiv sve rade kako bi BiH blokirali na njenom putu prema EU i zato trebaju učiniti sve kako bi 4 miliona BiH građana oslobodili iz ova tri fašistička konc-logora poluzatvorenog tipa u srcu Evrope.
Last edited by antimobbing on 28/05/2013 14:04, edited 1 time in total.
- Corto Maltese
#9897 Re: SDA-All about
Nije valjda da smo dočekali da Fahro povlači ručnu na nizbrdici!?Treebeard wrote: http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... a-hrvatskuOstade nam mobo bRez poslaDnevni ABA3 wrote:Zbog narušavanja ugleda „Dnevnog avaza“ protiv odgovornog uposlenika bit će pokrenut disciplinski postupak.
Zaista je počelo.
- bimbokaposzta
#9898 Re: SDA-All about
Nikada! On samo, kao i uvijek do sada poštuje standarde profesijeCorto Maltese wrote:Nije valjda da smo dočekali da Fahro povlači ručnu na nizbrdici!?Treebeard wrote: http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... a-hrvatskuOstade nam mobo bRez poslaDnevni ABA3 wrote:Zbog narušavanja ugleda „Dnevnog avaza“ protiv odgovornog uposlenika bit će pokrenut disciplinski postupak.
Zaista je počelo.
- Co0l
#9899 Re: SDA-All about
Izvinio se citateljima a nije se izvinio onom ciju su izjavu lazirali.
Ah,da,ipak je to Avaz
Ah,da,ipak je to Avaz
- Comrad
#9900 Re: SDA-All about
Frajer je HLADNO izjavio da upucuje molitve za vrh rukovodstva herceg-bosne koji su trenutno u hagu i cekaju sutrasnju presudu. Kaze da se nada da ce biti oslobodjeni, jer nisu krivi? Pa meni je logicnije da se novinar ovoga ufatio. Narocito ako ih sutra osude.
Duska je postavila pitanje, u smislu "ako se osudi vrh hercegbosne i to sve poveze sa hrvatskom, da li ce se onda i hrvatska moci proglasiti agresorom na BiH".
Zatim zivkec pocinje pricu o tome kako je i hrvatska napadana sa prostora BiH, znaci nigdje veze. Nije zivko rekao da su ih cetnici, da ih je jna ili neko treci napadao sa prostora BiH, vec je samo rekao da su napadani iz BiH. Pa sto crni sijedi zivko nisi bio jasan i rekao cetnici su nas gadjali iz vase zemlje, naravno jer to nije ni mislio. I sam je tu ostavio prostor za spekulacije. A mislim da je poenta jasna sta je on htio reci, jer se pitanje odnosilo na to da je i hrvatska agresor na bih, a ovaj poceo pricu kako su i sa prostora bih pucali na hrvatsku.
Zivko ide istom linijom kao i dodik, podrzava ratne zlocince, te opravdava njihova djela, zatim pokusava perfidno izjednaciti krivicu.
Duska je postavila pitanje, u smislu "ako se osudi vrh hercegbosne i to sve poveze sa hrvatskom, da li ce se onda i hrvatska moci proglasiti agresorom na BiH".
Zatim zivkec pocinje pricu o tome kako je i hrvatska napadana sa prostora BiH, znaci nigdje veze. Nije zivko rekao da su ih cetnici, da ih je jna ili neko treci napadao sa prostora BiH, vec je samo rekao da su napadani iz BiH. Pa sto crni sijedi zivko nisi bio jasan i rekao cetnici su nas gadjali iz vase zemlje, naravno jer to nije ni mislio. I sam je tu ostavio prostor za spekulacije. A mislim da je poenta jasna sta je on htio reci, jer se pitanje odnosilo na to da je i hrvatska agresor na bih, a ovaj poceo pricu kako su i sa prostora bih pucali na hrvatsku.
Zivko ide istom linijom kao i dodik, podrzava ratne zlocince, te opravdava njihova djela, zatim pokusava perfidno izjednaciti krivicu.