FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Baltazar_khan
#9876 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
fk sarajevo - bate borisov 
-
north
#9877 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Svaki put kad ti je propadao godišnji nisi igrao LP, nego si igrao LE sa Orebrom, Haugesundom, Helsingborgom, Trnavom...jedine velike favorite koje smo izbacili su Levski isto LE, i izuzetak Genk - LP.....Da su ekipe iz LE koje samo gore naveop opet u šesiru i ja bi tako razmišljao....Ja sa Berberovićem i Kovačevićem na stoperskim pozicijama (Tatomirović prvu ne igra zbog kartona) ne vidim kako mi možemo ostvariti pozitivan rezultat protiv potencijalnih protivnika koji te mogu zapasti ...Jebi ga mogu i ja reći polufinale se smiješi, samo kako i s kim 
- Maharadza
#9878 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ma 2 štopera po meni trebaju jer nema šanse da taj jedan može pokriti i svoju poziciju i sve eventualne greške koje će SIGURNO napraviti ovaj drugi (bilo da je Tatko, Džemo ili drugi)! 
- SmokingMan
#9879 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Hajde da organizujemo malu igru,takmičenje 1 na 1,ko pogodi protivnika FK sarajevo dobiva kartu za sjever od gubitnika iz duela pogađanja.Jeste li za... 
- Logovan
#9880 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Može.SmokingMan wrote:Hajde da organizujemo malu igru,takmičenje 1 na 1,ko pogodi protivnika FK sarajevo dobiva kartu za sjever od gubitnika iz duela pogađanja.Jeste li za...
- cyprus
#9881 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Da je istok, pa hajdSmokingMan wrote:Hajde da organizujemo malu igru,takmičenje 1 na 1,ko pogodi protivnika FK sarajevo dobiva kartu za sjever od gubitnika iz duela pogađanja.Jeste li za...
- SmokingMan
#9882 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Eh da je meni plata 3.000 častio bih i sezonskom...cyprus wrote:Da je istok, pa hajdSmokingMan wrote:Hajde da organizujemo malu igru,takmičenje 1 na 1,ko pogodi protivnika FK sarajevo dobiva kartu za sjever od gubitnika iz duela pogađanja.Jeste li za...
- hodža
#9883 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Uživo sa izvlačenja gospodin
- cyprus
#9884 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Nešto kontam... Ako je još na snazi ona glupost o regionalnim grupama za izvlačenje, onda bi to moglo biti ovako: Steaua, BATE, Lech, Qarabaq i Helsinki bi mogli biti istočna, a Celtic, Dinamo, Maribor, Malmö, Molde i Videoton sjeverna... Nama bi u tom slučaju ostali ovi:
APOEL
Ludogorec
Maccabi Tel Aviv
Partizan
Midtjylland
i Skenderbeg
Partizan, APOEL i Maccabi imaju navijače nezgodne
političke orijentacije, tako da bi garant bilo sranja... Nisu neprolazni, ali generalno su jači i zbog svega bih ih volio izbjeć... Ludogorec je prejak, ljudi su se nosili sa Realom... Tu ne bi imali šanse... Ostaju nam Midtjylland i Skenderbeg kao daleko poželjnije opcije... Skenderbeg pogotovo, jer smo tu favoriti... Midtjylland sa druge strane bi bio favorit, ako ništa zbog lige čiji su šampioni, ali mislim da bi tu šanse Sarajeva bile relativno realne... Plus ona priča o skandinavskom fudbalu koji nam odgovara (iako ja nešto pretjerano i ne vjerujem u to)...
Dakle, ako je ova moja špekulacija imalo tačna, hoću Skenderbeg
APOEL
Ludogorec
Maccabi Tel Aviv
Partizan
Midtjylland
i Skenderbeg
Partizan, APOEL i Maccabi imaju navijače nezgodne
-
Labirint
#9885 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Noćas sam sanjao Steauuu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9886 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Jbo ga geografija, kako je Midtjyilland u nasoj grupi pored Dinama, Maribora pa i Videotona. Onda Ludogorec, a Helsinki ti u istocnoj....ne znam po kojem osnovu si ovo podijelio. Ako bude islo po regionalnim, onda je realnije: 1. Celtic, Malmo, Molde, Midtjylland, Helsinki, Lech; 2. Ludogorec, Macabi, Steaua, Bate, Qarabag, Apoel; 3. Sarajevo, Partizan, Dinamo, Skenderbeg, Maribor, Videoton.cyprus wrote:Nešto kontam... Ako je još na snazi ona glupost o regionalnim grupama za izvlačenje, onda bi to moglo biti ovako: Steaua, BATE, Lech, Qarabaq i Helsinki bi mogli biti istočna, a Celtic, Dinamo, Maribor, Malmö, Molde i Videoton sjeverna... Nama bi u tom slučaju ostali ovi:
APOEL
Ludogorec
Maccabi Tel Aviv
Partizan
Midtjylland
i Skenderbeg
Partizan, APOEL i Maccabi imaju navijače nezgodnepolitičke orijentacije, tako da bi garant bilo sranja... Nisu neprolazni, ali generalno su jači i zbog svega bih ih volio izbjeć... Ludogorec je prejak, ljudi su se nosili sa Realom... Tu ne bi imali šanse... Ostaju nam Midtjylland i Skenderbeg kao daleko poželjnije opcije... Skenderbeg pogotovo, jer smo tu favoriti... Midtjylland sa druge strane bi bio favorit, ako ništa zbog lige čiji su šampioni, ali mislim da bi tu šanse Sarajeva bile relativno realne... Plus ona priča o skandinavskom fudbalu koji nam odgovara (iako ja nešto pretjerano i ne vjerujem u to)...
Ako vec govorimo o regionalnim, ovo je nekako logicnije. A eto, vidjecemo.
- Kemal Malovčić
#9887 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Dobijamo Dinamo Z. 100%.
Dinamo oklijeva da nam proda/posudi SH7 upravo zbog ovog dvomeča.
Dinamo oklijeva da nam proda/posudi SH7 upravo zbog ovog dvomeča.
- cyprus
#9888 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Mogo sam pretpostavit da će ovo neko rećTomahawk11 wrote:Jbo ga geografija, kako je Midtjyilland u nasoj grupi pored Dinama, Maribora pa i Videotona. Onda Ludogorec, a Helsinki ti u istocnoj....ne znam po kojem osnovu si ovo podijelio. Ako bude islo po regionalnim, onda je realnije: 1. Celtic, Malmo, Molde, Midtjylland, Helsinki, Lech; 2. Ludogorec, Macabi, Steaua, Bate, Qarabag, Apoel; 3. Sarajevo, Partizan, Dinamo, Skenderbeg, Maribor, Videoton.cyprus wrote:Nešto kontam... Ako je još na snazi ona glupost o regionalnim grupama za izvlačenje, onda bi to moglo biti ovako: Steaua, BATE, Lech, Qarabaq i Helsinki bi mogli biti istočna, a Celtic, Dinamo, Maribor, Malmö, Molde i Videoton sjeverna... Nama bi u tom slučaju ostali ovi:
APOEL
Ludogorec
Maccabi Tel Aviv
Partizan
Midtjylland
i Skenderbeg
Partizan, APOEL i Maccabi imaju navijače nezgodnepolitičke orijentacije, tako da bi garant bilo sranja... Nisu neprolazni, ali generalno su jači i zbog svega bih ih volio izbjeć... Ludogorec je prejak, ljudi su se nosili sa Realom... Tu ne bi imali šanse... Ostaju nam Midtjylland i Skenderbeg kao daleko poželjnije opcije... Skenderbeg pogotovo, jer smo tu favoriti... Midtjylland sa druge strane bi bio favorit, ako ništa zbog lige čiji su šampioni, ali mislim da bi tu šanse Sarajeva bile relativno realne... Plus ona priča o skandinavskom fudbalu koji nam odgovara (iako ja nešto pretjerano i ne vjerujem u to)...
Ako vec govorimo o regionalnim, ovo je nekako logicnije. A eto, vidjecemo.
- JAL
#9889 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
ovako je bilo http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... gions.html ali posto je prosle god bilo da igra pr. skenderbeu protiv bate, moguce je da formiraju tako sto uz tri regionalna dodju i dva ribarska 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9890 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Dobro, kad se gledaju i koeficijenti, onda bi bilo odredjenih rokada. Da ne gatamo, vidjecemo sutra.
- Logovan
#9891 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Može biti da si u pravu.Kemal Malovčić wrote: Dinamo oklijeva da nam proda/posudi SH7 upravo zbog ovog dvomeča.
- Baltazar_khan
#9892 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
jel ovi švedi prognoziraju, ili znaju nešto više
Code: Select all
http://www.sydsvenskan.se/sport/fotboll/mff/det-ar-matcher-som-bara-ska-vinnas/Grupp 2 (central), seedade lag först
Bate Borisov Vitryssland, Sarajevo Bosnien
Skenderbeu Albanien, Rudar Pljevlja Montenegro
Videoton Ungern, Vardar Makedonien
Dinamo Zagreb Kroatien, Fola Esch Luxemburg
Maribor Slovenien, Lag från omgång 1
-
DON_eARL
#9893 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Pa neka ga posude uz uslov da ne može igrati protiv njih, i svi sretni. Tako se bar na menadžeru radi.Logovan wrote:Može biti da si u pravu.Kemal Malovčić wrote: Dinamo oklijeva da nam proda/posudi SH7 upravo zbog ovog dvomeča.
-
todd_smith
#9894 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ja bih Celtic. Kad su nam sanse ionako male ove sezone i svi smo svjesni, onda daj da zaradimo jos sta para pa nek pukne. Borusija, Celtic...malo li je
- ZonFon
#9895 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Prognoziraju, mada nebi bio los ovakav scenario.Baltazar_khan wrote:jel ovi švedi prognoziraju, ili znaju nešto više![]()
Code: Select all
http://www.sydsvenskan.se/sport/fotboll/mff/det-ar-matcher-som-bara-ska-vinnas/Grupp 2 (central), seedade lag först
Bate Borisov Vitryssland, Sarajevo Bosnien
Skenderbeu Albanien, Rudar Pljevlja Montenegro
Videoton Ungern, Vardar Makedonien
Dinamo Zagreb Kroatien, Fola Esch Luxemburg
Maribor Slovenien, Lag från omgång 1
- Butmiran
#9896 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
@todd izbacili bi te kloceve vjeruj. Sjetićete se ovog mog posta tamo nekad 21./22.7. otprilike u ova doba kad ih izbacimo. 
- Logovan
#9897 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ćelavi, pazi šta ćeš nam dati, dobro razmisli.

- Butmiran
#9898 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Gdje baš sliku na kojoj je ime komšija? 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#9899 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Kazu, najtoplija loptica ce biti ona u kojoj je ima naseg kluba
. Jer, mnogi smatraju, od nosioca, da smo najnezgodnija ekipa od pvih nenosilaca. Tako da se ne sekirate...necemo izvuci ove najjace.
Aha..

Aha..
- Logovan
#9900 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Zar jeste?Butmiran wrote:Gdje baš sliku na kojoj je ime komšija?