Meni Zviz interesantniji postao od Hafisa. Pratite temu bolan diskriminacija na zapadu. Lik sam sebe kvota. I u ženskom obliku se javlja.
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- SaraFina
#9876 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Meni Zviz interesantniji postao od Hafisa. Pratite temu bolan diskriminacija na zapadu. Lik sam sebe kvota. I u ženskom obliku se javlja.
-
Hafis
#9877 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Svoj ti posao.pici wrote: meni interesantno tvoje hajd sad bogati bosanci pa zar nisu to oni koji hrane, oblace i rade za koru kruha u svekolikim pucanskim zemljamatvoje rijeci napisane ne tako davno
sad kad dodju naplatna sredtva po svakom kantonu ... kmecanje tek pocMinje
![]()
bozo svaka ti dala
Stvar je urađena i imamo presudu Suda. Nema nazad, sve i da hoćemo.
Što se tiče prognoza: izdurali smo 500 godina TurKe, kulukčenje i čitlučenje, valjda ćemo i par mjeseci bRez pemzija.
- Alfons Kauders
#9878 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa sta? I postojeci Ustav je plod nasilja, a nema demokratskog nacina da se promijeni. Zapravo, trenutno nema ni nacina da se odrze izbori.Lincoln-Burrows wrote:Socijalizam sam dao kao primjer a mogao sam reći i vojna hunta ili nešto trećespreca wrote:Narod ce ih trpiti pa ih onda mozda na bandjere vjesati..zavisi kakvo ce biti raspolozenje....sto se tice mene moze i socijalizam....... sta im naas protiv socijalizma?Lincoln-Burrows wrote:[
Vlast je uvijek birana iz naroda.
Druga opcija je revolucija i uspostava socijalističke narodne BiH i postavljanje vožda.
u svakom slučaju nasilno mijenjanje državnog uređenja.
E sad, sta je tu nasilje? Ako nema izbora, vlast nema legitimitet, onda narod ima pravo da nasilno mijenja vlast.
-
BAK-eV
#9879 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A je li Sud presudio, da se to mora usvojiti ili da se može usvojitiHafis wrote:Svoj ti posao.pici wrote: meni interesantno tvoje hajd sad bogati bosanci pa zar nisu to oni koji hrane, oblace i rade za koru kruha u svekolikim pucanskim zemljamatvoje rijeci napisane ne tako davno
![]()
bozo svaka ti dala
Što se tiče prognoza: izdurali smo 500 godina TurKe, kulukčenje i čitlučenje, valjda ćemo i par mjeseci bRez pemzija.
- SaraFina
#9880 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Doture, diHgResija mala radiš ti igdje? Operacije, recepti, pacijenti i to?Hafis wrote:Svoj ti posao.pici wrote: meni interesantno tvoje hajd sad bogati bosanci pa zar nisu to oni koji hrane, oblace i rade za koru kruha u svekolikim pucanskim zemljamatvoje rijeci napisane ne tako davno
![]()
bozo svaka ti dala
-
Hafis
#9881 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kako nema načina.Alfons Kauders wrote:Pa sta? I postojeci Ustav je plod nasilja, a nema demokratskog nacina da se promijeni. Zapravo, trenutno nema ni nacina da se odrze izbori.Lincoln-Burrows wrote:Socijalizam sam dao kao primjer a mogao sam reći i vojna hunta ili nešto trećespreca wrote: Narod ce ih trpiti pa ih onda mozda na bandjere vjesati..zavisi kakvo ce biti raspolozenje....sto se tice mene moze i socijalizam....... sta im naas protiv socijalizma?
E sad, sta je tu nasilje? Ako nema izbora, vlast nema legitimitet, onda narod ima pravo da nasilno mijenja vlast.
HDZ-ov prijedlog čeka k'o zapeta puška. A eno i čike iz Ustavnog suda rekle da nema problema i da može dalje čavale.
Šupljaci. Ne paše im odluka suda i sad se ne mogu izbori održati. Pa nek napišu svoj prijedlog.
- Alfons Kauders
#9882 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
HDZ izdzao 500 godina Turaka?Hafis wrote:Svoj ti posao.pici wrote: meni interesantno tvoje hajd sad bogati bosanci pa zar nisu to oni koji hrane, oblace i rade za koru kruha u svekolikim pucanskim zemljamatvoje rijeci napisane ne tako davno
![]()
bozo svaka ti dala
Hrvati su izdrzali 500 godina Turaka. Vas su trpili 27 godina i sada cemo da vidimo koliko su to jos spremni ciniti.
-
Hafis
#9883 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sorry stara.SaraFina wrote:Doture, diHgResija mala radiš ti igdje? Operacije, recepti, pacijenti i to?Hafis wrote:Svoj ti posao.pici wrote: meni interesantno tvoje hajd sad bogati bosanci pa zar nisu to oni koji hrane, oblace i rade za koru kruha u svekolikim pucanskim zemljamatvoje rijeci napisane ne tako davno
![]()
bozo svaka ti dala
Mala mi je ljubomorna, čitala nam je prepisku na forumu i dala mi je ultimatum.
Stoga ti se više ne smijem ni obratiti.
P.S.
Kad ovaj slučaj otepapam, bit će jedno slobodno mjesto
- Lincoln-Burrows
#9884 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Sve je to već viđeno u svijetu, ruše se vlasti, vojska izvrši puč i.t.d.Alfons Kauders wrote: Pa sta? I postojeci Ustav je plod nasilja, a nema demokratskog nacina da se promijeni. Zapravo, trenutno nema ni nacina da se odrze izbori.
Pitam se dali će nakon rušenja vlasti (u što sumnjam) biti novi izbori ili diktatura?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#9885 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
jesu valla drzali su 500 god.Hafis wrote:Svoj ti posao.pici wrote: meni interesantno tvoje hajd sad bogati bosanci pa zar nisu to oni koji hrane, oblace i rade za koru kruha u svekolikim pucanskim zemljamatvoje rijeci napisane ne tako davno
![]()
bozo svaka ti dala
kako sarafina udje na temu hafizaga podje bulazit
- Alfons Kauders
#9886 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ko da napise? GS? DF?Hafis wrote:Kako nema načina.Alfons Kauders wrote:Pa sta? I postojeci Ustav je plod nasilja, a nema demokratskog nacina da se promijeni. Zapravo, trenutno nema ni nacina da se odrze izbori.Lincoln-Burrows wrote:[
Socijalizam sam dao kao primjer a mogao sam reći i vojna hunta ili nešto treće
HDZ-ov prijedlog čeka k'o zapeta puška. A eno i čike iz Ustavnog suda rekle da nema problema i da može dalje čavale.
Šupljaci. Ne paše im odluka suda i sad se ne mogu izbori održati. Pa nek napišu svoj prijedlog.
Vi ste vlast, ovo je vas problem.
I manite se vise tih prica da neko drugi treba biti dio ovog procesa, kamoli nositelj. Ovo je SDA-HDZ problem, odnosno vas problem.
-
Hafis
#9887 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Šta ti je život.Alfons Kauders wrote:HDZ izdzao 500 godina Turaka?Hafis wrote:Svoj ti posao.pici wrote: meni interesantno tvoje hajd sad bogati bosanci pa zar nisu to oni koji hrane, oblace i rade za koru kruha u svekolikim pucanskim zemljamatvoje rijeci napisane ne tako davno
![]()
bozo svaka ti dala
Hrvati su izdrzali 500 godina Turaka. Vas su trpili 27 godina i sada cemo da vidimo koliko su to jos spremni ciniti.
Rekoh li ja da će biti kmeke i skike kad sud kaže svoje u sedmom mjesecu.
Za par stranica počet će ratne teme..ono lovačke puške, karabini i ranci, tenkovi iz Tuzle i blickrig na Mostar iz smjera Jablabnice
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#9888 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
yes, yes ,yes ,yes eno mošti se nosaju i juznosrbi vec se secaju turskog 500 godisnjeg zuluma... mmmuuuhhahahahaha
doture trebo si u komicare otic a ne statisticare 
- Alfons Kauders
#9889 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa diktatura ce biti da na vlasti ostanu neizabrani predstavnici.Lincoln-Burrows wrote:Sve je to već viđeno u svijetu, ruše se vlasti, vojska izvrši puč i.t.d.Alfons Kauders wrote: Pa sta? I postojeci Ustav je plod nasilja, a nema demokratskog nacina da se promijeni. Zapravo, trenutno nema ni nacina da se odrze izbori.
Pitam se dali će nakon rušenja vlasti (u što sumnjam) biti novi izbori ili diktatura?
2019 ce biti godina opasnog zivljenja za politicare. Jebiga, nije da ih zalim, ali eto, grehota Audija i fasada
-
Hafis
#9890 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kako se lijepe oni gifovi ?
- SaraFina
#9891 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis wrote:Sorry stara.SaraFina wrote:
Doture, diHgResija mala radiš ti igdje? Operacije, recepti, pacijenti i to?
Mala mi je ljubomorna, čitala nam je prepisku na forumu i dala mi je ultimatum.
Stoga ti se više ne smijem ni obratiti.
P.S.
Kad ovaj slučaj otepapam, bit će jedno slobodno mjesto
Što si se jadan raspomamio zbog presude? Žao mi te unaprijed. Pa da skrenem pažnju rekoh
- SaraFina
#9892 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pomamio se definitivno!pici wrote:yes, yes ,yes ,yes eno mošti se nosaju i juznosrbi vec se secaju turskog 500 godisnjeg zuluma... mmmuuuhhahahahahadoture trebo si u komicare otic a ne statisticare
Unaprijed mi ga žao. Znaš ono nadu kad imaš i paffff
-
Uljudbeni_Nositelj
#9893 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ma pisao sam o tome više puta. Postoji javna i tajna politika Bošnjačkih lidera. Javna 100% BiH ovo ono. Tajna "dosta nam je FBiH ali se moramo praviti da nedamo ni RS jer čim ode RS dijeli se i FBiH".
Bakir i minder su definitivno skontali da neće demografski uzeti RS. Ali se još uvijek nadaju da hoće FBiH i to isključivo zbog putovnica koje su faktor X. Međutim, ni ovdje se ne nadaju da će ikada demografski preuzeti Hercegovinu. Nada je da će Hrvati u bosanskim dijelovima FBiH toliko pasti da ćemo bez problema preuzeti hrvatske delagate u Domu naroda koji dolaze iz bosanskih kantona (računajući i SBK). Dakle plan je da Bošnjaci sami upravljaju svojom sudbinom barem na nivou entiteta.
Ali da bi ta priča imala perspektivu ne smije se dirati izborni zakon i način kako kantoni pune Dom naroda FBiH. Ako SDA, Bakir i minder pristanu da se mijenja izborni zakon oni će praktično dići bijelu zastavu i dugoročno prihvatiti da imaju samo 1/2 vlasti u entitetu gdje su skoro pa 80% stanovništva. To bi praktično bilo odustajanje od plana da Bošnjaci sami upravljaju svojom sudbinom barem u entitetu.
Danas se za Aliju smatra da mu je najveći uspjeh to što Bošnjaci imaju mogućnost da samostalno vladaju Federacijom BiH pod određenim uslovima koji su se već 2 puta desili (Alijansa i Platforma) i mogu se opet desiti ako se Bošnjaci potrude. Federacija je 51% BiH i to je odličan uspjeh za Bošnjake ako upravljaju svojom sudbinom na 51% BiH uzimajući sve u obzir. Ali ako se promjeni izborni zakon Aliju bi istorija pamtila kao idiota koji je pokrenuo borbu za nezavisnost (a time i rat sa velikim stradanjima za Bošnjake) a da pri tome nije dobio nezavisnost čak ni u entitetu. Ja lično smatram da će Bakir radije ratovati nego to dopustiti. Ali budemo vidjeli.
Bakir i minder su definitivno skontali da neće demografski uzeti RS. Ali se još uvijek nadaju da hoće FBiH i to isključivo zbog putovnica koje su faktor X. Međutim, ni ovdje se ne nadaju da će ikada demografski preuzeti Hercegovinu. Nada je da će Hrvati u bosanskim dijelovima FBiH toliko pasti da ćemo bez problema preuzeti hrvatske delagate u Domu naroda koji dolaze iz bosanskih kantona (računajući i SBK). Dakle plan je da Bošnjaci sami upravljaju svojom sudbinom barem na nivou entiteta.
Ali da bi ta priča imala perspektivu ne smije se dirati izborni zakon i način kako kantoni pune Dom naroda FBiH. Ako SDA, Bakir i minder pristanu da se mijenja izborni zakon oni će praktično dići bijelu zastavu i dugoročno prihvatiti da imaju samo 1/2 vlasti u entitetu gdje su skoro pa 80% stanovništva. To bi praktično bilo odustajanje od plana da Bošnjaci sami upravljaju svojom sudbinom barem u entitetu.
Danas se za Aliju smatra da mu je najveći uspjeh to što Bošnjaci imaju mogućnost da samostalno vladaju Federacijom BiH pod određenim uslovima koji su se već 2 puta desili (Alijansa i Platforma) i mogu se opet desiti ako se Bošnjaci potrude. Federacija je 51% BiH i to je odličan uspjeh za Bošnjake ako upravljaju svojom sudbinom na 51% BiH uzimajući sve u obzir. Ali ako se promjeni izborni zakon Aliju bi istorija pamtila kao idiota koji je pokrenuo borbu za nezavisnost (a time i rat sa velikim stradanjima za Bošnjake) a da pri tome nije dobio nezavisnost čak ni u entitetu. Ja lično smatram da će Bakir radije ratovati nego to dopustiti. Ali budemo vidjeli.
-
Uljudbeni_Nositelj
#9894 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ustavni sud štiti ustav koji je plod agresije, genocida, zločina protiv čovječnosti, UZP i šta sve ne. Bošnjački narod je silom natjeran na ovakav ustav a nakon Daytona sudskim presudama međunarodnog suda je presuđeno da je ta sila uključivala i genocid i UZP i zločine protiv čovječnosti.
Sticajem okolnosti nađene su rupe u zakonu koje Bošnjačkom narodu omogućavaju da ponekad barem gaji nadu da ima nešto svoje i da može upravljati svojom sudbinom. Sada se te rupe zatvaraju. Lično boli me neka stvar za sve ali ako ćemo biti realni moramo priznati da Bošnjaci ovo neće i ne smiju dopustiti. Naivan je svako ko misli da hoće i da će mirno gledati kako im se zatvara zadnji prozor nade.
Sticajem okolnosti nađene su rupe u zakonu koje Bošnjačkom narodu omogućavaju da ponekad barem gaji nadu da ima nešto svoje i da može upravljati svojom sudbinom. Sada se te rupe zatvaraju. Lično boli me neka stvar za sve ali ako ćemo biti realni moramo priznati da Bošnjaci ovo neće i ne smiju dopustiti. Naivan je svako ko misli da hoće i da će mirno gledati kako im se zatvara zadnji prozor nade.
- SaraFina
#9895 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovaj kloc uljudbeni kopira Nebulu sa herceg bosne 
-
Uljudbeni_Nositelj
#9896 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hrvati i Srbi imaju svoje države u susjedstvu BiH gdje sami upravljaju svojom sudbinom. Ovo u BiH im je samo bonus.
Ako se ova provede Bošnjaci kao narod oficijelno nigdje na planeti ne upravljaju svojom sudbinom. Razlika je to.
Ako se ova provede Bošnjaci kao narod oficijelno nigdje na planeti ne upravljaju svojom sudbinom. Razlika je to.
-
Uljudbeni_Nositelj
#9897 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nebula uljudbenike rastavlja na proste faktore.
- SaraFina
#9898 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nebuloza je Mr yes odnosno ObiWanBošnjoUljudbeni_Nositelj wrote:Nebula uljudbenike rastavlja na proste faktore.
-
BAK-eV
#9899 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne upravljaju ni sad.Uljudbeni_Nositelj wrote:Hrvati i Srbi imaju svoje države u susjedstvu BiH gdje sami upravljaju svojom sudbinom. Ovo u BiH im je samo bonus.
Previše se daje značaja svemu ovome.
Dok je medjunorodnog integriteta države, Bošnjaci mogu biti zadovoljni sa tom osnovom.
Imaju okvir u kojem se mogu razvijati.
Druga je stvar izabranih političara s bilo koje strane pa i HDZa i ovog topica.
Pogledajte teme prije 15 godina i sada i usporedite.
- Alfons Kauders
#9900 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Koliko vidim jedino se oglasili "dezurni" Komsic i Reuf, a u njih neko kmecanje svaki dan. Ni na forumu se plaho ne negoduje, cisto zato jer vecina nas jednostavno hoce da vidi Baketa, Dragana i Fahru kako se bore oko zadnje koske.Hafis wrote:Šta ti je život.Alfons Kauders wrote:HDZ izdzao 500 godina Turaka?Hafis wrote: Svoj ti posao.
Rekoh li ja da će biti kmeke i skike kad sud kaže svoje u sedmom mjesecu.
Za par stranica počet će ratne teme..ono lovačke puške, karabini i ranci, tenkovi iz Tuzle i blickrig na Mostar iz smjera Jablabnice
A sto se tice balvana... Eno opet ste ih u Neumu postavljali, i Covic se oglasio. Bice toga jos, daleko je 2019.