Da pitam Pedju je li to on bio u Armiji ili misli na prijavu za izlazak iz drzave?Pedja Kojovic
Prije 19 minuta koristeći Twitter
Kroz mahalu ide kombi a s razglasa odjekuje "Ponesi zastavu..."
Jel se to pucalo pucat?
Treba li se opet prijavljivat?
Koja je ovo godina?
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#9876 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
-
Pedja Kojovic
#9877 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
innovation
Ja se nadam da vas izrazavajuci stav o SDA nisam licno uvrijedio.
Ne znam zaista - nikad mi nisu rekli zasto je petak ujutro neprihvatljiv.
Prvi i jedini prijedlog je bio petak, 14h.
(Mozda vise ljudi gleda TVSA popodne?)
p.k.
Ja se nadam da vas izrazavajuci stav o SDA nisam licno uvrijedio.
Ne znam zaista - nikad mi nisu rekli zasto je petak ujutro neprihvatljiv.
Prvi i jedini prijedlog je bio petak, 14h.
(Mozda vise ljudi gleda TVSA popodne?)
p.k.
-
Pedja Kojovic
#9878 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
plain vanilla
Prijavio se-odredjen na radnu obavezu.
p.k.
p.k.
-
volant
#9879 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
da to nema veze mozda sa rokom od 48 sati za dostavu izvjestaja? rok bi istekao u 12.30, ali je onda dzuma u 13...
-
matematicar_teski
#9880 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Kako im dati glas kad im u stranci sjedi jedan Dino Mustaficmanki wrote:Ja se iskreno nadam da ce Nasa Stranka proci zapazenije na ovim izborima, i tek da ce bolje proci na slijedecim opcim izborima. Vrijeme je konacno da se nesto promijeni, a NS ako nista ima malo drukciju retoriku, mlade ljude, obrazovane, lijepu kampanju vode (nije napadna, imaju lijepe i ukusno smisljene promotivne materijale).. Znam da ovo zadnje ne znaci puno, ali ono, ove druge stranke nemaju cak ni to
Puno srece uglavnom,
Bivsi SDP-ov glasac![]()
- poznanik
#9881 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
matematicar_teski wrote:Kako im dati glas kad im u stranci sjedi jedan Dino Mustafic(smajli koji bljuje),mrzitelj muslimana, Islamske zajednice, religioznih Bosnjaka.
Mnogi će reći: S merakom
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#9882 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
zato nije lijepo sprdati se s ratom i Draganom Vikicem..treba postovati ljude koji su uzeli puske i branili nas koji smo u ratu drzali samo olovkePedja Kojovic wrote:plain vanilla
p.k.
-
matematicar_teski
#9883 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Meni nije jasno kako ova spika ovih stranaka prolazi samo gdje su Bosnjaci velika vecina
. A u ostalim krajevima nisu ni nivo staticke greske.
-
Pedja Kojovic
#9884 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
volant
Steta je sto ne citate moj blog - tamo pise i o tim rokovima.
Dakle.
Dino K. je insistirao da rijeci "Vlada moze podnijeti izvjestaj..." znace da ne mora ako nece.
Potom je rekao da je od dana podnosenja zahtijeva Vlada imala 17 dana da odgovori izvjestajem i da se po njemu ta sjednica moze odrzati i u tom momentu/danu ili sutradan.(Prekinuti sjednicu, sazvati Kolegij i poceti tu -glasanje o povjerenju - sjednicu). Vlada je tokom tog dijela diskusije kao jedini argument zasto ne odrzati sjednicu sutradan rekla da vec imaju zakazane obaveze...Dakle, sve su opcije bile u igri. Vlada nije pokazala da insistira na 48 sati pa je prema tome i petak ujutro bio legitiman prijedlog. Nadam se da sam ovo uspio koliko - toliko objasniti .
p.k.
Dakle.
Dino K. je insistirao da rijeci "Vlada moze podnijeti izvjestaj..." znace da ne mora ako nece.
Potom je rekao da je od dana podnosenja zahtijeva Vlada imala 17 dana da odgovori izvjestajem i da se po njemu ta sjednica moze odrzati i u tom momentu/danu ili sutradan.(Prekinuti sjednicu, sazvati Kolegij i poceti tu -glasanje o povjerenju - sjednicu). Vlada je tokom tog dijela diskusije kao jedini argument zasto ne odrzati sjednicu sutradan rekla da vec imaju zakazane obaveze...Dakle, sve su opcije bile u igri. Vlada nije pokazala da insistira na 48 sati pa je prema tome i petak ujutro bio legitiman prijedlog. Nadam se da sam ovo uspio koliko - toliko objasniti .
p.k.
-
NKVD
#9885 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Kakvo šprdanje i poštovanje ti spominješ?! Ja sam uzeo pušku, dobrovoljno naravno, u aprilu 92-e a uniformu razdužio 96-te i sada me smeta ovo sa Vikićem. On je zastavu nosio u ratu i ćao đaci. Poslije je bio u HSS-u, nije mu upalilo, sad je kod ovog primitivca. Rat i zastava su pluskvanperfekt, politikanstvo je sadašnjost.plain vanilla wrote:
zato nije lijepo sprdati se s ratom i Draganom Vikicem..treba postovati ljude koji su uzeli puske i branili nas koji smo u ratu drzali samo olovke
Sada odvrtanje "ponesi zastavu" u predizborne svrhe ove šuge od stranke je uvreda za zastavu ispod koje sam se ja borio. Za dupeljupce i ratne profitere sigurno nisam.
-
volant
#9886 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
hvala!Pedja Kojovic wrote:volant
Dakle.
p.k.
-
Pedja Kojovic
#9887 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
plainvanila
General r. Delic je bio misljenja da ce od mene biti malo koristi u rovu i insistirao je da ostanem raditi to sto radim.
U retrospektivi mislim da bi me rat manje "ostetio" da sam odredjen za rov.
(Mada je on vjerovatno bio u pravu kada je rekao da bih bio los vojnik, uz salvu smijeha)
Ja o svemu tome ne bih zelio vise pricati na ovom forumu.
Mislim da to pitanje zaista nije bitno sada.
Moj komentar na twiteru se odnosio na formu propagande za nacelnika D. Vikica - odnosno kombi sa razglasom na krovu koji je stajao pet minuta parkiran ispod mog prozora - vozac otisao da kupi cigare. Na momenat sam dozivio,... deja vu.
p.k.
General r. Delic je bio misljenja da ce od mene biti malo koristi u rovu i insistirao je da ostanem raditi to sto radim.
U retrospektivi mislim da bi me rat manje "ostetio" da sam odredjen za rov.
(Mada je on vjerovatno bio u pravu kada je rekao da bih bio los vojnik, uz salvu smijeha)
Ja o svemu tome ne bih zelio vise pricati na ovom forumu.
Mislim da to pitanje zaista nije bitno sada.
Moj komentar na twiteru se odnosio na formu propagande za nacelnika D. Vikica - odnosno kombi sa razglasom na krovu koji je stajao pet minuta parkiran ispod mog prozora - vozac otisao da kupi cigare. Na momenat sam dozivio,... deja vu.
p.k.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#9888 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Recimo, Dino Mustafic je jedan od prvih "razloga" zbog kojih sam, kada se tek oformila NS, i poceo obracati paznju na njih. Shvatanje i percepcija su individualna stvar. A ta pricao i mrznji muslimana i sl, od strane Mustafica, je pateticno smijesna.matematicar_teski wrote: Kako im dati glas kad im u stranci sjedi jedan Dino Mustafic(smajli koji bljuje),mrzitelj muslimana, Islamske zajednice, religioznih Bosnjaka.
Edit: Nego.....
Ajla Šišić: Ne želim pričati, želim djelovati
Ajla Šišić je kandidatkinja za načelnicu općine Novi Grad ispred Naše stranke, a za naš portal govori o svojim planovima i izbornom programu.
Radiosarajevo.ba: Po čemu se Vaš program razlikuje od programa ostalih kandidata?
Šišić: U prvoj sedmici kampanje prateći sadržaje na internetu, TV-u, ali i učestvujući na mnogim javim debatama i okruglim stolovima, dobila sam potpuni odgovor po čemu je 'Naša stranka' drugačija od ostalih.
Naša stranka nudi konkretan program koji direktno odgovara na potrebe naših opština, naselja i ulica. Svaka mjera koju predlažemo, osmišljena je sa ciljem poboljšanja kvalitete života u našoj zajednici. Svjesni smo naših problema i posla koji nas očekuje. Isto tako, svjesni smo odgovornosti koju imamo spram građana i građanki naše općine.
U prilog tome ide i činjenica da je Naša stranka Novi Grad jedina stranka koja je uradila istraživanje u našoj općini. Razmišljanja naših građanki i građana o prioritetnim problemima koji nas okružuju i njihovo viđenje o načinima riješavanja aktuelnih problema nalaze se u našim politikama.
Radiosarajevo.ba: Šta bi Vaša pobjeda značila za ugrožene kategorije stanovništva i generalno ljudska prava u Vašoj općini?
Šišić: Temeljna vrijednost političke platforme 'Naše stranke' je čovjek i njegovo prirodno pravo na ljudski, dostojanstven život. Smatram da je nepohodno ljudima vratiti dostojanstvo i poštovanje.
Ljudi su najveći kapital kako naše općine, tako i naše zemlje i cijelog svijeta. Ali čovjek kao jedinka je vrlo često zapostavljen u današnjem vremenu. Smeta mi što svi obećavaju da će preko noći riješiti probleme ugroženih kategorija stanovništva, ali kako to ne možete čuti.
Radiosarajevo.ba: Koji su Vaši konkretni planovi za poboljšanje života u Vašoj lokalnoj zajednici?
Šišić: Po prirodi sam praktična osoba i zbog toga ne želim pričati, želim slušati, želim činiti, želim djelovati. Mi ćemo razviti partnerstvo sa policijom kako bi naše ulice, škole i igrališta bili sigurni. Razvoj poduzetništva stimulisat ćemo podsticanjem razvoja malih biznisa na našoj opštini, pogotovo malih biznisa kod mladih ljudi i žena, olakšavanjem i ubrzavanjem procedura za pokretanje malih biznisa.
Također je potrebno učiniti ono što do sada nažalost nije urađeno, a to je sistematski ulagati da naša djeca imaju moderne škole 21. stoljeća kakve i zaslužuju. Mi možemo napokon urediti, održavati i zaštititi naše zelene površine i parkove, kreirati ambijent u kojem će građani i građanke naše općine željeti živjeti i raditi.
Radiosarajevo.ba: Šta biste izdvojili kao najveći problem stanovnika Vaše općine?
Šišić: Stanje u općini Novi Grad treba i može biti mnogo bolje. Primarni problem u našoj općini, kao i u mnogim drugim, je nezaposlenost, i to prije svega nezaposlenost mladih, obrazovanih ljudi. Neophodno je stimulisati razvoj poduzetništva i ohrabriti one koji zapošljavaju mlade i sposobne ljude.
Zatim, mladi ljudi treba da imaju svoja mjesta, Centre za mlade u kojima će smisleno i konstruktivno provoditi svoje slobodno vrijeme, naučiti nove stvari i družiti se, a ne vrijeme provoditi na ulicama i u kladionicama. Također je potrebno je raditi na sigurnosti građana i građanki naše općine.
O politici sigurnosti: 'Policija u zajednici'
Naša politika sigurnosti zasniva se na konceptu ''Policija u zajednici'' koji uključuje dvosmjernu komunikaciju građana i policije. Policija u zajednici treba da pomjeri svoj fokus djelovanja sa intervencija po prijavi građana na rješavanje problema u partnerstvu sa zajednicom. Na ovaj način zajednica učestvuje u radu policije.
Opština kao jedinica lokalne uprave treba da bude servis građanima i građankama tako što će im pomoći u rješavanju njihovih problema. Da bi jedna lokalna zajednica bila dobro uređena, neophodno je kreirati lokalnu zajednicu koja će biti sigurna, prosperitetna, uredna i humana sredina za život i odrastanje.
Radiosarajevo.ba: Kako komentirate rad aktuelnog načelnika?
Šišić: Rad aktuelnog načelnika mogu komentirati samo kao građanka općine Novi Grad. Reći ću samo ovo: na oficijelnoj internet stranici općine Novi Grad imate anketu o zadovoljstvu građana radom općinskih organa. 48,4% građana nije zadovoljno, 23,6% građana smatra da nije loše, ali da bi moglo biti bolje, dok je samo 28% građana zadovoljno. Mislim da ovi brojevi govore više od riječi.
Molim birače da pozivaju na odgovornost one koje biraju, one za koje glasaju, da očekuju i traže previše, ne samo u vrijeme izborne kampanje, već i nakon izbora, i da oni budu ti koji će postaviti nove standarde odgovornosti, poštenja i principijelnosti u političkom djelovanju u Bosni i Hercegovini.
-
Innovation
#9889 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Izgleda da nismo isto razumjeli ili pratili sta ko kaze. Rijeci "Vlada moze" znaci da ne mora uopste da se ocituje, ali namjera je bila da joj se da ipak mogucnost da juce dostavi svoje ocitovanje ( najkasnije 48 sati prije zakazane skupstine). Premijer je ocekivao i rekao da ce se Vlada oglasiti u roku od 48 sati od trenutka kad se zakaze sjednica, sto Poslovnik nije tako definisao. Ponudjeno je da se Premijer u ime Vlade ocituje da nece da se oglasavaju pa je u takvoj situaciji predlozen termin odmah juce, nakon redovne sjednice, sto nije ni stavljeno na glasanje. Za sutradan je receno da se redovna sjednica Skupstine, koja je prekinuta, ne moze nastaviti zbog vec zakazane sjednice Vlade, a ne da se ne zakazuje hitna sjednica. Bez obzira na ne iznesen stav Vlade, ostavljena je mogucnost da se do dva sata, Vlada moze ocitovati, a da to bude 48 sati prije zakazane sjednice. Po tom osnovu sjednica se nije mogla zakazivati prije usvojenog termina. Ipak je to bilo korektno prema Vladi koja je uglavnom sutjela. Naravno termin odrzavanja je manje bitan od onoga sto ce biti krajnji zakljucak te sjednice.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#9890 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
S obzirom da se 20 godina čekalo na Našu Stranku , neće smetati da se sačeka još koji mjesecVjecitiStudent wrote:Vidi ovo:StupskaBitanga wrote:zar treba sumnjati u tekst Dana
Naravno da ne pogotovo jer se radi o FPN na kojemu treba angažovai sve policijske i sudske agencije istrukture jer bi se svašta pronašlo
Ali, pocistice to sve Nasa stranka, od ponedjeljka, sve po Kantu.Međutim, zaboravili ste pomenuti i ostale slučajeve nepotizma, a kojih je uistinu i previše na našem fakultetu.
Evo, mi ćemo Vam pomoći. Naglasićemo da ne govorimo o kvalitetu rada naših kolega, već ovo naglašavamo zato što smatramo da je tako ispravno. Ako već nas dovodite u ovaj kontekst, red je da spomenete i druge.
Dakle:
Tetak Asima Mujkića je prof. Omer Ibrahimagić, otac Dine Abazovića, Mirsad, također je predavač FPN-a, a prof. Ivan Cvitkovic čiji je Dino Abazović bio asistent je njegov tetak, prema tvrdnjama većine zaposlenika.
Također, tu su i Borjana Miković, kćerka Milanke Miković (profesorice na Odsjeku za socijalni rad), Emir Vajzović, sin Hanke Vajzović (šefice Odsjeka za žurnalistiku), Osman Sušić, sin Hasana Sušića, Sanela Bašić Čekić ( stric joj je Smail Čekić), a pomenuću i Jelenu Brkić Smigoć, kćerku Miljenka Brkića, profesora na Filozofskom fakultetu, te Nedžmu Džananović, kćerku bivšeg dekana Fakulteta islamskih nauka, Ibrahima Džananovića.
Također, dugododišnji profesor na predmetu Statistika i demografija, Hasan Zolić, koji je odnedavno u penziji, bez ikakvog konkursa angažovao je svog sina kao saradnika u nastavnom procesu. I profesor Ćamil Huseinbašić je bez provedene procedure angažovao svog sina Samira Huseinbašića u nastavni proces.
Osim toga, veliki broj radnika (od spremaćica pa do administracije) je u rodbinskoj vezi sa nekim od zaposlenika na Fakultetu političkih nauka.
- ultima_palabra
#9891 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
A što je Vama stalo do te sjednice
Hoće li makar biti kakvo uhljebljenje?
-
Doktor29
#9892 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Izvjesna pacijentica drustvenih mreza, Sabina Cudic, prisiljen sam joj, avajbio upamtiti identitet usljed nepopravljive beznadezne nepismenosti, nepotkrpljene navalentne drcnosti. mjesecima ne propusta priliku da nesto, gradajanski odvazno, naucno fundirano, da prostite, pisne, kakne po "Slobodnoj Bosni". "A urednik vam je ruzan", usrdno i redovno je piskarala po fejsbucima i tviterima ta online ovisnica.
Danas me nekakav posao prisili, natjera, da se spustim do Novog Sarajeva i vidim : ta (nema koja druga biti) individua kandidat(ica) je Nase Stranke za nacelnika/ca te Opstine. Uspjesna sa bogatim CV-ijem , magistrirala je ljudska prava u Americi, sprema doktorat u Hamburgu, ima bogatu medjunarodnu biografiju : skoro pa do u dlaku istu kao Emir Suljagic: nepismena, agresivna, ambiciozna neznalica...nasmrt, Bogu i narodu dosadna.
U programskom dijelu navodno nudi "rjesenja" , na drustvenim mrezama ima retroimbicilnu kolumnu METROMAHALA. Buducim biracima nudi "inkluziju" i "aktivan odnos prema reciklazi".
ZDRAVKO GREBO u svoje "postorosovske" znanstvene uspjehe ubraja i instaliranje Centra za "interdisciplinarne studije" iz kojeg je kasnije nastao ACIPS. A iz ACIPs-A, kao i srodnih bolonjskih znanstvenih surogata, izleglo se na stotine magistara ljudskih prava, certificiranih grebatora, nadmenog polupismenog, neradnickog intelektualnog lumpen-proleterijata: ovakvi profili -ideoloski jurisnici kakve je decenijama dresirala Politicka skola "Josip Broz Tito" u Kumrovcu.
Taj me svije, razni analiticari, kordinatori, Barbalici, Suljagici, Bajrovici, Pecanini , Cudicke ...prisilio na nesto sto ni u snu nisam sanjao da ce mi se desiti- da razvijem stanovite simpatije cak i prema neupitnom, nezaustavljivom profiteru aktuelnom nacelniku Novog Sarajeva NEDZADU KOLDZI; satrovacki (Dzo Kol)
Sto Senad Avdic oplete ovu Sabinu, amlo je reci
Danas me nekakav posao prisili, natjera, da se spustim do Novog Sarajeva i vidim : ta (nema koja druga biti) individua kandidat(ica) je Nase Stranke za nacelnika/ca te Opstine. Uspjesna sa bogatim CV-ijem , magistrirala je ljudska prava u Americi, sprema doktorat u Hamburgu, ima bogatu medjunarodnu biografiju : skoro pa do u dlaku istu kao Emir Suljagic: nepismena, agresivna, ambiciozna neznalica...nasmrt, Bogu i narodu dosadna.
U programskom dijelu navodno nudi "rjesenja" , na drustvenim mrezama ima retroimbicilnu kolumnu METROMAHALA. Buducim biracima nudi "inkluziju" i "aktivan odnos prema reciklazi".
ZDRAVKO GREBO u svoje "postorosovske" znanstvene uspjehe ubraja i instaliranje Centra za "interdisciplinarne studije" iz kojeg je kasnije nastao ACIPS. A iz ACIPs-A, kao i srodnih bolonjskih znanstvenih surogata, izleglo se na stotine magistara ljudskih prava, certificiranih grebatora, nadmenog polupismenog, neradnickog intelektualnog lumpen-proleterijata: ovakvi profili -ideoloski jurisnici kakve je decenijama dresirala Politicka skola "Josip Broz Tito" u Kumrovcu.
Taj me svije, razni analiticari, kordinatori, Barbalici, Suljagici, Bajrovici, Pecanini , Cudicke ...prisilio na nesto sto ni u snu nisam sanjao da ce mi se desiti- da razvijem stanovite simpatije cak i prema neupitnom, nezaustavljivom profiteru aktuelnom nacelniku Novog Sarajeva NEDZADU KOLDZI; satrovacki (Dzo Kol)
-
drug profi
#9893 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ne znam sto si se trudio ovliko slova da napises.
Odavno znamo koje boje ti je dres.
-
Doktor29
#9894 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
drug profi wrote:Ne znam sto si se trudio ovliko slova da napises.
Jesi li shvatio sta je zelio reci ili to prebacas odmah na "dresove " i slicne gluposti
-
drug profi
#9895 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Aha, to je citat iz novina valjda? Kako bih ja to znao. Djeluje kao da si ti natipkao sve sam iz svoje glave.Doktor29 wrote:drug profi wrote:Ne znam sto si se trudio ovliko slova da napises.
Jesi li shvatio sta je zelio reci ili to prebacas odmah na "dresove " i slicne gluposti
Iskreno, ne cijenim ga odavno, i ne smatram njegovo misljenje relevantnim. Shvatio sam da se tebi najvise dopao dio kad on poentira sa Dzo Kolom.
-
Doktor29
#9896 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Draza mi je Sabina od njega i da imam mogucnost glasao bih za nju, imamo neke zajednicke prijatelje ali to je manje bitno, ona se u svojim blogovima nicim izazvana bavi Slobodnom Bosnomdrug profi wrote:Aha, to je citat iz novina valjda? Kako bih ja to znao. Djeluje kao da si ti natipkao sve sam iz svoje glave.Doktor29 wrote:drug profi wrote:Ne znam sto si se trudio ovliko slova da napises.
Iskreno, ne cijenim ga odavno, i ne smatram njegovo misljenje relevantnim. Shvatio sam da se tebi najvise dopao dio kad on poentira sa Dzo Kolom.
-
volant
#9897 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
najofirnije je sto isto postira i na ovoj forumskoj temi... vidim, panika uhvatila dzo kola, izgleda da ce ns imati barem jednu nacelnicu u sarajevu. aferim!Doktor29 wrote:Izvjesna pacijentica drustvenih mreza, Sabina Cudic, prisiljen sam joj, avajbio upamtiti identitet usljed nepopravljive beznadezne nepismenosti, nepotkrpljene navalentne drcnosti. mjesecima ne propusta priliku da nesto, gradajanski odvazno, naucno fundirano, da prostite, pisne, kakne po "Slobodnoj Bosni". "A urednik vam je ruzan", usrdno i redovno je piskarala po fejsbucima i tviterima ta online ovisnica.
http://www.klix.ba/forum/izbori-2012-no ... 7s450.html
- madner
#9898 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Senad je poznat kao covjek koji dostojno predje preko svake kritike i uzvraca na nivou 
-
Doktor29
#9899 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ovo nije licno nista sa moje strane, pogotovo protiv Sabine ali se kladim da svi znamo po par opisanih u ovom tekstu, a Senad joj je uzvratio na nivoumadner wrote:Senad je poznat kao covjek koji dostojno predje preko svake kritike i uzvraca na nivou
-
Doktor29
#9900 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Molim te, volio bih da je drugacije ali taj ce ostati nacelnik, imam osjecaj da je sam birao protivkanidate na ovim izborima.volant wrote:najofirnije je sto isto postira i na ovoj forumskoj temi... vidim, panika uhvatila dzo kola, izgleda da ce ns imati barem jednu nacelnicu u sarajevu. aferim!Doktor29 wrote:Izvjesna pacijentica drustvenih mreza, Sabina Cudic, prisiljen sam joj, avajbio upamtiti identitet usljed nepopravljive beznadezne nepismenosti, nepotkrpljene navalentne drcnosti. mjesecima ne propusta priliku da nesto, gradajanski odvazno, naucno fundirano, da prostite, pisne, kakne po "Slobodnoj Bosni". "A urednik vam je ruzan", usrdno i redovno je piskarala po fejsbucima i tviterima ta online ovisnica.
http://www.klix.ba/forum/izbori-2012-no ... 7s450.html