Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Corola

#9876 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

To provjeravanje igraca donekle je ok.Medjutim recimo ono Cirino preseravanje i pozivanje 30 igraca da bi ih pola na tribinama zavrsilo.A time zacepi zvalje pojedincima da se ne bune i raja ko' fol zadovoljna.
Drugo ,isprobas igraca i ovaj se pokaze ko' Torlak,Zeba protiv O-rebra ili konjevica i onda drm po glavi kad naidju jaci kao Sparta i Makabi.To jest u jednoj tekmi odlicni a u drugoj pokazu pravo lice ne-kvaliteta.
Naravno odmah po ledjima selektora nece valjda po igracu.
Bilo je glupana i idiota koji su recimo na forumima provalili da je Pape kriv za ove povrede jer nije nosio gace naizvrat pa se ubaksuziralo.Jos frajo mrtav ,ozbiljan:-) :lol:
Onda su najsladji sa Begovicem,brane Begovica zato sto kontrira Papetu.Da je kojim slucajem neko drugi na klupi selektora glavu bi Begovicu razbili zbog njegovog ponasanja.Recimo Osim,Vaha,itd.Ovako ima svu podrsku,providno,cinicno i bezobrazno.
JEDRILICA

#9877 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by JEDRILICA »

Bosanski_kralj wrote:
shalla wrote:Po meni je najveći papetov problem (kao i kod svih drugih fudbalskih, košarkaških, rukometnih i inih selektora) ziheraštvo tj. zadovoljavanje prosjekom. Ono, svi igraju na kartu jbg ako i ne uspijem to je nešto normalno, narod ovdje je navikao na to, bolje za mene da ja budem selektor, opalim po ušima pokoju Belgiju, Albaniju i sl. nego da sjedim negdje u neizvjesnosti hoće li mi neki klub ponuditi ugovor... Jedino je onaj mahnitov bio donekle lud (to mu je otprilike najveća trenerska vrlina) da pokuša da se izdigne iz prosjeka i samo su ga (na našu veliku žalost) dvije stative i prečka djelile od toga...

Eto to je nešto što nikako ne mogu da sebi utuvim u glavu, zar je posao selektora u BiH i plaća od 5000 KM toliko dobar posao da ljudi ne žele da riskiraju da ga izgube? Ne mogu da vjerujem da ti ljudi ne razmišljaju na način da ako pokušaju da se postave malo hrabrije, riskantnije i sl. da na kraju balade oni mogu samo dobiti, nikako izgubiti...

To je ono što ja papetu kao sadašnjem selektoru najviše predbacujem, jebemu majku jel problem dati priliku u prijateljskim utakmicama nekim novim licima, čisto da vidimo jesu li ti ljudi dostojna zamjena, jesu li možda veći kvalitet ili ne. Ako nisu pa bar ćeš moći sam sebi reći "ja nemam boljeg od Mravca, Rahimića ili Ibiševića" a ne ovako da konstanto ništa ne probavaš i samim tim indirektno priznaješ da misliš da ti ekipa savršeno igra i da nema prostora za napredak. Po ko zna koji put ponavljam, uopšte ne mora značiti da su Mahmutović, Ljevaković, Merzić, Cocalić i dr. neka extra klasa ali kako da to saznaš, eto kako? Da jednom vidim kako taj Merzić igra lijevog beka ili da vidim Mahmutovića u tandemu sa Džekom pa da se bar uvjerimo da su Mravac i Ibišević stvarno neizostavni...
Bravo :thumbup:

Samo ću još dodati da sam stekao o Sušiću dojam da on jednostavno ne konta u čemu griješi, te iz utakmice u utakmicu ponavlja iste greške. Misli:" sve je sjajno, nije moglo bolje i nije do moje taktike nego je do nekog trećeg."

Ovo je smijesan komentar. Pa covijek koji je najvise relevantnih igraca isprobao je upravo Pape!
Mobile_Disco

#9878 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mobile_Disco »

Corola wrote:To provjeravanje igraca donekle je ok.Medjutim recimo ono Cirino preseravanje i pozivanje 30 igraca da bi ih pola na tribinama zavrsilo.A time zacepi zvalje pojedincima da se ne bune i raja ko' fol zadovoljna.
Drugo ,isprobas igraca i ovaj se pokaze ko' Torlak,Zeba protiv O-rebra ili konjevica i onda drm po glavi kad naidju jaci kao Sparta i Makabi.To jest u jednoj tekmi odlicni a u drugoj pokazu pravo lice ne-kvaliteta.
Bilo je glupana i idiota koji su recimo na forumima provalili da je Pape kriv za ove povrede jer nije nosio gace naizvrat pa se ubaksuziralo.Jos frajo mrtav ,ozbiljan:-) :lol:
Onda su najsladji sa Begovicem,brane Begovica zato sto kontrira Papetu.Da je kojim slucajem neko drugi na klupi selektora glavu bi Begovicu razbili zbog njegovog ponasanja.Recimo Osim,Vaha,itd.Ovako ima svu podrsku,providno,cinicno i bezobrazno.
Osim i Vaha su trenerske VELICINE, sto za susica ne mozemo reci, tako da se kod njih prvenstveno gleda kvalitet, i Begovic tu uopste ne bi bio problem :wink:
zecko_kupuz

#9879 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zecko_kupuz »

Mobile_Disco wrote: Osim i Vaha su trenerske VELICINE, sto za susica ne mozemo reci, tako da se kod njih prvenstveno gleda kvalitet, i Begovic tu uopste ne bi bio problem :wink:
Ajj, niđe veze. Sušić nije dokazan stručnjak pa to igračima daje za pravo da ga ne hebu ni za kašiku meda. :?: To je kao da imaš mladog šefa i zaključiš - "ovaj je mlađi od mene. on će mene slušat', a ne ja njega". :-) Ili je to to, ili sam ja fulio poentu tvog posta.

A ni Vaha nije baš na dobrom glasu. Igrači se žale da sprovodi tiraniju gdje god da dođe. Dakle, njemu fali renomea drugačije vrste. :D

I igrači su ljudi, a ne prazna čahura kad ispališ metak, ne možeš Hasagića poslije toliko godina samo teleportirati na klupu, valja doći do prirodne smjene generacija. ;-)
fanatic11

#9880 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by fanatic11 »

Sušić je naknadno uputio poziv Erminu Zecu za prijateljsku utakmicu protiv Grčke :bih:
Mobile_Disco

#9881 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mobile_Disco »

zecko_kupuz wrote:
Mobile_Disco wrote: Osim i Vaha su trenerske VELICINE, sto za susica ne mozemo reci, tako da se kod njih prvenstveno gleda kvalitet, i Begovic tu uopste ne bi bio problem :wink:
Ajj, niđe veze. Sušić nije dokazan stručnjak pa to igračima daje za pravo da ga ne hebu ni za kašiku meda. :?: To je kao da imaš mladog šefa i zaključiš - "ovaj je mlađi od mene. on će mene slušat', a ne ja njega". :-) Ili je to to, ili sam ja fulio poentu tvog posta.

A ni Vaha nije baš na dobrom glasu. Igrači se žale da sprovodi tiraniju gdje god da dođe. Dakle, njemu fali renomea drugačije vrste. :D

I igrači su ljudi, a ne prazna čahura kad ispališ metak, ne možeš Hasagića poslije toliko godina samo teleportirati na klupu, valja doći do prirodne smjene generacija. ;-)
Bravo! :thumbup:

Trebamo onda vratiti Muratovica, pa i Bolica, Baljica, zasluzili su, ja mislim da bi nam opet Hibic najbolje dosao, al et, ne pitam se ja nista, selektorova je zadnja :mrgreen:

Valjda se gleda kvalitet i spremnost igraca? Ili? Pa nije reprezentcija, a ni fudbal autobus ili trola pa da ustupis mjesto starijem..
zecko_kupuz

#9882 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zecko_kupuz »

Neću se opet uvaljivati u tu vrtlog-temu zvanu "Begović", ali samo ću ponoviti da Hasagić ima rutinu i nastupe...i iskustvo (što ustvari povlači rutinu :D ). Čovjek nije non-stop povrijeđen, jeste počesto, ali ne uvijek. :D :P
Mobile_Disco

#9883 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mobile_Disco »

zecko_kupuz wrote:Neću se opet uvaljivati u tu vrtlog-temu zvanu "Begović", ali samo ću ponoviti da Hasagić ima rutinu i nastupe...i iskustvo (što ustvari povlači rutinu :D ). Čovjek nije non-stop povrijeđen, jeste počesto, ali ne uvijek. :D :P
Za proslu sezonu i nemas bas nastupe.. Al nebitno mozemo ovako do sutra :wink:
luckylaka

#9884 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Mobile_Disco wrote:
Corola wrote:To provjeravanje igraca donekle je ok.Medjutim recimo ono Cirino preseravanje i pozivanje 30 igraca da bi ih pola na tribinama zavrsilo.A time zacepi zvalje pojedincima da se ne bune i raja ko' fol zadovoljna.
Osim i Vaha su trenerske VELICINE, sto za susica ne mozemo reci, tako da se kod njih prvenstveno gleda kvalitet, i Begovic tu uopste ne bi bio problem :wink:
Mozes li nabrojati te velike uspjehe trenera Osima i Vahe.To su ljudi sa autoritetom i postovanjem a o nekim velikim fudbalskim ucincima dalo bi se raspravljati(dakako trenerskim)Podsjeti me molim te na neke velike rezultate Vahe i Osima(nije da ih nemaju ali ih se ne mogu sjetiti)
campa_xxx

#9885 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by campa_xxx »

luckylaka wrote: Mozes li nabrojati te velike uspjehe trenera Osima i Vahe.To su ljudi sa autoritetom i postovanjem a o nekim velikim fudbalskim ucincima dalo bi se raspravljati(dakako trenerskim)Podsjeti me molim te na neke velike rezultate Vahe i Osima(nije da ih nemaju ali ih se ne mogu sjetiti)
Evo za Osima...ovaj drugi me trenutno ne zanima!

FK Željezničar

Premijer Liga Bosne i Hercegovine
Prvak (3): 2000-2001, 2001-2002, 2009-2010
Viceprvak: 2002-2003
Kup Bosne i Hercegovine
Pobjednik (3): 2001, 2003, 2011
Finalist: 2002, 2010

JEF United
J. League Cup (Japan)
Pobjednik: 2006

Na ovo bih dodao jos 3. predkolo lige prvaka u vrijeme kad je to bilo koji nas klub mogao samo da sanja !!!
Mozda tebi ovo i nije neki uspjeh ali meni je OGROMAN i ponosim se jer smo zahvaljujuci njemu najtrofejniji klub u istoriji BiH :thumbup: I jos nesto ...dupla kruna je POJAM u BiH.... haj vozdrica
dino84

#9886 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by dino84 »

luckylaka wrote:
Mobile_Disco wrote:
Mozes li nabrojati te velike uspjehe trenera Osima i Vahe.To su ljudi sa autoritetom i postovanjem a o nekim velikim fudbalskim ucincima dalo bi se raspravljati(dakako trenerskim)Podsjeti me molim te na neke velike rezultate Vahe i Osima(nije da ih nemaju ali ih se ne mogu sjetiti)
Gledam i ne mogu da vjerujem sta citam...Jel ovo mislis na Ivicu Osima,koliko imas godina?Tebi je vjerovatno uspjeh osvojena Liga prvaka i treniranje Reala,Barce i Uniteda u trenerskom CV-u.
Malo do Wikipedie prosetaj pa procitaj trenerske karijere i Svabe i Vahe...Vahid osvojio africku Ligu prvaka,uzeo kup Francuske,igrao Ligu prvaka sa Lilleom i PSG-om,sa Obalom Slonovace nanizao preko 20 utakmica bez poraza (Susic ako bi 4 nek me rane odmah),sampion Maroka,Hrvatske...Sta pricas bolan ne bio?

Svabo Osim...Ima ljudi koji u Zelji cijene vise njegove rezultate prije Videotona nego taj Kup Uefa i rezultate u prvenstvu bivse Jugoslavije jer je Zelju trebalo pored velike cetvorke dovesti na taj nivo i stvoriti onu generaciju...

Penali i crveni karton su kumovali dobrim dijelom u cetvrtfinalu SP-a u Italiji,ko zna sta bi bilo da se svjetski sampion Argentina prosla....
Kup sa Partizanom,dva Kupa sa Panathinaikosom,dva prvenstva i Kup sa Sturmom koji je imao takve rezultate prije da su ga proglasili trenerom stoljeca,Liga prvaka u dva navrata sa Sturmom.
Zatim Jef United i osvojeni Kup (prvi trofej u istoriji kluba) i reprezentacija Japana sa kojom bi sigurno ucestvovao u Juznoj Africi da nije bilo problema sa zdravljem.

Evo ti pa citaj uostalom,vjerovatno ce ti najvise od svega ostati u glavi da je dva puta odbio trenersku klupu Real Madrida,jebi ga,postoje i takvi ljudi.

http://bs.wikipedia.org/wiki/Ivica_Osim
http://bs.wikipedia.org/wiki/Vahid_Hali ... %BEi%C4%87

A sada nagradno pitanje...Koga je vodio u trenerskoj karijeri Safet Susic osim turskih davljenika?
http://bs.wikipedia.org/wiki/Safet_Su%C5%A1i%C4%87

Kao igrac,najbolji svih vremena,bez ikakve sumnje.Kao trener? Meni se zgadio onog dana kada je rekao da sada imamo igrace za nesto vise pa da zeli biti trener...Tacno se sjecam te izjave.Pa ko si,sta si ba?Da se ucis na reprezentaciji?Nadam se da je naucio nesto u dosadasnjem toku kvalifikacija i da ce biti sto manje udaranja sakom o sto kao nakon poraza od Rumuna a sto vise samokritike i dobrih poteza na radost svih nas.
luckylaka

#9887 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

campa_xxx wrote:
luckylaka wrote: Mozes li nabrojati te velike uspjehe trenera Osima i Vahe.To su ljudi sa autoritetom i postovanjem a o nekim velikim fudbalskim ucincima dalo bi se raspravljati(dakako trenerskim)Podsjeti me molim te na neke velike rezultate Vahe i Osima(nije da ih nemaju ali ih se ne mogu sjetiti)

FK Željezničar

Kup Bosne i Hercegovine

JEF United
J. League Cup (Japan)

Na ovo bih dodao jos 3. predkolo lige prvaka u vrijeme kad je to bilo koji nas klub mogao samo da sanja !!!
Mozda tebi ovo i nije neki uspjeh ali meni je OGROMAN i ponosim se jer smo zahvaljujuci njemu najtrofejniji klub u istoriji BiH :thumbup: I jos nesto ...dupla kruna je POJAM u BiH.... haj vozdrica
Jebi ga il ne razumijes il neces da razumijes.Kazem Osim je legenda,covjek od autoriteta,ljudina ali ako su ovo za tebe veliki trenerski uspjesi -ne znam sta bi onda rekao za one pravo,,velike,, P.S.,,Dino 84,,vidim po tvojim godinama da nisi bio ni u planu kad sam ja Osima gledao na Grbavici pa prijedlog da predjes na temi,,djecji vrtic,,i tamo trazis sagovornika.Jasno.Kada je Zeljo igrao u sastavu Skba,Berjan,Baljic....ti si bez gaca vukao serpu po mahali.Poz. i nisam trazio tvoje misljenje nego nekog od navijaca
dino84

#9888 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by dino84 »

luckylaka wrote:
campa_xxx wrote:

FK Željezničar

Kup Bosne i Hercegovine

JEF United
J. League Cup (Japan)

Jebi ga il ne razumijes il neces da razumijes.Kazem Osim je legenda,covjek od autoriteta,ljudina ali ako su ovo za tebe veliki trenerski uspjesi -ne znam sta bi onda rekao za one pravo,,velike,, P.S.,,Dino 84,,vidim po tvojim godinama da nisi bio ni u planu kad sam ja Osima gledao na Grbavici pa prijedlog da predjes na temi,,djecji vrtic,,i tamo trazis sagovornika.Jasno.Kada je Zeljo igrao u sastavu Skba,Berjan,Baljic....ti si bez gaca vukao serpu po mahali.Poz. i nisam trazio tvoje misljenje nego nekog od navijaca
Odakle ti zakljucak da sam 84 godiste,da nije iz nicka mozda?Jel to i Schalke 04 cetvrto godiste? (nema potrebe da te persiram jer ti ne vjerujem za godine,a ako grijesim onda je to jedna velika tuga sa obzirom na kvalitet tvojih postova uz neznanje i neinformisanost.Ali dobro,nije ni to smak svijeta,uvijek mozes sa zonbirileom ubiti popodne ovdje...).

Bilo kako bilo,odgovor sam ti dao,taman i polovican jer je Vahid opet bio u tvojoj dilemi,i koji su to Vahidovi uspjesi...A koji su to Papetovi uspjesi u trenerskoj karijeri jasno vidimo iz linka koji sam ti dao.

Jasno.
ODVRATAN_i_GADAN

#9889 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Dzaba ti to njemu pricas..."PAPE je selektor i njegova je zadnja"! Odjava programa. Sssssssssssss...

p.s. Vidis da uopste nije upratio da mu "campa" podvaljuje amarovu statistiku. :) :)
Korisničkoime

#9890 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Korisničkoime »

Mozes li nabrojati te velike uspjehe trenera Osima i Vahe
Stvarno drug, ono za ozbiljno sad, ti to stvarno.
Ne znam, možda griješim al po meni Sušić je jednostavno loš trener, bio loš i sad je loš i ostat će loš vjerovatno. Kao igrač najbolji kojeg smo ikad imali. Ali kao trener se nikad nije dokazao, nigdje tako ne znam kome je palo na pamet da bi mogao biti dobar za reprezentaciju ali po meni to je slično kao i u svakom drugom poslu ako si u 5 zadnjih firmi bio loš u svom poslu onda ćeš biti i u šestoj loš.
Eh sad u reprezentaciji igraju igrači od kojih je većina nekad igrala ili još uvijek igra pod veoma dobrim trenerima a i oni sami s obzirom da profesionalno igraju fudbal znaju nešto o istom stoga mislim da igračima nije teško prepoznat lošeg ili dobrog trenera. Autoritet i poštovanje kao i na svakom drugom radnom mjestu se stiče prije svega i znanjem, ko zna znanje ima i autoritet i poštovanje.
Na žalost Sušić nije do sada dokazao da zna znanje ni u reprezentaciji ni prije tako da je to već samo po sebi loše za reprezentaciju dodamo li tome da zbog toga nema autoriteta među igračima onda je jasno zašto smo tu gdje jesmo.
Zaista se nadam da griješim i da će se ispostavit da je Sušiću samo trebalo malo više vremena pa da zablista.
luckylaka

#9891 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

ODVRATAN_i_GADAN wrote:Dzaba ti to njemu pricas..."PAPE je selektor i njegova je zadnja"! Odjava programa. Sssssssssssss...

p.s. Vidis da uopste nije upratio da mu "campa" podvaljuje amarovu statistiku. :) :)
PAPE je jos uvijek selektor htio ti priznati ili ne.O velikim trenerskimuspjesima I.Osima valjda dovoljno govori ovo,,-Penali i crveni karton su kumovali dobrim dijelom u cetvrtfinalu SP-a u Italiji,ko zna sta bi bilo da se svjetski sampion Argentina prosla...-Zatim Jef United i osvojeni Kup (prvi trofej u istoriji kluba) i reprezentacija Japana sa kojom bi sigurno ucestvovao u Juznoj Africi da nije bilo problema sa zdravljem.Evo ti pa citaj uostalom,vjerovatno ce ti najvise od svega ostati u glavi da je dva puta odbio trenersku klupu Real Madrida,jebi ga,postoje i takvi ljudi.Dakle ovo nisu uspjesi nego tvoje pretpostavke da je ..
ODVRATAN_i_GADAN

#9892 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by ODVRATAN_i_GADAN »

Laki... :run: :run:

:thumbup: :thumbup: Sve si objasnio vrhunskim argumentima. Advokat?
Baudelaire

#9893 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baudelaire »

Fakat pojedinci idu predaleko sa Safetom :-) Jedno je davati mu podršku, totalno drugo je omalovažavati uspjehe Vahe i Osima da bi kroz to uvećao Papetove, koji su fakat minorni, barem zasad.
Baltazar_khan

#9894 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baltazar_khan »

vazda vam je pape bio trn u oku.
Baudelaire

#9895 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baudelaire »

Baltazar_khan wrote:vazda vam je pape bio trn u oku.
Nije brate trn u oku, već je licemjerno porediti njegove dosadašnje trenerske uspjehe sa uspjesima Vahe ili Osima, i kroz to govoriti da ova dvojica nemaju nikakve značajnije uspjehe.
BHF_Manijak

#9896 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

dino84 wrote:
Odakle ti zakljucak da sam 84 godiste,da nije iz nicka mozda?Jel to i Schalke 04 cetvrto godiste? (nema potrebe da te persiram jer ti ne vjerujem za godine,a ako grijesim onda je to jedna velika tuga sa obzirom na kvalitet tvojih postova uz neznanje i neinformisanost.Ali dobro,nije ni to smak svijeta,uvijek mozes sa zonbirileom ubiti popodne ovdje...).

Bilo kako bilo,odgovor sam ti dao,taman i polovican jer je Vahid opet bio u tvojoj dilemi,i koji su to Vahidovi uspjesi...A koji su to Papetovi uspjesi u trenerskoj karijeri jasno vidimo iz linka koji sam ti dao.

Jasno.
Jeste! :lol: :mrgreen:
BHF_Manijak

#9897 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BHF_Manijak »

Baltazar_khan wrote:vazda vam je pape bio trn u oku.
Igracki - najjaci lik na ovim prostorima bez premca, trenerski - jos pure mora jesti! :wink: Da se ne lazemo, nisu garant ni Vaha ni Svabo ni Musemic ni Bajevic ni peti ni deseti da bi se mi plasirali na SP ili EP, ali raje je u jedno bar sigurna, da bi kod ovih pobrojanih bilo discipline u ekipi i sigurno bi takticki jace stajali, jer pobrojani treneri iskucniji i trenutno veci znacli od Papeta, koji je jos na pocetku trenerskog zanata i spada u mladje trenere, tako da mu i nije zamjeriti!
dino84

#9898 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by dino84 »

Daj ba da zavrsim vec jednom sa ovim,kad se ne mogu nacrtati nekome neke stvari.Postavio sam linkove,ko hoce moze da procita i vidi trenerske uspjehe Vahida,Ivice i Safeta (on jos nema uspjeha ali se nadam da ce imati),ko nece ne mora ali neka se barem onda ne blamira...

Sto se Safeta Susica kao trenera tice,jeste mi trn u oku zbog sljedecih stvari:

1.sada imamo igrace,sada zelim da budem selektor

2.dvostruki arsini i tretmani,Dzeki posteda jer treba potpisati za klub i jer je narodni mezimac a Begovica (moze i sasvim neko treci biti teoretski tu) se zove i stvaraju se problemi,nije bitno sta kaze Begovic,bitno je da kriterij nije isti za sve

3.Misimovicevo mlataranje rukama u 29. minuti protiv Francuza "ne mozemo ovako" i niti gram mozga sta dalje i kako dalje,taktika i Pape u koliziji,daj da igraju najbolji na papiru pa taman i Ibisevic na krilu sto nikad lik nije igrao,ukratko izmisljanje pozicija na terenu

4.lupanje po stolu nakon promasene utakmice,promasene taktike,promasenih igraca,promasenog svega...Misimovic bez kluba,bez ozbiljne utakmice preko godina dana,ali uvijek igra,jer mora igrati jer je to Misimovic dok Stilic ili neko sasvim drugi ko redovno tada igra osijedi zakovan na klupi

5.Munib Usanovic,osudjeni buduci robijas,i javna podrska liku koji sam ne zna koliko se nakrao.Blamira se po medijima da ne zna sta se desava,pa kako ces znati kad nisi u stanju da iznajmis kucu ili stan u Sarajevu ako je vec nemas pa da budes ovdje preko godine pa da budes u kontaktu sa informacijama,ali jok,mene Bakovic ne zove,mene niko ne zove...Jebi ga,covjek 30 godina zivi u Parizu,tesko ce mu pasti promjena lokacije

6.rostiljanje igraca kod Mahira Beathousea dan pred polazak u Rumuniju na kljucni mec kvalifikacija,da je ozbiljan selektor igraci bi mu bili zatvoreni u karantinu,mrav ne bi mogao prosmrditi hotelu na Ilidzi,ali nadje se vremena za rostilj na Mahmutovcu i cevape...Ne znam da li su se vukli u Rumuniji jer im je rostilj tesko pao ali znam da je bruka lupati poslije toga sakom o sto i govoriti da ti igraci uniste nesto sto mislis da si stvorio.Sta si ti bolan stvorio,dodjes ovdje,sastavis spisak (obavezno sa Mravcem naravno jer on igra u austrijskoj ligi) i posaljes "najjaca" imena na teren i cekas kao i ja na tribini

Moglo bi se jos toga navesti,ali i ovo je dosta.Manite se toga da ga neko ne voli samo zato sto je pitar,kamo srece da bude nas najbolji selektor,ja mu zelim svu srecu,ali imam svoje oci i usi i vidim i cujem i nisam glup.Neka kaze bilo ko sta nije istina od ovoga gore,ja cu se poklopit ali nek mi ne kaze da ima stan u Sarajevu jer to ne znam i niti me zanima.

U zdravlje!!!
luckylaka

#9899 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by luckylaka »

Baudelaire wrote:Fakat pojedinci idu predaleko sa Safetom :-) Jedno je davati mu podršku, totalno drugo je omalovažavati uspjehe Vahe i Osima da bi kroz to uvećao Papetove, koji su fakat minorni, barem zasad.
Ako dobro procitas vidjeces da niko ne omalovazava uspjehe ni Vahe ni Osima niti uvecava PAPETOVE(kojih i nema) nego samo dajem podrsku selektoru da nas odvede na EP.Druga je stvar sto ja recimo vise gotivim Meshu i Saju nego li Vahu i Osima ali to je moja licna stvar ,samo sto je I.Osim ostao najveci gospodin na ovim prostorima.Kontas.
Baudelaire

#9900 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Baudelaire »

To je već druga stvar, izvini onda.
Locked