Hvala puna na savjetuJazzy.ba wrote:Nista novo osim toga da je poklopio Evasi0n JB, zato vi koji imate 4S i 5, a zelite JB ne radite update jer nema nazad, ni sa shsh blobovima, nema ni JB.
Vjeruj da mi JB i ne treba.
Moderator: Benq
Hvala puna na savjetuJazzy.ba wrote:Nista novo osim toga da je poklopio Evasi0n JB, zato vi koji imate 4S i 5, a zelite JB ne radite update jer nema nazad, ni sa shsh blobovima, nema ni JB.
Vertig0 wrote:1200-1300KM
o 5 incha displejupinokio04 wrote:Raja šta vi mislite da li apple u slijedećem modelu 5s ili 6, kako će se već zvati, treba ići na opciju da poveća displey više od 4 inča. Da li treba da malo i u širinu poveća.. Da li da zadrži isti izgled, tanje jos ako moze.
Ili ste za opciju da ostane isto kao sadašnja 5 ica, sa poboljšanim performansama, ram, kamera, procesor itd..
Moje neko laičko mišljenje, da apple ove godine treba izbaciti 2 modela, jedan model sa većim i nešto širim displeyom do 4,5 inchy, i drugi model 5s (ista velicina, samo 2 gb rama, procesor jaci, kameraa..)-i možda još ako je moguće onaj gornji dio prostora sa prednje strane gdje je prednja kamera da ga smanji, kao što je smanjio na iphonu 5 u odnosu na 4/4s. Onako izgledalo bi jako moćno bar u mašti![]()
A što se tiče drugog modela, pa možda da taj veći model bude do 4,5 inchy... Čisto da se malo sa drugim modelom eksperimentiše na tržištu, ali naravno jednako dobro i kavalitetno kao i 5 (dobar, kvalitetan hardver itd itd..)
Čisto da vidimo kako ko razmišlja po tom pitanju, s obzirom da velike zamjerke idu apple zbog "malog" displaya u odnosu na konkurenciju..
Da li ostati autentičan, ili pratiti potrebe tržišta u smislu da veliki broj očigledno želi veći display..
Moje mišljenje je da treba ove godine lupit 2 modela na konferenciji, gore nabrojana
Kakva su vaša razmišljanja na ovu temu

lmgtfydavid123 wrote:imam iphone 4s i zanima me da li je ikako moguće da mi se svi kontakti upišu sa 00387 automatski ili nekako da uglavnom vidim ko me zove čiji broj imam u imeniku. samo mi recite da ne moram svaki kontakt posebno editovatihvala
calleridfix na cydia ili u opcijama promijeni na BiH (settings-general-international-region format)david123 wrote:imam iphone 4s i zanima me da li je ikako moguće da mi se svi kontakti upišu sa 00387 automatski ili nekako da uglavnom vidim ko me zove čiji broj imam u imeniku. samo mi recite da ne moram svaki kontakt posebno editovatihvala
Syncaj ih na gmail, izvezi sa gmaila u excel ubaci 00387 jednim potezom na sve brojeve i vrati ih.david123 wrote:imam iphone 4s i zanima me da li je ikako moguće da mi se svi kontakti upišu sa 00387 automatski ili nekako da uglavnom vidim ko me zove čiji broj imam u imeniku. samo mi recite da ne moram svaki kontakt posebno editovatihvala
Univerzalno daje na rate sve.stroga normala wrote:Ima li gdje u Sarajevu kupiti IPhone 4 ili 4s na rate.
Tapatalked
Jazzy.ba wrote:Misliš onaj što imenik otvara 12 sekundi na quad core procesoru?
vukojebina wrote:Jazzy.ba wrote:Misliš onaj što imenik otvara 12 sekundi na quad core procesoru?
Nexus pasa moj, nexus... Jede za dorucak i tog sto otvara imenik za 12 sek i tu balkon-ogranicenu igrackicu za koju moras radit dzejl brejkove, pizde materine, da bi ti prikazo ime kad te neko zove... I opet mislim da je puno lakse malo pricekat dok otvori imenik...
Ja ne mogu ni mail otvoritiGaRGa wrote:vukojebina wrote:Jazzy.ba wrote:Misliš onaj što imenik otvara 12 sekundi na quad core procesoru?
Nexus pasa moj, nexus... Jede za dorucak i tog sto otvara imenik za 12 sek i tu balkon-ogranicenu igrackicu za koju moras radit dzejl brejkove, pizde materine, da bi ti prikazo ime kad te neko zove... I opet mislim da je puno lakse malo pricekat dok otvori imenik...
ma ja ne znam kako iko normalan kupi ovaj ajfon, ne mozes s njim ni telefonirat a ne poruku poslat...
GaRGa wrote:vukojebina wrote:Jazzy.ba wrote:Misliš onaj što imenik otvara 12 sekundi na quad core procesoru?
ma ja ne znam kako iko normalan kupi ovaj ajfon, ne mozes s njim ni telefonirat a ne poruku poslat...
bolji je nexus... pogledaj koliko samo tema trubi o njemu na klixuhakazvaka wrote:A jel bolji ovaj Nexus novi ili iPhone 5?![]()
Dosta off-topica, ovdje je tema samo iPhone!