Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
a one elfove kao natural ili tako nes su stvarno dobre, lijepo izgleda a jeftine
samo eto ako ih budes narucivala moraces ljepilo kupit...
ustvari bolje probaj odmah one iz cm-a
a one elfove kao natural ili tako nes su stvarno dobre, lijepo izgleda a jeftine
budem
fala
kad budes narucivala javni
ma mislila sam ove iz cm-a al'a ko elf narucim, javim ti.
samo da vas obavijestim, ukoliko neko jos uvijek zeli da kupi set hypnose drama (jer samo ce 1 biti dobitnica kod nadi ), ima u mercatoru na ilidzi, kosta 60,50 KM.
Tj bilo je jucer, nadam se da ima jos.
samo da vas obavijestim, ukoliko neko jos uvijek zeli da kupi set hypnose drama (jer samo ce 1 biti dobitnica kod nadi ), ima u mercatoru na ilidzi, kosta 60,50 KM.
Tj bilo je jucer, nadam se da ima jos.
pozz
Haha, nego jeste li se vi sve javile za dramu, nesto meni malo komentara
Ja prevrnula sve CM-ove i niko nema onu četkicu za obrve što mi preporučila @michun , na kraju kupim olovku od Essence sa nakvim produžetkom, pa bumo videli .
ema_ wrote:Ja prevrnula sve CM-ove i niko nema onu četkicu za obrve što mi preporučila @michun , na kraju kupim olovku od Essence sa nakvim produžetkom, pa bumo videli .
ema_ wrote:Ja prevrnula sve CM-ove i niko nema onu četkicu za obrve što mi preporučila @michun , na kraju kupim olovku od Essence sa nakvim produžetkom, pa bumo videli .
nemoj zezat - bilo u svakom cm. ovnak proizvodi.
Il je svima nestalo tih Ovnak il nemam pojma. Ni po Essence štandovima nema njihovih... Valjda će valjati ona namjenska olovka za obrve od Essence .
Ono je predobra stvar, meni došao u setu za smokey eyes, istrošila samo gel, sjene nisam haman ni dirala Puuuno bolje izgleda od obiučnog tuša, i može se stavljati "nestandardno", ono malo deblje i to