Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mc-twin wrote: ↑31/01/2024 22:31
Ovo je vise krajnji bezobrazluk s njihove strane. Taman kontam ispucali su se s ovim debilnim igrama kad ono ima jos...
Kažu da je PS+ namijenjen najviše za online igranje
A da su ove mjesečne igre - usput.
To je vise izgovor tj. opradanje, ali eto...
Extra pretplata eto nije takva, pa nije nista bolja situacija odnosno ne daju nista bolje igre u zadnje vrijeme.
Dobra je extra pretplata za nekoga ko nije igrao mnogo igara.
Ali vrh na godinu dana - odigraš ono šta ri je zanimljivo.
A u pravu si - slabo i tu šta dobro ubacuju.
Kupujem prvi put za US store PS Plus pretplatu (ranije imao vouchere za CRO koji necu vise koristiti) i vidim ima ova akcija sa slike dole ispod.
Kupio sam 100$ gift card voucher na Enebi i aktvirao na store-u i sada na stanju imam tih 100$.
Ako kupim PS Plus EXTRA (jer je ista cijena kao essential na akciji) da li ću morati nastaviti onda Extra po ovoj skupljoj cijeni ili ću se dogodine moći vratiti na Essential?
gidra wrote: ↑01/02/2024 12:18
Kupujem prvi put za US store PS Plus pretplatu (ranije imao vouchere za CRO koji necu vise koristiti) i vidim ima ova akcija sa slike dole ispod.
Kupio sam 100$ gift card voucher na Enebi i aktvirao na store-u i sada na stanju imam tih 100$.
Ako kupim PS Plus EXTRA (jer je ista cijena kao essential na akciji) da li ću morati nastaviti onda Extra po ovoj skupljoj cijeni ili ću se dogodine moći vratiti na Essential?
mozes se vratiti na essential. Samo ugasi automatsku obnovu. Ako ostavis automatsku obnovu onda ce ti automatski produziti Extra paket, ako imas dovoljno dolara na walletu
mislis SERPENTINE CAMO u MW2? Ja sam dosao do pola. Ako hoces mozemo skupa. ili mogu ja za obojicu. samo mi ti cuvaj iteme u secure backpack-u. Da ne idem sa svim okolo. Opasno je Imam operatora sa DAMASCUS tagom. Tako da mozemo brzo i lako obojica to rijesit.
mislis SERPENTINE CAMO u MW2? Ja sam dosao do pola. Ako hoces mozemo skupa. ili mogu ja za obojicu. samo mi ti cuvaj iteme u secure backpack-u. Da ne idem sa svim okolo. Opasno je Imam operatora sa DAMASCUS tagom. Tako da mozemo brzo i lako obojica to rijesit.
shalla wrote: ↑03/02/2024 12:44
Zašto NBA24 košta kao bubreg
Eno 15$ na usa store
E jbg kod mene HR acc. Ma vidi, do 50ak KM bih halalio ali sve preko...
A ne moze se oboje imati?
Ja kad sam nekad davno uzeo prvu cetvorku prvo napravio hrvatski, americki, njemacki, britanski i novozelandski account pa tek onda poceo igrati
shalla wrote: ↑03/02/2024 12:44
Zašto NBA24 košta kao bubreg
Eno 15$ na usa store
Bila je nedavno akcija 34 dolara i 15 000 vc dobijes
Haj što nba košta kolko košta nego da bi išta uradio online moraš Vc kupiti koji je bezobrazno skup.
A ne moze se oboje imati?
Ja kad sam nekad davno uzeo prvu cetvorku prvo napravio hrvatski, americki, njemacki, britanski i novozelandski account pa tek onda poceo igrati
Napravio usa account, međutim ne mogu kupiti ni preko kartice ni preko paypala. Moram kupiti kodove koji su baš skupi jebo ih ćaća. 25 USD je 63 KM u Genelecu...
shalla wrote: ↑04/02/2024 16:57
Napravio usa account, međutim ne mogu kupiti ni preko kartice ni preko paypala. Moram kupiti kodove koji su baš skupi jebo ih ćaća. 25 USD je 63 KM u Genelecu...
Kupi online kodove. G2a.com ili cdkeys.com
25$ bude oko 42KM
25$ bude oko 42KM
25$ bude oko 42KM
25$ bude oko 42KM