PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
hellue
#9876 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Revizija specijalizacija u klinickom centru

- Država
#9877 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti

... na protestima...

u privatnom životu...
- Alfons Kauders
#9878 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Država wrote:
... na protestima...
u privatnom životu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeko doticna gladna & obespravljena?
-
L u c i f e r
#9879 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
fol je u tome što je namaAdenium wrote:VI ŠTO PO VAZDAN SJEDITE KUĆI I KOMENTARIŠETE NA OVOM FORUMU O PROTESTIMA, MOŽETE, A NE IZLAZITE NA PROTEST DA DATE SVOJ DOPRINOS, JER SVI OVI LJUDI ŠTO SU NA PROTESTU BORE SE I ZA VAS, ZA VAŠU DJECU GOSPODO, ZA NAŠU DOMOVINU BOSNU I HERCEGOVINU, I VI STE ZA MENE DUŠMANI OVOG NARODA, KAO I POLITIČARSKA MAFIJA .
koji imamo pojma o životu sasvim jasno
da se bore na jalov način
izlazak na ulice
sviranje kožne frulice
- Država
#9880 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Nije ba, čoj'k joj u SBB-u...Alfons Kauders wrote:Država wrote:
... na protestima...
u privatnom životu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeko doticna gladna & obespravljena?garant opet neka NVO ubleha
-
hellue
#9881 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Država wrote:
... na protestima...
u privatnom životu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kraljuuuuu
- animus
#9882 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Za ove sto prizivaju Cegara a vezano za njegovu izjavu da je branio one dvije zgrade ponavljam link http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/827 ... kacha.html
Covjek je pored ovog i reketas i narkoman. Malo goglajte. On je 92 mozda branio zgradu predsjednistva u Grudama ali ne i ovu u Sarajevu. Hajde da je Vikic to rekao sve bi bilo ok ali ovaj bojovnik nek se poklopi usima
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Covjek je pored ovog i reketas i narkoman. Malo goglajte. On je 92 mozda branio zgradu predsjednistva u Grudama ali ne i ovu u Sarajevu. Hajde da je Vikic to rekao sve bi bilo ok ali ovaj bojovnik nek se poklopi usima
- Jedaj
#9883 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Pratio sam pola sata rad plenuma preko u strima i nazalost dosao do zakljucka da su gradjani opet prevarni I to na veoma prljav i podmukao nacin. Evo I zasto:
1. Vidljivo je da organizatorima Plenuma nije stalo da mediji prenose plenum pa su nagovarli prisutne da glasaju da mediji iskljuce kamere. Efekeat: nje im cilj da ostatak BH cuje zbog cega gradjani protestvuju.
2. Uveli su neko glupo pravilo ad svaki diskutant moze govoriti samo 2 minute???? Dakle niko ozbiljan ne moze izaci na binu I pokusati gradjanima pojasniti uzroke I posljedice situacije u kojiam se nalazimo. Ima samo vremena da neuki i prevareni jebu mater politicarima I traze vise para za sebe???? dakle revulucija sa zahtjevima POJEST,POPIT I POKLOPIT. Sjasi Kurta i uzjasi Murta.
3. Apsolutno nikoga nije briga sto nam sljedbenici ratnih zlocinaca i izdajnika cerece, blokiraju I ruse drzavu, sto je I glavni UZROK sto smo dostigli najnizi nivo socijalne bijede. Jebe im se za drzavom, samo daj hljeba I igara.
Narod koji nema drzavotvornu svijest je stoka sa kojom se lahko manipulise I to upravo rade politicari, mediji ali odnekud ubaceni organizatori Plenuma sa ciljem da kroz 2 minute otvore ventil nezadovoljnih da se ispusu I da na taj nacin sprijece proteste na ulici. Pametno, ne moze biti pametnije od strane vladjuce mafijasko multi-cetnicke oligarhije. Narode opet ste prevareni
1. Vidljivo je da organizatorima Plenuma nije stalo da mediji prenose plenum pa su nagovarli prisutne da glasaju da mediji iskljuce kamere. Efekeat: nje im cilj da ostatak BH cuje zbog cega gradjani protestvuju.
2. Uveli su neko glupo pravilo ad svaki diskutant moze govoriti samo 2 minute???? Dakle niko ozbiljan ne moze izaci na binu I pokusati gradjanima pojasniti uzroke I posljedice situacije u kojiam se nalazimo. Ima samo vremena da neuki i prevareni jebu mater politicarima I traze vise para za sebe???? dakle revulucija sa zahtjevima POJEST,POPIT I POKLOPIT. Sjasi Kurta i uzjasi Murta.
3. Apsolutno nikoga nije briga sto nam sljedbenici ratnih zlocinaca i izdajnika cerece, blokiraju I ruse drzavu, sto je I glavni UZROK sto smo dostigli najnizi nivo socijalne bijede. Jebe im se za drzavom, samo daj hljeba I igara.
Narod koji nema drzavotvornu svijest je stoka sa kojom se lahko manipulise I to upravo rade politicari, mediji ali odnekud ubaceni organizatori Plenuma sa ciljem da kroz 2 minute otvore ventil nezadovoljnih da se ispusu I da na taj nacin sprijece proteste na ulici. Pametno, ne moze biti pametnije od strane vladjuce mafijasko multi-cetnicke oligarhije. Narode opet ste prevareni
-
bosančica-sunčica
#9884 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Molim ljude koji su na Plenumu da prenose dešavanja...!
Zbog prirode posla sam spriječena da prisustvujem, ali sam svim srcem uz te hrabre ljude, koji se bore za pravdu, za istinu, za život..za BiH.To su naše duše proste, balkanske .
I zato sam svaki dan na ulici sa njima da ih osjetim, proživim, podržim i da im se divim. I sinoć na Plenumu boljele su njihove priče.
Stid mi me bilo svoje diplome, a da me nema u ovoj "revoluciji obespravljenih".
Čemu školovanje...ako nije usmjereno za humanizam, solidarnost i uzajamnost. Zahvaljujući svom poslu koji nosi konotaciju humanosti, davno sam spoznala jad,čemer i bijedu ovog bosanskog naroda kojeg su izdali "svoji-", a
bošnjački vrh apsolutno nema državotvornu svijest i osim gole bijede koju prave godinama ,blizu su da nam unište i jedinu,jedinu državu BiH. A mi nemamo rezervnu.
Oni koji znaju nek uobliče i formalno-pravno usklade zahtjeve Plenuma koji su mogući i ostvarivi.
Svjesni smo da idealne pravde i države nema ,ali BiH i njeni narodi ne zaslužuje ovaku vlast , jer BiH je rasadnik pametnih, talentovanih i dobrih ljudi .
Zbog prirode posla sam spriječena da prisustvujem, ali sam svim srcem uz te hrabre ljude, koji se bore za pravdu, za istinu, za život..za BiH.To su naše duše proste, balkanske .
I zato sam svaki dan na ulici sa njima da ih osjetim, proživim, podržim i da im se divim. I sinoć na Plenumu boljele su njihove priče.
Stid mi me bilo svoje diplome, a da me nema u ovoj "revoluciji obespravljenih".
Čemu školovanje...ako nije usmjereno za humanizam, solidarnost i uzajamnost. Zahvaljujući svom poslu koji nosi konotaciju humanosti, davno sam spoznala jad,čemer i bijedu ovog bosanskog naroda kojeg su izdali "svoji-", a
bošnjački vrh apsolutno nema državotvornu svijest i osim gole bijede koju prave godinama ,blizu su da nam unište i jedinu,jedinu državu BiH. A mi nemamo rezervnu.
Oni koji znaju nek uobliče i formalno-pravno usklade zahtjeve Plenuma koji su mogući i ostvarivi.
Svjesni smo da idealne pravde i države nema ,ali BiH i njeni narodi ne zaslužuje ovaku vlast , jer BiH je rasadnik pametnih, talentovanih i dobrih ljudi .
- damskot
#9885 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
http://www.youtube.com/watch?v=T1B_cOftyfk
Ja gledam Plenum i placem , nema se sta dodat ljudi sve kazu .
Kad sam zamišljao Valtera ovako sam ga zamisljao .. Svaka vam cast !
Svaka vam cast ljudi , nadam se da nece neki od govornika ispast iz neke stranke .
Ja gledam Plenum i placem , nema se sta dodat ljudi sve kazu .
Kad sam zamišljao Valtera ovako sam ga zamisljao .. Svaka vam cast !
Svaka vam cast ljudi , nadam se da nece neki od govornika ispast iz neke stranke .
Last edited by damskot on 15/02/2014 18:59, edited 1 time in total.
- animus
#9886 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
http://d epo.ba/front/zoran-cegar-se-sam-prozvao-herojem-sarajeva-a-ustvari-je-samo-medijski-manipulant
Evo jos jedsn link za samoprozvanog heroja Sarajeva. Zalosno ko radi u tom MUP-u.
Ps samo izbrisati razmsk izmedju slova d i e.
Evo jos jedsn link za samoprozvanog heroja Sarajeva. Zalosno ko radi u tom MUP-u.
Ps samo izbrisati razmsk izmedju slova d i e.
-
hellue
#9887 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Jedaj wrote:Pratio sam pola sata rad plenuma preko u strima i nazalost dosao do zakljucka da su gradjani opet prevarni I to na veoma prljav i podmukao nacin. Evo I zasto:
Slusao sam i ja, cuo sam da traze reviziju specijalizacija u KC Sarajevo i prestao..sem toga ono vise lici na zeljoteku neko na realne zahtjeve
- smurf
#9888 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ne valja ova anketa, jako se tesko odluciti za samo tri opcije kada su sve neophodne da bi prodisali.
- Styling
#9889 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Meni svejedno, nit' me hrane nit' od njih zavisim.rokan wrote:uzivaj dok mozes ali ovaj voz nezaustavljivo srlja u provaliju. ne bih likovao da sam na tvom mjestu.Styling wrote:Punim plucimarokan wrote:
jesi odahnula?
- Styling
#9890 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Sjednes pred vladu i ne das im da idu kuci dok nesto ne rijese.stamenatjeraste wrote:Slazem se. Koja je solucija? Ne smijes razbijanjem natjerati nekog, ne smijes blokiranjem, cime smijes?Styling wrote:
Poenta je u tome sto blokiranjem saobracaja neces naskoditi politicarima nego ces narod koji radi kociti u obavljanju posla. Da li su onda aktivnosti protestanata usmjerene protiv politicara ili naroda?
-
L u c i f e r
#9891 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ili blokada njihovih privatnih kuća i stanovaStyling wrote:Sjednes pred vladu i ne das im da idu kuci dok nesto ne rijese.stamenatjeraste wrote:Slazem se. Koja je solucija? Ne smijes razbijanjem natjerati nekog, ne smijes blokiranjem, cime smijes?Styling wrote:
Poenta je u tome sto blokiranjem saobracaja neces naskoditi politicarima nego ces narod koji radi kociti u obavljanju posla. Da li su onda aktivnosti protestanata usmjerene protiv politicara ili naroda?
ali samo blokada, ne nasilje
- animus
#9892 Re: Odg: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Pokusali prosle godine pred parlamentom BIH. Ljudi nakon sto su izasli sa policijom nisu vise ni dolazili na posao. Znaci nista od toga.Styling wrote:Sjednes pred vladu i ne das im da idu kuci dok nesto ne rijese.stamenatjeraste wrote:Slazem se. Koja je solucija? Ne smijes razbijanjem natjerati nekog, ne smijes blokiranjem, cime smijes?Styling wrote:
- Alfons Kauders
#9893 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ahDržava wrote:Nije ba, čoj'k joj u SBB-u...Alfons Kauders wrote:Država wrote:
... na protestima...
u privatnom životu...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeko doticna gladna & obespravljena?garant opet neka NVO ubleha
NjV Fahro I joj dodjeluje orden drzavnog udarnika sa vijencem i dijamantima
-
hellue
#9894 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Zna li neko ime ove gospodje???
- O'zone
- Globalni moderator
#9895 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Već urađeno. Proglašeni teroristima koji drže vlast u okruženju i strane državljane. Inzko došao da ih vadi dao obećanja koja nikad nije ispunio i zato mu se često sjetim što čega.Styling wrote:
Sjednes pred vladu i ne das im da idu kuci dok nesto ne rijese.
Da se sjetimo Bevandine priče
Jel Vas ovo podsjeća na nedavnu priču o nekih 12 Kg speeda??„Protesti su sigurno politički motivisani i instruisani. Činjenica da je prošlog četvrtka ukradenim vozilima bio blokiran saobraćaj ispred zgrade institucija BiH u Sarajevu najbolje govori o demonstrantima.“
Ili o politički organizovani protestima da se destabilizuje Federacija?
Sa stih protesta Aleksandra Pandurević
Jel Vam ovo liči na priču od neki dan da samo Bošnjaci protestuju?- Protest ispred zgrade institucija BiH je "maslo bošnjačkih partija" i "linč nas iz RS-a".
Ili da je ovo napad na RS
Svaki put je ista priča i svaki put glupi narod padne na nju i odustane i neka odustaje ko ga jebe kad je glup.
- O'zone
- Globalni moderator
#9896 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Puko forum 
Last edited by O'zone on 15/02/2014 19:42, edited 1 time in total.
- O'zone
- Globalni moderator
#9897 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Puko forum 
Last edited by O'zone on 15/02/2014 20:12, edited 1 time in total.
-
stamenatjeraste
#9898 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ma nemoj.Styling wrote:Sjednes pred vladu i ne das im da idu kuci dok nesto ne rijese.stamenatjeraste wrote:Slazem se. Koja je solucija? Ne smijes razbijanjem natjerati nekog, ne smijes blokiranjem, cime smijes?Styling wrote:
Kad treba nesto posrat svi pametuju, kad treba predloziti onda se naslusamo vecih gluposti od onih koje kritikuju.
- JThomas
#9899 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
strategija odbrane stečenih položaja je uvijek ista. šta god da je urađeno u tom trenutku - to je krivo i ispravno je ono drugo.
-
stamenatjeraste
#9900 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
L u c i f e r wrote:
ili blokada njihovih privatnih kuća i stanova
ali samo blokada, ne nasilje
Grohotom.
Pa samo Zlagumdziju da blokiras u svim njegovim stanovima treba ti korpus prosvjednika.