Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#9876 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Tito_i_Partija wrote:
Informisi se jebo ga ti, mrsko mi se ponavljat'.
Sta se ba imam informisar, govorim cinjenicno stanje, onako kako jeste. Ligu cine 2/3 stranci, zato im reprezentacija i jeste goli qrac, jer u timovima iz vrha tabele imas po 1-2 Engleza u timu, od toga odlicno im je ako je jedan u prvoj postavi!
Liverpool je eto kao malo promjenio tu sliku, ali i dalje jako malo prostora daju svojim igracima, barem veliki timovi, oni koji bi trebali da imaju kvalitetne domace igrace. Svakako Englez iz Fulhama, West Bromvicha ili nekog drugog manjeg kluba tesko da je materijal za reprezentaciju, a takve moraju zvati, jer drugih nema.
almir1977

#9877 Re: Liverpool FC

Post by almir1977 »

Edin H. wrote:
almir1977 wrote: Naravno da ima pravilo o broju homegrown igrača. Ne moraju biti Englezi ali moraju provesti neki broj godina prije 21. rođendana u Engleskoj da bi se računali kao takvi. Fabregas npr. se konta kao homegrown i ulazi u tu kvotu. Clichy u City-u mislim isto, kao i Guidetti. U Unitedu Raffael itd.
Ma ti izvukao ono pravilo sto su uveli prije nekih dvije godine, ali jos uvijek mogu nominovati 17 igraca koji su preko 21-u godinu ili koji nisu odrasli u Engleskoj. Znaci realno mogu igrati bez ijednog.
Mogu teoretski jer je pravilo o najvećem broju igrača koji nisu homegrown, a ne o minimalnom broju homegrown, ali ko će ući u sezonu sa 17 igrača
Mustang1

#9878 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

almir1977 wrote:
BHF_Manijak wrote:A koga gotivi ovaj lik?! Qrac si ti moj '77 godiste. Ne dam ti vise od 16, osim ako mentalno ne kaskas jedno 15 godina, onda OK!
Bitter much? :D

Nije lako, znam. Švabe Real povaljao, Liverpoola Gerrard, Željo zijanio, shit season :D
Image
PrtiBeeGee

#9879 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

fosil wrote:Ima li ovdje iko sem Edina H. da je bio na Anfieldu ili Old Trafordu?
Naravno da ima :wink:
PrtiBeeGee

#9880 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Southampton odbio Liverpoolovih 20Mil za Lallanu i sada trazi 30Mil... Znao sam da ce se ovo desiti i da ce biti precjenjen igrac pa bolje dovesti Yevhena Konoplyanka koji je mladji godinu dana od njega manje kosti i 3 puta je bolji igrac od Lallane... Ko sto gledam Liverpool ce pristati na ovu ponudu i dobiti jos jednog Stewarta Downinga :-) ... U ostalom gdje je bio taj Lallana sa 20 godina sa 23 godine niko nije cuo za njega do ove sezone opet nisu nista ucili na greskama jos je BR stavio da je prioritet dovesti Lallanu prije SP i mislim da nam Lallana i nije toliko prijeko potreban kao sto govori BR za manje pare se mogu naci i bolji igraci od njega van Engleske !!!
Gandalf

#9881 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

onda fino pravac Hofenheim i nek' zaganjaju Vollanda i Firmihna, njih bi obojicu mogli dovesti za pare koje South traži za Lallanu - najprecjenjeniji igrači su englezi i ne treba se puno na tržištu ni otimati za njih, poslije njih po precijenjenosti dolaze igrači iz Portugalske lige, dobrih igrača puna i BL i Ligue 1 a o španskoj Primeri je suvišno i pričati, ako su pametni u tim ligama će tražiti pojačanja - bolje bi im bilo Lallanu ne dovoditi za te pare, već vratiti Susa, a te pare iskoristiti za DM-a, LB-a, RB-a, na tim je pozicijama škripalo cijelu sezonu
5 0 5

#9882 Re: Liverpool FC

Post by 5 0 5 »

Image
missko

#9883 Re: AW: Liverpool FC

Post by missko »

Jel ovo presao u Viljareal ? :lol:

Gesendet von meinem SM-N9005
PrtiBeeGee

#9884 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

FT: Shamrock v Liverpool 0:4

8' Aspas
47' Borini
74' Kelly
84' Dunn

Ubjedljiva pobjeda Liverpoola na gostovanju kod Shamrock Roversa. Za igrača utakmice je proglašen Jordon Ibe koji je ubilježio dvije asistencije. Ovu prijateljsku utakmicu Liverpool je iskoristio i za predstavljanje novih dresova, gostujuća garnitura za sezonu 2014/15 će biti žute boje sa crvenim linijama.

Image

Evo imaju i golovi samo sto ja ne znam postaviti ovdje link kako treba sa youtuba pa evo ovako :D

https://www.youtube.com/watch?v=UUTFBIc992Q
shandrprcSA

#9885 Re: Liverpool FC

Post by shandrprcSA »

PrtiBeeGee wrote:FT: Shamrock v Liverpool 0:4

Evo imaju i golovi samo sto ja ne znam postaviti ovdje link kako treba sa youtuba pa evo ovako :D

izbaci s iz https
Gandalf

#9886 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Standardno pouzdani 'Bild' prenosi vest da je Liverpul poslao ponudu tešku 9 miliona evra za mladog štopera HSV-a Džonatana Taha.
Rodgers stopama Wengera, ganjaće anonimuse pa ako se razvije u superstara dobro je, hebeš 10 miliona :roll:
Dovedite provjereno ime, vrijeme je, već imate 50-ero talentovane djece kojima se predviđa blistava budućnost :-)
King_Kenny

#9887 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

PrtiBeeGee wrote:FT: Shamrock v Liverpool 0:4

8' Aspas
47' Borini
74' Kelly
84' Dunn

Ubjedljiva pobjeda Liverpoola na gostovanju kod Shamrock Roversa. Za igrača utakmice je proglašen Jordon Ibe koji je ubilježio dvije asistencije. Ovu prijateljsku utakmicu Liverpool je iskoristio i za predstavljanje novih dresova, gostujuća garnitura za sezonu 2014/15 će biti žute boje sa crvenim linijama.

Image

https://www.youtube.com/watch?v=UUTFBIc992Q
Ko ovo odigra pas petom kad je Ibe fulio... Strasan pas...
MyTao

#9888 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

skenderija04

#9889 Re: Liverpool FC

Post by skenderija04 »

Mascherano?
MyTao

#9890 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

skenderija04 wrote:Mascherano?
Izgleda da nema od tog nista, novinarska patka.
MOSALJOZE

#9891 Re: Liverpool FC

Post by MOSALJOZE »

Opet vi spominjete igrače koji su osvojili sve što se moze osvojiti u klupskom fudbalu.Mozda igraju dobro,ali ti igrači nemaju ambicija,potrošeni su i ne uklapaju se u ono što Liverpul želi.Ponoviću još jednom.Vama ne trebaju igrači koje ćete stvarati niti one pred penziju.Vama trebaju igrači koji su u najboljim godinama,koji su gladni uspjeha i trofeja.Evo Isco bi mogao
Gandalf

#9892 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Italijanski portal Sport Mediaset, objavio je danas kako je ekipa Intera, zainteresovana za dovođenje veznjaka Liverpoola Lucasa Leivu.

Leiva je imao dosta problema s povredama, ali usprkos tome je odigrao 27 utakmica u Premier ligi u protekloj sezoni. Ipak, Redsi bi ga i pored jako dobrog učinka na terenu mogli prodati, a navodno je veliki interes pokazao milanski Inter.

Inter razmatra mogućnost njegovog dovođenja u ljetnom prelaznom roku, a tim s Anfielda za 27-godišnjeg Brazilca zahtijeva cifru od 10.5 miliona funti. :lol:
ovo bi bila uvaljotina stoljeća
Madrid

#9893 Re: Liverpool FC

Post by Madrid »

MOSALJOZE wrote:Opet vi spominjete igrače koji su osvojili sve što se moze osvojiti u klupskom fudbalu.Mozda igraju dobro,ali ti igrači nemaju ambicija,potrošeni su i ne uklapaju se u ono što Liverpul želi.Ponoviću još jednom.Vama ne trebaju igrači koje ćete stvarati niti one pred penziju.Vama trebaju igrači koji su u najboljim godinama,koji su gladni uspjeha i trofeja.Evo Isco bi mogao
Pa nisu ni u Madridu budale, isto da ja kazem Gotze bi mogao :-)
Gandalf

#9894 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Spominje se Emre Can za 13 miliona funti, iako veznjak, pošto je ljevak, sasvim solidno se snalazi i na beku, odgovara Rodgersovom profilu mlađih igrača, zujalica na terenu.

Po drugom izvoru cijena je niža ali je Sahin :D uključen :D eto proda Rodgers Sahina koji ni nije njegov igrač :D
Kako javlja Bild Liverpool je pronašao prvo pojačanje za narednu sezonu.

Naime, prema pouzdanim izvorima Redsi su završili posao sa Bayer Leverkusenom oko prelaska sjajnog Emre Cana na Anfield za oko 12 miliona eura.

Sjajni 20-godišnji veznjak je eksplodirao otkako je stigao u Bayer, a njegovim partijama posebno je bio oduševljen Brendan Rodgers, koji bi put Njemačke mogao poslati Yesila ili Nuri Sahina.
Isti izvor javlja da je Rodgers krenuo lov i na Bayernovog veznjaka Shaqirija.
MOSALJOZE

#9895 Re: Liverpool FC

Post by MOSALJOZE »

Pošto Bild javlja,to ti je haman gotova stvar.Oni su ti što se tiče transfera no.1
BHF_Manijak

#9896 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Nidje veze, iskreno. Can nije ni blizu ispunio ocekivanja u odnosu na ono sta se od njega ocekivalo.
Towelie

#9897 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

BHF_Manijak wrote:Nidje veze, iskreno. Can nije ni blizu ispunio ocekivanja u odnosu na ono sta se od njega ocekivalo.
Momak ima 20 godina. On tek treba da ispuni ocekivanja.
PrtiBeeGee

#9898 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Gandalf wrote:Spominje se Emre Can za 13 miliona funti, iako veznjak, pošto je ljevak, sasvim solidno se snalazi i na beku, odgovara Rodgersovom profilu mlađih igrača, zujalica na terenu.

Po drugom izvoru cijena je niža ali je Sahin :D uključen :D eto proda Rodgers Sahina koji ni nije njegov igrač :D
Kako javlja Bild Liverpool je pronašao prvo pojačanje za narednu sezonu.

Naime, prema pouzdanim izvorima Redsi su završili posao sa Bayer Leverkusenom oko prelaska sjajnog Emre Cana na Anfield za oko 12 miliona eura.

Sjajni 20-godišnji veznjak je eksplodirao otkako je stigao u Bayer, a njegovim partijama posebno je bio oduševljen Brendan Rodgers, koji bi put Njemačke mogao poslati Yesila ili Nuri Sahina.
Isti izvor javlja da je Rodgers krenuo lov i na Bayernovog veznjaka Shaqirija.
Prenosi uk eurosport

Bundesliga - Liverpool move for Can set to be blocked by Bayern
Liverpool will likely be thwarted in their bid to sign Bayer Leverkusen's Emre Can because Bayern Munich have a buy-back clause for the player.
The Reds have been heavily linked with the German U21 international who can play either left-back or left midfield with Bild reporting a €12m transfer for the 20-year-old was close to being completed.

However, Eurosport Germany say that Liverpool would struggle to complete the transfer as they would need the consent of Bayern Munich.

"We've heard about the rumours" our Munich office told us.

"He is a big talent and still only 20 years old. He has enjoyed a breakthrough season with Leverkusen. He is quick and technically very good.

"He came from Bayern Munich to Leverkusen last summer for €5 million but Bayern may re-sign him for a fixed price.

"Karl-Heinz Rummenigge (Bayern CEO) has already said he wants him back in a few years and said the only reason they sanctioned the move to Leverkusen was so he could get some match practice.

"For that reason we don't believe he'll go to Liverpool. Leverkusen need the consent of Bayern and Bayern doesn’t want to give it."

Can has won six caps for Germany's U21 team but is also eligible for the Turkish national team.

He played four times for Bayern in the Bundesliga before moving to Leverkusen where he has been a regular this season.

Nama uvijek ide sve po planu i bas cudno za kojeg god igraca se zainteresujemo a da je nesto vrijedan odma se ubaci neko i uzme ga ispred nas... Jedini slucaj je kada trazimo nekog krs igraca ili precjenjenog onda osim Liverpoola niko i ne daje ponude tipa Kerol, Carli Adam, Leiva, Aspas i tako ti skartovi BRAVO MI :thumbup:
BHF_Manijak

#9899 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

A Suarez, a Torres? :) Izgleda Liverpool samo moze napadaca preoteti drugima. :mrgreen:
PrtiBeeGee

#9900 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

BHF_Manijak wrote:A Suarez, a Torres? :) Izgleda Liverpool samo moze napadaca preoteti drugima. :mrgreen:
Ne znam da li si me razumio al sam napiso kad ganjamo nesto dobro svi se umjesaju za Suareza i Torresa se znalo da su vrhunski napadaci i mnogi su ih tjela ali tada nam je bila druga politika u dovodjenju igraca... A za ove kloceve gore navedene mislim da nisu bili zainteresovani cak ni Dzerzele Zenica i Vrbanjusa :lol: :lol: :lol:
Post Reply