nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9876 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Mojne tako, ljudi zive Fast&Furious...'ta sitna raja zna 
- relax11
#9877 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Mene su zaustavili i nasli mi sjekiru manju ispod sjedista, koja mi cesto treba, i obajsnio sam covjeku za sta mi sluzi...kaze ovo ti je 500 maraka jer ne smijes drzati to na dohvat ruke idi nosi u gepek nije htio pisati, al da su ove kamere bile ne bi dobro prosaoFast Driver wrote:I to je bila mini bejzbol palica, ali je bila ispod sjedista na dohvat ruke. Da je bila u gepeku mozda bi ga policajac i pustio bez prekrsajne prijave pogotovo da nije bilo kamera. Mada sav alat koji imam u autu je opasniji od te mini bejzbol palice. A pokazalo se do sada da mi fakat treba nesto u autu za licnu zastitu tj. samoodbranu, svakakvih budala ima u saobracaju.zdruzdjo wrote:Ali najcrnje zvali iz krim sluzbe nekoga i nasli kao "hladno oruzje"za bezbol palicu.mali_milojica wrote:Maloprije gledam Slucajevi X u Tuzli,zaustavili ML druge gen,kad unutra bejzbol palica,otvori gepek,kad boca plina
Pa jebo te ja sad bez komada hladnog oruzja imam u autu opasnijih stvari koje su opasnje od bezbol palice.
Cekic, montirac za gume, francuski kljuc, sarafcigera raznih......Ali i frajer glupan.
Kad bih i nosio bezbol palicu u autu, onda bih imao i rukavicu i lopticu.
Sta je? Sportski rekvizit. Treniram bezbol. I isao bih na sud hladno sa tom pricom. Ako treba i advokata bih trazio.
Isto kad bi rekao da su sprinterske kopacke sa siljatim kramponima hladno oruzije.
Npr ja sam mesar i imam 4-5 nozeva, sataru, i cekic za meso u autu. Pa jebo mevlida kakva sam ja prijetnja po sigurnost.
-
citroen xm
#9878 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
I sad treba da obični ljudi ispaštaju zbog njihovih frustracija, kurčenja i svjetlanja obraza debila koji je poljubio banderu glumeći F1 vozača. Sledeći put kada zagasa i tako zasvira pješaku treba joj bar jedan far polomiti nogom.Dope_Man wrote:
Sto je najgore nije prvi put da vidim furanje po cesti auta sa ovom naljepnicom. Vidio sam bar tri razlicita auta (ovaj crni golf iz posta, mislim tamno plava dvica i neki seat) sa isto naljepnicom kako izazivaju bandere da im iskoce na put. Vidi se s kakvima se i taj Vedran druzio, i koliko su njegovi jarani naucili iz tog sto se njemu desilo.
-
sarajevo-x.com
#9879 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Svaka čast na izradi stubova za rasvjetu. U Tuzli južna magistrala mračna. Obore stub i novi nikad više ne postave

- supercali
#9880 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zasto imam osjecaj da pravi krivac nije tu uopste
Moja pretpostavka je da je ovaj vozio brzo a od banke izletio neki ili mozda neko naglo zakocio da stane tu i sl
Mozda grijesim al prvo sam na to pomislio
Moja pretpostavka je da je ovaj vozio brzo a od banke izletio neki ili mozda neko naglo zakocio da stane tu i sl
Mozda grijesim al prvo sam na to pomislio
- kabal1337
#9881 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
hahhahaah mozda nije kreten muskog roda nego zenskogDope_Man wrote:Maloprije na pofalicima: Zaletio se crni Golf petica, sigurno 80+, i onda naglo kocenje da jedva stane na crvenom uz ljutit stisak sirene zbog nekog klinca koji prelazi pjesacki. P**da mu materina neodgojena, nasao je smetati finoj raji svojim prelaskom na pjesackom prelazu da ne mogu kao ljudi ni proci na crveno (cini mi se da bi proletio na crveno do nije morao kocit zbog klinca).
Na staklu: ''Zauvjek u nasim srcima Vedran Klacar''
- Dope_Man
#9882 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Mozda, nisam vidio pa zato nisam nigdje definisao da spol vozacakabal1337 wrote:hahhahaah mozda nije kreten muskog roda nego zenskogDope_Man wrote:Maloprije na pofalicima: Zaletio se crni Golf petica, sigurno 80+, i onda naglo kocenje da jedva stane na crvenom uz ljutit stisak sirene zbog nekog klinca koji prelazi pjesacki. P**da mu materina neodgojena, nasao je smetati finoj raji svojim prelaskom na pjesackom prelazu da ne mogu kao ljudi ni proci na crveno (cini mi se da bi proletio na crveno do nije morao kocit zbog klinca).
-
citroen xm
#9883 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Čuj osim dvice.
Dvica je muški, ženski i srednji rod, dvica je Bog i batina. 
- kloniran
#9884 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
dvica je institucija 
-
tempuser
#9885 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Dope_Man wrote:Maloprije na pofalicima: Zaletio se crni Golf petica, sigurno 80+, i onda naglo kocenje da jedva stane na crvenom uz ljutit stisak sirene zbog nekog klinca koji prelazi pjesacki. P**da mu materina neodgojena, nasao je smetati finoj raji svojim prelaskom na pjesackom prelazu da ne mogu kao ljudi ni proci na crveno (cini mi se da bi proletio na crveno do nije morao kocit zbog klinca).
Ako je sa 3 vr to vozi neki mali drkadzijica koji obilazi trebice po salonima za produzavanje noktiju. Da ga je klinac pitao sta hoce nisam siguran da bi ga smio pogledati!
-
tempuser
#9886 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jutros u sitne sate, moza oko 4 cujem neki cudan zvuk i ne preglasan udar. Pogledam kroz prozor na sred raskrsnice Pofalici u pravcu grada crveni Jeep Liberty (men se cini) rasturen sprijeda i u H. Cemerlica na trotoaru (tacno gdje je spomenik FR vojnicima) bijeli BMW ubiVen s desne strane. Putnici su izasli iz auta, dovikuju se jesu li svi ok, malo price ko je prosao kroz zeleno, medjutim ipak je dosla Hitna, 4 policijska auta policijska (3 sarena auta + presretac). Jutros gledam BMW na istom mjestu, obezbjedjuje ga policija.
-
esso_sa
#9887 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Evo ga, dvoje lakse povrijedjeno, steta BMW-a...tempuser wrote:Jutros u sitne sate, moza oko 4 cujem neki cudan zvuk i ne preglasan udar. Pogledam kroz prozor na sred raskrsnice Pofalici u pravcu grada crveni Jeep Liberty (men se cini) rasturen sprijeda i u H. Cemerlica na trotoaru (tacno gdje je spomenik FR vojnicima) bijeli BMW ubiVen s desne strane. Putnici su izasli iz auta, dovikuju se jesu li svi ok, malo price ko je prosao kroz zeleno, medjutim ipak je dosla Hitna, 4 policijska auta policijska (3 sarena auta + presretac). Jutros gledam BMW na istom mjestu, obezbjedjuje ga policija.
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170323002
-
tempuser
#9888 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Il MUP KS laze ili novinar Klixa izmislja da je udes bio u 7.10 h.esso_sa wrote:Evo ga, dvoje lakse povrijedjeno, steta BMW-a...tempuser wrote:Jutros u sitne sate, moza oko 4 cujem neki cudan zvuk i ne preglasan udar. Pogledam kroz prozor na sred raskrsnice Pofalici u pravcu grada crveni Jeep Liberty (men se cini) rasturen sprijeda i u H. Cemerlica na trotoaru (tacno gdje je spomenik FR vojnicima) bijeli BMW ubiVen s desne strane. Putnici su izasli iz auta, dovikuju se jesu li svi ok, malo price ko je prosao kroz zeleno, medjutim ipak je dosla Hitna, 4 policijska auta policijska (3 sarena auta + presretac). Jutros gledam BMW na istom mjestu, obezbjedjuje ga policija.
Inace, s obziro s koje strane su udareni i gdje su zavrsili nakon udara postoji samo jedna varijanta, da je BMW iz Z. isao prema Grbavici, a Liberty isao prema gradu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9889 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa novinarima s klixa se desilo onda kad su oni napisali 
-
tempuser
#9890 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Znaci nema kriminala prije 7.10 ujutro!Tomahawk11 wrote:Pa novinarima s klixa se desilo onda kad su oni napisali
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9891 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nekad ni prije 08:00tempuser wrote:Znaci nema kriminala prije 7.10 ujutro!Tomahawk11 wrote:Pa novinarima s klixa se desilo onda kad su oni napisali
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9892 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... 70323047#4
Ford Ka
Moguce da je postigao brzinu za polijetanje, ali kako nema krila, onda ovaj ishod
Ford Ka
Moguce da je postigao brzinu za polijetanje, ali kako nema krila, onda ovaj ishod
- kafanski_covjek
#9893 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
vozac pijan, eno ga na treznjenju u Novom Sarajevuesso_sa wrote:Evo ga, dvoje lakse povrijedjeno, steta BMW-a...tempuser wrote:Jutros u sitne sate, moza oko 4 cujem neki cudan zvuk i ne preglasan udar. Pogledam kroz prozor na sred raskrsnice Pofalici u pravcu grada crveni Jeep Liberty (men se cini) rasturen sprijeda i u H. Cemerlica na trotoaru (tacno gdje je spomenik FR vojnicima) bijeli BMW ubiVen s desne strane. Putnici su izasli iz auta, dovikuju se jesu li svi ok, malo price ko je prosao kroz zeleno, medjutim ipak je dosla Hitna, 4 policijska auta policijska (3 sarena auta + presretac). Jutros gledam BMW na istom mjestu, obezbjedjuje ga policija.
-
tempuser
#9894 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja kad sam dosao do prozora neki su vec izasli iz auta, sad ne znam ko je iz kog, ali lik koji je hodao oko terenca je djelovao izgubljen ko burek u svemiru, ovi oko BMW-a ga pitaju jel ok a on nista.kafanski_covjek wrote:vozac pijan, eno ga na treznjenju u Novom Sarajevuesso_sa wrote:Evo ga, dvoje lakse povrijedjeno, steta BMW-a...tempuser wrote:Jutros u sitne sate, moza oko 4 cujem neki cudan zvuk i ne preglasan udar. Pogledam kroz prozor na sred raskrsnice Pofalici u pravcu grada crveni Jeep Liberty (men se cini) rasturen sprijeda i u H. Cemerlica na trotoaru (tacno gdje je spomenik FR vojnicima) bijeli BMW ubiVen s desne strane. Putnici su izasli iz auta, dovikuju se jesu li svi ok, malo price ko je prosao kroz zeleno, medjutim ipak je dosla Hitna, 4 policijska auta policijska (3 sarena auta + presretac). Jutros gledam BMW na istom mjestu, obezbjedjuje ga policija.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9895 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Clanak je sramota klixa.
Bolje da ga nisu ni objavili.
Nista o tom terencu, ni slike ni slova
Bolje da ga nisu ni objavili.
Nista o tom terencu, ni slike ni slova
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#9896 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Članak je cjelovit i samostalan prozni sastavak objavljen u dnevnim i nedjeljnim novinama, znanstveni i književni periodici, stručnim publikacijama ili ...
Vijest je obavijest kojom se javnost obavješćuje o nekom događaju, osobi ili pojavi. Može biti pisana, govorna ili vizuelna. Vijest u novinama sadrži glavu ...
primijetio sam da je narodu sve ili članak ili intervju a toliko je oblika novinarskog izičaja
Vijest je obavijest kojom se javnost obavješćuje o nekom događaju, osobi ili pojavi. Može biti pisana, govorna ili vizuelna. Vijest u novinama sadrži glavu ...
primijetio sam da je narodu sve ili članak ili intervju a toliko je oblika novinarskog izičaja
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9897 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Haj nebitno, zna se sta sam mislio.
Eto vijest ili nazovi kako hoces....al kad ga ovako objavi, a ono fali pola informacija, onda bolje da nije nikako nista pisalo.
Eto vijest ili nazovi kako hoces....al kad ga ovako objavi, a ono fali pola informacija, onda bolje da nije nikako nista pisalo.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#9898 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
da
5 W
+ pitanje/zaključak/ vrjednosni sud na kraju
minimum
5 W
+ pitanje/zaključak/ vrjednosni sud na kraju
minimum
-
nightvision
#9899 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sinoc u tuzli, dvajes' metara od zgrade mup-a, lik s kliom udario tri parkirana auta, haman izgubio kontrolu nad vozilom koliko je sporo isao.

- Daryl Dixon
#9900 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
taman da ga prenesu preko puta i dobro izdegenečenightvision wrote:Sinoc u tuzli, dvajes' metara od zgrade mup-a, lik s kliom udario tri parkirana auta, haman izgubio kontrolu nad vozilom koliko je sporo isao.![]()