Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šibicar wrote:Pa kad divovi mogu bez trofeja tol'ko godina,što elita ne bi mogla imati jednog neisplaćenog žohara,na kojeg smo i zaboravili.
zonFa je što on nije i na vas zaboravio!
PS. zipa kako ga nazivaš, more biti zatraži i oštetu za pretrpljenu "psihičku bol" usljed psovki i nazivanja pogrdnim imenima iz životinjskoga carstva!
Last edited by Maharadza on 05/05/2013 22:23, edited 1 time in total.
Šibicar wrote:
Hajde onda da vidimo,koji to klub nije dobio licencu i zbog toga nije nastupao u Evropi otkako je Amar tu?
Nije ti Olimpic sad dobio zbog jednog igraca, a u puno je boljoj situaciji i "cistiji" u cijeloj toj prici oko eventualnog duga od Amara u slucaju "Hadzic".
I sta bi? Amar hladno dobi licencu, Nijaz ga popusi.
Hmmm, dogovor je cudo, stimaju utakmice kubovi medju sobom kad je sve rijeseno.. Da li ima neki zakon da ekipa mora dati 100% svojih mogucnosti ??? Koliko znam, nelegalno je samo ako uzmu pare za to... 100 puta je bilo u kladionicama kvota na X 1.5, ali to ne znaci da je kupljeno, prodato, vec da im odgovara tako, ili da se nece previse zamarati jer ce imati koristi u buducnosti od toga...
Ultras, kakve veze ima sudjenje sa tim pustanjima ? Danas na Genovu bila kvota 1.25, a na Juventus 1.45... Nastimano ???
JOINT_1921 wrote:Hmmm, dogovor je cudo, stimaju utakmice kubovi medju sobom kad je sve rijeseno.. Da li ima neki zakon da ekipa mora dati 100% svojih mogucnosti ??? Koliko znam, nelegalno je samo ako uzmu pare za to... 100 puta je bilo u kladionicama kvota na X 1.5, ali to ne znaci da je kupljeno, prodato, vec da im odgovara tako, ili da se nece previse zamarati jer ce imati koristi u buducnosti od toga...
Ultras, kakve veze ima sudjenje sa tim pustanjima ? Danas na Genovu bila kvota 1.25, a na Juventus 1.45... Nastimano ???
evo i barsa preokrenula nekim cudom,jasta je koji im je ovo put ove sezone
Šibicar wrote:Neću reći da se ne štima,ali OGROMNA je razlika u pristupu igri ekipe koja se bori za nešto i one koja se ne bori ni za šta.
zeljeznicar protiv leotara, pa leotar skide gace ove sezone u trebinju ?
Tako ce i gosk skinuti gace u obje utakmice sljedece sezone sirokom ako ostanu u ligi
Pa eto,sam skontaj da si ti igrač kako bi odigrao utakmicu koja ti ništa ne znači a za protivnika imaš ekipu kojoj gori pod nogama i koja je naložena maksimalno.
JOINT_1921 wrote:Hmmm, dogovor je cudo, stimaju utakmice kubovi medju sobom kad je sve rijeseno.. Da li ima neki zakon da ekipa mora dati 100% svojih mogucnosti ??? Koliko znam, nelegalno je samo ako uzmu pare za to... 100 puta je bilo u kladionicama kvota na X 1.5, ali to ne znaci da je kupljeno, prodato, vec da im odgovara tako, ili da se nece previse zamarati jer ce imati koristi u buducnosti od toga...
Sve si upravu
Svak ziv vidi da gosk stima, samo ti i pojedinci ne vide ? Zbog cega, sta imas od toga sto tvrdis da je prvenstvo regularno kad ocigledno nije.
Ti tvrdis da gosk ne stima zadnjih par utakmica ? Proigrali su najednom ?
Sto se genove tice, protiv peskare bi na sarajevo bila kvota oko 1.60 ja mislim
Stima, ili dogovara ? Hocu tu da postavim razliku... Stimati nije legalno, a dogovarati je legalno... Isto tako kad se dogovori X u talijanskoj ligi, to kladionice znaju i stave kvotu 1.5 na X, ali im ne mozes nista dokazati jer su igrali losu utakmicu taj dan koja je zavrsila nerijeseno... Sad bi ti kaznio nekoga jer je nekome pustio gol ? Hajmo onda gledati svaku tekmu da li je igrac mogao bolje reagovati pa ponistavati utakmice, kaznjavati klubove, itd.
Naravno, da vi za te rabote imate najvise razumjevanja. zar je to uopce cudno?
samo_ti wrote:Majke vam ga, kako od tekme GOSK-Siroki i ovog Travnika, vi opet dodjete na diskusiju o titulama Zelje i Sarajeva ?
Fenomen
Zato što navijači mlađeg i netrofejnijeg sarajevskog kluba ne mogu da prihvate činjenicu da im Željezničar, opet, uzima titulu ispred nosa. Mitovi i legende su im jedino ostale da ne pobudale ( mada im i ovako nije maHane ). Kod istočnih susjeda imamo mitove o Kosovu i nebeskom narodu, na Koševu imamo mitove i legende "sami protiv svih" i "u inat svima".
Znaš šta kažu, psi laju, karavane prolaze. Tuga je golema, čireva kao u priči, al jebiga, znaš šta kažu, prvih 10 godina je najteže, poslije se navikneš
Meni zaista nije jasno zašto se navijači mlađeg i netrofejnijeg sarajevskog kluba uopšte obaziru na Željezničar . Valjda im je jasno da nisu taj kalibar. Bolje bi im bilo da se gombaju sa Zrinjskim, Širokim, Borcem i ostalim halašama. Bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu. Logika. Lakše apsolviraš stvari.
Doduše, uvijek postoje mitovi i legende da lakše zaspeš. Kad nešto ne možeš da objasniš razumom, hvataš da nadnaravnog. Dokazana činjenica.
J.be se vama, pisao ne pisao vi i dalje isto. Bunite se protiv rada moderacije a izgleda da vam i ne pada tesko kad odmarate, cim toliko trazite da vas se banuje. Ovo je posljednje upozorenje pred odmor ali svaki ko ga prekrsi otici ce mjesec dana na pauzu, bez obzira koje mu je boje dres.
Redom: BHF_Manijak
leškarenje
EdinŠopović
LSD
wannabe_ultra
drshh_sa
Ultima_palabra
The 51st State
papedzaja
ZPP
lajk
Sarajevo_Grad
Maharadza
Ovo su oni koji ce sigurno otici na odmor ako nastave sa raspravom koja nije vezana za temu, ako pocnu pisati o Evropi, proslim sezonama, buducim sezonama i slicno. Sve je do vas, da opet poslije ne bude da sam ja kao moderator "namjerno" nekog banovao jer ga ko biva ne volim ili da ne spominjete neku nepravdu. Ne pada mi na pamet svako malo brisati postove, upozoravati i zakljucavati temu.
wannabe_ultra wrote:kad plate hadziji isplivat ce ih jos sto je najgore
@lajk ja prije 15 minuta usao a danas citav dan odmaram jer mi je to jedini dan u sedmici kad sam slobodan
A jebote ti bas ko crnas irgetis, sad shvatam sto si rekao da je kasno derbi! Pa plate l' ti bar kako treba?