Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
todd_smith

#98626 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Motivisani.

Nabrijani.

Gladni.

Majku li vam jebem.

Ahmetovic sa 35 godina jedini koji zeli igrati.
baxus

#98627 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by baxus »

Tanko bas.
Neprihvatljiv odnos prema poslu.
Od trenera do igrača.
dakine

#98628 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by dakine »

pa ljudi jeste li vi normalni...cuj treba se husrefu zahvaliti...tipican bosnjo. Izgubis i odma trenera otjerat, zato i jesmo u svemu gdje jesmo
Dinostula

#98629 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Husref i njegovi potezi.Izlazi Rahmanovic ulazi MIlanovic a mrtvi Tatar ti igra citavu tekmu.Husrefe idi se ubij. :lol:
wickerman

#98630 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by wickerman »

Husref Musemic, ako ima imalo obraza i kucnog odgoja u ime svojih roditelja, brata, djece i ostalih clanova blize porodice i samog svog porijekla bi barem trebao imati mrvu samokritike, pa reci ljudi i ja sam nesto zajebao, i ja sam kriv za nesto. Mislim da ni Braco ili bilo koji amater trener nebi 8 golova primio u dvije utakmice protiv jednog protivnika. Doduse znao je toliko primiti i u jednoj utakmici. Ali barem trunka samokritike bi bilo dovoljno
strong69

#98631 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by strong69 »

dakine wrote: 30/11/2019 18:36 pa ljudi jeste li vi normalni...cuj treba se husrefu zahvaliti...tipican bosnjo. Izgubis i odma trenera otjerat, zato i jesmo u svemu gdje jesmo
Nego? Pratiš li ti Sarajevo cijelu sezonu? Vidiš li kako igraju, kakav je odnos igrača prema svom poslu? Ko je odgovaran za to? Nije problem u porazu. Problem je u cijeloj sezoni. Sarajevo i Musemic imaju sreću što je liga ove godine karina i samo zahvaljujući tome smo tu gdje jesmo.
baxus

#98632 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by baxus »

wickerman wrote: 30/11/2019 18:41 Husref Musemic, ako ima imalo obraza i kucnog odgoja u ime svojih roditelja, brata, djece i ostalih clanova blize porodice i samog svog porijekla bi barem trebao imati mrvu samokritike, pa reci ljudi i ja sam nesto zajebao, i ja sam kriv za nesto. Mislim da ni Braco ili bilo koji amater trener nebi 8 golova primio u dvije utakmice protiv jednog protivnika. Doduse znao je toliko primiti i u jednoj utakmici. Ali barem trunka samokritike bi bilo dovoljno
Naravno da je zajebao, uz ovakvu pripremu utakmice, nikakve rokade u toku meča ne mogu pomoći.

Ako su trener i kapiten “ograisali”, ta se energija odmah prenese na čitavu ekipu i oni si odgovorni sto su svi bili kilavi.
Logovan

#98633 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Husref i igrači (osim Ahmetovića) su za dobre šamarčine i dobrog udara po novčanicima.

Sramota majke mi onako odigrati. Pa hiljadu puta je bolje izgubiti 5:0, ali uz borbu, akcije, šanse, a ne ovako. Bijedno, tužno, bez šansi, itd. :(
Dinostula

#98634 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

wickerman wrote: 30/11/2019 18:41 Husref Musemic, ako ima imalo obraza i kucnog odgoja u ime svojih roditelja, brata, djece i ostalih clanova blize porodice i samog svog porijekla bi barem trebao imati mrvu samokritike, pa reci ljudi i ja sam nesto zajebao, i ja sam kriv za nesto. Mislim da ni Braco ili bilo koji amater trener nebi 8 golova primio u dvije utakmice protiv jednog protivnika. Doduse znao je toliko primiti i u jednoj utakmici. Ali barem trunka samokritike bi bilo dovoljno
Otkaz bi mu dao momentalno i stavio Uscuplica neka nas vodi do kraja sezone.Sa ovim igrackim kadrom svakako nista ne mozemo uraditi.
tovarish

#98635 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tovarish »

Definitivno nešto ne štima između Husrefa i igrača, jer se ovo večeras ne može objasniti neznanjem trenera i igrača, lošom postavkom i sl.

I mislim da svi koji su večeras igrali uz izuzetak Ahmetovića i Hebibovića, uključujući stručni štab, trebaju biti kažnjeni.

A opet i uprava snosi određeni stepen krivice, mada je od njih teško očekivati i trun samokritike.

I prije nego što se poleti mijenjati Husrefa, prvo treba dovesti pravog kondicionog trenera kojem se niko neće miješati u rad, pa ni Husref. I da u granicama dozvoljenog igračima izvuče dušu i dovede oh u kondiciju kakvu treba da imaju.

Onda malo doraditi igrački kadar i napasti titulu na proljeće.

Ako je ne osvoji, tek onda se Husrefu zahvaliti. Nema smisla sad ga mijenjati jer smo i dalje prvi.

Ako mu damo šansu i podržimo čvrsto pred igračima, onda će se situacija mnogo popraviti. Jer ako ga igrači bojkotuju i mi sad popustimo, uvijek će nam se to dešavati kao što se dešava i Čelziju. Ne smije se dozvoliti da svlačionica mijenja trenera isto kao što ga i tribina ne smije mijenjati, jer tako rade samo neozbiljni klubovi.

Da ne ispada da branim Husrefa, za sve ove loše rezultate snosi i on veliki komad odgovornosti.
Dinostula

#98636 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

tovarish wrote: 30/11/2019 18:58 Definitivno nešto ne štima između Husrefa i igrača, jer se ovo večeras ne može objasniti neznanjem trenera i igrača, lošom postavkom i sl.

I mislim da svi koji su večeras igrali uz izuzetak Ahmetovića i Hebibovića, uključujući stručni štab, trebaju biti kažnjeni.

A opet i uprava snosi određeni stepen krivice, mada je od njih teško očekivati i trun samokritike.

I prije nego što se poleti mijenjati Husrefa, prvo treba dovesti pravog kondicionog trenera kojem se niko neće miješati u rad, pa ni Husref. I da u granicama dozvoljenog igračima izvuče dušu i dovede oh u kondiciju kakvu treba da imaju.

Onda malo doraditi igrački kadar i napasti titulu na proljeće.

Ako je ne osvoji, tek onda se Husrefu zahvaliti. Nema smisla sad ga mijenjati jer smo i dalje prvi.

Ako mu damo šansu i podržimo čvrsto pred igračima, onda će se situacija mnogo popraviti. Jer ako ga igrači bojkotuju i mi sad popustimo, uvijek će nam se to dešavati kao što se dešava i Čelziju. Ne smije se dozvoliti da svlačionica mijenja trenera isto kao što ga i tribina ne smije mijenjati, jer tako rade samo neozbiljni klubovi.

Da ne ispada da branim Husrefa, za sve ove loše rezultate snosi i on veliki komad odgovornosti.
I nismo prvi nego smo drugi.Sa 8 primljenih golova zbog kojih se stide i djeca od 5 godina samo glavonja iz Janje tvrdi kako je sve bajno i sjajno.
Grean

#98637 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

I mi navijaci ne vidimo drvo od sume ili je obratno, nije bitno.

Nije meni zbog poraza, nije ni zbog primljenih golova. Pricamo o duelima, volji samo ne onom sto je ocito cijelu sezonu a bogme i u sezoni kad smo uzeli titulu bilo je toga.

Mi ni protiv jedne ozbiljnije ekipe nemamo loptu u nogama ni na nasem Kosevu, mi izbijamo cijelo poluvrijeme i protiv Veleza i ne mozemo sastaviti tri pasa. Tako igramo iz utakmice u utakmicu ali se suti jer rezultat je tu.

Ni u ovoj, ofanzivno nismo se mogli sastaviti sa loptom. Ako ce Sarajevo biti ekipa reakcije i kontre e jebem ti onda svu pricu o velikanu.
Tomahawk11
Globalni moderator

#98638 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Moralo se i ovo jednom desiti.
Niko nam dosad nije naplatio bezigru, komšije danas jesu.
Puno je onih koji nisu ni sjena igrača od prošle sezone.
gold'n'brown

#98639 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by gold'n'brown »

Sta je sa Stanojevicem? Mislim da bi on i Djokanovic puno vise mogli na sredini id onoga sto su ponudili Oremus i Gavric.
Dinostula

#98640 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Mrtvac Dzafic je za posebne price pa koji to jos golman primi gol iz slobodnog i to u njegovu stranu ni da trepne.FUJ poslije operacije lik je trebao dobiti zahvalnicu i cao.Fudblaski klub smo nismo humanitarna organizacija.
Logovan

#98641 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote: 30/11/2019 19:24 Moralo se i ovo jednom desiti.
Samo što je komšija naplatio iz slobodnog udarca, penala i gola sa pola metra nakon nabačaja. :-) A nisu dvije poštene prilike napravili, čak mislim da nisu imali niti jednu, barem se ne sjećam. Čudna naplata. :D :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#98642 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Logovan wrote: 30/11/2019 19:27
Tomahawk11 wrote: 30/11/2019 19:24 Moralo se i ovo jednom desiti.
Samo što je komšija naplatio iz slobodnog udarca, penala i gola sa pola metra nakon nabačaja. :-) A nisu dvije poštene prilike napravili, čak mislim da nisu imali niti jednu, barem se ne sjećam. Čudna naplata. :D :-)
Ko te pita, naplatio je.
Taj drugi gol najbolje opisuje kako nam stoji igra ekipe trenutno. Zalaganje nula bodova.
Logovan

#98643 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote: 30/11/2019 19:29 Taj drugi gol najbolje opisuje kako nam stoji igra ekipe trenutno. Zalaganje nula bodova.
To jeste, jebi ga. Golman nam negdje otišao, odbrane nema, gdje su bili ne znam. :roll: Bože sačuvaj.
_Reds_

#98644 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by _Reds_ »

Primiti 8 golova u 2 utakmice. Govorite sta hocetwe, ali sramota. I da prvaci budi sramota.

Ekipa ni glavu ni rep nema.
todd_smith

#98645 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Sve je okej.

Lazic je majstor kojem Krpic bjezi.

Serbecic najbolji stoper lige 2 idiotska zuta.

Oremus kapitalac prazan gol fuli.

Sve je uredu. Zatvorite oci, dajte nam kakav hash tag na instagramu ili neku novu vijest da smo nabavili spoznora za WC proizvode.

Divovi.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#98646 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Slo Burner »

Ne trebate se nervirati, naisli ste na mnogo jaceg protivnika, vanserijskog pojedinca, sve ukomponovano od najboljeg trenera lige. Nije toliko do vas
Ultraviolent

#98647 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ultraviolent »

Sve je do nas. Dobri ste, sve to manje vise stoji, ali je do nas.
Logovan

#98648 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Slo Burner wrote: 30/11/2019 19:44 Ne trebate se nervirati, naisli ste na mnogo jaceg protivnika, vanserijskog pojedinca, sve ukomponovano od najboljeg trenera lige. Nije toliko do vas
Ma rekao bih da smo naišli na ekipu koja je među najjačim ekipama iz bivše države, možda čak među prve tri ekipe. Ovakav kvalitet fakat nije viđen na našim prostorima. A pojedinac i trener, stvarno ne znam koji klinac rade ovdje kad mogu hladno biti u Austriji, Švicarskoj, itd.
Ali_G

#98649 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ali_G »

Sramota je ovo danas. U dvije utakmice u 3 mjeseca nam zabise 8 golova. Mozemo mi pricati za njih sta hocemo, al nakon ocajne prosle sezone su se digli da valja. A mi smo realno u silaznoj putanji. Ocito je da na relaciji igraci-Husref ne stima. Eh sad sta raditi dalje treba da odluci uprava i da se konacno stavi tacka na I. Nesreca u svemu tome su povrede pa smo onda sami sebe lagali da bi to bilo drama dobro, al evo vidimo da nije. Problem je negdje drugo.
strong69

#98650 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Slo Burner wrote: 30/11/2019 19:44 Ne trebate se nervirati, naisli ste na mnogo jaceg protivnika, vanserijskog pojedinca, sve ukomponovano od najboljeg trenera lige. Nije toliko do vas
Ne lupetaj.
Locked