Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Dinostula

#98551 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

todd_smith wrote: 16/11/2019 20:03
Dinostula wrote:
todd_smith wrote:Gavric nije promasaj jer mu treba dati jos par utakmica, ali odigrao vise ili isto nego Guzina ili Milanovic ili Letic koji su promasaji..okej

Dajte mi jednu utakmicu gdje je Gavric pokazao kvalitet ili nosio igru ili slicno, kada vec utakmica nije vec gotova i vec nismo vodili 2-3 razlike?

Gavric meni los kad se sve sabere i oduzme.Dok nam budu prva postava Letic,Gavric,Milanovic i slicni nema nama napredka.
Zanmaju me samo igraci tipa Ahmetovica,Rahmanovica,Lazica,Serbecica i slicno ostalo lagano cistiti da se plate ne daju uzalud.
Ma iskreno da se ne lazemo Lazic je def jedan od najgorih igraca ove sezone.

Ferguson je davno jednom rekao da mu je najveci izazov u karijeri bio da osvoji tu drugu titulu zaredom jer imas ekipu koja je vec osvojila i koja se opusti i teze ih je motivirati

Ali nasi su bas grohnuli.

Djokanovic je fin igrac, nesto slican Cimirotu po nacinu igre i mislim da smo u njemu dobili solidnog igraca, ovo ostalo srednja zalost, jos na to ubacis katastrofalnog Kovacevica, Lazica, te povrede Rahmanovica Tatara i Stanojevica...dobro se drzimo na kraju krajeva
Lazic kakav god da je donio je duplu krunu skupa sa Tatarom i Stanojevicem koji nisu mi 5% od prosle sezone.
Dok su Milanovic,Letic,Guzina,Sisic i slicni posebna sorta igraca.Nego sto bezolnije probati izgurati jesenji dio i pokusati nesto na proljece mada se ne nadam previse.Ako se titula odbrani dobro i jest.
Tomahawk11
Globalni moderator

#98552 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Članovima stručnog štaba FK Sarajevo opomena zbog majica s likom Vedrana Puljića

https://sportsport.ba/fudbal/clanovima- ... ica/341380

Hoće li neko iz kluba reagovati na ovo?

Sramota je da se za ovo daje i opomena :roll:
todd_smith

#98553 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

nemoj Boga ti da oni reaguju vise, dovoljno su se obrukali u zadnjih 12 mjeseci izjavama i reakcijama
Tomahawk11
Globalni moderator

#98554 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Pa onaj ko se obrukao je trebao biti sankcionisan.
Ako nije sposoban raditi to što mu je posao, onda nek prime nekog ko jeste.
Sramota je šutjeti na ovako nešto, a odobrava se veličanje zločinačkih simbola, zastava i čega sve ne.
Smeta majica sa likom navijača koji je život izgubio i gdje se ubica zaštitio :roll:
Qoom

#98555 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Qoom »

Koga boli kurac za sankcije, ja bi ih nosio dok kub postoji i plaćao bez obzira na cijenu
Logovan

#98556 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Ma dobro smo prošli, mogli su nam lupiti kaznu od par hiljada zbog majica sa likom Vedrana. :oops:

Malo komentarišeš suđenje i ode ti milja. Praviš fašistička i slična sranja, gađaš protivničke igrače i dobiješ tri hiljade. :roll:
Nogometaši Sarajeva Krste Velkoski i Anel Hebibović su zbog komentarisanja suđenja na susretu osmine finala Kupa BiH Široki Brijeg - Sarajevo (3:2) kažnjeni sa po 1.000 KM.

Sarajevo je kažnjeno sa 1.500 KM zbog upotrebe pirotehničkih sredstava navijača na utakmici Sarajevo - Čelik.
Logovan

#98557 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

FK Sarajevo i 21st Club zajedno do uspješnijeg poslovanja

https://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/ ... -fdlzPbQEI

:thumbup:
rocco_siffredi

#98558 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Na probi frajer koji godinu i po skoro nije ni igrao :facepalm:
Mogli su nekog navijaca sa tribine probati ili nekog od nas forumasa :roll:
Raigor Stonehoof

#98559 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

imal sta pozitivno da kazes pasa moj? Moral hraka bit svaka?

NA PROBI JE, nije nista jos potpisano. Ako bude dovoljno dobar i potpisace. Sta je u tome povod da ti pljujes?
rocco_siffredi

#98560 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Evo još malo, stranac je. Pljuc :zzzz:
Ono dzaba je, pa ako je dobar super, ako ne valja nabit cemo ga nogom.
Jedino pozitivno je da ima 25 godina.
kakaljin

#98561 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Raigor Stonehoof wrote: 19/11/2019 23:39 imal sta pozitivno da kazes pasa moj? Moral hraka bit svaka?

NA PROBI JE, nije nista jos potpisano. Ako bude dovoljno dobar i potpisace. Sta je u tome povod da ti pljujes?
Ako se Husrefu svidi, onda se i nama svidja, jer je Husref Sef strucnog staba i on odgovara vlasniku za igrace i rezultate. Mi smo tu da dajemo podrsku klubu i da navijamo za voljeni klub.
last mohicans

#98562 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Ova naša direktorica samo pumpa CV, čini mi se. Podsjeca me na moju, te postala članica ovog, te onoga. De bona bavi si unutarnjom organizacijom kluba, stadionom itd.
Maharadza

#98563 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Pa ne zovemo ih "uhljebima" onako bezze, što ih mrzimo ili sl.
FK BHTelekom :bih:
sencobih

#98564 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by sencobih »

last mohicans wrote: 20/11/2019 18:15 Ova naša direktorica samo pumpa CV, čini mi se. Podsjeca me na moju, te postala članica ovog, te onoga. De bona bavi si unutarnjom organizacijom kluba, stadionom itd.
mi smo strucnjaci procijeniti je li neko sposoban ili nije. Šta fali sto je postala članica nečega, možda se može neka korist za klub izvući od ovoga? Naše podcjenjivanje svakoga i svega tipa "ta će on ili ona, ili oko reprezentacije ,procjena da nam je zagarantovano drugo mjesto u grupi pa na kraju jedva četvrti u grupi govori sve o nama i gdje smo i šta smo.
muha_sa

#98565 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by muha_sa »

malo nostalgije nece škodit ovoj temi :D

Image
Tomahawk11
Globalni moderator

#98566 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

muha_sa wrote: 21/11/2019 07:03 malo nostalgije nece škodit ovoj temi :D

Image
Nekad i sad :-D

Image
Ultraviolent

#98567 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Ultraviolent »

Prije je bilo bolje :D
last mohicans

#98568 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

sencobih wrote: 21/11/2019 06:42
last mohicans wrote: 20/11/2019 18:15 Ova naša direktorica samo pumpa CV, čini mi se. Podsjeca me na moju, te postala članica ovog, te onoga. De bona bavi si unutarnjom organizacijom kluba, stadionom itd.
mi smo strucnjaci procijeniti je li neko sposoban ili nije. Šta fali sto je postala članica nečega, možda se može neka korist za klub izvući od ovoga? Naše podcjenjivanje svakoga i svega tipa "ta će on ili ona, ili oko reprezentacije ,procjena da nam je zagarantovano drugo mjesto u grupi pa na kraju jedva četvrti u grupi govori sve o nama i gdje smo i šta smo.
Prvo, ovim postom je nisam podcjenio, nego samo konstatovao njen pravac ka nekom stručnom usavršavanju koje blage veze nema sa vođenjem jednog sportskog kluba, koji njoj pomaze da napreduje na ličnom planu, a trebalo bi suprutno. Ona treba da promoviše klub, a ne sebe. A iz ovakvih priloga vidimo da je ona u prvom planu. Za dotičnu niko ranije nije čuo dok je Tan nije postavio. Toliko o njenim kvalitetama, mozda se izbirika nekad, pa joj to bude odskočna daska, sto joj je vjerovatno pravi cilj. Ona treba da daje klubu, a ne klub njoj. Svoju (ne)sposobnost je pokazala više puta, a samo cu navesti brukanje sa saopštenjima u vezi utakmice sa ŠB. Zatim, ona i ekipa su izignorisali jednog političara koji ima popriličan uticaj na vladu KS, a pitar je taj političar, u vezi stadiona, planova itd. Rezultat tome je da 2 miliona idu na Grbavicu, ne na Kosevo. Usavršavati se svakako treba, ali ne mora bombardovati javnost s time, kad to ne unapređuje klub. Mogla bi uzeti koji čas instrukcija iz BJ, jer je očajna u komunikaciji. Treba razlikovati pljuvanje tipa "ta ce ona, lezba", od konstruktivne kritike koja i najvecim pojedinicima moze pomoci. Reprezentacija jeste na mjestu kojem je trenutno zato što cijeli savez vode ljudi sličnog kalibra, pa još i goreg, naša ima koliko toliko obrazovanje.
todd_smith

#98569 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Pa klub joj je samo stepenica.

Nebitno ko je sta je, ocigledno da joj je klub samo CV tacka i nista vise.

Ona vec ima jos jedan posao trenutno koji nema nikakve veze sa klubom.
_Reds_

#98570 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by _Reds_ »

last mohicans wrote: 21/11/2019 10:28
sencobih wrote: 21/11/2019 06:42
Prvo, ovim postom je nisam podcjenio, nego samo konstatovao njen pravac ka nekom stručnom usavršavanju koje blage veze nema sa vođenjem jednog sportskog kluba, koji njoj pomaze da napreduje na ličnom planu, a trebalo bi suprutno. Ona treba da promoviše klub, a ne sebe. A iz ovakvih priloga vidimo da je ona u prvom planu. Za dotičnu niko ranije nije čuo dok je Tan nije postavio. Toliko o njenim kvalitetama, mozda se izbirika nekad, pa joj to bude odskočna daska, sto joj je vjerovatno pravi cilj. Ona treba da daje klubu, a ne klub njoj. Svoju (ne)sposobnost je pokazala više puta, a samo cu navesti brukanje sa saopštenjima u vezi utakmice sa ŠB. Zatim, ona i ekipa su izignorisali jednog političara koji ima popriličan uticaj na vladu KS, a pitar je taj političar, u vezi stadiona, planova itd. Rezultat tome je da 2 miliona idu na Grbavicu, ne na Kosevo. Usavršavati se svakako treba, ali ne mora bombardovati javnost s time, kad to ne unapređuje klub. Mogla bi uzeti koji čas instrukcija iz BJ, jer je očajna u komunikaciji. Treba razlikovati pljuvanje tipa "ta ce ona, lezba", od konstruktivne kritike koja i najvecim pojedinicima moze pomoci. Reprezentacija jeste na mjestu kojem je trenutno zato što cijeli savez vode ljudi sličnog kalibra, pa još i goreg, naša ima koliko toliko obrazovanje.
Mislis na Irfana Cengica?

Neka neka idu, sirotinji uvijek i treba dati, cisto da mi i dalje ostanemo rezimski klub.
Logovan

#98571 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Ako klub ne ispašta, onda neka pumpa CV koliko hoće.
Company85

#98572 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Company85 »

todd_smith wrote: 21/11/2019 16:50 Pa klub joj je samo stepenica.

Koji posao?
todd_smith

#98573 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Company85 wrote: 21/11/2019 21:28
todd_smith wrote: 21/11/2019 16:50 Pa klub joj je samo stepenica.

Koji posao?
Profesorica sportskog prava, na fakultetu u Spaniji.
Company85

#98574 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Company85 »

Ma kakav crni posao...par puta godisnje se treba pojaviti tamo
budzetlija

#98575 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by budzetlija »

Pozdrav Bordo naciji :srce:
Locked