Lazic kakav god da je donio je duplu krunu skupa sa Tatarom i Stanojevicem koji nisu mi 5% od prosle sezone.todd_smith wrote: ↑16/11/2019 20:03Ma iskreno da se ne lazemo Lazic je def jedan od najgorih igraca ove sezone.Dinostula wrote:todd_smith wrote:Gavric nije promasaj jer mu treba dati jos par utakmica, ali odigrao vise ili isto nego Guzina ili Milanovic ili Letic koji su promasaji..okej
Dajte mi jednu utakmicu gdje je Gavric pokazao kvalitet ili nosio igru ili slicno, kada vec utakmica nije vec gotova i vec nismo vodili 2-3 razlike?
Gavric meni los kad se sve sabere i oduzme.Dok nam budu prva postava Letic,Gavric,Milanovic i slicni nema nama napredka.
Zanmaju me samo igraci tipa Ahmetovica,Rahmanovica,Lazica,Serbecica i slicno ostalo lagano cistiti da se plate ne daju uzalud.
Ferguson je davno jednom rekao da mu je najveci izazov u karijeri bio da osvoji tu drugu titulu zaredom jer imas ekipu koja je vec osvojila i koja se opusti i teze ih je motivirati
Ali nasi su bas grohnuli.
Djokanovic je fin igrac, nesto slican Cimirotu po nacinu igre i mislim da smo u njemu dobili solidnog igraca, ovo ostalo srednja zalost, jos na to ubacis katastrofalnog Kovacevica, Lazica, te povrede Rahmanovica Tatara i Stanojevica...dobro se drzimo na kraju krajeva
Dok su Milanovic,Letic,Guzina,Sisic i slicni posebna sorta igraca.Nego sto bezolnije probati izgurati jesenji dio i pokusati nesto na proljece mada se ne nadam previse.Ako se titula odbrani dobro i jest.