FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#9851 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mali_milojica »

Konakovic je samo dobro slatkorjecivo laprdalo.
Volio bih da napravi koaliciju od 6 stranaka (za koju licno mislim da nema pi.cke da izdrži do kraja 4 god), da bude premijer, pa da vidimo od čega je napravljen. A pritom u UO, NO i ostalim cudima aparata od podruma do krova SDA ljudi. Da ne govorim o ubacivanju trojanskog konja u njegove redove i ostalim SDA marifetlucima.
Last edited by mali_milojica on 27/11/2018 12:33, edited 1 time in total.
dezurni_ucenik

#9852 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dezurni_ucenik »

Oni su politicari.
AmiĐa_Idriz

#9853 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by AmiĐa_Idriz »

_BataZiv_0809 wrote: Efendic nije taj nivo jednostavno i vidi se da se prodao i da ni sam ne vjeruje u ono sto brani....
A jasno je zbog čega.
Seyfo

#9854 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Seyfo »

Prvo je ličilo na personalni konflikt njih dvojice. Prvo su na vi pa na ti pa na vi pa na ti i tako do unedogled. Pa je prešlo u fazu kada Efendić kritikuje njega kao nekadašnjeg premijera KS i taj preiod. Pa onda Konaković iznapada i njega i općenito SDA; pa (što mi je najviše zasmetalo) lično Efendića jer je lišio života osobu dok je vozio službeno vozilo. To nije trebao spominjati, jer Efendić nije kriv, što je potvrdila i porodica preminulog. I na kraju, Konaković zaključi kako protiv Efendića nema ništa protiv, ali ima protiv sistema koji predstavlja. Heeeej čuj sistema, koji je, po njemu, utjelovljen u liku i djelu Efendića.Dok je s druge strane Efendić napadao Konakovića i koaliciju koju on sastavlja. E jeb*ga.
scarface32

#9855 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by scarface32 »

Seyfo wrote:Prvo je ličilo na personalni konflikt njih dvojice. Prvo su na vi pa na ti pa na vi pa na ti i tako do unedogled. Pa je prešlo u fazu kada Efendić kritikuje njega kao nekadašnjeg premijera KS i taj preiod. Pa onda Konaković iznapada i njega i općenito SDA; pa (što mi je najviše zasmetalo) lično Efendića jer je lišio života osobu dok je vozio službeno vozilo. To nije trebao spominjati, jer Efendić nije kriv, što je potvrdila i porodica preminulog. I na kraju, Konaković zaključi kako protiv Efendića nema ništa protiv, ali ima protiv sistema koji predstavlja. Heeeej čuj sistema, koji je, po njemu, utjelovljen u liku i djelu Efendića.Dok je s druge strane Efendić napadao Konakovića i koaliciju koju on sastavlja. E jeb*ga.

Cuj Efendic nije kriv. Je li mu policija izuzela mobitel da prekontrolise da li je Efendic u tom trenutku slao poruku nekom. To sto ga porodica nece sluzbeno okriviti,nije razlog da mu se ne sudi zbog ugrozavanja sabracaja sa smrtnim ishodom.Nego njemu ni vozacku nisu uzeli.Sramota.
AmiĐa_Idriz

#9856 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by AmiĐa_Idriz »

Ne bi to Konaković spomenuo da ovaj njemu nije žicu dotakao.

I dosta vas je više sa tom otrcanom mantrom pa halalila mu porodica. Jeste porodica, zakon nije. Zakon ga tereti i on za to mora odgovarati. Al jok, još se hvališe kako mu ni vozačke oduzeli nisu.
Seyfo

#9857 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Seyfo »

Šta sad, da polemišemo oko toga da li je kriv ili nije? Ne pada mi na pamet. Sjećam se kada se to desilo i par dana poslije, šta je bilo zvanično. I stojim iza stava da se to nije trebalo spominjati u ovom duelu i (ako je?) u predizbornoj kampanji.
AmiĐa_Idriz

#9858 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by AmiĐa_Idriz »

Slučaj kao slučaj je nebitan, i ne spominje se u tom smislu. Mome se ista stvar desiti tebi, meni, petom il desetom.

Problem je odnos prema tom slučaju.
mali_milojica

#9859 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mali_milojica »

Hajde sto je spomenuo saobraćajnu nesreću, ali spominjanje porodice u bilo kakvom kontekstu je dno dna. Kaze zaposlio si zenu, a Efendiceva zena radi na istom mjestu i prije nego sto je njega upoznala. Mislim odron.
Nego Dino zamuca i trebalo mu je par minuta da se dozove kad ovaj spomenu zemlju na Ilidži :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#9860 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

A to mu zena nije na budzetu?
mali_milojica

#9861 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mali_milojica »

_BataZiv_0809 wrote:A to mu zena nije na budzetu?
Jeste, ali Dino je aludirao na to kako ju je on uvalio na radno mjesto. Zena radi na tom poslu i prije nego je upoznala Efendica.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#9862 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

mali_milojica wrote:
_BataZiv_0809 wrote:A to mu zena nije na budzetu?
Jeste, ali Dino je aludirao na to kako ju je on uvalio na radno mjesto. Zena radi na tom poslu i prije nego je upoznala Efendica.
Baš se čudim što nije u Škafi na kasi :roll:
madesa

#9863 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by madesa »

hhahahahhahah bas tako
Prpa.ba

#9864 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Prpa.ba »

Seyfo wrote:iznapada i njega i općenito SDA; pa (što mi je najviše zasmetalo) lično Efendića jer je lišio života osobu dok je vozio službeno vozilo. To nije trebao spominjati, jer Efendić nije kriv, što je potvrdila i porodica preminulog.
S obzirom da nismo u serijatskom sistemu, porodica nema sta potvrdjivati da li je Efendic kriv ili nevin. Tuziteljstvo i pravni sistem nisu obradili slucaj vise od pola godine nakon sto je vozilom usmrtio osobu, sto je bila i poenta koju je Konakovic jasno iznio.

Kad se uvede serijat, onda ce Efendici moci platiti krvarinu i nastaviti dalje bez da iko ista prigovori. Do tada, gradjansko pravo. :thumbup:
Seyfo

#9865 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Seyfo »

To se slažem, ali, kako sam već poentirao, to nije trebalo biti iskorišteno za potkusurivanje u predizbornoj kampanji i ovom duelu.
studiorum_tuzlaensis

#9866 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by studiorum_tuzlaensis »

Seyfo wrote:To se slažem, ali, kako sam već poentirao, to nije trebalo biti iskorišteno za potkusurivanje u predizbornoj kampanji i ovom duelu.

a kad je trebalo biti iskorišteno? Haj ne dipr
Thorgerson

#9867 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Thorgerson »

Prpa.ba wrote:
Seyfo wrote:iznapada i njega i općenito SDA; pa (što mi je najviše zasmetalo) lično Efendića jer je lišio života osobu dok je vozio službeno vozilo. To nije trebao spominjati, jer Efendić nije kriv, što je potvrdila i porodica preminulog.
S obzirom da nismo u serijatskom sistemu, porodica nema sta potvrdjivati da li je Efendic kriv ili nevin. Tuziteljstvo i pravni sistem nisu obradili slucaj vise od pola godine nakon sto je vozilom usmrtio osobu, sto je bila i poenta koju je Konakovic jasno iznio.

Kad se uvede serijat, onda ce Efendici moci platiti krvarinu i nastaviti dalje bez da iko ista prigovori. Do tada, gradjansko pravo. :thumbup:
Pa nema veze je li serijat ili nije, cinjenica je da nije bas isto ako ti porodica oprosti ili ne oprosti. Porodica isto tako moze pokrenuti svoju tuzbu. Porodica moze izvrsiti veliki medijski pritisak, sami smo svjedoci toga sa Memicem i Dragicevicem.

Tako da ono, ne mozes reci nema sta porodica da se pita. Ako ces tako rezonovati, onda zasto se porodice mijesaju u gore dva pomenuta slucaja?

Mislim uopste ne opravdavam rumenka, samo kazem da se ni meni iznosenje privatnih stvari - sto saobracajna nesreca njega kao gradjanina jeste, ne svidja. Kakve to veze ima sa njegovom pozicijom, sa politikom itd. Mislim, upakovao je to mahalac konakovic u to eto kao tuzilastvo nista ne radi bla bala...eto isto kao da je to tuzilastvo bilo u svemu efikasno zadnjih 20 godina, pa Semira odjednom preskocise. :-)
studiorum_tuzlaensis

#9868 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

opravdavaš ga itekako.

Rumeni mora na sud po sili Zakona, ZAŠTO POSTUPAK NE KREĆE?

da te podsjetim, on je javni službenik, prima platu od poreza napaćenih građana, ovakve stvari se itekako tiču javnosti. Kad u normalnoj državi se ovako nešto desi nekom načelniku, taj iz moralnih razloga da ostavku!!!! KOD NAS SE KANDIDUJE ZA VIŠI NIVO.

Ma hajte molim vas, virite mu iz šupka... :oops:
Seyfo

#9869 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Seyfo »

studiorum_tuzlaensis wrote:
Seyfo wrote:To se slažem, ali, kako sam već poentirao, to nije trebalo biti iskorišteno za potkusurivanje u predizbornoj kampanji i ovom duelu.

a kad je trebalo biti iskorišteno? Haj ne dipr
Znači treba biti korišteno??? Pa to je nesreća koja se može uvijek svakom desiti. Voziš auto i izleti ti neko, ne možeš ništa uraditi. To je isto kao kad bi u predizbornoj kampanji bilo zloupotrebljeno što neko ima npr.porodičnih problema, tipa amidžić problematičan, isl. Zloupotreba ličnih i privatnih stvari u dnevno političke svrhe.

Da sistem treba odraditi svoj posao, ne sporim.

Ne dipr i ne rise Tita ti.
studiorum_tuzlaensis

#9870 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

frajer je političar na visokoj funkciji sa platom od 7xprosječna...

nesreća se desila NA JAVNOM PUTU, USRED DANA, PAZI SAD, SUBOTA JE BILA A ON U SLUŽBENOM VOZILU

vi ste ludi, ili se pravite takvi.
studiorum_tuzlaensis

#9871 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

studiorum_tuzlaensis wrote:frajer je političar na visokoj funkciji sa platom od 7xprosječna...

nesreća se desila NA JAVNOM PUTU, USRED DANA, PAZI SAD, SUBOTA JE BILA A ON U SLUŽBENOM VOZILU

vi ste ludi, ili se pravite takvi.

tačnije, vi ste sda... :wink:
Seyfo

#9872 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Seyfo »

SDA?? Hahhahaa znači kad bilo šta poentiraš, to se gleda kao da si iz neke stranke.
To je kao kad neko Dodiku kaže da je krmak i primitivac, on te odmah etiketira da si ili opozicija ili Bošnjak.
Ili kad se Enes Hadžiedhemćumurović oklizne pred vratima, uštekaju ga leđa i on, nemajući koga kriviti: "sigurno opozicija, ne mogu me skinuti s vlasti legalnim sredstvima".
studiorum_tuzlaensis

#9873 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Seyfo wrote:SDA?? Hahhahaa znači kad bilo šta poentiraš, to se gleda kao da si iz neke stranke.
To je kao kad neko Dodiku kaže da je krmak i primitivac, on te odmah etiketira da si ili opozicija ili Bošnjak.
Ili kad se Enes Hadžiedhemćumurović oklizne pred vratima, uštekaju ga leđa i on, nemajući koga kriviti: "sigurno opozicija, ne mogu me skinuti s vlasti legalnim sredstvima".
ofiran si ba više, sad malo o Dodiku... opet kakiš?

STRADAO MUŠKARAC U SUBOTU 17.03.2018., UDAREN SLUŽBENIM VOZILOM OPĆINE NOVI GRAD, VOZIO SEMIR EFENDIĆ.

Naravno to je njegova privatna stvar, što bi rekli vrsni pravnici i moralisti... :lol: :lol:

Gdje je bio? Šta je radio na Grbavici? Ima li putni nalog? Što nije pazio? Što nije dao ostavku? Zašto nije pokrenut postupak? Itd, itd.. brzo će ti guzni haver na optuženičku klupu. :)
Seyfo

#9874 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Seyfo »

Šta reći osim: SDA DO GROBA
isx

#9875 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by isx »

Zbilja zanimljivi gosti u CDu. :D
Locked