FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
- mousstapha
#9852 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
@InvestmentSLO ,
Upravu si skroz.
Upravu si skroz.
- Kaligrafija
#9853 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Dok su se neki pripremali u Miami beach-u, drugi na Florida beach-u, Barut se pripremao u Orebicu...Ampak zamah levom rukom, ampak zamah desnom rukom...
-
InvestmentSLO
#9854 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Evo jucer citam ekipa sn. Sportski dnevnik koji se je ujedinijo sa hrv SN koji je na celu Boban.
Prevestu cu na bh.
Ljubicasti (nk maribor) zele izbjeci samo jednim
Ljubicasti su objektivno jaci od svih mogucih suprotnika u drugom kolu kvalifikacija pa se bez obzira zele izogniti jednem klubu.
Mitja Viler nije krivinijo " volio bi izbjeci SARAJEVO "
Je ko iz topa rekao. I stvarno, Sarajevo se cini daleko naj jaci klub medju nenositeljima u 2. Kolu kvalifikacija, preuzo ga je bogati malezijac Vincent Tan, takodje vlastnik Cardiffa, koji zeli iz bosanskog premierligasa napraviti jak evropski klub...
To je izjavio onaj igrac kojeg sam opisamo u mom postu, da zna biti najslabija a i najbolja karika maribora. Levi bek mitja viler.
Prevestu cu na bh.
Ljubicasti (nk maribor) zele izbjeci samo jednim
Ljubicasti su objektivno jaci od svih mogucih suprotnika u drugom kolu kvalifikacija pa se bez obzira zele izogniti jednem klubu.
Mitja Viler nije krivinijo " volio bi izbjeci SARAJEVO "
Je ko iz topa rekao. I stvarno, Sarajevo se cini daleko naj jaci klub medju nenositeljima u 2. Kolu kvalifikacija, preuzo ga je bogati malezijac Vincent Tan, takodje vlastnik Cardiffa, koji zeli iz bosanskog premierligasa napraviti jak evropski klub...
To je izjavio onaj igrac kojeg sam opisamo u mom postu, da zna biti najslabija a i najbolja karika maribora. Levi bek mitja viler.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#9855 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Sve ispod dvije hiljade nas u Mariboru, ja bih bio razocaran
. Naravno ako ih izvucemo u ponedjeljak. 
-
Moljito
#9856 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ja šta sve pročitah o Mariboru , da ne živim u Slo mislio bih da opisuješ Real Madrid !!!!
Gledao sam i tekmu protiv Zrinjskog , gdj ih uopšte nadigrali . Čak šta više zrinjski j imao mrtvu šansu u prvih 5 min , da je to zabio bilo bi svega. Nakon toga primaju gol iz najgoreg scenarija slobodni u 45 min. U drugom pol se Zrinjski otvara i preuzima igru i onda opet Maribor postiž gol iz najmanje diskutabilnog penala !!!!
Realno Slo liga je toliko loša da Maribor nema ni jednog pravog konkurenta . Slažem s jak je maribor ali nije ni pola toliko kao što ga opisuješ :
Gledao sam i tekmu protiv Zrinjskog , gdj ih uopšte nadigrali . Čak šta više zrinjski j imao mrtvu šansu u prvih 5 min , da je to zabio bilo bi svega. Nakon toga primaju gol iz najgoreg scenarija slobodni u 45 min. U drugom pol se Zrinjski otvara i preuzima igru i onda opet Maribor postiž gol iz najmanje diskutabilnog penala !!!!
Realno Slo liga je toliko loša da Maribor nema ni jednog pravog konkurenta . Slažem s jak je maribor ali nije ni pola toliko kao što ga opisuješ :
- ZonFon
#9857 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Kone su isto tako pricale, prizivale Maribor, potrefilo im se da su ga izvukli i na kraju se pokajali
Uglavnom to je taj "bosnjacki" mentalitet uz onu standardnu "Sta ce oni?!". Niko ne uzima u obzir sto su oni igrali prije pola godine grupnu fazu LP, koju mi iz BiH mozemo samo sanjati.
Uglavnom to je taj "bosnjacki" mentalitet uz onu standardnu "Sta ce oni?!". Niko ne uzima u obzir sto su oni igrali prije pola godine grupnu fazu LP, koju mi iz BiH mozemo samo sanjati.
-
todd_smith
#9858 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ne bih volio Maribor, pojeli bi nas preko dvije utakmice.
U jednoj se mozemo fajtati, ali preko dvije uzeli bi nas glatko.
U jednoj se mozemo fajtati, ali preko dvije uzeli bi nas glatko.
-
leo karan
#9859 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Pred Zrinjski se jedva skupili poslije odmora, pa ih opet otresli ko na treningu. Kao sto je Borrusia protiv nas na Kosevu dosla nespremna. Izedju ostalog i to je jedan od razloga sto smo mi u toj tekmi dobro stajali na terenu. Ipak smo imali 4 takmicarske tekme protiv relativno jakih protivnika prije toga.Moljito wrote:Ja šta sve pročitah o Mariboru , da ne živim u Slo mislio bih da opisuješ Real Madrid !!!!
Te ekipe tipa Maribora i Borusije tek kasnije ulaze u formu u Julu mahmuraju jos...
-
lider
#9860 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Kakav Maribor, daj albance ili nešto slično, gdje imamo kakve takve šanse. Prolaz nam znači dodatne 4 utakmice u europi, nije malo.
- omega369
#9861 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Prijatelju mi smo u menhegladbahu imali 3 zicera u prvih 15 min, da smo zabili svasta bi bilo. Nakon toga primamo gol ni iz cega kroz sesnaestoro nogu i jos od stativu... na kraju to ipak nista ne znaciMoljito wrote:Ja šta sve pročitah o Mariboru , da ne živim u Slo mislio bih da opisuješ Real Madrid !!!!
- jeza u ledja
#9862 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
ta ce maribor 
- drug_profi
#9863 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Zar nije pravilno Marlboro, a ne Maribor?
- Quaresma
#9864 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
kad je izvlacenje
- mousstapha
#9865 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
U ponedjeljak je izvlacenje. Nisam primjetio nigdje, da li ce biti formirane neke grupe? Mozda pred samo izvlacenje.
- ZonFon
#9866 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Hoce, nekada izadju noc a nekada sat prije izvlacenja.mousstapha wrote:U ponedjeljak je izvlacenje. Nisam primjetio nigdje, da li ce biti formirane neke grupe? Mozda pred samo izvlacenje.
-
north
#9867 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Samo ne Partizan i Dinamo....nismo još spremni za takve tekme...Još izbjeći Ludogorec, poljake i Steaua da nas ne nagrde...albanci i Videoton se ipak čine "najbolji" gdje bi imali neke šanse...
-
todd_smith
#9868 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
mah, 3-4 od 15 ekipa nam pase, ovo ostalo je kraj
- Koshpa
#9869 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Mi samo mozemo izvuc neki klub iz pm onu astanu ili Celtic nema druge
- cyprus
#9870 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ja mislim da se sa većinom ekipa možemo ako ništa nosit...
Daleko najbolje bi bilo izvuć Skenderbega... Ipak, loše opcije nisu ni HJK, Videoton i Karabah... Sa pristojnim šansama bi možda bili i protiv Midtjyllanda i Moldea... Partizan, Maccabi, BATE, Malmö, Maribor, Lech, pa i APOEL po mom mišljenju nisu neprelazni, ali jesu jasni favoriti... Steauu, Celtic, Dinamo i Ludogorec ne bi valjalo nikako izvuć...
Moja prognoza: izvlačimo Skenderbeg
ako još važe one ''regionalne'' grupe...
Daleko najbolje bi bilo izvuć Skenderbega... Ipak, loše opcije nisu ni HJK, Videoton i Karabah... Sa pristojnim šansama bi možda bili i protiv Midtjyllanda i Moldea... Partizan, Maccabi, BATE, Malmö, Maribor, Lech, pa i APOEL po mom mišljenju nisu neprelazni, ali jesu jasni favoriti... Steauu, Celtic, Dinamo i Ludogorec ne bi valjalo nikako izvuć...
Moja prognoza: izvlačimo Skenderbeg
- Logovan
#9871 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ako ćemo ispasti, onda daj da ispadnemo od Celtica ili od Steaue. Bilo bi fakat lijepo igrati protiv njih. Helsinki, Midtjylland, Molde, Skenderbeu i možda još jedna, eventualno dvije ekipe, su itekako prolazne.
Najbolje igramo kada nemamo imperativ pobjede, što je pokazala utakmica protiv Levskog, pa protiv Atromitosa, itd.
Najbolje igramo kada nemamo imperativ pobjede, što je pokazala utakmica protiv Levskog, pa protiv Atromitosa, itd.
- emigrazione
#9872 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ko ce ba ispast, ko o tome razmislja...
- Koshpa
#9873 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Bez stopera i Simona ispadamo od svake ekipe koja dodje
-
north
#9874 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ni sa njima opet nisi siguran, a bez njih pogotovo...Moramo biti svjesni i realni da za prolazak pretkola LP moraš imati barem 4 kapitalca, koji će raditi prevagu.....Znači uz Delača koji daje solidnu sigurnost, jednog provjerenog i iskusnog stopera koji baš ulijeva dodatnu sigurnost u odbrani, i igrač koji je prevaga i koji može odlučiti jednim potezom, a to Simon bi svakako mogao..i naravno raspoložen napadač, a tu se možemo osloniti na Benku...Dakle, ta 4 igrača uz sasvim solidne Duljevića, Stojčeva, Velkoskog, Cimirota, Radovca i Hebibovića bi bila kadra za pobiti se sa većinom protivnika izuzev opet Dinama, Celtica, Ludogoreca i Steaue....Ovdje nema ekipa poput Haugesunda i zato ako uprava želi da pokuša da prođe to pretkolo ako nas pomazu žrijeb mora dovesti još takva dva igrača...Koshpa wrote:Bez stopera i Simona ispadamo od svake ekipe koja dodje
- emigrazione
#9875 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Svaki put nesto "realno", "iskreno"...jedino sto je iskreno i realno je da meni FKS svake godine sjebe godisnji bas zbog tog "realno"...realno moj kurac, mi ove godine upadamo u grupnu fazu EL