Ma ono je Carlov grob, mali je večerao sa njom i Judith prije nego što će Judith pobjeći.kakavdanakneiskustvu wrote:dale cooper wrote:Ima ovog malog što je dobila sa Rickom.kakavdanakneiskustvu wrote:zar nema michonne neko dijete ,osim judith,manji djecak?
pa je li izgubila ,sinoc prikaza da je neko ukopala?
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- dale cooper
#9851 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
-
kakavdanakneiskustvu
#9852 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
turbofolk wrote:Ni meni nije bila loša epizoda. Vjerujem da bi bila i bolja da onaj pokolj nad djecom nije bio flashback, nego da je to bila radnja epizode u realnom vremenu. Joj rečeniceJoš potraga za Judith. Bilo bi tu napetosti
Helem, apokalipsa je očito proizvela toliko mentalno defektnih likova i ideja da se čovjek stvarno zapita kako bi preživio u onakvom okruženju ako nas stvarno zadesi (Bilo kakva, ne mislim na zombi apokalipsu). A s druge strane, potpuna ili bar djelimična izolacija od svega, čini i ostavlja ljude normalnim i rekao bih, popravlja ih - Negan.
Nakon ove epizode postaje jasnije zašto je Aleksandrija zatvorena u sebe i zašto Michone više ne vjeruje ni rođenoj materi. Uspjeli su nam dočarati koliko joj ustvari nedostaje Rick, mislim kao partner u vođenju zajednice a ne kao bračni partner. Pomalo je podsjetila na svoje mračne dane, kad se tek pojavila u seriji. Znači ne palamudi plaho (ili nikako) nego samo glave na kamaru slaže.
Spominjete dijete koje ima Michone. Pa to je dijete koje je nosila u stomaku u ovoj epizodi. Ona je samo ranjena, očigledno nedovoljno da bi se dijetetu naškodilo, jer ju je na povratku u Aleksandriju dočekao onaj doktor Siddiq. Dijete je Rickovo, kao što mu ime govori: Ar Dži (R.G.)
A kad progovori, ko Jason Statham, tri četiri riječi strpa u jednu od svega dva glasajanje_ wrote: mozda bi i guzio da se nekad okupa..
pa zar nije bila scena sinoc gdje michone i judith su nad valjda grobom nekog djeteta,cak i michone tako nesto spominje?
-
kakavdanakneiskustvu
#9853 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
sumirprimus wrote:kakvim filmovima nisam u "tijeku" samo mi jos ovakve sapunice u formi filma fale, a kakav sam mazohist sve cu odgledat
snimace se valjda tri filma sa rickom u gl. ulozi
- turbofolk
#9854 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Evo Dale Cooper ti je dao odgovor.kakavdanakneiskustvu wrote:
pa zar nije bila scena sinoc gdje michone i judith su nad valjda grobom nekog djeteta,cak i michone tako nesto spominje?
Stojali su nad Carlovim grobom, jer je on ukopan u Aleksandriji. Nad grobom ispisano, bijelim kamenom, slovo "C" kao Carl. Otac ga nejebo, ni mrtav nam ne da miradale cooper wrote: Ma ono je Carlov grob, mali je večerao sa njom i Judith prije nego što će Judith pobjeći.
-
kakavdanakneiskustvu
- He1972
#9856 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
turbofolk wrote:Ni meni nije bila loša epizoda. Vjerujem da bi bila i bolja da onaj pokolj nad djecom nije bio flashback, nego da je to bila radnja epizode u realnom vremenu. Joj rečeniceJoš potraga za Judith. Bilo bi tu napetosti
Helem, apokalipsa je očito proizvela toliko mentalno defektnih likova i ideja da se čovjek stvarno zapita kako bi preživio u onakvom okruženju ako nas stvarno zadesi (Bilo kakva, ne mislim na zombi apokalipsu). A s druge strane, potpuna ili bar djelimična izolacija od svega, čini i ostavlja ljude normalnim i rekao bih, popravlja ih - Negan.
Nakon ove epizode postaje jasnije zašto je Aleksandrija zatvorena u sebe i zašto Michone više ne vjeruje ni rođenoj materi. Uspjeli su nam dočarati koliko joj ustvari nedostaje Rick, mislim kao partner u vođenju zajednice a ne kao bračni partner. Pomalo je podsjetila na svoje mračne dane, kad se tek pojavila u seriji. Znači ne palamudi plaho (ili nikako) nego samo glave na kamaru slaže.
Spominjete dijete koje ima Michone. Pa to je dijete koje je nosila u stomaku u ovoj epizodi. Ona je samo ranjena, očigledno nedovoljno da bi se dijetetu naškodilo, jer ju je na povratku u Aleksandriju dočekao onaj doktor Siddiq. Dijete je Rickovo, kao što mu ime govori: Ar Dži (R.G.)
A kad progovori, ko Jason Statham, tri četiri riječi strpa u jednu od svega dva glasajanje_ wrote: mozda bi i guzio da se nekad okupa..
R.J. ArDžej Rick Junior
- turbofolk
#9857 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
U pravu si, nisam upratioHe1972 wrote:turbofolk wrote: Ar Dži (R.G.)
R.J. ArDžej Rick Junior
-
al-em
#9858 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
a mison kao nosila rikovo dijete?
-
kakavdanakneiskustvu
#9859 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
al-em wrote:a mison kao nosila rikovo dijete?
valjda
- biggrin
#9860 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
sem ako se Deril ipak nije ogrebao za snošaj 
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#9861 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pa vi tek sad skontali sto je ljubimca nabavio?!dale cooper wrote:Ima i do toga.janje_ wrote:mozda bi i guzio da se nekad okupa..dale cooper wrote:I meni je bila sasvim solidna epizoda, iznad prosječna nakon dugo vremena. Jebena je ono stvar koju je Michonne morala uraditi i
njen sadašnji stav u svjetlu toga je sasvim razumljiv. Negan sve više postaje adorable lik. Gotovo da sam zaboravio da je nekada
lupao ljudima glave bejzbol palicom.A nije vala ni Judith toliko loša, nije iritantna kao brat joj u njenim godina.
![]()
Daryl je i dalje bad ass. Samo žao mi lika, imam osjećaj da on jedini sve ove godine otkako je apokalipsa počela nije guzio.Elem, čini se da se pomirio sa sudbinom.
![]()
- dale cooper
#9862 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
O ne ne ne...nemoj ba to spominjati.Chmoljo wrote:Pa vi tek sad skontali sto je ljubimca nabavio?!dale cooper wrote:
Ima i do toga.Elem, čini se da se pomirio sa sudbinom.
![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
- dale cooper
#9864 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sad više nikada ne mogu izbrisati sliku iz glave koju je stvorila tvoja insinuacija. 
- Daryl Dixon
#9865 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
cardio par excellenceLogovan wrote:Očekujem ovakvo rješenje za zombije u jednoj od epizoda.![]()
- biggrin
#9866 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Očekujem da će do kraja sezone prestati ga zvati "Dog" i početi koristiti ime "Squeaky" 
- joske
#9867 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Od kad Deryl ima onog kera 
-
kakavdanakneiskustvu
#9868 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
u ovoj sezoni mislim da ga je nabavio
- dale cooper
#9869 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
A jebo majku koja to ljenost mora biti da nazoveš kera - dog.biggrin wrote:Očekujem da će do kraja sezone prestati ga zvati "Dog" i početi koristiti ime "Squeaky"
- Daryl Dixon
#9871 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
let's go dowg 
- dale cooper
#9872 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Daryle, jel' istina ovo što Chmoljo govori i tebi i keru?Daryl Dixon wrote:let's go dowg
-
kakavdanakneiskustvu
#9873 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Daryl Dixon wrote:let's go dowg
- Daryl Dixon
#9874 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
čmoljavi je priča za sebedale cooper wrote:Daryle, jel' istina ovo što Chmoljo govori i tebi i keru?Daryl Dixon wrote:let's go dowg![]()
- biggrin
#9875 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ma nije to ljenost, nego fol da se ne veže za njega jer je neumitno da ce ga prije ili poslije popapati...dale cooper wrote:A jebo majku koja to ljenost mora biti da nazoveš kera - dog.biggrin wrote:Očekujem da će do kraja sezone prestati ga zvati "Dog" i početi koristiti ime "Squeaky"![]()