ripley wrote:ociju vam ima li za iphone 5 aplikacija da se zakljuca kad se protrese?
petica je sim free i nije joj nista radjeno tipa jailbreak i sl.
ima tweak na cydia-i al ne mogu sad da se sjetim kako se zove
Moderator: Benq
ripley wrote:ociju vam ima li za iphone 5 aplikacija da se zakljuca kad se protrese?
petica je sim free i nije joj nista radjeno tipa jailbreak i sl.
Ja sam sve do sada bio ubjedjen da iPhone ne radi vise od jedne expozicije, dok evo ne pronadjoh na netu.azdralovic wrote: pa u sustini to sto neko bude mutan i jeste posljedica 3 ili vise slika... isto se desava i kad pravis sa digitalnim aparatom HDR
s obzirom da ti je 5ica veoma brzo se obradi, ostavi upaljeno HDR a u opcijama ukljuci da ti se pored HDR snimi i obicna verzija,pa ti je onda lako probrati koja ti se varijanta svidja(naravno HDR ne radi ako hoces blic)
U weather aplikaciji tapni na malo slovo "i" u donjem desnom uglu pa na "-" ispred imena grada koji hoces obrisati. Onemoguci u "Lokacijske usluge" Weather aplikaciji da koristi gps.dedovic.almir wrote:Meni konstantno kao "vremenske uvjete" pokazuje neki sasvim drugi grad u DE, a tek kao drugi, onaj koji sam ja izabrao.
Kako da izbrisem onaj prvi izbor, nema nigdje opcije, kada kliknem brisanje, moze se izbirsati samo onaj koji sam ja dodao, ne i onaj koji stoji (ne po mojoj volji).
Hvala.Jazzy.ba wrote:U weather aplikaciji tapni na malo slovo "i" u donjem desnom uglu pa na "-" ispred imena grada koji hoces obrisati. Onemoguci u "Lokacijske usluge" Weather aplikaciji da koristi gps.dedovic.almir wrote:Meni konstantno kao "vremenske uvjete" pokazuje neki sasvim drugi grad u DE, a tek kao drugi, onaj koji sam ja izabrao.
Kako da izbrisem onaj prvi izbor, nema nigdje opcije, kada kliknem brisanje, moze se izbirsati samo onaj koji sam ja dodao, ne i onaj koji stoji (ne po mojoj volji).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Partizzanka wrote:plavusa je probala i zivkali smo se i na facetime i na speakers i sve je ok
RADI
znaci, mozete ugurati iglicu u gornji mikrofon na iPhoneu i on ce i dalje raditi
Ja uradio na 4S, a evo sad na 5-ici.Jazzy.ba wrote:Imam ga od sinoc.