pa koalicijaarshavin wrote:Prije bi rekao SDP,ko je iz SDA molim tetcz wrote:Je li ovo znaci da ce ftv prenositi tekme?brucos7 wrote:Koji Damir Hadzic!? Koji Talovic!? Koji Bakir H!? Oni ne mogu donijeti kiflu u klub, a kamoli nesto vise. Ovo nista ne valja!![]()
po ovoj upravi pravi smo nacionalisti, sve kadrovi iz sda
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Samo HZ
#9851 Re: FK Sarajevo
- Obuca9
#9852 Re: FK Sarajevo
"Inače, Rummenigge i Brković sarađuju u Asocijaciji evropskih klubova, a osim Želje članica ECA iz BiH je i Široki Brijeg."
E moj Borovina kako si jadan i patetičan. Samo me zanima da li je namjerno ili slučajno zaboravio i onaj treći tim, koji je ustvari jedini punopravni član te Asocijajcije, te jedni klub iz BiH čiji predstavnik ima pravo glasa, za razliku od ova dva pomenuta koji su tamo još uvijek samo u svojstvu zvanica.
E moj Borovina kako si jadan i patetičan. Samo me zanima da li je namjerno ili slučajno zaboravio i onaj treći tim, koji je ustvari jedini punopravni član te Asocijajcije, te jedni klub iz BiH čiji predstavnik ima pravo glasa, za razliku od ova dva pomenuta koji su tamo još uvijek samo u svojstvu zvanica.
-
extraordinary
#9853 Re: FK Sarajevo
Omaklo mu se Sema, ne bi on 
- Obuca9
#9854 Re: FK Sarajevo
Ma jok, gdje bi on. Dva veća jada i paćenika, da više mrze Sarajevo, nego što vole svoj klub, od ljigavog Borovine i još ljigavijeg Ligate, ja u životu nisam vidio.extraordinary wrote:Omaklo mu se Sema, ne bi on
-
extraordinary
#9855 Re: FK Sarajevo
Ne razumijem taj paćenički nagon da se blati Sarajevo. Mene kao navijača Sarajeva boli neka stvar za Želju, ne interesuju me uopšte. Jedino što hoću je da uvijek budu ispod nas na tabeli, ali tako je i sa svim drugim klubovima. Samo ih se pred derbi pomalo sjetim. Al valjda je njigovo navijanje za Želju proizišlo iz mržnje prema Sarajevu, a ne iz neke posebne povezanosti sa Željom. Mi navijamo za Sarajevo a ne protiv Želje i valjda nam je to razlika sa ovakvim objektivnim uhljupima što bi za jedan osrednji ručak i dvolitru promijenili boju dresa.
- ganjeta
#9856 Re: FK Sarajevo
Ovo bode ocihz__semir wrote:"Inače, Rummenigge i Brković sarađuju u Asocijaciji evropskih klubova, a osim Želje članica ECA iz BiH je i Široki Brijeg."
Cuj jedini ima pravo glas?!Hajd objasni gdje ste onda bili prosle godine kad je Nijaz orgijao sa Rummenigeom....jeste li tad glasali
Samo se velikih sjecaju veliki
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#9857 Re: FK Sarajevo
Da da...ganjeta wrote:Ovo bode oci![]()
Cuj jedini ima pravo glas?!Hajd objasni gdje ste onda bili prosle godine kad je Nijaz orgijao sa Rummenigeom....jeste li tad glasali
http://www.ecaeurope.com/Default.aspx?i ... pView=List
Imaš lijevo da izabereš Associated Member (bosanski: pridruženi član) i iz N/FSBiH imaš Lišticu i Željezničar, iz engleskog FA imaš npr. Villu, Fulham, Newcastle, City i Everton.
Onda izabereš Ordinary Member (bosanski: redovni član) i ispred N/FSBiH imaš FK Sarajevo, a iz engleskog FA imaš npr. Man Utd, Arsenal, Chelsea, Liverpool i Tottenham.
Nijaz može orgijati sa lopovima iz našeg saveza i našim sudijama jedino. Haj sad šibe s naše teme
- Vjerujte mi!
#9858 Re: FK Sarajevo
U kakvoj smo poziciji sada, ne bi nam koristilo ni da je jedan od naših ljudi jedan od sudija na novogodišnjoj turneji četiri skakaonice, a kamoli ovoga.
- ganjeta
#9859 Re: FK Sarajevo
Kakva ti je ovo komunikacija1946 wrote:Da da...ganjeta wrote:Ovo bode oci![]()
Imaš lijevo da izabereš Associated Member (bosanski: pridruženi član) i iz N/FSBiH imaš Lišticu i Željezničar, iz engleskog FA imaš npr. Villu, Fulham, Newcastle, City i Everton.
Onda izabereš Ordinary Member (bosanski: redovni član) i ispred N/FSBiH imaš FK Sarajevo, a iz engleskog FA imaš npr. Man Utd, Arsenal, Chelsea, Liverpool i Tottenham.
Nijaz može orgijati sa lopovima iz našeg saveza i našim sudijama jedino. Haj sad šibe s naše teme
- Vjerujte mi!
#9860 Re: FK Sarajevo
Zeleni, dođi da ti nešto šapnem.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#9861 Re: FK Sarajevo
Vjerovatno tu najbolje razumijes, jer dođes pljunes pa ocekujes da te lijepo ispratimoganjeta wrote:Kakva ti je ovo komunikacija1946 wrote:Da da...ganjeta wrote:Ovo bode oci![]()
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- M_e_m_o
#9863 Re: FK Sarajevo
Kako je samo ovaj Borovina smiješan. A maleni se odmah upecaju. Neka ih...
- 1946
#9864 Re: FK Sarajevo
Čestit Božić svoj bordo braći i sestrama koji slave

- Obuca9
#9865 Re: FK Sarajevo
19461946 wrote:Da da...ganjeta wrote:Ovo bode oci![]()
Samo argumenti, ništa više
-
Bordolini
#9866 Re: FK Sarajevo
1946, sta ti je semir u rodu? 
-
tcz
#9867 Re: FK Sarajevo
Samo se veliki nalaze medju velikim!ganjeta wrote:Ovo bode ocihz__semir wrote:"Inače, Rummenigge i Brković sarađuju u Asocijaciji evropskih klubova, a osim Želje članica ECA iz BiH je i Široki Brijeg."
E moj Borovina kako si jadan i patetičan. Samo me zanima da li je namjerno ili slučajno zaboravio i onaj treći tim, koji je ustvari jedini punopravni član te Asocijajcije, te jedni klub iz BiH čiji predstavnik ima pravo glasa, za razliku od ova dva pomenuta koji su tamo još uvijek samo u svojstvu zvanica.![]()
- Impavidus
#9868 Re: FK Sarajevo
Braca po boji...Bordolini wrote:1946, sta ti je semir u rodu?
-
Cafe Camargue
#9869 Re: FK Sarajevo
mora da boliganjeta wrote:Kakva ti je ovo komunikacija1946 wrote:Da da...ganjeta wrote:Ovo bode oci![]()
- Obuca9
#9870 Re: FK Sarajevo
Impavidus wrote:Braca po boji...Bordolini wrote:1946, sta ti je semir u rodu?![]()
- ultima_palabra
#9871 Re: FK Sarajevo
Pa vi ste nabili Nijazu reputaciju svojim postovima, dobar glas došao i do Rummenigeaćiro wrote:Nijaz i Rummenige ne mogu zajedno u istu rečenicu, a pogotovo klubovi koje predstavljaju
- 1946
#9872 Re: FK Sarajevo
Što i vi svi (osim ultimeBordolini wrote:1946, sta ti je semir u rodu?
Impavidus wrote:Braca po boji...![]()

- Samo HZ
#9873 Re: FK Sarajevo
bas ono Nijaz ima reputaciju, do jaja ..
- Obuca9
#9874 Re: FK Sarajevo
http://gol.hr/clanak/hnl/zalostan-bozic ... govic.html
"Nakon kratke i teške bolesti napustio nas je Alen Dautbegović, bivši vratar te sin slavnog Dinamovog vratara Fahrije Dautbegovića. Alen je bio vratar u svim Dinamovim mlađim kategorijama, a kandidirao je i za seniore. Nakon završetka igračke karijere, posvetio se trenerskom poslu. Tako je Alen bio trener vratara u Dinamovoj prvoj momčadi, a nakon toga u Dinamovoj nogometnoj školi. Odlazak Alena Dautbegovića velik je i teško nadoknadiv gubitak za NK Dinamo u kojemu je svakako ostavio velik trag."
Fahrija Dautbegović je inače bio i naš prvi golman u sezonama 1975/76 i 1976/77, a na golu bordo tima stajao je 44 puta.
R.I.P. Alen.
"Nakon kratke i teške bolesti napustio nas je Alen Dautbegović, bivši vratar te sin slavnog Dinamovog vratara Fahrije Dautbegovića. Alen je bio vratar u svim Dinamovim mlađim kategorijama, a kandidirao je i za seniore. Nakon završetka igračke karijere, posvetio se trenerskom poslu. Tako je Alen bio trener vratara u Dinamovoj prvoj momčadi, a nakon toga u Dinamovoj nogometnoj školi. Odlazak Alena Dautbegovića velik je i teško nadoknadiv gubitak za NK Dinamo u kojemu je svakako ostavio velik trag."
Fahrija Dautbegović je inače bio i naš prvi golman u sezonama 1975/76 i 1976/77, a na golu bordo tima stajao je 44 puta.
R.I.P. Alen.
- Topla voda
#9875 Re: FK Sarajevo
jel sutra skupstina?
sema ,imal iko spisak skupstinara i moze li se doci do njega ?
znam da je gotovo nemoguce,al mislim da je korijen svih problema u odabiru tih ljudi.
citav zivot kontam,kako li se oni biraju,jel ih bira uprava,pa im salje pozive,pa oni biraju upravu..
il ima neki sistem?znam da je ono kad je hadzija bio,nesto se pokusalo mijenjati,kao igraci sa preko 250 nastupa,sponzori i to..
a onda je palo sve u vodu,pa onda one ko devedzic iz centrotransa sto imaju 80 godina ne mozes pomaci..
ne kontam na koji fol to ide,jel ko jednom bude pozvan,uvijek je pozvan..il se sastav mijenja po potrebi uprave koja saziva sjednicu skupstine?
sema ,imal iko spisak skupstinara i moze li se doci do njega ?
znam da je gotovo nemoguce,al mislim da je korijen svih problema u odabiru tih ljudi.
citav zivot kontam,kako li se oni biraju,jel ih bira uprava,pa im salje pozive,pa oni biraju upravu..
il ima neki sistem?znam da je ono kad je hadzija bio,nesto se pokusalo mijenjati,kao igraci sa preko 250 nastupa,sponzori i to..
a onda je palo sve u vodu,pa onda one ko devedzic iz centrotransa sto imaju 80 godina ne mozes pomaci..
ne kontam na koji fol to ide,jel ko jednom bude pozvan,uvijek je pozvan..il se sastav mijenja po potrebi uprave koja saziva sjednicu skupstine?