Hercegoviina wrote:ovaj kanal sto su ubacili je cisto smece (cinestar action). Ovdje nikad nisam nasao nesto da valja
to je sad na analognoj,u zenici?
Moderator: Benq
Hercegoviina wrote:ovaj kanal sto su ubacili je cisto smece (cinestar action). Ovdje nikad nisam nasao nesto da valja
Mustang1 wrote:Jok .. Na analognu ide hrt 3 ,na digitalnu cinestar action a na mds b92 ..
Mustang1 wrote:Sad je otkljucan
Mustang1 wrote:Navikli smo da si ti cudo i da kod tebe nikad nista nije kako treba
Nisi. Ja plaćam 10 KM dodatno za paket kanala u kojima je i Cinestar Action ...kakavdanakneiskustvu wrote:Mustang1 wrote:Navikli smo da si ti cudo i da kod tebe nikad nista nije kako treba
nema potrebe za takvim tonom,i do sad sam na digotalnoj imao otključan taj kanal i vjerovatno nisam jedini
Magarece_godine wrote:Nisi. Ja plaćam 10 KM dodatno za paket kanala u kojima je i Cinestar Action ...kakavdanakneiskustvu wrote:Mustang1 wrote:Navikli smo da si ti cudo i da kod tebe nikad nista nije kako treba
nema potrebe za takvim tonom,i do sad sam na digotalnoj imao otključan taj kanal i vjerovatno nisam jedini
Pa jel ti pročitaš vijest prije nego opališ komentar? Piše da je u D3 start paket ubačen a ne osnovni ccckakavdanakneiskustvu wrote:ja 5 km plaćam,to je valjda u osnovnom dig. paketu
doff wrote:Pa jel ti pročitaš vijest prije nego opališ komentar? Piše da je u D3 start paket ubačen a ne osnovni ccckakavdanakneiskustvu wrote:ja 5 km plaćam,to je valjda u osnovnom dig. paketu
De se konsultuj sam sa sobom na kojem si paketu, jel od 3KM il od 5KM. Kontradiktoran si! Ako si od 5KM k'o što si rek'o onda ti je osnovni paket, a ko je 3KM onda je startkakavdanakneiskustvu wrote:moja greška,u start paketu sam i do sad imao cinestar action,sad ga samo prebacili umjesto nove tv
doff wrote:De se konsultuj sam sa sobom na kojem si paketu, jel od 3KM il od 5KM. Kontradiktoran si! Ako si od 5KM k'o što si rek'o onda ti je osnovni paket, a ko je 3KM onda je startkakavdanakneiskustvu wrote:moja greška,u start paketu sam i do sad imao cinestar action,sad ga samo prebacili umjesto nove tv
doff wrote:To je osnovni paket i moguće je da je tamo bio al u startu nije!

Potpis. Upinju rukama i nogama u zadnje 2-3 godine da se zabrani reemitovanje, a sad bi se ko nesto i dogovarali.Maharadza wrote:^ Ma ukinuti stoku skroz, jebo im stiven sigal mamaru! Ušlo u EU i odmah se kofrči, to treba odjebati po kratkom postupku!
Mustang1 wrote:Ne mozes to tako vidjeti .. Vecina onih koji su gledali gledali su zbog serija a oni ne koriste internet