I kod vas nerad nagradjuju. Koliko puta su se provalili, bolje da su im odbili po 10k.Analiticarr wrote: ↑28/12/2019 00:54 Nas najveci i najuredjeniji klub FK Sarajevo nastavlja postavljati neke nove standarde pa je tako nas vlasnik gospodin Nam prihvatio nas prijedlog i nakon sto je Fk Sarajevo pocastilo sve igrace novim automobilima, sada ce i clanovi uprave biti pocasceni sa po 10 000KM novogodisnjeg bonusa kao znak zahvalnosti za dobar rad u ovoj godini.
PONOS BOSNE I HERCEGOVINE![]()
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#98351 Re: Premijer liga BiH
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#98352 Re: Premijer liga BiH
Slucajno se potrefilo...

- ganjeta
#98353 Re: Premijer liga BiH
Čestitke na ceneru
.
Analitičar je zaslužio, otvara oči strogo po mahali
.
Analitičar je zaslužio, otvara oči strogo po mahali
- ganjeta
- ganjeta
#98355 Re: Premijer liga BiH
Može se šalovati i po minusima, ne ljava naljevati
.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#98356 Re: Premijer liga BiH
Luka Modric dolazi u FKS. Cuo da se igračima dijeli Seat Mii, nece vise Audi da vozi u RM 
- Logovan
#98357 Re: Premijer liga BiH
Joj gdje ovog nađoše.
https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... -dk/177043
Italijani traže Stanića iz Zrinjskog.
https://sportsport.ba/fudbal/iz-italije ... ica/345971
Italijani traže Stanića iz Zrinjskog.
https://sportsport.ba/fudbal/iz-italije ... ica/345971
- plain vanilla
#98358 Re: Premijer liga BiH
Igrao za FK Skopje, ne reci da nece i za FKS zaigratiLogovan wrote: ↑28/12/2019 18:12 Joj gdje ovog nađoše.![]()
-
Bazinga1234
#98359 Re: Premijer liga BiH
Velež je u susretu 2. kola grupe A Memorijalnog turnira Asim Ferhatović Hase savladao Željezničar rezultatom 9:6. 
-
Crvena Tifoza
#98360 Re: Premijer liga BiH
Bazinga1234 wrote: ↑28/12/2019 19:07 Velež je u susretu 2. kola grupe A Memorijalnog turnira Asim Ferhatović Hase savladao Željezničar rezultatom 9:6.![]()
Al je Velež navalio na Želju.
- Raigor Stonehoof
#98361 Re: Premijer liga BiH
Silovane Strumfete ponovo 
- Analiticarr
#98362 Re: Premijer liga BiH
Nije bas nerad, uradili su oni mnogo dobrih stvari za nas klub.plain vanilla wrote: ↑28/12/2019 06:54I kod vas nerad nagradjuju. Koliko puta su se provalili, bolje da su im odbili po 10k.Analiticarr wrote: ↑28/12/2019 00:54 Nas najveci i najuredjeniji klub FK Sarajevo nastavlja postavljati neke nove standarde pa je tako nas vlasnik gospodin Nam prihvatio nas prijedlog i nakon sto je Fk Sarajevo pocastilo sve igrace novim automobilima, sada ce i clanovi uprave biti pocasceni sa po 10 000KM novogodisnjeg bonusa kao znak zahvalnosti za dobar rad u ovoj godini.
PONOS BOSNE I HERCEGOVINE![]()
Ali dobro mi smo kao narod vrlo cudni jer kod drugih vidimo samo ono negativno. Pozitivno ne zelimo da vidimo jer smo ljubomorni na tudji uspjeh. Zato nam je i stanje u drzavi ovakvo kakvo jeste.
Evo vidis npr ko pokusava ismijati nove automobile. To su ljudi koji nemaju u dzepu marku za kafu nego je moraju isprositi od roditelja, ali njima je kao smijesno sto je jedan nas klub uradio nesto tako veliko. Nisu to mala sredstva, a cak i da jesu trebalo bi pohvaliti svaku pozitivnu stvar koja se desava u nasoj ligi i drzavi.
- plain vanilla
#98363 Re: Premijer liga BiH
Ja nikoga ne ismijavam, ali vasa uprava je imala takve gafove da je zasluzila po usima a ne nagradu.Analiticarr wrote: ↑28/12/2019 19:24
Nije bas nerad, uradili su oni mnogo dobrih stvari za nas klub.
Ali dobro mi smo kao narod vrlo cudni jer kod drugih vidimo samo ono negativno. Pozitivno ne zelimo da vidimo jer smo ljubomorni na tudji uspjeh. Zato nam je i stanje u drzavi ovakvo kakvo jeste.
Evo vidis npr ko pokusava ismijati nove automobile. To su ljudi koji nemaju u dzepu marku za kafu nego je moraju isprositi od roditelja, ali njima je kao smijesno sto je jedan nas klub uradio nesto tako veliko. Nisu to mala sredstva, a cak i da jesu trebalo bi pohvaliti svaku pozitivnu stvar koja se desava u nasoj ligi i drzavi.
Zar nije Sarajevo iznad svega? Ili je ipak uprava iznad svega?
Prosle godine dvije titule, ove tesko i jedna. I onda nagradis upravu
-
Dead Man Walking
#98364 Re: Premijer liga BiH
Bitno je da je razum bistar za ovakve mudrolije nakon gang banga od presilnih Pancevaca i Gorazdaka.
- Analiticarr
#98365 Re: Premijer liga BiH
Nisam mislio da ti ismijavas.plain vanilla wrote: ↑28/12/2019 20:24Ja nikoga ne ismijavam, ali vasa uprava je imala takve gafove da je zasluzila po usima a ne nagradu.Analiticarr wrote: ↑28/12/2019 19:24
Nije bas nerad, uradili su oni mnogo dobrih stvari za nas klub.
Zar nije Sarajevo iznad svega? Ili je ipak uprava iznad svega?
Prosle godine dvije titule, ove tesko i jedna. I onda nagradis upravu![]()
Naravno da je klub iznad svih. I ova uprava ce nekad biti bivsa a Sarajevo ostaje.
Ali kad neko uradi nesto dobro treba to reci a ne gledati samo negativu i traziti mane.
- plain vanilla
#98366 Re: Premijer liga BiH
Siroki vas tužio, ako vas dobije na sudu, to ce biti zasluga vase uprave jer nisu znali sastaviti priopcenje. Da su reagovali odmah, moglo bi se reci brzina, ali oni su to uhelacili natenane.Analiticarr wrote: ↑28/12/2019 21:05
Nisam mislio da ti ismijavas.
Naravno da je klub iznad svih. I ova uprava ce nekad biti bivsa a Sarajevo ostaje.
Ali kad neko uradi nesto dobro treba to reci a ne gledati samo negativu i traziti mane.
Ista ova uprava je produzila ugovor tvom omiljenom Musemicu.
Sve manje navijaca na stadionu.
Da ne spominjem one nepismene objave..
Eto, to se sjetih u par minuta, mozda bih jos sta da mi nije mrsko razmisliti.
Ti volis da kritikujes, a sad se kao slijepac ponasas.
- plain vanilla
- Analiticarr
#98368 Re: Premijer liga BiH
Za siroki cemo vidjetiplain vanilla wrote: ↑28/12/2019 21:29Siroki vas tužio, ako vas dobije na sudu, to ce biti zasluga vase uprave jer nisu znali sastaviti priopcenje. Da su reagovali odmah, moglo bi se reci brzina, ali oni su to uhelacili natenane.Analiticarr wrote: ↑28/12/2019 21:05
Nisam mislio da ti ismijavas.
Ista ova uprava je produzila ugovor tvom omiljenom Musemicu.
Sve manje navijaca na stadionu.
Da ne spominjem one nepismene objave..
Eto, to se sjetih u par minuta, mozda bih jos sta da mi nije mrsko razmisliti.
Ti volis da kritikujes, a sad se kao slijepac ponasas.
Uprava je produzila ugovor pod strahom jer su im prijetili placenici
Broj navijaca nema veze sa bilo kakvom upravom
Ja nisam slijepac, prvi sam predlozio da se ispita (ne)rad uprave. I ako ces iskreno, da se ja pitam neki clanovi bi bili otjerani, cak bih zbog mira u kuci smjenio i Jahica jer jedina dobra stvar koju je donio klubu su povlastice sa automobilima. Smjenu trenera ne pripisujem njemu jer on ga nije otjerao. Za neke od njih se jos uvjek vodi ''borba'' i ja se nadam da ce biti smjenjeni.
A vidis kako mi imamo vjerne navijace, koji samo traze glavu tog kako ga nazivaju rumenog jer misle da je on otjerao onog prevaranta i neznalicu koji je rasturio klub iznutra. Vazniji im je on od kluba. Neki pisu jer im je otac, drugi jer su amidzici, treci jer im je amidzic davao dio novca, cetvrti jer im prva trojica kazu da tako treba, a peti jer su jednostavno naivni i padaju na suplju pricu i lazne suze.
Ja za razliku od njih, gledam samo interes kluba.
- plain vanilla
#98369 Re: Premijer liga BiH
Analiticarr wrote: ↑28/12/2019 22:40
Za siroki cemo vidjeti
Ja nisam slijepac, prvi sam predlozio da se ispita (ne)rad uprave. I ako ces iskreno, da se ja pitam neki clanovi bi bili otjerani, cak bih zbog mira u kuci smjenio i Jahica jer jedina dobra stvar koju je donio klubu su povlastice sa automobilima. Smjenu trenera ne pripisujem njemu jer on ga nije otjerao. Za neke od njih se jos uvjek vodi ''borba'' i ja se nadam da ce biti smjenjeni.
A vidis kako mi imamo vjerne navijace, koji samo traze glavu tog kako ga nazivaju rumenog jer misle da je on otjerao onog prevaranta i neznalicu koji je rasturio klub iznutra. Vazniji im je on od kluba. Neki pisu jer im je otac, drugi jer su amidzici, treci jer im je amidzic davao dio novca, cetvrti jer im prva trojica kazu da tako treba, a peti jer su jednostavno naivni i padaju na suplju pricu i lazne suze.
Ja za razliku od njih, gledam samo interes kluba.
Ovo kao da je Sabit Iztarcina pisao...rukovodstvo Kluba nije u mogućnosti izlaziti među proteste da se sretne sa navijačima.
I ja bih nagradila vasu upravu, kursom bosanskog jezika
- Pitar sa Kariba
#98370 Re: Premijer liga BiH
Skrhati "pola miliona" na leasing je odlicna stvar!?
Jbo li vas vas fakultet( Univerzitet
) u Vitezu!
Jbo li vas vas fakultet( Univerzitet
- Pitar sa Kariba
#98371 Re: Premijer liga BiH
Tocnije "Veleuciliste"! 
- Pitar sa Kariba
#98372 Re: Premijer liga BiH
MoRe, cim legne desettisuca! 
- Analiticarr
#98373 Re: Premijer liga BiH
Ma meni je to skroz nevazno. Vazno je da su svi shvatili poentu poruke.plain vanilla wrote: ↑28/12/2019 23:18Analiticarr wrote: ↑28/12/2019 22:40
Za siroki cemo vidjeti
Ja za razliku od njih, gledam samo interes kluba.Ovo kao da je Sabit Iztarcina pisao...rukovodstvo Kluba nije u mogućnosti izlaziti među proteste da se sretne sa navijačima.![]()
I ja bih nagradila vasu upravu, kursom bosanskog jezika![]()
- plain vanilla
#98374 Re: Premijer liga BiH
Ma tebi je samo vazno da igras po zivcima Pitarima, jelde? 
- Analiticarr
#98375 Re: Premijer liga BiH
Ljudi se trude da nas klub postane ozbiljna i repsektabilna firma koja ce biti privlacna ne samo ulagacima nego i igracima a taj leasing je samo jedan veliki plus i nesto sto drugi ne mogu ni sanjati. I sto je to tebe briga koliko je neko skrhao SVOG NOVCA za leasing ili bilo sta drugo? A ko si Pitar kao sto ti nick kaze, zasto ti smeta nesto toliko lijepo i pozitivno? Zar ne treba da si ponosan?Pitar sa Kariba wrote: ↑28/12/2019 23:23 Skrhati "pola miliona" na leasing je odlicna stvar!?
Jbo li vas vas fakultet( Univerzitet) u Vitezu!