Samo jedna stvar, nikad Škripari nisu zviždali, pjevali Javi se i takve gluposti.. Nikad.Tomahawk11 wrote:Pa dobro, stoji im ono da nisu krivi za Vedranovo ubistvo.Logovan wrote:Kakvo je ovo saopštenje kvazi navijačke grupe iz onog zatupljenog mjesta.![]()
![]()
![]()
![]()
S kim ja dijelim državu jebem ti.
Da prave razna sranja godinama kad smo mi u pitanju, itekako.
Uključujući i ovo zadnje.
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
SirokiB
#98326 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
-
The 51st State
#98327 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ne stoji, oni su posredno krivi kao inicijatori belaja.Tomahawk11 wrote:Pa dobro, stoji im ono da nisu krivi za Vedranovo ubistvo.Logovan wrote:Kakvo je ovo saopštenje kvazi navijačke grupe iz onog zatupljenog mjesta.![]()
![]()
![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#98328 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Oni su krivi za izazivanje sukoba sa HZ (kao uostalom i HZ), za ubistvo je kriv onaj ko je potegao pištolj.The 51st State wrote: Ne stoji, oni su posredno krivi kao inicijatori belaja.
Jasno je da to nije niko iz njihove navijačke skupine.
Nejse, neće se ništa promijeniti, momka nema.
-
kakaljin
#98329 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A ja nigdje ne vidim da su oni osudili ubistvo i da su pozvali sve da se to sto prije rijesi i da traze istinu za ubistvo kao sto mi deset godina to trazimo i da se ako nisu krivi da se to na sudu skine to breme sa njihovog imena jer je odgovan taj pojedinac koji je pucao.
Mi svi pricom ne mozemo nista promjeniti samo dijelima da pokazemo da se to rijesi nakon evo deset godina bez ikakvih rezultata.
Mi svi pricom ne mozemo nista promjeniti samo dijelima da pokazemo da se to rijesi nakon evo deset godina bez ikakvih rezultata.
-
The 51st State
#98330 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
iskazali su oni svoj stav kada su izasli na skup da protestvuju protiv divljih hordi zla koji su ko biva napali sirokobrijesku nejac i tu hrpu lazi iskazali bez trubke srama, kao sto i ovaj delegat ovdje to radi koristeci liberalan forum.kakaljin wrote:A ja nigdje ne vidim da su oni osudili ubistvo i da su pozvali sve da se to sto prije rijesi i da traze istinu za ubistvo kao sto mi deset godina to trazimo i da se ako nisu krivi da se to na sudu skine to breme sa njihovog imena jer je odgovan taj pojedinac koji je pucao.
- Logovan
#98331 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Makni se sa teme, nemaš ti ovdje šta pisati.SirokiB wrote:Samo jedna stvar, nikad Škripari nisu zviždali, pjevali Javi se i takve gluposti.. Nikad.Tomahawk11 wrote:Pa dobro, stoji im ono da nisu krivi za Vedranovo ubistvo.Logovan wrote:Kakvo je ovo saopštenje kvazi navijačke grupe iz onog zatupljenog mjesta.![]()
![]()
![]()
![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#98332 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mislim da smo to već regulisali.Logovan wrote: Makni se sa teme, nemaš ti ovdje šta pisati.
Ako si za moderatora, da ti predam dužnost.
- Logovan
#98333 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nisam, ali nemaš ga šta puštati da piše obzirom koliko provocira u vezi onih dešavanja i piše debilna opravdanja, oni nisu nikad zviždali i tako to.
Šta on ima meni, tebi i ostalima pametovati, prosipa laži, misli mi ludi pojma nemamo pa će on nama reći šta se desilo 04.10.2009. godine, ko zviždi, ko skandira javi se i ostalo. Eto mi glupi i retardirani pa će nam on objasniti.
Šta on ima meni, tebi i ostalima pametovati, prosipa laži, misli mi ludi pojma nemamo pa će on nama reći šta se desilo 04.10.2009. godine, ko zviždi, ko skandira javi se i ostalo. Eto mi glupi i retardirani pa će nam on objasniti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#98334 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa ne pustam, prebacio sam odmah konverzaciju na temu PL BiH.Logovan wrote:Nisam, ali nemaš ga šta puštati da piše obzirom koliko provocira u vezi onih dešavanja i piše debilna opravdanja, oni nisu nikad zviždali i tako to.
Sve ok, objasnio i ako se ponovi, zna se.
-
Labirint
#98335 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sumnjiv si miTomahawk11 wrote:Pa ne pustam, prebacio sam odmah konverzaciju na temu PL BiH.Logovan wrote:Nisam, ali nemaš ga šta puštati da piše obzirom koliko provocira u vezi onih dešavanja i piše debilna opravdanja, oni nisu nikad zviždali i tako to.
Sve ok, objasnio i ako se ponovi, zna se.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- Charuga
- Globalni moderator
#98337 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zbog slogana "zna se, H.." ... 
-
Labirint
#98338 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ko fol ne konta, vidi se utisak Kolinde na njegaCharuga wrote:Zbog slogana "zna se, H.." ...
- Logovan
#98339 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Tomahawk
Iako su igrači koji su iznijeli veći teret dosadašnjeg dijela sezone dobili pauzu do srijede, dio fudbalera će već danas krenuti sa radom. Radi se o igračima koji su imali problema sa povredama tokom sezone.
Nakon Amara Rahmanovića i Benjamina Tatara, koji su uspjeli da se vrate u tim u prethodnim utakmicama, nakon gotovo pet mjeseci prve minute na terenu je ubilježio i Miloš Stanojević, koji je u drugom dijelu utakmice Pod Bijelim brijegom zamijenio Nebojšu Gavrića u posljednjim minutama susreta.
Ono što posebno raduje Musemića je i činjenica da se od povrede u potpunosti oporavio i Mirko Oremuš, koji bi od danas trebao početi raditi sa ekipom. Hrvatski veznjak je u prethodnom periodu radio na sticanju kondicije, pa će se spreman vratiti u kombinaciju, a ostaje da se vidi u kakvom je trenutno stanju i koliko će mu trebati da 'dohvati' takmičarsku formu.
Što se tiče Selmira Pidre i Elvisa Džafića, oni bi nakon finalnih pregleda trebali biti na raspolaganju Musemiću početkom novembra, pa je i to jedna od stvari koja raduje stručni štab i navijače tima sa Koševa.
Nakon što je u prethodnom periodu Bordo tim imao dosta problema sa povredama, čini se da je mukama došao kraj, pa u narednim utakmicama ekipu neće 'sastavljati' doktori i njihov bilten.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#98340 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sve se pratiLabirint wrote:Ko fol ne konta, vidi se utisak Kolinde na njegaCharuga wrote:Zbog slogana "zna se, H.." ...
- Grean
#98341 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Vladan Kovacevic, Halid Sabanovic, Nemanja Nikolic, Besim Serbecic, Nihad Mujakic, Andrej Djokanovic
Gledam ovan spisak U21 i stvarno je milina vidjeti sest igraca koji igraju ili su igrali za FKS. Uz to da se nije povrijedio Pidro bio bi i on na spisku sto bi znacilo da 30% reprezentacije cine nasi igraci.
Malo kvari dojam da su svi uglavnom defanzivci ali hajde.
Vidim ovaj mali paksu Nikolic sto ne htjede potpisati za nas vec ode iz Akademije u Mladost sad igra za Radnicki Nis. Zna li neko koliko se dobija na ime naknade za treniranje?
Gledam ovan spisak U21 i stvarno je milina vidjeti sest igraca koji igraju ili su igrali za FKS. Uz to da se nije povrijedio Pidro bio bi i on na spisku sto bi znacilo da 30% reprezentacije cine nasi igraci.
Malo kvari dojam da su svi uglavnom defanzivci ali hajde.
Vidim ovaj mali paksu Nikolic sto ne htjede potpisati za nas vec ode iz Akademije u Mladost sad igra za Radnicki Nis. Zna li neko koliko se dobija na ime naknade za treniranje?
- rocco_siffredi
#98342 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mislim, ako se ne varam, oko 10 000 € za svaku godinu treniranja, racunajuci od 12 godine zivota pa do potpisa prvog profesionalnog ugovora. Sad zavisi, koliko je momak proveo kod nas.
Poslije toga nema vise naknade za treniranje, nego samo % od budućih transfera preko UEFA programa solidarnosti.
Poslije toga nema vise naknade za treniranje, nego samo % od budućih transfera preko UEFA programa solidarnosti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#98343 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nakon što su se Rahmanović i Tatar vratili na teren, a Stanojević se priključio treninzima, isto će danas učiniti i Oremuš. Hrvatski veznjak je povrijeđen dugo vremena, ali čini se kako bi i on trebao biti spreman za povratak na teren poslije reprezentativne pauze.
On je u posljednje vrijeme radio na povratku kondicije, a danas bi se trebao priključiti ostatku tima na treningu.
Svemu dodajmo i to da bi Pidro i Džafić na teren trebali da se vrate početkom novembra.
-
gold'n'brown
#98344 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovi nasi cekaju, i cim krenu teorije zavjere, vrati se igrac u trenazni procesTomahawk11 wrote:Nakon što su se Rahmanović i Tatar vratili na teren, a Stanojević se priključio treninzima, isto će danas učiniti i Oremuš. Hrvatski veznjak je povrijeđen dugo vremena, ali čini se kako bi i on trebao biti spreman za povratak na teren poslije reprezentativne pauze.
On je u posljednje vrijeme radio na povratku kondicije, a danas bi se trebao priključiti ostatku tima na treningu.
Svemu dodajmo i to da bi Pidro i Džafić na teren trebali da se vrate početkom novembra.
-
sole2mio
#98345 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
evo ukazo se Oremus
: D

- van Basten
#98346 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
zato se sad Krste povrijedio... Cisto da se ne opustimo 
- Logovan
#98347 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Odakle ti to?
-
last mohicans
#98348 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
https://sportsport.ba/fudbal/krste-velk ... ati/336245
Ograjisali s povredama. Svakako su ga prizivali da odmori na klupi. Eto odmorit ce.
Ograjisali s povredama. Svakako su ga prizivali da odmori na klupi. Eto odmorit ce.
- Maharadza
- Logovan
#98350 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Baš nas neće.last mohicans wrote:https://sportsport.ba/fudbal/krste-velk ... ati/336245