Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
commendatore wrote:
Haj neka malo i progesterona na ovom pdfu sve nedodrkani ,nenadjebivi, neizivljeni,sumaheri ,enciklopedije (zgugla) dobrodosla i da prostite na vulgarnosti al ticu se pomenutih ojebina...da prostis
vjeruj da sam pročitala temu od do ... u svojih 24 godine, koliko vozim, sve skupa sam tri kazne platila .... dva puta nepropisno parkiranje i jednom zbog nedavanja žmigavca .. nisam ga dala ... policija rotaciju za mnom i zaustave me ... nije problem ... kazna je odmah plaćena ... ali me nervira to što se zakon ne odnosi na sve ... pod tim mislim na apsolutno sve ..
Ne stigoh Ocistiti ni sajbu ni staklo od kamere ali .....
Ma sta se to veselo koprca u gepeku jednog G-IV tdi.
Ma ima jedno 70-ak zive vage.
E ovo me nervira. PRAAAAAAVO.
danas oko 12h je brzina na glavnoj spala na 30 km/h...i to ne mozes se ni prestrojiti ni zaobici 3 debila voze tako ispred njih 200 m brisanog prostora iza kolona kilometar...pa jebem li vam vise majku majmuni beduinski spori
bitanga_sa_otesa wrote:danas oko 12h je brzina na glavnoj spala na 30 km/h...i to ne mozes se ni prestrojiti ni zaobici 3 debila voze tako ispred njih 200 m brisanog prostora iza kolona kilometar...pa jebem li vam vise majku majmuni beduinski spori
bitanga_sa_otesa wrote:danas oko 12h je brzina na glavnoj spala na 30 km/h...i to ne mozes se ni prestrojiti ni zaobici 3 debila voze tako ispred njih 200 m brisanog prostora iza kolona kilometar...pa jebem li vam vise majku majmuni beduinski spori
zeme se srele, nisu se odavno vidjeli pa iskoristili da malo promuhabete
muha_sa wrote:
sto je najgore ne muhabeti niko,vec svi izgubljeni u vremenu i prostoru..cak ne drze ni mobitele...jednom je doslo do mozga pa se pomakao iz lijeve trake poslije minute sviranja....
muha_sa wrote:
sto je najgore ne muhabeti niko,vec svi izgubljeni u vremenu i prostoru..cak ne drze ni mobitele...jednom je doslo do mozga pa se pomakao iz lijeve trake poslije minute sviranja....
auu bitango sta si sada napisao, sada ce da dodju oni da ti govore kako nisi znao da je brza u stvari srednja.
Glupo je to kada 3 trake zatvore.
Jel par kapi kise padne odmah brzina na 43-47km/h, brisaci na full brzini i naravno da se mogu ovakve guzve ocekivat, nigdje se sporije po glavnoj saobracajnici ne vozi kao u Sa
kabal1337 wrote:
auu bitango sta si sada napisao, sada ce da dodju oni da ti govore kako nisi znao da je brza u stvari srednja.
Glupo je to kada 3 trake zatvore.
jbga ja sam seljak,mene ucilo da je lijeva najbrza ...al u ovom slucaju se sva ucenja ponistavaju..
guverner97 wrote:Jel par kapi kise padne odmah brzina na 43-47km/h, brisaci na full brzini i naravno da se mogu ovakve guzve ocekivat, nigdje se sporije po glavnoj saobracajnici ne vozi kao u Sa
ma sto je najgore sunce je bilo u 12h ,kise ni na pomolu...
Na zapadu su isto takvi retardanti pocne kisa ibpo autocesti se guzeljaju 70km/h.....jedino su svabe dovoljno lude.....jednom su me "izgurali ". brzinom sa izlaza autoceste jer su prebrz tempo zadali
zdruzdjo wrote:Ne stigoh Ocistiti ni sajbu ni staklo od kamere ali .....
Ma sta se to veselo koprca u gepeku jednog G-IV tdi.
Ma ima jedno 70-ak zive vage.
E ovo me nervira. PRAAAAAAVO.
commendatore wrote:Na zapadu su isto takvi retardanti pocne kisa ibpo autocesti se guzeljaju 70km/h.....jedino su svabe dovoljno lude.....jednom su me "izgurali ". brzinom sa izlaza autoceste jer su prebrz tempo zadali
MOram vala onu kameru kupiti pa da stavim da snima kad vozim....
Jebote jutros me debilcine pod rotacijom prestizu preko jebenog mosta, a iz suprotnog smjera ide policija . Udes umalo ...
Nakon toga, debil me prestize usred jebenog tunela...
Znaci, tacno ljudi nisu normalni ... ove kazne su male sto su povecali ...treba ove kazne naplacivati u eurima .
commendatore wrote:Na zapadu su isto takvi retardanti pocne kisa ibpo autocesti se guzeljaju 70km/h.....jedino su svabe dovoljno lude.....jednom su me "izgurali ". brzinom sa izlaza autoceste jer su prebrz tempo zadali
Jest al na zapadu cim pocne kisa se ogranicenje automatski spusta na 110 a po potrebi i manje a cike postave kameru pa cap, cap U fr se odmah popale oni led paneli
zavezata-vreca wrote:Stvar je jednostavna ko zna vozit more vozit i stelefonom u ruci i sa pivom u ruci ... A ko je levat i ne zna vozit taj je levat do kraja zivota