SDA-All about

Post Reply
kamen spoticanja

#9826 Re: SDA-All about

Post by kamen spoticanja »

Novinar koji je darku pitao odkud mu to da je alija spominjao zlatne kasike...imas klip na temi o sdp-u
Danguba

#9827 Re: SDA-All about

Post by Danguba »

mO k3 wrote:U ovome trenutku kod bosnjackog naroda solucije nema sto se tiče politike i ubjeđen sam da ce na sljedecima izborima sda da uzme dobar dio kolača od SDP.....
pa i trebaju. pokazalo se da sdp ne zna da vodi ni kanton a kamoli entitet ili drzavu. od pobjednika na proslim izborima evo dokle su dosli. politika jeste kurva ali ne ulazi u bordel ako nisi spreman na sve.
danas ih sda tuce njihovim ikebanama :shock: pogubili se totalno.

za sdp je najbolja opozicija nekoj opoziciji jer ni za sta drugo nisu ni sposobni. iznevjerise povjerenje koje su dobili a nacekat ce se nove prilike.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#9828 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Katamaran_Sa wrote:Mujica je prvi imao rucak sa zlatnom kasikom, koliko ja znam osnivaci su imali priliku da jedu iz nje, ona mu sada toliko fali da svaki dan sa nostalgijom prica o njoj, sa mrznjom sto drugi jos uvjek jedu :-) :-)
čitaš me ko da si mi jezikom klistir radio....sve u svemu dobro rezonuješ...biće od tebe barem pristojan agica, gazda i ćevabdžija
mO k3

#9829 Re: SDA-All about

Post by mO k3 »

kamen spoticanja wrote:Novinar koji je darku pitao odkud mu to da je alija spominjao zlatne kasike...imas klip na temi o sdp-u
Nažalost je to uzvracanje istine ,jer zlatne kasike se povezuju se rahmetli A.I. i sam stranac je povezao sa A.I. , a ko mu je to rekao?
mO k3

#9830 Re: SDA-All about

Post by mO k3 »

antimobbing wrote:Darko je jedan bezvezan lik, davno apsolviran i provaljen. Nego, kad ga već spominjete Pomilka maloprije sam pola sata analizirao njegov govor tijela i pomno pratio gestikulacije na licu. Pomilko laže i nešto krije. Klasični psihopata koji u sebi uopće nema srama ili griže savjesti, sa emocijama najpliće vrste i potpunim nedostatkom osjećanja.
Jeli ovaj buco u sa živi ?
Krushna mrva

#9831 Re: SDA-All about

Post by Krushna mrva »

Man of steel wrote:
Krushna mrva wrote: Kad bi SDA pobijedila od BiH nista ne bi ostalo do izbora poslije tih. Srecom mnogi ce sljedece izbore prije docekat u zatvoru nego u Vladi Federacije i Savjetu ministara :)

Gdje li, i od koga li sam li te prijetnje već čuo, hmmm?
ko ba prijeti? SDA suti i radi na unistavanju drzave i imaju odlicne rezultate
JoseMujica

#9832 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

kamen spoticanja wrote:
Alfons Kauders wrote:
Katamaran_Sa wrote:
Bilo bi zanimljivo vidjeti tu nevladinu organizaciji u Banja Luci recimo, da tamo prosetaju sa zastavom velike Srbije ili mostaru sa kartom Herceg Bosne..
Prebili bi ih na mrtvo ime zbog provokacija, samo kod nas to prodje tek onako..
jel ti krivo? :D mozda bi i ti radije da se po Sarajevu biju ljudi koji se ne slazu s nekom politikom? :D

meni nekako drago sto nismo kao mostar ni b.luka, al nejse

(btw. da slucajno ne pomislis da imam dobro misljenje o "nevladinim" organizacijama i njihovim liderima... da se mene pita tucali bi kamen u hercegovini na onom patrljku autoputa prema capljini)
Jes druze al cupavi darko moze u sarajevu izvoditi svoje kao nevladine performanse jer zivi u slobodi koju mu je omogucila AR BiH pod komandom rahmetli Alije Izetbegovica...tako da zlatko svoju kuhinju slucajnog prolazenja u vidu darka, demira mahmutcehajica i slicnih trebaju prvo odvesti par godina na kaljenje u citluk i bijeljinu pa cemo im pushit fore
stani malo...pa dok sdaovske bradice prave mitinge podrške napaćenoj Palestini Darko vam u Prijedoru organizuje Dana bijelih traka
Krushna mrva

#9833 Re: SDA-All about

Post by Krushna mrva »

JoseMujica wrote:
Katamaran_Sa wrote:Mujica je prvi imao rucak sa zlatnom kasikom, koliko ja znam osnivaci su imali priliku da jedu iz nje, ona mu sada toliko fali da svaki dan sa nostalgijom prica o njoj, sa mrznjom sto drugi jos uvjek jedu :-) :-)
čitaš me ko da si mi jezikom klistir radio....sve u svemu dobro rezonuješ...biće od tebe barem pristojan agica, gazda i ćevabdžija
njemu drugi pravi cevape, on ko hadzija samo konzumira
Krushna mrva

#9834 Re: SDA-All about

Post by Krushna mrva »

udrch wrote: iz Savjeta ministara prvo hapsite onog cCrnogorca što je falsifikovao diplomu i što se navodno razveo od žene da bi prevario izborni zakon..
vela havle vidi ti "Bosnjaka" sto cim je gusto zove drugog "Bosnjaka" Crnogorcem :mrgreen:
Nije valjda falsifikovao diplomu osnovne skole??
megaman4

#9835 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

Danguba wrote:
mO k3 wrote:U ovome trenutku kod bosnjackog naroda solucije nema sto se tiče politike i ubjeđen sam da ce na sljedecima izborima sda da uzme dobar dio kolača od SDP.....
pa i trebaju. pokazalo se da sdp ne zna da vodi ni kanton a kamoli entitet ili drzavu. od pobjednika na proslim izborima evo dokle su dosli. politika jeste kurva ali ne ulazi u bordel ako nisi spreman na sve.
danas ih sda tuce njihovim ikebanama :shock: pogubili se totalno.

za sdp je najbolja opozicija nekoj opoziciji jer ni za sta drugo nisu ni sposobni. iznevjerise povjerenje koje su dobili a nacekat ce se nove prilike.
ništa od toga...ako ne usvoje odluku sejdić-finci, izbori će biti NELEGALNI, što znači da ih EU li i SAD neće priznati, i zato moraju ovu odluku usvojiti, ali NEĆE, zato što to automatski znači otvaranje i drugih ustavnih pitanja, tako da postoje dvije mogućnosti:
1. da SAD i EU uskrate kako političku, tako i finansijsku podršku trenutnim političarima, i da prećutno daju podršku novim strankama, i liderima, da pokušaju sprovesti odluku SEJDIĆ-FINCI prije 2014., ili
2. da ako i ove nove stranke ne usvoje tu odluku do 2014., da ova parlamentarna većina koja je trenutno na vlasti, da i dalje nastavi vladati, što nije nemoguće, i očigledno je da se ide ka tome...

ovo dvoje nažalost nije moguće, zato što nisu održani vanredni izbori kao što su neke stranke iz opozicije tražile, tako da možemo konstatovati jedno - NAYEBALI SMO GA K'O NIKO... :lol: :lol: :lol:

najveći krivac za haos u državi ali i FBiH je Zlatko, čovjek nije svjestan, da ovo stanje liči na 1990-te... :twisted:
Last edited by megaman4 on 27/05/2013 22:23, edited 2 times in total.
JoseMujica

#9836 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

udrch wrote: iz Savjeta ministara prvo hapsite onog cCrnogorca što je falsifikovao diplomu i što se navodno razveo od žene da bi prevario izborni zakon..
ooooo mogu samo mislit kako boli kad ga sin Brut zakrha, bezobzirno i do jaja

o tome ja pričam kad demaskiram SDA mafiju i kakvu propast ona donosi ovom društvu. Tornjak je tek jedan u nizu likova pored Budnje, Nečka, Ede, onog pjanca iz zenice itd. koje je tvoja islamoprofanska Ndraghneta proizvela na krvi ovog napaćenog naroda. I dok god je tako idolopoklonički brane njeni vjerni uhljebljeni gimnastičari neće, nažalost, biti ni zadnji
Better Man

#9837 Re: SDA-All about

Post by Better Man »

Nema laži, čista istina je da je 1990 godine Alija Izetbegović nam obečao zlatne kašike i Švicarsku, ali ja nikad nisam nasjeo na te nejgove ublehe! Umjesto toga dobili smo krvavi rat, tj. agresiju na našu zemlju i beskurpuloznu pljačku BiH u režiji SDA i amonovanu od strane Alije Izetbegovića!
JoseMujica

#9838 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Krushna mrva wrote:
vela havle vidi ti "Bosnjaka" sto cim je gusto zove drugog "Bosnjaka" Crnogorcem :mrgreen:
Nije valjda falsifikovao diplomu osnovne skole??
žnaš šta mene čudi...da Tornjak kao iskonski produkt i provbitni kadar SDA nije DIF završio?!

Kad je Kifla dao 10 ispita za 13 dana šta mislite za koliko to pošamaro ovaj istinski bošnjačko-muslimanski milioner?
mO k3

#9839 Re: SDA-All about

Post by mO k3 »

Better Man wrote:Nema laži, čista istina je da je 1990 godine Alija Izetbegović nam obečao zlatne kašike i Švicarsku, ali ja nikad nisam nasjeo na te nejgove ublehe! Umjesto toga dobili smo krvavi rat, tj. agresiju na našu zemlju i beskurpuloznu pljačku BiH u režiji SDA i amonovanu od strane Alije Izetbegovića!
Hm.... Imaš dokaz
JoseMujica

#9840 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

karte lisabonske na pokaz...pa da vidimo Skenderovu Djelidbu
Krushna mrva

#9841 Re: SDA-All about

Post by Krushna mrva »

JoseMujica wrote: žnaš šta mene čudi...da Tornjak kao iskonski produkt i provbitni kadar SDA nije DIF završio?!

Kad je Kifla dao 10 ispita za 13 dana šta mislite za koliko to pošamaro ovaj istinski bošnjačko-muslimanski milioner?
Ma mene cudi sto mu ni Srbijanac Bakir ne smeta, a i Bakirova diploma arhitekte poserem mu se u diplomu
http://www.infolive.ba/2012/01/zanimlji ... i-tricama/

a sve bih mu ovo i halalio Allaha mi da nas nije unistio na druge nacine...
Better Man

#9842 Re: SDA-All about

Post by Better Man »

mO k3 wrote:
Better Man wrote:Nema laži, čista istina je da je 1990 godine Alija Izetbegović nam obečao zlatne kašike i Švicarsku, ali ja nikad nisam nasjeo na te nejgove ublehe! Umjesto toga dobili smo krvavi rat, tj. agresiju na našu zemlju i beskurpuloznu pljačku BiH u režiji SDA i amonovanu od strane Alije Izetbegovića!
Hm.... Imaš dokaz
Dokazi su na sve strane! Dovoljno je poslušati snimke predizbornih skupova SDA iz 1990. godine i jasno će te ćuti kako nam je Alija obečavao zlatne kašike i Švicarsku! Ni jedna pljačka za vrijeme rata i poslije nije se mogla desiti bez aminovanja predsjednika države, tj. člana predsjedništva, a to je bio Alija Izetbegović. Alija da je bio istinski za BiH još za vrijeme rata bi pred streljački vod izveo sve one koji su opljačkali državu i njene firme i smaknuo ih po kratkom postupku.
Krushna mrva

#9843 Re: SDA-All about

Post by Krushna mrva »

Jos ce nas na kraju zelena mafija pocet ubjedjivati da su donacije potrosene na cigare
mO k3

#9844 Re: SDA-All about

Post by mO k3 »

Better Man wrote:
mO k3 wrote:
Hm.... Imaš dokaz
Dokazi su na sve strane! Dovoljno je poslušati snimke predizbornih skupova SDA iz 1990. godine i jasno će te ćuti kako nam je Alija obečavao zlatne kašike i Švicarsku! Ni jedna pljačka za vrijeme rata i poslije nije se mogla desiti bez aminovanja predsjednika države, tj. člana predsjedništva, a to je bio Alija Izetbegović. Alija da je bio istinski za BiH još za vrijeme rata bi pred streljački vod izveo sve one koji su opljačkali državu i njene firme i smaknuo ih po kratkom postupku.
Darko jesi ti to?
kamen spoticanja

#9845 Re: SDA-All about

Krushna mrva wrote:Jos ce nas na kraju zelena mafija pocet ubjedjivati da su donacije potrosene na cigare
Kazu da su neke pare otisle za avaz...al more bit da lazu...sve je to azra zaradila...razvodom :D
mO k3

#9846 Re: SDA-All about

Post by mO k3 »

kamen spoticanja wrote:
Krushna mrva wrote:Jos ce nas na kraju zelena mafija pocet ubjedjivati da su donacije potrosene na cigare
Kazu da su neke pare otisle za avaz...al more bit da lazu...sve je to azra zaradila...razvodom :D
Zaradila na svojo grbachi :D
JoseMujica

#9847 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

imaju bestidnici bolju...kaže meni jedan: što i ti nisi krao
Krushna mrva

#9848 Re: SDA-All about

Post by Krushna mrva »

kamen spoticanja wrote:
sta vam danas kaze babo nacije Tunjo:
Tako je zemlja koja je bila obasuta novcem, a novac propadao kroz prste određenog broja ljudi, dok je narod siromašio i pola ga faktički živi od sadake, došla u stanje stalnog propadanja. A kako se zna, propadanje nije pad nego trajno kretanje naniže u svakom mogućem smislu i pravcu.
kamen spoticanja

#9849 Re: SDA-All about

JoseMujica wrote:
To tebe boli...kad si nesposoban :D
Krushna mrva

#9850 Re: SDA-All about

Post by Krushna mrva »

JoseMujica wrote:
to sm vise puta cuo i to pred vise ljudi
Post Reply