The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
turbofolk

#9826 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by turbofolk »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Daryl Dixon wrote:napokon pregledao ovih par epizoda sto je ostalo.. ok su.. mahana sto traje 40ak minuta.. a i uveli su dvije nove grupe u priču.. vidjet cemo.. do kad je pauza? :D

do oktobra ili novembra valjda
O kakvoj pauzi govorite. Pauza je do ponedjeljka. Imaju još tri epizode u ovoj polusezoni.

Broj epizoda polusezone je 8 kao i do sad. Pet ih je prikazano, ostaju još tri. Evo vam datumi emitovanja epizoda iz sezone 9.

https://www.imdb.com/title/tt1520211/episodes
kakavdanakneiskustvu

#9827 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

ma znam ja da ima jos par epizoda,mislio sam da covjek pita do kad je pauza do sljedece sezone
Daryl Dixon

#9828 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Daryl Dixon »

:thumbup:
strong69

#9829 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by strong69 »

Gubitak vremena u ovih 45 minuta večeras. Dobili smo novog, iritantnijeg Karla u liku njegove sestre Judith. Uglavnom, kurac od serije, eto to je postalo ovo.
Logovan

#9830 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Tanko je ovo pravo, slabo.

Najbolje bi bilo da završe sa ovom sezonom.
kakavdanakneiskustvu

#9831 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

strong69 wrote:Gubitak vremena u ovih 45 minuta večeras. Dobili smo novog, iritantnijeg Karla u liku njegove sestre Judith. Uglavnom, kurac od serije, eto to je postalo ovo.

sta je to u ovoj seriji pa da su skoro svi djeciji likovi bas iritantni
jalijas74

#9832 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by jalijas74 »

Epizoda je odlična.
X oziljci su bas bili jebeni kad moras ubiti drugarica, gomilu djece i jos izgubiti bebu dobro je Micika ikako normalna.
Malo veselja u kraljevstvu i onda sukob sa Alfom i kraj sezone. Ja bih pustio onoga budalu od Negana da im pomogne ako ne ode na stranu šaptaca.
Uglavnom nisu svjesni jacine šaptaca i opustili su se u svim skupinama.
Bice ovdje svega :evil:
dale cooper

#9833 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

I meni je bila sasvim solidna epizoda, iznad prosječna nakon dugo vremena. Jebena je ono stvar koju je Michonne morala uraditi i
njen sadašnji stav u svjetlu toga je sasvim razumljiv. Negan sve više postaje adorable lik. Gotovo da sam zaboravio da je nekada
lupao ljudima glave bejzbol palicom. :mrgreen: A nije vala ni Judith toliko loša, nije iritantna kao brat joj u njenim godina. :D
Daryl je i dalje bad ass. Samo žao mi lika, imam osjećaj da on jedini sve ove godine otkako je apokalipsa počela nije guzio. :cry:
kakavdanakneiskustvu

#9834 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

zar nema michonne neko dijete ,osim judith,manji djecak?
janje_

#9835 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by janje_ »

dale cooper wrote:I meni je bila sasvim solidna epizoda, iznad prosječna nakon dugo vremena. Jebena je ono stvar koju je Michonne morala uraditi i
njen sadašnji stav u svjetlu toga je sasvim razumljiv. Negan sve više postaje adorable lik. Gotovo da sam zaboravio da je nekada
lupao ljudima glave bejzbol palicom. :mrgreen: A nije vala ni Judith toliko loša, nije iritantna kao brat joj u njenim godina. :D
Daryl je i dalje bad ass. Samo žao mi lika, imam osjećaj da on jedini sve ove godine otkako je apokalipsa počela nije guzio. :cry:
mozda bi i guzio da se nekad okupa..
dale cooper

#9836 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

kakavdanakneiskustvu wrote:zar nema michonne neko dijete ,osim judith,manji djecak?
Ima ovog malog što je dobila sa Rickom.
dale cooper

#9837 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

janje_ wrote:
dale cooper wrote:I meni je bila sasvim solidna epizoda, iznad prosječna nakon dugo vremena. Jebena je ono stvar koju je Michonne morala uraditi i
Ima i do toga. :mrgreen: Elem, čini se da se pomirio sa sudbinom. :| :D
Logovan

#9838 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

janje_ wrote:
:lol: :lol:
turbofolk

#9839 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by turbofolk »

Ni meni nije bila loša epizoda. Vjerujem da bi bila i bolja da onaj pokolj nad djecom nije bio flashback, nego da je to bila radnja epizode u realnom vremenu. Joj rečenice :-) Još potraga za Judith. Bilo bi tu napetosti :D

Helem, apokalipsa je očito proizvela toliko mentalno defektnih likova i ideja da se čovjek stvarno zapita kako bi preživio u onakvom okruženju ako nas stvarno zadesi (Bilo kakva, ne mislim na zombi apokalipsu). A s druge strane, potpuna ili bar djelimična izolacija od svega, čini i ostavlja ljude normalnim i rekao bih, popravlja ih - Negan.
Nakon ove epizode postaje jasnije zašto je Aleksandrija zatvorena u sebe i zašto Michone više ne vjeruje ni rođenoj materi. Uspjeli su nam dočarati koliko joj ustvari nedostaje Rick, mislim kao partner u vođenju zajednice a ne kao bračni partner. Pomalo je podsjetila na svoje mračne dane, kad se tek pojavila u seriji. Znači ne palamudi plaho (ili nikako) nego samo glave na kamaru slaže.
Spominjete dijete koje ima Michone. Pa to je dijete koje je nosila u stomaku u ovoj epizodi. Ona je samo ranjena, očigledno nedovoljno da bi se dijetetu naškodilo, jer ju je na povratku u Aleksandriju dočekao onaj doktor Siddiq. Dijete je Rickovo, kao što mu ime govori: Ar Dži (R.G. :D)
janje_ wrote: mozda bi i guzio da se nekad okupa..
A kad progovori, ko Jason Statham, tri četiri riječi strpa u jednu od svega dva glasa :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#9840 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tomahawk11 »

Pustite ba čovjeka, nije mu do života, apokalipsa, folovi-golovi, vi samo mislite na :izet: :D
joske

#9841 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by joske »

vrijedi li gledati sinocnju epizodu ili je bolje preskociti :D
dale cooper

#9842 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

Tomahawk11 wrote:Pustite ba čovjeka, nije mu do života, apokalipsa, folovi-golovi, vi samo mislite na :izet: :D
Pa i ostali su zaglavili u apokalipsi, pa se guze, dobijaju djecu. A Daryl hoda sa cukom po šumama. :| :mrgreen:
sumirprimus

#9843 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sumirprimus »

joske wrote:vrijedi li gledati sinocnju epizodu ili je bolje preskociti :D
odugovlace do unedogled.
izgleda ce i rika vratit nesto ga plaho spominju :roll:
dale cooper

#9844 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

sumirprimus wrote:
joske wrote:vrijedi li gledati sinocnju epizodu ili je bolje preskociti :D
odugovlace do unedogled.
izgleda ce i rika vratit nesto ga plaho spominju :roll:
Rick se vraća...ali u filmovima. :D
sumirprimus

#9845 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sumirprimus »

kakvim filmovima nisam u "tijeku" samo mi jos ovakve sapunice u formi filma fale, a kakav sam mazohist sve cu odgledat
Last edited by sumirprimus on 19/03/2019 12:06, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9846 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tomahawk11 »

dale cooper wrote:
Tomahawk11 wrote:Pustite ba čovjeka, nije mu do života, apokalipsa, folovi-golovi, vi samo mislite na :izet: :D
Pa i ostali su zaglavili u apokalipsi, pa se guze, dobijaju djecu. A Daryl hoda sa cukom po šumama. :| :mrgreen:
On je to baš bukvalno shvatio, za razliku od ostalih :D

I cuko je napredak :thumbup: :P
sumirprimus

#9847 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sumirprimus »

ono cega nemas ne mozes ni izgubit.
apokalispa za pocetnike :D
kakavdanakneiskustvu

#9848 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

janje_ wrote:
:lol:
kakavdanakneiskustvu

#9849 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

dale cooper wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:zar nema michonne neko dijete ,osim judith,manji djecak?
Ima ovog malog što je dobila sa Rickom.

pa je li izgubila ,sinoc prikaza da je neko ukopala?
simonese

#9850 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by simonese »

C kao Carl,mislim da je to
Post Reply