Ni meni nije bila loša epizoda. Vjerujem da bi bila i bolja da onaj pokolj nad djecom nije bio flashback, nego da je to bila radnja epizode u realnom vremenu. Joj rečenice

Još potraga za Judith. Bilo bi tu napetosti
Helem, apokalipsa je očito proizvela toliko mentalno defektnih likova i ideja da se čovjek stvarno zapita kako bi preživio u onakvom okruženju ako nas stvarno zadesi (Bilo kakva, ne mislim na zombi apokalipsu). A s druge strane, potpuna ili bar djelimična izolacija od svega, čini i ostavlja ljude normalnim i rekao bih, popravlja ih - Negan.
Nakon ove epizode postaje jasnije zašto je Aleksandrija zatvorena u sebe i zašto Michone više ne vjeruje ni rođenoj materi. Uspjeli su nam dočarati koliko joj ustvari nedostaje Rick, mislim kao partner u vođenju zajednice a ne kao bračni partner. Pomalo je podsjetila na svoje mračne dane, kad se tek pojavila u seriji. Znači ne palamudi plaho (ili nikako) nego samo glave na kamaru slaže.
Spominjete dijete koje ima Michone. Pa to je dijete koje je nosila u stomaku u ovoj epizodi. Ona je samo ranjena, očigledno nedovoljno da bi se dijetetu naškodilo, jer ju je na povratku u Aleksandriju dočekao onaj doktor Siddiq. Dijete je Rickovo, kao što mu ime govori: Ar Dži (R.G.

)
janje_ wrote:
mozda bi i guzio da se nekad okupa..
A kad progovori, ko Jason Statham, tri četiri riječi strpa u jednu od svega dva glasa