Dobar,dobar...Vjerujte mi! wrote:Mali, evo samo za tebe par infoa.
- Oko chlanova nove uprave sve je skoro dogovoreno. Trebaju se josh samo izdignuti ruke tad pred Novu. I ova nova uprava će poslije otichi na krstarenje po Mediteranu, da se malo opusti od gomile stresa. Hvala BBBogu, kosooki nisu bash za heure vezani, a i Sushichu shto onog Alejhiselama stavi da igra. Shto se tiche sastava uprave, mogu ti samo rechi da tu ostajem ja, i da dolazi moj sin. Sad che mu radno mjesto biti odmah kancelarija do mene i niko neche mochi da mu prijeti.
- Odluchili smo u drugoj polusezoni uchiniti nevazhechim sezonske karte i karte za sjever poskupiti za 300%. Opstruira nas ovaj Centar za sport i kulturu jer njemu zbog nechega nije u interesu proshirenje tribina. A mi nemamo gdje smjestiti i vishe od 100 000 navijacha.
- Sa Mirzom chemo produzhiti ugovor za josh 140 mjeseci.
- Faruka Ihtijarevicha prodajemo Zhelji, gdje che zamjeniti Headcoacha Amara Osima, koji odlazi u Juzhnu Koreju.
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#9826 Re: FK Sarajevo
- Reglan
#9827 Re: FK Sarajevo
Vjerujte mi! wrote:Mali, evo samo za tebe par infoa.
- Oko chlanova nove uprave sve je skoro dogovoreno. Trebaju se josh samo izdignuti ruke tad pred Novu. I ova nova uprava će poslije otichi na krstarenje po Mediteranu, da se malo opusti od gomile stresa. Hvala BBBogu, kosooki nisu bash za heure vezani, a i Sushichu shto onog Alejhiselama stavi da igra. Shto se tiche sastava uprave, mogu ti samo rechi da tu ostajem ja, i da dolazi moj sin. Sad che mu radno mjesto biti odmah kancelarija do mene i niko neche mochi da mu prijeti.
- Odluchili smo u drugoj polusezoni uchiniti nevazhechim sezonske karte i karte za sjever poskupiti za 300%. Opstruira nas ovaj Centar za sport i kulturu jer njemu zbog nechega nije u interesu proshirenje tribina. A mi nemamo gdje smjestiti i vishe od 100 000 navijacha.
- Sa Mirzom chemo produzhiti ugovor za josh 140 mjeseci.
- Faruka Ihtijarevicha prodajemo Zhelji, gdje che zamjeniti Headcoacha Amara Osima, koji odlazi u Juzhnu Koreju.
A sta cemo sa Avdicem
-
extraordinary
#9828 Re: FK Sarajevo
Nisu stranci glupi, ali glupi smo mi. 140 000 eura je jad, mada s obzirom na situaciju nije ni to loše, ali to znači da praktično svih 15-20 igrača iz prvog tima ( ili koliko ih je već ) prodamo, mi ne bi mogli da pokrijemo dug od 4 miliona maraka. A nažalost, znajući kako kod nas te stvari idu, ovaj će se dug samo gomilati.
-
missko
#9829 Re: FK Sarajevo
I jel sad jasnija neka prica kako Sarajevo ne vrijedi nista a ko iz topa se zaradi 140 milja Eura nema veze nije top zarada al ni nas dug od 4 mil maraka nije vrh i zato sam siguran da bi se lova mogla naci i posuditi samo da imamo upravu kako treba. Mamic nam ne treba kod njega je problem da je on ispred kluba da on igracima daje plate i pllaca pripreme al i uzima sve od transfera tako da dinamo ostaje uvjek siromasan. Nama treba jak covjek ko Radoncic al da je neko drugi kome ce banka dat bjanko cek koklo mu god treba para i da u interesu kluba odradi posao stoljeca.
-
extraordinary
#9830 Re: FK Sarajevo
Jadna je zarada ko iz topa ako je to igrač kojeg smo cijeli život trenirali. Ja mislim da ne kontate šta ja hoću reći. Ja, kao i svi ovdje, želim da gledam evropsko Sarajevo u mjeri u kojoj je to moguće, a da to ne bude samo floskula koju će svaka nova uprava trznuti kad dolazi. Ali ako nam najbolji igrači budu išli za 140 hiljada eura, nikad mi nećemo doživjeti da gledamo to evropsko Sarajevo.
-
missko
#9831 Re: FK Sarajevo
Ma on je dobro otiso vidjet ces da od njega nema igraca u buducnosti a i u inostranstvu, da je frajer igro za Travnik ne bi nikad nigdje mako. To se treba koristiti prodaj malog Pandzu zaradilo se a nije igracina, pa Handzica isto tako pa Lede pa nista svi ti treba da ljube grb Sarajeva jer inace ne bi vidjeli nista dalje od Hrvatske.extraordinary wrote:Jadna je zarada ko iz topa ako je to igrač kojeg smo cijeli život trenirali. Ja mislim da ne kontate šta ja hoću reći. Ja, kao i svi ovdje, želim da gledam evropsko Sarajevo u mjeri u kojoj je to moguće, a da to ne bude samo floskula koju će svaka nova uprava trznuti kad dolazi. Ali ako nam najbolji igrači budu išli za 140 hiljada eura, nikad mi nećemo doživjeti da gledamo to evropsko Sarajevo.
-
zonbirile
#9832 Re: FK Sarajevo
hajmo opet malo u stvarnost,jebo 140k eura,kap u moru.Zašto nema priče o novom Zakonu o sportu? Pa red poteza bi bio stečaj,namirenje obaveza prema vjerovnicima i početak od nule na novim osnovama ,po novom zakonu.Što su toliki otpori,prešućivanja, borba.Pa ukratko,po novom bi poslovali kao firma na otvorenom tržištu.Što zaradiš to i potrošiš,ali prvo izmiriš obaveze.Još jednostavnije,bolje je objasniti na postojećem "poslovanju" koji i diskutanti i dalje spominju i prizivaju,prizivajući neke čarobnjake,pare.A šema je bila,guliti realni sektor,javne firme,reket od ostalih za troškove,ako se šta ostvari od plasmana vani i prodaje onda se to dijeli među sobom.E to u novom zakonu neće moći i zato će bratija prije Sarajevo ugasiti,nego pokušati preći na nov režim rada.Kažem pokušati,jer ni on nije garancija uspjeha.
- Vjerujte mi!
#9833 Re: FK Sarajevo
To je to.missko wrote:Ma on je dobro otiso vidjet ces da od njega nema igraca u buducnosti a i u inostranstvu, da je frajer igro za Travnik ne bi nikad nigdje mako. To se treba koristiti prodaj malog Pandzu zaradilo se a nije igracina, pa Handzica isto tako pa Lede pa nista svi ti treba da ljube grb Sarajeva jer inace ne bi vidjeli nista dalje od Hrvatske.extraordinary wrote:Jadna je zarada ko iz topa ako je to igrač kojeg smo cijeli život trenirali. Ja mislim da ne kontate šta ja hoću reći. Ja, kao i svi ovdje, želim da gledam evropsko Sarajevo u mjeri u kojoj je to moguće, a da to ne bude samo floskula koju će svaka nova uprava trznuti kad dolazi. Ali ako nam najbolji igrači budu išli za 140 hiljada eura, nikad mi nećemo doživjeti da gledamo to evropsko Sarajevo.
Alejhiselam ne mozhe igrati ni na turnirima mjesne zajednice.
Bizh u Koreeeeju!
- Topla voda
#9834 Re: FK Sarajevo
samo dva glasa imas za zohara godine...pa ni to ne mozes osvojiti
baljce ,baljce
baljce ,baljce
- Samo HZ
#9835 Re: FK Sarajevo
a vrijedi par miliona, brat-bratu ..Vjerujte mi! wrote:Ne znam što tog Mamića spominjete. On je sa svojim transferima tanak ko lajsna. Pa mi smo Škoru prodali za trist hiljad heura.
- Samo HZ
#9836 Re: FK Sarajevo
Šest dana uoči Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo SCsport.ba vam donosi 10 imena koja će činiti novu Upravu koševskog premijerligaša. Nakon današnjeg posljednjeg sastanka radne grupe koja je bila zadužena da se pripremi Skupština, poznato je da će se u novi Upravnom odboru naći: Amir Rizvanović, Edis Kusturica, Mensud Bašić, Munir Talović, Dževad Bećirević, Damir Hadžić, Bakir Hadžiomerović, Fuad Muzurović, Predrag Pašić, Agim Nikolić, te jedan član kojeg će dati navijači bordo tima.
“To će biti tih 11 članova. Što se tiče predsjednika, oni će odlučiti između sebe. Tu su dva kandidata: Amir Rizvanović i Munir Talović. Mi smo uradili ono što se od nas tražilo i sve je spremno za 28. decembar i Skupštinu koja će se održati u Općini Centar sa početkom u 17 sati”, rekao je za SCsport.ba predsjednik Skupštine Sarajeva Adnan Hadžimuratović.
Naš portal je nedavno objavio da je najbliži vrućoj predsjedničkoj stolici Amir Rizvanović, direktor Vakufske banke, koji još uvjek nije donio definitvnu odluku da li da prihvati tu funkciju. Ipak, ukoliko se ne desi nešto spektakularno, Rizvanović bi trebao predvoditi pomenuti UO tima sa Koševa.
“To će biti tih 11 članova. Što se tiče predsjednika, oni će odlučiti između sebe. Tu su dva kandidata: Amir Rizvanović i Munir Talović. Mi smo uradili ono što se od nas tražilo i sve je spremno za 28. decembar i Skupštinu koja će se održati u Općini Centar sa početkom u 17 sati”, rekao je za SCsport.ba predsjednik Skupštine Sarajeva Adnan Hadžimuratović.
Naš portal je nedavno objavio da je najbliži vrućoj predsjedničkoj stolici Amir Rizvanović, direktor Vakufske banke, koji još uvjek nije donio definitvnu odluku da li da prihvati tu funkciju. Ipak, ukoliko se ne desi nešto spektakularno, Rizvanović bi trebao predvoditi pomenuti UO tima sa Koševa.
- Lunizz
#9837 Re: FK Sarajevo
Znaci opet pushing
-
north
#9838 Re: FK Sarajevo
Vrlo čudna imena???? Prvu dvojicu odlično znam iz poslovnih krugova, drugi radi u istoj Banci kao i prvi, pa valjda odatle ta veza.....???? Inače drugi je još veći fanatik za FCS, svaku utakmicu je na zapadu, viđam ga non-stop..... Bakir Hadžiomerović - je li to 60 minuta????? Šta on može uraditi ....prozivati košpe na 60 minuta?????Samo HZ wrote:Šest dana uoči Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo SCsport.ba vam donosi 10 imena koja će činiti novu Upravu koševskog premijerligaša. Nakon današnjeg posljednjeg sastanka radne grupe koja je bila zadužena da se pripremi Skupština, poznato je da će se u novi Upravnom odboru naći: Amir Rizvanović, Edis Kusturica, Mensud Bašić, Munir Talović, Dževad Bećirević, Damir Hadžić, Bakir Hadžiomerović, Fuad Muzurović, Predrag Pašić, Agim Nikolić, te jedan član kojeg će dati navijači bordo tima.
Agim Nikolić??????
Ne znam, ovaj spisak ništa ne govori......ali eto, stvarno ne želim da odmah pljujemo, trebaju neka nova imena, samo ne znam baš jesu li ova prava, vidjećemo......
- Topla voda
#9839 Re: FK Sarajevo
nisam zadovoljan,opet ljudi bez para,opet demagogija,stranke,zasluzni i javne licnosti..
doduse,nikad se ne zna..al ne vidim nacina kako ce oni unijeti novac u klub..
zasluzni..fuko,paja.agim...fuko bolestan,paja u svom nekom svijetu naivnosti,agim miran i nenametljiv..
sdpovci-damir hadzic,bakir hadziomerovic,becirevic,sad i basic ...hajde,mozda bude hajra od opstina,al damir je bio i prije u upravi ,pa nista,becirevic isto,pa nista..a o basicu ne treba ni pricati...sve vracanje na staro..
i to je vec 7 ljudi
talovic,vrti se po savezu,vise funkcioner tipa miljanica..nikakvog hajra ni od njega,demagogija i suti dobro je varijanta
ova dvojica iz vakufske ako povuku,dobro ce biti..al dabogda....
..nisam ni malo optimista,sve nade polazem u ove iz vakufske banke,jer od ovih ostalih nikakve koristi nece biti,a tuga je da su mi najveca nada oni koje ne znam ko su......to dovoljno govori koliko imam povjerenja u ovu osmoricu ostalih.
doduse,nikad se ne zna..al ne vidim nacina kako ce oni unijeti novac u klub..
zasluzni..fuko,paja.agim...fuko bolestan,paja u svom nekom svijetu naivnosti,agim miran i nenametljiv..
sdpovci-damir hadzic,bakir hadziomerovic,becirevic,sad i basic ...hajde,mozda bude hajra od opstina,al damir je bio i prije u upravi ,pa nista,becirevic isto,pa nista..a o basicu ne treba ni pricati...sve vracanje na staro..
i to je vec 7 ljudi
talovic,vrti se po savezu,vise funkcioner tipa miljanica..nikakvog hajra ni od njega,demagogija i suti dobro je varijanta
ova dvojica iz vakufske ako povuku,dobro ce biti..al dabogda....
..nisam ni malo optimista,sve nade polazem u ove iz vakufske banke,jer od ovih ostalih nikakve koristi nece biti,a tuga je da su mi najveca nada oni koje ne znam ko su......to dovoljno govori koliko imam povjerenja u ovu osmoricu ostalih.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#9840 Re: FK Sarajevo
Uh kako griješiš za Agima, što se tiče tog opisa, zna Agim sebiTopla voda wrote:zasluzni..fuko,paja.agim...fuko bolestan,paja u svom nekom svijetu naivnosti,agim miran i nenametljiv..
I ovdje debelo griješiš u vezi ovog "ništa".Topla voda wrote:becirevic isto,pa nista
- van Basten
#9841 Re: FK Sarajevo
blago rečeno, skeptičan sam na ovaj sastav UO... ima tu mnogo više imena koji zaslužuju minimalno
, a vrlo malo onih koji odaju neki respekt... helem, vidjećemo, ali nisam optimista da će ta uprava htjeti/moći/znati otjerati baljka, alihodžića, varešanovića, fazlagića i ostale grobare kluba.
Vidim da ljigavac Menso opet pliva, i to mi je najveći minus ovog saziva UO za sada... mjenjaju se stranke i lobiji k'o čarape samo da se ostane na funkciji, a koliko je valjao klubu vidjelo se i po skandaloznim odlukama UO saveza u našu štetu (Gavarić) gdje dotični, iako član tog Uo ne da nije uspio lobirati za nas nego čak ni sam nije glasao za nas jer se nije ni pojavljivao na sjednicama UO.
Vidim da ljigavac Menso opet pliva, i to mi je najveći minus ovog saziva UO za sada... mjenjaju se stranke i lobiji k'o čarape samo da se ostane na funkciji, a koliko je valjao klubu vidjelo se i po skandaloznim odlukama UO saveza u našu štetu (Gavarić) gdje dotični, iako član tog Uo ne da nije uspio lobirati za nas nego čak ni sam nije glasao za nas jer se nije ni pojavljivao na sjednicama UO.
- Topla voda
#9842 Re: FK Sarajevo
pa dobro,nabrzaka sam ih okarakterisao,vise da ih prikazem kao cjelinu...a sad agim,ovaj onaj..nebitno...ne mogu zadovoljan biti sa sastavom,pojedinci vise/manje.1946 wrote:Uh kako griješiš za Agima, što se tiče tog opisa, zna Agim sebiTopla voda wrote:zasluzni..fuko,paja.agim...fuko bolestan,paja u svom nekom svijetu naivnosti,agim miran i nenametljiv... I tu nije kao "zaslužni" već kao predstavnik uposlenika kluba.
I ovdje debelo griješiš u vezi ovog "ništa".Topla voda wrote:becirevic isto,pa nista
cuj predstavnik uposlenika kluba?krtica znaci?
ok i za becirevica,opstina centar i to,stadion....mozda sam kod njega pogrijesio,nisam toliko upucen,al nije mi namjera bila da ocrnim ikog pojedinacno,posebno bez razloga..
al ko zna,mozda bas bude suprotno,kad su ocekivanja najmanja..sve je moguce
-
brucos7
#9843 Re: FK Sarajevo
Koji Damir Hadzic!? Koji Talovic!? Koji Bakir H!? Oni ne mogu donijeti kiflu u klub, a kamoli nesto vise. Ovo nista ne valja!
-
extraordinary
#9844 Re: FK Sarajevo
Pa koga bi vi? Boga, Isusa, Pejgambera? Nema ljudi, shvatite. Svaka čast i ovima što su odlučili da se uhvate u koštac sa problemima. Sigurno bi neko od vas uzeo firmu koja ima četiri miliona maraka duga, slabu perspektivu i napravio giganta svojim parama. Bi, ali malo sutra.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#9845 Re: FK Sarajevo
Neno MarkovićČesto ste isticali da volite igrati i mali fudbal?
Istina, bilo je tako, ali više nije. To izbjegavam zbog mogućih povreda. Organizam je navikao na košarku i sada je izuzetno opasno igrati mali fudbal. Najčešće skijam. Volim pogledati i poneku utakmicu FK Sarajevo.
http://www.sarajevo-x.com/sport/kosarka ... /101223061
- Obuca9
- Baltazar_khan
#9847 Re: FK Sarajevo
Neno je idol nikad neću zaboraviti onu tricu sa osam metara u sred Splita!
-
tcz
#9848 Re: FK Sarajevo
Je li ovo znaci da ce ftv prenositi tekme?brucos7 wrote:Koji Damir Hadzic!? Koji Talovic!? Koji Bakir H!? Oni ne mogu donijeti kiflu u klub, a kamoli nesto vise. Ovo nista ne valja!
po ovoj upravi pravi smo nacionalisti, sve kadrovi iz sda
- Reglan
#9849 Re: FK Sarajevo
Prije bi rekao SDP,ko je iz SDA molim tetcz wrote:Je li ovo znaci da ce ftv prenositi tekme?brucos7 wrote:Koji Damir Hadzic!? Koji Talovic!? Koji Bakir H!? Oni ne mogu donijeti kiflu u klub, a kamoli nesto vise. Ovo nista ne valja!![]()
po ovoj upravi pravi smo nacionalisti, sve kadrovi iz sda
-
tcz
#9850 Re: FK Sarajevo
sto na prvu reagujes, to sam ja napisao za one koji nas boje u nacionalne boje.
Evo Amel se vraca sa posudbe i on bi mogao biti hit proljeca.
http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-48951.htm