SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#9826 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Je l' ovaj krvavi vozač tramvaja ili Fiata?
-
vratnik
#9827 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
fiata, nije se aktivirao airbag, ali ga je sofersajba sreca zaustavila.Entropio wrote:Je l' ovaj krvavi vozač tramvaja ili Fiata?
- jazzer
#9828 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
vratnik wrote:fiata, nije se aktivirao airbag, ali ga je sofersajba sreca zaustavila.Entropio wrote:Je l' ovaj krvavi vozač tramvaja ili Fiata?
- Troll_Happens
#9829 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
bolje sto ga je sajba zadrzala nego guma od kie, pametan nece on da se veze eto mu sad dobro je i prosao bez lomova..vratnik wrote:fiata, nije se aktivirao airbag, ali ga je sofersajba sreca zaustavila.Entropio wrote:Je l' ovaj krvavi vozač tramvaja ili Fiata?
nije mi jasno jel onaj murijas sto ga drzi nako tetoviran ili je ono neki obicni gradjanin sa pijace.
- Troll_Happens
#9830 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
a evo i snimke divljanja
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9831 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
koji kurac ? 
- Reglan
#9832 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
A ovi ne smiju da mu pridju,jesmo cudan narod pa nije nezaustavljiv 
- plejka2
#9833 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Uzoran gradjanin nema sta
Osim sto se nije vezao sigurno je brze isao i na zalost ovako zavrsio.Kad ce ove nase laude shvatiti da ne voze trakom koja nije za njih i pridrzavati se dozvoljene brzine
Osim sto se nije vezao sigurno je brze isao i na zalost ovako zavrsio.Kad ce ove nase laude shvatiti da ne voze trakom koja nije za njih i pridrzavati se dozvoljene brzine
- karanana
#9834 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
a ovaj lik na njemu sa tetovazama, jeli to drot u civilu?
jer vidim da su puntadziji nabacene lisice a lik sjedi na njemu pa reko da mu ih on nije stavio.
jer vidim da su puntadziji nabacene lisice a lik sjedi na njemu pa reko da mu ih on nije stavio.
-
sarajevomd
#9835 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nadam se da ce neko odgovoriti ko je ovaj lik sto je prifatio puntaKarinu.... Ako je policajac u civilu
a ako je obicni gradjanin
a za policajce 
- Troll_Happens
#9836 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
i ja sam isto kontao da je civilni mada onako s ledja gledajuci mi lici ko prodavac vesha na pijaci ali eto... mislim cudno mi za policiju da vidim istetovirane... ali dobro valjda mora tako.. jer en vjerujem da mu drot koji stoji ne smije prici i samo mu je poturio lisice da gradjanin obavi zakonsko hapsenje hehekaranana wrote:a ovaj lik na njemu sa tetovazama, jeli to drot u civilu?
- novi.dan.nova.nafaka
#9837 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nije uopšte poenta u tome ko je kriv - htio sam reći, čak i da nisi kriv, da je vozač tramvaja kriv, šta ga imaš udarati. Naplatit ćeš štetu od osiguranja i tačka. A ako si kriv, još manje imaš pravo da udaraš druge!hz__semir wrote:Kako nije kriv? On je zadnji bio u ovom lancu "Fiat - Kia * Tramvaj". Dakle po automatizmu je on prvi krivac.novi.dan.nova.nafaka wrote:NE shvaćam uopšte radi čega je vozač auta tako nasilno dejstvovao. Dogodila se materijalna šteta - pa šta, ako nisi kriv naplatit ćeš svoje i tačka. Pa i ako ćeš biti kriv, ne vidim razloga opet za fizički obračun - neka nema ljudskih gubitaka, ostalo će se riješiti...
Da je on držao odstojanje od KIA-e, ništa se od ovog ne bi desilo.
- karanana
#9838 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
mozda je lik dzeparos pa mu puntadzija pojebo biznis i dobru metu, pa ga naljutio.
- madner
#9839 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Fol je sto je on kriv pred zakonom, dok je moralno tramvaj sofer zajebao stvar.
-
sarajevomd
#9840 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Cuo sam da je ga je policija posteno nalemala !? 
- plejka2
#9841 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Informacije s mjesta događaja govore da je vozača Fiata nekako uspio savladati i oboriti na tlo jedan od putnika u tramvaju, te mu stavio lisice koje mu je dodao policajac pristigao na mjesto događaja. Navodno Mirza V. nije bio svjestan šta je učinio.
kopi paaaaste
imate text citav na naslovnoj
kopi paaaaste
imate text citav na naslovnoj
- junkers
#9842 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ništa čudno,kad ga je civil uhapsiosarajevomd wrote:Cuo sam da je ga je policija posteno nalemala !?
- jazzer
#9843 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ko sve vozi po gradu dobro svaki dan nema 10 mrtvihPrema informacijama iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, vozač Fiat Punta je u 11:55 sati udario u zadnji dio terenca KIA, kojim je upravljao Š. F. Uslijed udara terenac je udario u zadnji dio tramvaja, a onda se u vozaču Fiata probudila zvijer. Valjda u potpunom šoku skinuo se gol do pasa te se popeo na džip i počeo vikati. Sve je trajalo nekoliko trenutaka, a onda je skočio na haubu džipa i ušao u tramvaj. Videosnimak se tu prekida, ali prema informacijama iz policije, Mirza V. je "nasilno izbacio tramvajdžiju, Š. E. iz Sarajeva, iz tramvaja", razbivši pritom prednje i bočno staklo na GRAS-ovom vozilu.
Informacije s mjesta događaja govore da je vozača Fiata nekako uspio savladati i oboriti na tlo jedan od putnika u tramvaju. Nakon toga Mirzi su na ruke stavljene lisice. Navodno Mirza V. nije bio svjestan šta je učinio.
"Šta sam uradio?", pitao je Mirza, kako se navodi, na upit policije i građana.
On je potom u pratnji policije prevezen u bolnicu Koševo gdje je odbio da mu ljekari priđu i pregledaju ga, iako mu je glava bila krvava najvjerovatnije uslijed udara u vjetrobransko staklo Fiata. Potpisao je da odbija bolnički tretman, a prema nezvaničnim informacijama, policajci su ga potom odveli na Neuropsihijatriju. On će najvjerovatnije osim za izazivanje saobraćajne nesreće odgovarati i za nasilničko ponašanje i narušavanje javnog reda i mira.
- plejka2
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#9845 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Još jedna grasovska nevolja
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/110822119
Naslov je pravi
Kada sam vidio prvo sam pomislio revizor sreo svog rođaka u tramvaju 
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/110822119
Naslov je pravi
- Troll_Happens
#9846 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
meni nije jasno kako je uspio ako se zna da su tramvaji vazda natrpani i gdje ce traziti karte po podu jel to mozda od mrava i buba trazio haha.
jedino ako je neko donio u kesi i ispustio smrtonosni tovar na pod grasovog autobusa.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#9849 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ovo me podsjeti na situaciju kad je prednji dio tramvaja bio pun
a ja teatralno odem u zadnji dio
a svi mi se smiju...
sjednem i osjetim smrad..
pogledam dole
imam sta vidjeti
neko povratio 10 hektolitara nekakve žute mase po sjedalima i podu
sva sreća nisam se uprljao

a ja teatralno odem u zadnji dio
a svi mi se smiju...
sjednem i osjetim smrad..
pogledam dole
imam sta vidjeti
neko povratio 10 hektolitara nekakve žute mase po sjedalima i podu
sva sreća nisam se uprljao
-
r_faruk
#9850 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ma ovo im se neka zivotinja uvukla u tramvaj kad je bio u garazi i kenjala. Pa da je covjek vidio bi ga neko da kenja u tramvaju. Nego nisu oni ni pregledali taj tramvaj kada je izasao iz garaze......