Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
EdoI wrote:Ne mora se valjda toliko strogo poštovati pravilnik, radi se o translaterovoj greški, odnosno greški sitea s kojeg je translater uzimao utakmice.
Pravila su tu da se postuju, a hoce li se uraditi po pravilima i cija je greska nek raspravljaju kasnije...
Meni je ovo treca sezona u ovoj ligi... Obicno parove stavljam u subotu navece...Dakle igram samo nedjelju...
Nije fol postaviti parove odmah po isteku predhodnog kola... Cekajte dan dva... Ove sezone svako malo neki gaf sa vremenom igranja tekme...
Molim vas za sljedecu sezonu... da se zna da ide 8 parova za subotu, 8 za nedjelju... dva bonusa subota, dva nedjelja..
p.s. evo malo je falilo da odigram espanjol... pa da sve ode u pm
Nije gaf sa vremeno nego ne zna lik postaviti parove. Nikada nismo imali slučaj da jedan par prognoze počinje 2 dana prije ostatka. Nećemo ni sada. Leotar - Zrinjski nije dio prognoze, ko god ga je igrao ima pravo da ga i zamijeni.
I, pazi molim te, nakon što je odigran, pomjeren je sa nedjelje na četvrtak. Smiješno.
Licno, nemam nista protiv @Transletera... Pise fino lijepo da "gost postavlja parove"... Ostalim gostima je to mrsko bilo i momak se potrudio koliko toliko... Ali...
a ovo sto je ratata uradio...hebo te ovakav neko u savezu...ne znam u cemu je furka zahebat nekog ovako...a i sve vrijeme se glupira,ima neke zahtjeve i ideje...svako malo banovan...sto se mene tice moze komotno napustit savez...
29. Ponuda se mora postaviti najkasnije 2 dana prije datuma odigravanja prve utakmice iz nje, u suprotnom je nevažeća.
Zrinjski - Leotar počeli 19.5.2011. 17:00
Zvanična verzija ponude je postavljena: Last edited by translater on 19/05/2011 16:27, edited 2 times in total.
Eto ga. Riješen problem. Kao što rekoh, Zrinjski - Leotar nije dio ponude. U skladu s tim, Admir, kao jedini igrač pored mene koji je taj par igrao, ima pravo u novom postu ubaciti zamijenski par iz prognoze.
Opet sam poveo u poprilično sadržajnom prvom poluvremenu, golom Montpellier - Monaco (0:1). Moj bonus Sociedad - Getafe (1), jedini preostali meč u prvom poluvremenu, je s veoma malim šansama da uleti.
Za drugo poluvrijeme, meni je preostalo još 5 mečeva, njemu 4, s tim da nam je jedna prognoza ista, dakle 3 njegove i 4 moje. Te tri njegove su:
Nordsjaelland-Midtjylland 2:2 (ako nije neka namještaljka, poprilično nerealno)
Juventus-Napoli 0:0 (na stranici Soccerway nije nijednom zabilježeno da je Juventus igrao kući 0-0, počevši od kraja 2008.)
Guimaraes-Porto 0:3 (ovdje se krije najveća opasnost)
Ako ovako ostane u Prvoj ligi, novi-stari prvak je van Basten. Drugoplasirani je campa_xxx, a treći Hantraga. Ispadaju elSaik i ratata, dok u baraž za opstanak ide -danTe-.
Prema trenutnom stanju u Drugoj ligi, plasman u Prvu trenutno ostvaruju translater i avenged_sevenfil, a u baraž bi išao Splinter. U baraž za opstanak u cvajti BSn-u bi se pridružio EdoI.
Jebali vas parovi, i midtyjyjjyjyland i pribram i zrinjski i svi ostali qrtzi od liga...
Ne kontam zasto je nekome veci ceif pogadjati finale danskog kupa nego utakmicu premier league. Ili ovo sa domacom ligom? Pa Sai Baba ne bi pogodio ko je sta u odredjenom kolu kupio, ko je skupio love pa ponio u Travnik ili Banovice...
Normalno da imam 10 poraza zaredom kad igram ekipe za koje sam cuo samo kad neko psuje kladionicu pa kaze "e jebem ja x ili y ekipu"...
Sranje vala al eto, ocigledno je moje razmisljanje u manjini...
Ma ne nerviram se nego mi fakat nije ćeif pogađati neke anonimus ekipe a nisam baš freak da sad idem na soccerway, analiziram tabelu i sl. Čuj Pribram-Brno, pojma nemam ni u kojoj ligi igraju niti na kojim su pozicijama na tabeli...
Last edited by shalla on 21/05/2011 23:21, edited 1 time in total.