Ima borbu, svijet, bossove, level dizajn.arnes_king wrote: ↑19/08/2020 12:52A sta to sekiro ima posebno i inovativno pa da nije generican i ne smara? To sto je tezina podignuta i sto moras bezbroj puta igrati jedno te isto? Imas i ma GoT lethal mode koji je dovoljan za te potrebe ako je to jedina stvar koja cini igru igrom godineNecuVise wrote: ↑19/08/2020 12:29Tomahawk11 wrote: ↑19/08/2020 09:38 Ma pusti ti tu umjetnost ako ova druga bolje leži i kako kažeš pruža više uživancije i opuštenosti. Kad mi se uključi pegla u igri, izađem, obrišem i i demo dalje.
Nekom nije uživancija generička open world igraja go na act 2 u got i skori me igra svojim prosjekom. Najradije bih je stavio da jin samo hoda po svijetu, kao neki screensaver, kako je lijepa, ali za igranje nako.
Ne mora igra biti inovativna i uvoditi nove mehanike da bi bila dobro odradjena i zabavna.
Ako gdje moraš igrati jedno te isto, to je onda got. Side activities odradi jednom i vidio si ih sve, jedino mythic tales su drugačije. Da nije Sony igra i da nije smještena u Japanu ne bi se ni pričalo puno o njoj.
Ne mora igra biti takva da bude zabavna, samo je meni got dosadan jer je previše generičan i repetitivan. Vjerovatno ću je završiti ali sam očekivao više.