nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- kafanski_covjek
- amar1994
#9827 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
kako su ovo uspjeli na tranzitukafanski_covjek wrote:
- kafanski_covjek
#9828 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
vjerovatno i oni ne znaju 
- amar1994
- hopi
#9830 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
neko veče, raskrsnica pofalići, i skrećem od fabrike duhana lijevo prema ž. stanici.
Krenuo na zeleno, dao žmigavac, propustio aute što idu pravo i skrećem lijevo u svoju bližu traku
i kako skrećem primjetim auto u lijevom retrovizoru i šta ću zakočim i lik stade do mojih vrata na jedno 20cm nije se stigao prije mene provući
otvorim prozor pitam šta bi, krenu me lik napdati kao to voziš kako motaš preširoko
i reče onda kako sam mlad pa ću naučiti, e na to sam bio gotov krenuo otvoriti vrata ali nisam od njega mogao, ne tučem se ne izlazim iz auta i sl ali stvarno bi mu izašao, ma nek ima i pištolj nek me rokne jebi ga
lik čak i ne izgleda ko klošar, normala, golf 3 vozi
da hoće ovo još nekome uraditi da ga neko otrese da nije u stanju više voziti auto sevapa bi zaradio
Krenuo na zeleno, dao žmigavac, propustio aute što idu pravo i skrećem lijevo u svoju bližu traku
i kako skrećem primjetim auto u lijevom retrovizoru i šta ću zakočim i lik stade do mojih vrata na jedno 20cm nije se stigao prije mene provući
otvorim prozor pitam šta bi, krenu me lik napdati kao to voziš kako motaš preširoko
i reče onda kako sam mlad pa ću naučiti, e na to sam bio gotov krenuo otvoriti vrata ali nisam od njega mogao, ne tučem se ne izlazim iz auta i sl ali stvarno bi mu izašao, ma nek ima i pištolj nek me rokne jebi ga
da hoće ovo još nekome uraditi da ga neko otrese da nije u stanju više voziti auto sevapa bi zaradio
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#9831 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Joj jesam danas pakšu ispo
Od RTV doma krenem, srednjom trakom idem, kad hadzija sa passatom 5+ bijele boje, ubacuje se ispred, bez zmigavca, prelazi iz trake u traku, a sto je jos gore dvoje djece pozadi sjede, nemaju vise od 5 godina sigurno. I uvijek ja njega stignem, kako ga stignem i pređem on opet ispred mene nagurava se, pa u lijevu.
Sad kod Heco pijace, ja hocu prema autoputu gore, vec sam u desnoj i u desnoj je kolona, idemo jedan za drugim, da se iskljucimo, a hadzija sa passatom u srednjoj traci, pokušava na silu ispred mene, da bi se i on iskljucio, i sad je dao žmigavac, pocne da mi svira, ja namjerno po gasu i zalijepim se na guzicu autu ispred, i tako on mnogo bijesan, nije uspio da uđe u desnu traku i tako fuli isključenje
Od RTV doma krenem, srednjom trakom idem, kad hadzija sa passatom 5+ bijele boje, ubacuje se ispred, bez zmigavca, prelazi iz trake u traku, a sto je jos gore dvoje djece pozadi sjede, nemaju vise od 5 godina sigurno. I uvijek ja njega stignem, kako ga stignem i pređem on opet ispred mene nagurava se, pa u lijevu.
Sad kod Heco pijace, ja hocu prema autoputu gore, vec sam u desnoj i u desnoj je kolona, idemo jedan za drugim, da se iskljucimo, a hadzija sa passatom u srednjoj traci, pokušava na silu ispred mene, da bi se i on iskljucio, i sad je dao žmigavac, pocne da mi svira, ja namjerno po gasu i zalijepim se na guzicu autu ispred, i tako on mnogo bijesan, nije uspio da uđe u desnu traku i tako fuli isključenje
-
klixo
#9832 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jesi ikad cuo za defanzivnu voznju ?Leon16v wrote:Joj jesam danas pakšu ispo![]()
-
tempuser
#9833 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja dosta cesto na raskrsnici kod Quattra iz pravca Z. od Bosne skrecem desno prema autobuskoj i svaki put gledam kako ce me onaj koji skrece iz pravca FDS-a takodjer prema autobuskoj fiknuti u vozaceva vrata, svi vozimo nekom normalnom putanjom. Jesu li uglovi na raskrsnici takvi, da li su sirine traka nedovoljne ili brzine kojima se ulazi u raskrniscu vece ne znam, al taj krak raskrsnice fakat djeluju nekako tijesno.hopi wrote:neko veče, raskrsnica pofalići, i skrećem od fabrike duhana lijevo prema ž. stanici.
- hopi
#9834 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
znam to, ali lik je bio iza mene i preticao me u raskrsnici i pokušao ispred mene ubaciti
-
zdruzdjo
#9835 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Na toj raskrsnici je pravo "dzukelasta" situacija uvijek. Da ne pricamo sto se uvijek nadje neka pametnica koja eto bi prije malo da se utrpa mimo sviju ostalih.hopi wrote:znam to, ali lik je bio iza mene i preticao me u raskrsnici i pokušao ispred mene ubaciti
Ja sam naucio da zablokiram namjerno jer sam dva puta naletio tako na debile koji bi eto da me preteknu tu pa ti samo "ispadne" auto tamo gdje ne treba da bude.
Ali najljepsa stavka u svemu tome je, kad od fabrike duhana skrene neko na "dzonluk" prema z.stanici prije sviju ostalih koji idu gore prema pofalicima, opet mora zakociti na semafor kod skretanja za autobusku jer dolazi na crveno.
i onda svi koji su uredno cekali, ga opet stizu i tada se pali zeleno i opet smo na istom.
znaci bezveze srklet i srljanje i rizik da te opali neko ili da te zaustavi neki dokolicar u plavom, opet si na istom. ni sekundu prije nisi stigao. totalno bespotrebno.
-
tempuser
#9836 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Uh sta se meni puta desila ta situacija da skrecem po ispravnoj putanji, a glupan iza mene ide dijagonalno i pokusava proci ispred mene.hopi wrote:znam to, ali lik je bio iza mene i preticao me u raskrsnici i pokušao ispred mene ubaciti
-
zdruzdjo
#9837 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ali fakat na ovoj raskrsnici je od 5 ciklusa semafora, 2 su sigurno sa uklizavanjem.tempuser wrote:Uh sta se meni puta desila ta situacija da skrecem po ispravnoj putanji, a glupan iza mene ide dijagonalno i pokusava proci ispred mene.hopi wrote:znam to, ali lik je bio iza mene i preticao me u raskrsnici i pokušao ispred mene ubaciti
-
tempuser
#9838 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
zdruzdjo wrote:Ali fakat na ovoj raskrsnici je od 5 ciklusa semafora, 2 su sigurno sa uklizavanjem.tempuser wrote:Uh sta se meni puta desila ta situacija da skrecem po ispravnoj putanji, a glupan iza mene ide dijagonalno i pokusava proci ispred mene.hopi wrote:znam to, ali lik je bio iza mene i preticao me u raskrsnici i pokušao ispred mene ubaciti
Meni se to najcesce desava kad od SCC-a skrecem lijevo u Z. od Bosne, valjda je raskrsnica dovoljno siroka da trkaci misle da imaju prostora da se provuku iza ledja.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9839 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Juce od Mostara, lola blica, svira i pretice na punoj....ogranicenje 60, vozim skoro 70...wtf
i ispred mene jos nekih 10-ak auta
Strane table...papcic...a policije na svakom cosku
Od Sa prema Mostaru isto me je jedan pretekao na tunelu u punoj....horor postalo voziti tamo
Da ne spominjem one sto preticu kolonu, pa se onda onaj hajvan iza mene izbaci i gledas kad cemo svi u pm
I naravno,
sve po spisku autocestama Federacije ili ko vec odrzava sve to...puce mi amortizer juce....i ne pukao, putevi su 
Strane table...papcic...a policije na svakom cosku
Od Sa prema Mostaru isto me je jedan pretekao na tunelu u punoj....horor postalo voziti tamo
Da ne spominjem one sto preticu kolonu, pa se onda onaj hajvan iza mene izbaci i gledas kad cemo svi u pm
I naravno,
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#9840 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Maloprije gledam Slucajevi X u Tuzli,zaustavili ML druge gen,kad unutra bejzbol palica,otvori gepek,kad boca plina 
- Daryl Dixon
#9841 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ja sam jednog malog džanera viđao po gradu isto bijeli G7, to oduzima prvenstvo prolaza, prolazi kroz crvena, ma nema u njemu metar i žilet jebo nanu i brze cvike naravnozigson wrote:jest i neku noc, skenderija imaju 2 trake pravo prema čobaniji i 1 lijevo prema higijenskom. klosarcic zaobidje citavu kolonu stade ispred na po ceste i po gasu kroz 3 crvena prodje.. i naravno nema policije a i da ima ne bi ga sigurno stigli sa 66kwmirsek wrote:Neki dan na semaforu izmedju arhitekture i pijace ciglane upali se crveno za vozace i zeleno za pjesake. Konj duze kose u bijelom golfu 7 R ili GTI koji je stajao iza 2 auta samo izadje iz kolone i punim gasom kroz crveno i preko pjesackog odjuri prema sutjesci. Pjesaci se bacali unazad da ih ne pokupi. Konju, daBogda te sa bandere odmotavali.
-
zigson
#9842 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Daryl Dixon wrote:ja sam jednog malog džanera viđao po gradu isto bijeli G7, to oduzima prvenstvo prolaza, prolazi kroz crvena, ma nema u njemu metar i žilet jebo nanu i brze cvike naravnozigson wrote:jest i neku noc, skenderija imaju 2 trake pravo prema čobaniji i 1 lijevo prema higijenskom. klosarcic zaobidje citavu kolonu stade ispred na po ceste i po gasu kroz 3 crvena prodje.. i naravno nema policije a i da ima ne bi ga sigurno stigli sa 66kwmirsek wrote:Neki dan na semaforu izmedju arhitekture i pijace ciglane upali se crveno za vozace i zeleno za pjesake. Konj duze kose u bijelom golfu 7 R ili GTI koji je stajao iza 2 auta samo izadje iz kolone i punim gasom kroz crveno i preko pjesackog odjuri prema sutjesci. Pjesaci se bacali unazad da ih ne pokupi. Konju, daBogda te sa bandere odmotavali.![]()
![]()
i ja sam na socijalnom tad je drug bio sa njim.. nesto su me ko zajebano gledali znas ono ša?
al dobar onaj golf pravo jebi ti to sve.. kud mi nisu u familiji ratni profiteri da i ja tiptronica provozam a ne adidas 16v turbo benzin plin
-
Nepass
#9843 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
U subotu passat benzinjara 4 rore dva lika 18-19g i ljubicaste radkape zena i ja oplakali. Turbo folk kresti otvoreni prozori i laktovi izbaceni.
Nisi cool liku, jebemu ljubicaste radkape. Skini i stavi crne celicne felge bolje ce ici uz sivu ha ja.
Naravno ljepljenje na guzice drugih auta i grananje neizostavno
Nisi cool liku, jebemu ljubicaste radkape. Skini i stavi crne celicne felge bolje ce ici uz sivu ha ja.
Naravno ljepljenje na guzice drugih auta i grananje neizostavno
- Daryl Dixon
#9844 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ma šiptarska posla bratezigson wrote:
i ja sam na socijalnom tad je drug bio sa njim.. nesto su me ko zajebano gledali znas ono ša?![]()
al dobar onaj golf pravo jebi ti to sve.. kud mi nisu u familiji ratni profiteri da i ja tiptronica provozam a ne adidas 16v turbo benzin plin
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#9845 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa "kruzaju" momci kroz grad, sunce, trebe, zika, opušteno
Joj tebe
Joj tebe
- Daryl Dixon
#9846 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
opušteno na buhtli i na thc-u 
-
esso_sa
#9847 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa eksplozivan covjekmali_milojica wrote:Maloprije gledam Slucajevi X u Tuzli,zaustavili ML druge gen,kad unutra bejzbol palica,otvori gepek,kad boca plina
-
esso_sa
#9848 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Leon16v wrote:Pa "kruzaju" momci kroz grad, sunce, trebe, zika, opušteno
Joj tebe
-
530i
#9849 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
hladno oružjemali_milojica wrote:Maloprije gledam Slucajevi X u Tuzli,zaustavili ML druge gen,kad unutra bejzbol palica,otvori gepek,kad boca plina
-
zdruzdjo
#9850 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ali najcrnje zvali iz krim sluzbe nekoga i nasli kao "hladno oruzje"za bezbol palicu.mali_milojica wrote:Maloprije gledam Slucajevi X u Tuzli,zaustavili ML druge gen,kad unutra bejzbol palica,otvori gepek,kad boca plina
Pa jebo te ja sad bez komada hladnog oruzja imam u autu opasnijih stvari koje su opasnje od bezbol palice.
Cekic, montirac za gume, francuski kljuc, sarafcigera raznih......Ali i frajer glupan.
Kad bih i nosio bezbol palicu u autu, onda bih imao i rukavicu i lopticu.
Sta je? Sportski rekvizit. Treniram bezbol. I isao bih na sud hladno sa tom pricom. Ako treba i advokata bih trazio.
Isto kad bi rekao da su sprinterske kopacke sa siljatim kramponima hladno oruzije.
Npr ja sam mesar i imam 4-5 nozeva, sataru, i cekic za meso u autu. Pa jebo mevlida kakva sam ja prijetnja po sigurnost.