Mucki potez Cielinia mogao mu je pokvariti šminku
Moderators: Charuga, Tomahawk11

6 utakmica supenzije zbog ovog startaparanormalan wrote:
Ovo bi mu trebao biti drugi zutiPartijaner wrote:Nije valjda radi toga dobio crveni.
Jest, ali ga glavni sudija nije ni vidio...Atticus Finch wrote:Ma Chielliniju generalno fali inteligencije u sličnim situacijama, ono je čist penal.
Chiellini treba bit prognan iz fudbala nakon ovakvog starta, ipak je ovo balet.Gareth Bale, svaka cast izborio je jedan golaut.Yahel wrote:6 utakmica supenzije zbog ovog startaparanormalan wrote:
Ma ja, a Kedira je trebao lobovati Buffona.bordo gandalf wrote:Ovo bi mu trebao biti drugi zutiPartijaner wrote:Nije valjda radi toga dobio crveni.
Pa vidio je jedan od pomocnikaYahel wrote:Jest, ali ga glavni sudija nije ni vidio...Atticus Finch wrote:Ma Chielliniju generalno fali inteligencije u sličnim situacijama, ono je čist penal.
Ma nisam rekao da je opravdan direktan crveni, samo kazem da bi mu trebao svakako biti drugi zuti da je sudija kod penala pokazao jedan sto je trebao uraditiAtticus Finch wrote:Ma ja, a Kedira je trebao lobovati Buffona.bordo gandalf wrote:Ovo bi mu trebao biti drugi zutiPartijaner wrote:Nije valjda radi toga dobio crveni.![]()
![]()
Daj ba, niđe veze direktan crveni, je l' teško priznati?
Pa upravo ovo boldovano. Nismo li tu bacili bodove?Son1 wrote:Ma ne znam cemu pesimizam.
Ovom igrom Real pada u Torinu, a ako Galatu i Kopenhagen ne mozes dobiti, onda ni ne trebas proci dalje.
Trebao je i svirati faul na Pogbi na ivici 16 i još par situacija, pa nije. To i je poenta. Očajno suđenje.bordo gandalf wrote: Ma nisam rekao da je opravdan direktan crveni, samo kazem da bi mu trebao svakako biti drugi zuti da je sudija kod penala pokazao jedan sto je trebao uraditi
Ovaj je svirao i to opravdanoYahel wrote:Jeste, ali sam prije toga rekao da vecina sudija ono ne bi ni sviralo
Jesmo jbg, al' sad bas gori.Atticus Finch wrote:Pa upravo ovo boldovano. Nismo li tu bacili bodove?Son1 wrote:Ma ne znam cemu pesimizam.
Ovom igrom Real pada u Torinu, a ako Galatu i Kopenhagen ne mozes dobiti, onda ni ne trebas proci dalje.
Atticus Finch wrote:Ja sam svu nervozu i psovke istresao protiv Viole. Neće me dugo neka fudbalska utakmica razvaliti kao ta.