Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
diablobih wrote: ↑18/03/2020 11:29
Viasat History nema subtitles!!!!!!!!!!!
Provjeri postavke jezika titla, idu uredno:
Srpski prvi, hrvatski drugi. Ako moram staviti hrvatski kao prvi za sve kanale, onda ga jebes, ne moram ni prevoditi, samo cu preskakati francuske emisije.
Evo moram hrvatski staviti, ima prijevod, nista, sad samo poremetilo i interface, sad prevedeno sve na nas jezik, jao sranja u pm.
diablobih wrote: ↑18/03/2020 13:25
Srpski prvi, hrvatski drugi. Ako moram staviti hrvatski kao prvi za sve kanale, onda ga jebes, ne moram ni prevoditi, samo cu preskakati francuske emisije.
Evo moram hrvatski staviti, ima prijevod, nista, sad samo poremetilo i interface, sad prevedeno sve na nas jezik, jao sranja u pm.
Jezik titla: Srpski
Drugi jezik titla: Hrvatski
Tako je kod mene setovano od samog pocetka i sve radi kako treba
S obzirom na aktuelnu situaciju vezanu za Korona virus, obavještavamo vas da Telemach, vodeći računa o zdravlju svojih korisnika i zaposlenika, uvodi izmijenjeno radno vrijeme u dole navedenim poslovnicama, dok će se radno vrijeme u ostalim poslovnicama odvijati po ustaljenom rasporedu. O svim novonastalim izmjenama i vijestima ćete biti blagovremeno obavješteni.
Radno vrijeme Telemach poslovnice Lukavac i Gračanica imaju dvokratno radno vrijeme od ponedjeljka do petka u periodu od 9:00 do 12:00 i 13:00 do 16:00h, kao i poslovnica u Tuzli od 8:00 do 12:00 h i od 13:30 do 16:30 h, te poslovnica u Kaknju od 9:00 do 16;00 h. Podružnica Sanski Most radiće od 10.00 sati do 12.00 sati.
Subota i nedjelja za navedene poslovnice su neradni dani.
Poslovnica Telemacha u BBI centru u Sarajevu je zatvorena do daljnjeg.
Dodatne informacije možete dobiti pozivom na kontakt centar 1360 ili pošaljite e-mail na [email protected]. Pored ovih, tu su svakako i drugi kanali komunikacije sa Telemach-om dostupni 24 sata dnevno: FB i IG putem kojih možete biti u toku sa svim našim najvažnijim novostima.
Prodajna mjesta u BBI centru i SCC-u se privremeno zatvaraju
Obavještavamo sve korisnike da u skladu sa novonastalom situacijom, zbog aktuelne pandemije Korona virusa, prodajna mjesta u BBI centru i SCC-u se zatvaraju do daljnjeg.
Ohrabrujemo vas da koristite portal mojtelemach.ba gdje možete sami da vršite izmjena paketa, naručujete usluge ili provjeravate stanje vašeg računa.
Sve informacije možete pogledati na našim sajtovima:
telemach.ba
totaltv.ba
eon.tv
Ili saznati pozivom našeg kontakt centra na brojeve 0800 31111 ili 1360
Da li je u planu kakva donacija za kupovinu respiratora? Konkurencija izdvaja 1000000 km.
@allem_77 ,
Zahvaljujemo se na sugestiji. Redovno učestvujemo u realizaciji mnogih društveno - odgovornih aktivnosti, a obavijest o istim možete pratiti i na našoj stranici.
Da li je u planu kakva donacija za kupovinu respiratora? Konkurencija izdvaja 1000000 km.
@allem_77 ,
Zahvaljujemo se na sugestiji. Redovno učestvujemo u realizaciji mnogih društveno - odgovornih aktivnosti, a obavijest o istim možete pratiti i na našoj stranici.
Dragi telemaše hoce vam biti tesko da nas uputite gdje tacno na vasoj stranici ? Ja sam uspio naci ali je iz 2016. godine
azdralovic wrote: ↑18/03/2020 17:31
Dragi telemaše hoce vam biti tesko da nas uputite gdje tacno na vasoj stranici ? Ja sam uspio naci ali je iz 2016. godine
Teško je od Telemacha iskamčiti koju marku. Uglavnom su oni ti koji svako malo vremena zavlače ruku u džepove korisnika.
Dio dodatnih kanala i VOD je ono što je Telemach ponudio. U suštini ovi iz Telemacha se ionako ništa ne pitaju.
Sve odluke dolaze iz Beograda,a Telemach BiH je samo izvođač radova.