Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
The 51st State

#98176 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

omega369 wrote:Pa sta je sad istina? Jesu li upali u redakciju ili nisu?
nisu ali su imali nekakav razgovor ispred, pa je sad ispotencirana frka i vise nego sto je bila.
omega369

#98177 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

A mogao sam i pretpostaviti da je to bila laz. Da im se upadalo koliko je trebalo pa ne.bi ziv niko hodao u tim kvazi redakcijama
Company85

#98178 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Company85 »

The 51st State wrote:
omega369 wrote:Pa sta je sad istina? Jesu li upali u redakciju ili nisu?
nisu ali su imali nekakav razgovor ispred, pa je sad ispotencirana frka i vise nego sto je bila.
Isto kao da su upali...idioti
Radio Sarajevo

#98179 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Radio Sarajevo »

Ima li neko skrinšot gdje možemo vidjeti da je pisalo 15 grama?
last mohicans

#98180 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Dobar ti nick, imaš google, jebo ga ti. Fahro je napisao pola grama, ovi s tvojim nickom 0,16.
https://www.radiosarajevo.ba/metromahal ... ora/352270
last mohicans

#98181 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

Bezveze trolamo temu, Tomo, prebaci ovo na horde zla.
Tesla Edison

#98182 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tesla Edison »

Radio Sarajevo wrote:Svakako je kriv što je imao pola grama ili koliko već.

Nije zaslužio da dobije pet godina, ali iz naše, evropskije perspektive. Ipak, glup je jer nije provjerio šta radi prije nego je otišao, a neznanje ga pred zakonom ne opravdava.

Zakon kaže da se za posjedovanje dobija od sedam do dvanaest godina, što znači da još može biti i sretan.

Novinari su stoka, pogotovo Faruk Vele, ali ostatak redakcije Radija Sarajevo nisu takvi likovi i nije im trebalo ovo prirediti sinoć. Vjerujem da obje strane pretjeruju, ali novinari moraju razmisliti kakvu odgovonorst imaju, pogotovo ako napišu da neko ima 15 grama, zato bih im i ja upao i jeb'o mater, koji sam im i sam bio kolega.
Ma ja, novinari su za sve krivi.

Bito da se huligani i svakakav probisvijet opravdava a b?novinari su tu glavni krivci. Nipošto kockaste glave, samo novinari.

Bravo!
celava_dlaka

#98183 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by celava_dlaka »

Novinari su trovaci drustva i medju najvecim krivcima za stanje u drzavi. Sto sam i gore rekao treba im uskratiti slobodu govora i to dobro
tovarish

#98184 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tovarish »

The 51st State wrote:
rocco_siffredi wrote:Bezveze sebi stavljaju zvono oko vrata. Za svaku sitnicu ce ih sad ganjati. I ne samo njih, nego sve sa tribine.
Jel pao sa drogom? Jeste
Jel osudjen na 5 godina? Jeste
Sta je problem da se to napise :roll:
problem je slika i netacna informacija avaza da je pao sa 14 gr ko da je diler, da su se makar potrudili i napisali koju oko idiotskih zakona bjelorusije i pritisak na drzavne organe da pomognu momku da se izvuce pa hajde de, ovako ga targetirali ko da je najveci kriminalac, reakcija je glupa i nepromisljena, ali to ne mjenja cinjenicu da su mediji idiotski i za klik vise nastupili.
Jel on imao drogu kod sebe?Jeste.

Zaboli me za narkomane!
omega369

#98185 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

celava_dlaka wrote:Novinari su trovaci drustva i medju najvecim krivcima za stanje u drzavi. Sto sam i gore rekao treba im uskratiti slobodu govora i to dobro
:mrgreen: :mrgreen:

Ima i ova
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#98186 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by plain vanilla »

A brate, 5 godina zatvora je ogromna kazna, ali pisali oni to u medijima ili ne, ostade momak tamo da truhne.
Nije jucer uhapsen, mozda bi bilo bolje da su se skupili pa otisli pred Ministarstvo vanjskih poslova ili koji vec klinac i trazili da se pomogne momku. Umjesto da dokazu da on nije kriminalac, ispadose svi kriminalci.
Jest ispao naivan, da ne kazem glup, ali fakat je 5 godina grozna kazna.
emigrazione

#98187 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Pravda za narkomana ✊
rocco_siffredi

#98188 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Umjesto da se objava vijesti iskoristi da se preko kluba i drugih ljudi izvrši pritisak na vlast, da se iskoriste veze da se momak pusti i vrati u BiH, oni ga uvale u jos vece probleme i da sada svi od njih okrenu glavu.
Svejedno je Jel gram ili kilogram, dobio je 5 godina. Pravo su mu pomogli :-)
studeni76

#98189 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by studeni76 »

plain vanilla wrote:A brate, 5 godina zatvora je ogromna kazna, ali pisali oni to u medijima ili ne, ostade momak tamo da truhne.
Nije jucer uhapsen, mozda bi bilo bolje da su se skupili pa otisli pred Ministarstvo vanjskih poslova ili koji vec klinac i trazili da se pomogne momku. Umjesto da dokazu da on nije kriminalac, ispadose svi kriminalci.
Samo pravda za narkomana! Treba vijece ministara da posalje protestnu notu Bjelorusiji, odakle im pravo da hapse nase narkomane. To su sve djeca cvijeca :-)
Cuj puno 5 godina. Umjesto da se borimo da i nasa drzava ima takve stroge zakone, mi bi ko fol trebali trazit od drzave da se zalaze da se narkoman pusti ma slobodu. Ma daj, kao drustvo smo otisli u qrac!
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#98190 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by plain vanilla »

studeni76 wrote:
plain vanilla wrote:A brate, 5 godina zatvora je ogromna kazna, ali pisali oni to u medijima ili ne, ostade momak tamo da truhne.
Samo pravda za narkomana! Treba vijece ministara da posalje protestnu notu Bjelorusiji, odakle im pravo da hapse nase narkomane. To su sve djeca cvijeca :-)
Cuj puno 5 godina. Umjesto da se borimo da i nasa drzava ima takve stroge zakone, mi bi ko fol trebali trazit od drzave da se zalaze da se narkoman pusti ma slobodu. Ma daj, kao drustvo smo otisli u qrac!
Pravda za svakog pa i za narkomana. Svako zasluzuje posteno sudjenje i odbranu. Znamo li kakvo je sudjenje imao? Ne znamo.
Sta bi onda kazna bila da je imao gram? Strijeljanje?

Ne znam ni ko je ni kakav je lik, ali sumnjam sa ce izaci bolji i pametniji iz bjeloruskog zatvora.
studeni76

#98191 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by studeni76 »

Zato i kazem, treba se drzava potrudit da ga izvuce. Ovdje kod nas su dobre odgojne ustanove.
Btw ove drzave sa hebenim zakonima i vole najvise ovakve strance. Za primjer im dernu kaznu a ne mozes im nista. Nema olaksavajucih okolnosti kao kod nas, ubijes covjeka na cesti i olaksavajuca okolnost je da si vozio pijan :-)
celava_dlaka

#98192 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by celava_dlaka »

Ako je narkoman i dalje je ljudsko bice. Svaka jaca drzava cupa svoje gradjane iz tudjih zatvora. Kazna je previsoka i interesuje me cime je nanio stetu vama svojim drogiranjem
GandalfSivi

#98193 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

studeni76 wrote: Samo pravda za narkomana! Treba vijece ministara da posalje protestnu notu Bjelorusiji, odakle im pravo da hapse nase narkomane. To su sve djeca cvijeca :-)
Malo lakse sa frustracijama i etiketiranjem svega ti...
insomnia78

#98194 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by insomnia78 »

Nema tu pomoci. Nisi ti USA mada ni njima ne uspjeva svaki put. Valja mu odlezati
Cossack

#98195 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Kako god, glup potez. Unistise sebi zivote bezveze.
studeni76

#98196 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by studeni76 »

GandalfSivi wrote:
studeni76 wrote: Samo pravda za narkomana! Treba vijece ministara da posalje protestnu notu Bjelorusiji, odakle im pravo da hapse nase narkomane. To su sve djeca cvijeca :-)
Malo lakse sa frustracijama i etiketiranjem svega ti...
Zasto, jel nije znao sta radi? Jel mozda mislio da nosi secer u prahu, za kafe da ima!?
GandalfSivi

#98197 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Narkoman je teska kvalifikacija i jako ruzno zvuci...
Last edited by GandalfSivi on 28/09/2019 15:20, edited 1 time in total.
caros

#98198 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by caros »

Prokleta narkomančina sa 0.16 grama kokaina, treba ga dobro izgazati u medijima i na koncu i strijeljati.

Medijski lešinari su izmislili upad u redakciju, no to nije problem dobrim Bošnjanima koji su zabrinuti za sigurnost vrijednih i poštenih novinara.

Prijetilo im se da obrišu i od toga su podigli nenormalnu hajku i objavili 702 članka danas. Nisu dakle mogli jednostavno nazvati policiju i sve tako riješiti nego i od ovoga generišu klikove.
studeni76

#98199 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by studeni76 »

GandalfSivi wrote:Narkoman je teska kvalifikacija i jako ruzno zvuci...
Haj dobro, izvinjavam se ako sam koga uvrijedio. Uzivalac opojnih sredstava ljepse zvuci :D
GandalfSivi

#98200 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

studeni76 wrote:
GandalfSivi wrote:Narkoman je teska kvalifikacija i jako ruzno zvuci...
Haj dobro, izvinjavam se ako sam koga uvrijedio. Uzivalac opojnih sredstava ljepse zvuci :D
Nisam te nesta prije primjetio na ovoj temi, a pricamo o momku koji je presao pola Evrope da navija za Sarajevo. Svi mi nekada greske napravimo, kazem samo da nije lijepo takve etikete stavljati...
Locked