Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
animus

#98026 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by animus »

Ovo je velika nepravda. Pokušava se istina sakriti. Husref mi je uvijek bio sumnjiv a sada nikad necu saznati istinu.
Dok sam bio na pogresnoj strani i svadjao se sa analiticarem dobio sam par opomena. Kad sam konacno sve shvatio i krenuo pravim putem da bi spoznao istinu o grbavici ostao sam bez kolege. Ovo je najveci udarac nakon isključenja trenera profesionalca. Život ide dalje i što bi rekao jedan poznati filozof Sta je tu je.
Valjda ce istina nekako isplivati a valjda i ja nekako dobijem famoznu listu udjela u FKS. :thumbup:
todd_smith

#98027 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Sad trebamo dici tuzbu protiv moderatora za dusevnu bol

mene zakinuse za Bordo VIP to je oko 500KM godisnje...ovoga za kafu...onog tamo gostovanja po Evropi...
animus

#98028 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by animus »

todd_smith wrote:Sad trebamo dici tuzbu protiv moderatora za dusevnu bol

mene zakinuse za Bordo VIP to je oko 500KM godisnje...ovoga za kafu...onog tamo gostovanja po Evropi...
Svi smo oštećeni manje više. Ovaj forum nece više biti isti. Tebi je bar lako, odes do kluba i kazes ja sam Tod i poslao me Čelo. Sta mi da radimo.
Raigor Stonehoof

#98029 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

Al zanimljivo, sere lik o fks mjesecima i nikom nista, jel lano na zelju eto bana trajnog :lol: :run:
Grean

#98030 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Raigor Stonehoof wrote:Al zanimljivo, sere lik o fks mjesecima i nikom nista, jel lano na zelju eto bana trajnog :lol: :run:
I ja sam pomislio isto, zivota mi :D prije nego sto otvorih temu.
Raigor Stonehoof

#98031 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Grean wrote:
Raigor Stonehoof wrote:Al zanimljivo, sere lik o fks mjesecima i nikom nista, jel lano na zelju eto bana trajnog :lol: :run:
:lol: analiticar heroj, a ne zlocinac :bih:

Sta je uopste bila kap koja je prelila casu, nisam upratio?
Grean

#98032 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Raigor Stonehoof wrote:
Grean wrote:
:lol: analiticar heroj, a ne zlocinac :bih:

Sta je uopste bila kap koja je prelila casu, nisam upratio?
Ne znam, nisam ni ja upratio. Mozda janjetina "Pod Orahom" .

Ja samo znam od ranije da sva pravila obicno pocinju da vaze kad se pomene LjoZe :D
Charuga
Globalni moderator

#98033 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Charuga »

Charuga wrote:Morali smo nas trojica (Chmoljo, Tomo i ja) sjesti na janjetinu da razmotrimo situaciju oko Analiticara ... 8-)
Nakon što se svarilo, odluka je pala da mu je vrijeme da prestane pisati na ovom forumu.

Banned user for reason “Kršenja pravila foruma, stalno trolanje, provociranje”
» Analiticarr

Trajni
Ispravka, zbog žalbe pojedinih navijača FKS.

Dužina bana je 1 mjesec.

P.S. Nemojte više tražiti da se čovjek trajno banuje, dok se ne dogovorite među sobom. Meni on ne smeta, i ne bih ga dirao nikako, ali zbog molbe jednog od vas, preko PP, sam kontaktirao i administratora, i banovali smo ga. Pošto vidim da vam svima ne smeta, eto njega nazad za 1 mjesec.

Uživajte ...
Logovan

#98034 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

E jebi ga. :mrgreen:
R2D2_SA

#98035 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by R2D2_SA »

:cry: :shock:
Raigor Stonehoof

#98036 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Charuga wrote:
Charuga wrote:Morali smo nas trojica (Chmoljo, Tomo i ja) sjesti na janjetinu da razmotrimo situaciju oko Analiticara ... 8-)
Nakon što se svarilo, odluka je pala da mu je vrijeme da prestane pisati na ovom forumu.

» Analiticarr

Trajni

Dužina bana je 1 mjesec.

P.S. Nemojte više tražiti da se čovjek trajno banuje, dok se ne dogovorite među sobom. Meni on ne smeta, i ne bih ga dirao nikako, ali zbog molbe jednog od vas, preko PP, sam kontaktirao i administratora, i banovali smo ga. Pošto vidim da vam svima ne smeta, eto njega nazad za 1 mjesec.

Uživajte ...
:lol: posteno, dat mu jos jednu sansu, s tim sto ako kad se vrati nastavi po istom, bez diskusije ga sutnut za stalno

mada imam osjecaj, dok se vrati, oporavice nam se svi igraci, pa nece moc meljat oko Husrefa, udarice na zelju maksimalno :lol:
Company85

#98037 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Company85 »

:lol: :lol: :lol:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#98038 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by plain vanilla »

Raigor Stonehoof wrote:
:lol: posteno, dat mu jos jednu sansu, s tim sto ako kad se vrati nastavi po istom, bez diskusije ga sutnut za stalno

mada imam osjecaj, dok se vrati, oporavice nam se svi igraci, pa nece moc meljat oko Husrefa, udarice na zelju maksimalno :lol:
Kakav autogol. Lik je s par postova o Zelji od vas dobio alibi da vas razvlaci od nemila do nedraga, a moci cete samo treptat :mrgreen:
last mohicans

#98039 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by last mohicans »

PRAVDA ZA ANALITIČARA,brate, izdrzi. Svi smo uz tebe. :mrgreen: Pa sta, kako, sta je uvrijedio komsije preko Miljacke?
R2D2_SA

#98040 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by R2D2_SA »

Rekao da je haver sa Misketom :D
animus

#98041 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by animus »

Nas brat analiticar. Pravda je ipak malo zadovoljena. Neka nam ga. Tek smo skontali kako komunicirati s njim i odmah ban. Meni je drago da ce se vratiti. Sta je plavima uradio sinoc ostaje za anale. Svasta smo saznali. Vratit ce se analiticar jos jaci.
Logovan

#98042 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Vi koji ste bili na druženju pričajte šta je bilo, koja su pitanja bila, odgovori. :D
todd_smith

#98043 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Charuga wrote:

» Analiticarr

Trajni

Dužina bana je 1 mjesec.

Uživajte ...
Sto si takav?
duffy_duck

#98044 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by duffy_duck »

Logovan wrote:Vi koji ste bili na druženju pričajte šta je bilo, koja su pitanja bila, odgovori. :D
Ne isplati se pricati jel ban odma dobijes kao izmisljas siris lazi i to. Sve bi tako rekli kad bi sve sto znam rekao.
kakaljin

#98045 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

duffy_duck wrote:
Logovan wrote:Vi koji ste bili na druženju pričajte šta je bilo, koja su pitanja bila, odgovori. :D
Ne isplati se pricati jel ban odma dobijes kao izmisljas siris lazi i to. Sve bi tako rekli kad bi sve sto znam rekao.
Pa ako si bio, napisi sta je sve bilo.

Ja nazalost nisam mogao biti tu, a da sam bio napisao bi info koje bi dobio
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#98046 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/bo ... hidtNHu3vU

Da konačno stanemo u kraj preprodaji karata 8-)
Logovan

#98047 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

duffy_duck wrote:
Kako ćeš dobiti ban ako preneseš nešto što je rečeno pred 40, 50 ili čak više ljudi, ne znam koliko je bilo?
F&N wrote:https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/bo ... hidtNHu3vU

Odlično. Komentari na facebooku u vezi ovoga. :facepalm: Ooo Bože šta sve ljudi pišu.
kakaljin

#98048 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by kakaljin »

Logovan wrote:
duffy_duck wrote:
Kako ćeš dobiti ban ako preneseš nešto što je rečeno pred 40, 50 ili čak više ljudi, ne znam koliko je bilo?

Odlično. Komentari na facebooku u vezi ovoga. :facepalm: Ooo Bože šta sve ljudi pišu.

Poslije par komentara sam prestao citati dalje. Pa majka mu stara nista nama ne valja. Sta god da se uradi.

I ja bi volio da online karte isprintas sebi kuci i poneses na utakmicu svakako bar kod ocita jednu i dalje ne moze sa istom kartom.

Time bi i oni smanjili troskove printanja karata.
Dinostula

#98049 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Ne kontam kako se sprijecava preprodaja ? I prije je valjda bio bar kod bice i sada.
Grean

#98050 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

kakaljin wrote: Poslije par komentara sam prestao citati dalje. Pa majka mu stara nista nama ne valja. Sta god da se uradi.

I ja bi volio da online karte isprintas sebi kuci i poneses na utakmicu svakako bar kod ocita jednu i dalje ne moze sa istom kartom.

Time bi i oni smanjili troskove printanja karata.
Ili jos bolje karta se skida na pametni telefon i bar kod se ocitava sa telefona. Eh onda definitivno nema preprodaje ili mozda ima varijanta i za to, nadju hahari.

Ali jebi ga, nismo Kinezi da nam je komplet zivot i imovina u telefonu i vezana za tel broj :D oni vise ni kartice ne koriste a o kesu da ne pricam, ali skoro niko. Drzava sve vidi, nema crnih para ni na pijaci ali takav je to i mentalni sklop, prihvate stvari brzo. Mi i nismo bas takvi, po onoj jebo hajvana kojeg ne mozes svezati za sljivu ili kartu koju ne mozes staviti u novcanik.
Locked