Fala kolega., javicu i ja tebi ako vidim da si ti takav jedan napisoKikibombona wrote:Rijetko napises normalan komentar, ali ovdje si 100% pogodio, ako se mene pita, od a do ž.handžar88 wrote:Asad povuko poteze![]()
Seker sta god da ti kazu ovi strucnjaci znaj da nemaju pojma o cemu pricaju, mozda misle da znaju.. ko zna kakve igrice Putin igra, vidis da ni Erdogan ne zna sta ga je snaslo i vozaju ga ko dijete u jednom trenutku ameri a vec u sljedecem Putin.. mozes mislit onda koliko forumasi znaju kad zagrebu po povrsini ovih desavanja citajuci jos vece twitter strucnjake.
Ameri i Rusi glume u javnosti sukobljene strane a u stvarnosti se sjajno nadopunjuju.. vjerujem da je Putin jos prije par godina znao da je linija razgranicenja Eufrat.
Sirija vol. 2
-
handžar88
#98001 Re: Sirija vol. 2
- salik79
#98002 Re: Sirija vol. 2
Kleberi se ti ko nesit, slobodno, ali jasno je sta covjek govori i na sta aludira. Naravno da nije 3. Rajh, posto je on unisten. A Izrael je nastavio koristiti nacisticku praksu, samo pod novim nazivom, sve to "pokrivajuci" "holokaustom" u Europi i "antisemitizmom" u Americi, kako je to lijepo Shulamit Aloni objasnila:Opetja033 wrote:salik79 wrote:![]()
![]()
![]()
"Acting like" nije isto sto i "Izrael =Treci Rajh"
Ma koliko se ti trudio nategnuti te izjave na taj mlin.
A ovo "svi znamo" nije nikakav argument. To je tvoje mišljenje. A tvoje mišljenje u ovom kontekstu nikome ne može predstavljati ni a od argumenta.
Haj' sad ponovo .

Imas li ti kakav kontrargument, ili samo isprazno ponavljanje matrice i kreveljenje?
-
sumirprimus
#98003 Re: Sirija vol. 2
Vise su muylimani medjusobno suni vs sija ubili civila zena i djece u ovih 6 7godina rata.nego izrael ukupno s vojskom ukljucujuc Brojke i to od nastanka.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#98004 Re: Sirija vol. 2
Komplikovano je to za tebe. Idi na lakše teme.славянин wrote:Mislis da ce brisanjem ISIS a kao subjekta sa teritorijalnom kontrolom biti unistene i celije koje su rasute od Filipina do Afrike... kontas
- sunceKOtepsija
#98005 Re: Sirija vol. 2
Nadzornik wrote:sumirprimus wrote:Auuuuuuu batooo ja se povlacim.nije ovo moj nivo![]()
![]()
Hajde povuci i mene...
-
sumirprimus
#98006 Re: Sirija vol. 2
Staces naviko djikan na te neumjesne djikanske sale.
Mislim stid me zarad gospoja na temi ccc
-
2604570
#98007 Re: Sirija vol. 2
Nazalost gorka istina!sumirprimus wrote:Vise su muylimani medjusobno suni vs sija ubili civila zena i djece u ovih 6 7godina rata.nego izrael ukupno s vojskom ukljucujuc Brojke i to od nastanka.
- sunceKOtepsija
#98008 Re: Sirija vol. 2
nemoj vrijedat insomnijusumirprimus wrote:Staces naviko djikan na te neumjesne djikanske sale.
- sunceKOtepsija
#98009 Re: Sirija vol. 2
rajv0sa wrote:
Duga brado duga koso i moj te je đedo nososamo ova latinična municija mi se ne sviđa nikako
- Challenger_
#98010 Re: Sirija vol. 2
sunceKOtepsija wrote:rajv0sa wrote:
Duga brado duga koso i moj te je đedo nososamo ova latinična municija mi se ne sviđa nikako
vidi ga rodila ga majka revoucionarnog
- Opetja033
#98011 Re: Sirija vol. 2
Vidi, ako u jednom trenutku kažem: "@salik se ponaša kao debil" /"acts like" - to ne znaci da je @salik debil, tj da mislim da je @salik debil.salik79 wrote:Kleberi se ti ko nesit, slobodno, ali jasno je sta covjek govori i na sta aludira. Naravno da nije 3. Rajh, posto je on unisten. A Izrael je nastavio koristiti nacisticku praksu, samo pod novim nazivom, sve to "pokrivajuci" "holokaustom" u Europi i "antisemitizmom" u Americi, kako je to lijepo Shulamit Aloni objasnila:Opetja033 wrote:salik79 wrote:![]()
![]()
![]()
"Acting like" nije isto sto i "Izrael =Treci Rajh"
Ma koliko se ti trudio nategnuti te izjave na taj mlin.
A ovo "svi znamo" nije nikakav argument. To je tvoje mišljenje. A tvoje mišljenje u ovom kontekstu nikome ne može predstavljati ni a od argumenta.
Haj' sad ponovo .
Imas li ti kakav kontrargument, ili samo isprazno ponavljanje matrice i kreveljenje?
Gdje su logori smrti i industrijsko ubijanje? Gdje su jevrejske stranke i otvoreni jevreji u parlamentu nacističke Njemačke?
Gdje su jevrejski gradonačelnici?
Gdje su jevrejski sportski klubovi?
Gdje su jevrejski mediji, novine, radiostanice u nacističkoj Njemačkoj?
Da li će Palestinac biti uhapšen ako šeta ulicama Tel Aviva i deportovan u logor, pa u gasnu komoru?
Gdje su jevrejske vojne jedinice u Wermachtu?
Gdje su jevrejski univerziteti i srednje škole?
Jesu li Jevreji imali pravo glasa?
Poredis neuporedivo i samo se blamiras. Da, Izrael je aparthejdska država ali stavljati ga u ravan sa Trećim Rajhom je umobolno. Da, u istoj je ravni kao JAR za vrijeme aparthejda, pseudodemokratija. Ali tvrditi da nema razlike izmedju nacističke Njemačke i Izraela znači ili da nemaš pojma o historiji, ili da si jeftini propagandista, ili da si rigidni antisemit. Vrlo jednostavno.
Možeš li mi molim te odgovoriti zašto stavljas navodne znake kod riječi Holokaust? Negiras ga kao historijsku činjenicu ili je nešto drugo u pitanju?
Last edited by Opetja033 on 18/01/2018 23:35, edited 2 times in total.
-
sumirprimus
#98012 Re: Sirija vol. 2
Sto insomniju pricam o djikanu nadzorniku.sunceKOtepsija wrote:nemoj vrijedat insomnijusumirprimus wrote:Staces naviko djikan na te neumjesne djikanske sale.
I njegovom rjecniku.
Ocigledno i tebi godi znaci blizi si iranskom centru.zarad trenutnog saveza sa bacuskama ili grijesim?ma ne ti si ovde just for fun
-
sumirprimus
#98013 Re: Sirija vol. 2
Doduse ti samo ismijavas bez da jasno kazes koga podrzavas.
- salik79
#98014 Re: Sirija vol. 2
Nisu u pitanju suni vs sija, nego suni-shia-christian-druze-others vs cio-vehabis.sumirprimus wrote:Vise su muylimani medjusobno suni vs sija ubili civila zena i djece u ovih 6 7godina rata.nego izrael ukupno s vojskom ukljucujuc Brojke i to od nastanka.
Inace, to sto ti spominjes je projekat, koji - ako Bog da - nikada nece biti do kraja sproveden, a tome je garant osovina otpora i njihovi saveznici.
-
sumirprimus
#98015 Re: Sirija vol. 2
Interesuje me kakve ti cage imas pa sudis na osnovu fizickog izgleda? Kakav vas jad tjera na ovu neljudskost??sunceKOtepsija wrote:rajv0sa wrote:
- Challenger_
#98016 Re: Sirija vol. 2
+1salik79 wrote:Nisu u pitanju suni vs sija, nego suni-shia-christian-druze-others vs cio-vehabis.sumirprimus wrote:Vise su muylimani medjusobno suni vs sija ubili civila zena i djece u ovih 6 7godina rata.nego izrael ukupno s vojskom ukljucujuc Brojke i to od nastanka.
Promakla mi je ova Sumirova netačna insinuacija.
- Opetja033
#98017 Re: Sirija vol. 2
Ali iza svega toga stoje Jevreji, ovaj hoću reći cionisti.sumirprimus wrote:Vise su muylimani medjusobno suni vs sija ubili civila zena i djece u ovih 6 7godina rata.nego izrael ukupno s vojskom ukljucujuc Brojke i to od nastanka.
Ne kontas ti to.
Zavera bre.
- Challenger_
#98018 Re: Sirija vol. 2
Vidi se s nokta da je riječ o klasičnom idiotu. Nešto si ti mnogo slab na ove ISIL-ovce. Šta te tjera da staješ u odbranu tih psihopata? To je pravo pitanje.sumirprimus wrote:Interesuje me kakve ti cage imas pa sudis na osnovu fizickog izgleda? Kakav vas jad tjera na ovu neljudskost??
-
sumirprimus
#98019 Re: Sirija vol. 2
Hehe netacna.eto vam saljivdzija tepsija nek zbroji mrtve. Samo ove direktno sija vs.suni.bice i previse.bez drugih.daklformacije arapa sirija irak liban zaljev saudijci perzijanci afgani i pakistani.dovoljno 
-
sumirprimus
#98020 Re: Sirija vol. 2
Hehe.bas ih branim.Challenger_ wrote:Vidi se s nokta da je riječ o klasičnom idiotu. Nešto si ti mnogo slab na ove ISIL-ovce. Šta te tjera da staješ u odbranu tih psihopata? To je pravo pitanje.sumirprimus wrote:Interesuje me kakve ti cage imas pa sudis na osnovu fizickog izgleda? Kakav vas jad tjera na ovu neljudskost??
Nemogu licemjerja.
A sve viernici na temi.a toliko losih misli prica kletvi lazi ismijavanja podrugivanja.zazivanja smrti.koji bog je tu tacno u pitanju?
- salik79
#98021 Re: Sirija vol. 2
Vidi, ako kazem da nesto lici na govno, izgleda kao govno, smrdi kao govno - onda je to sta?Opetja033 wrote: Vidi, ako u jednom trenutku kažem: "@salik se ponaša kao devil" /"acts like" - to ne znaci da je @salik debil, tj da mislim da je @salik debil.
Gdje su logori smrti i industrijsko ubijanje? Gdje su jevrejske stranke i otvoreni jevreji u parlamentu nacističke Njemačke?
Gdje su jevrejski gradonačelnici?
Gdje su jevrejski sportski klubovi?
Gdje su jevrejski mediji, novine, radiostanice u nacističkoj Njemačkoj?
Da li će Palestinac biti uhapšen ako šeta ulicama Tel Aviva i deportovan u logor, pa u gasnu komoru?
Gdje su jevrejske vojne jedinice u Wermachtu?
Gdje su jevrejski univerziteti i srednje škole?
Jesu li Jevreji imali pravo glasa?
Poredis neuporedivo i samo se blamiras. Da, Izrael je aparthejdska država ali stavljati ga u ravan sa Trećim Rajhom je umobolno. Da, u istoj je ravni kao JAR za vrijeme aparthejda, pseudodemokratija. Ali tvrditi da nema razlike izmedju nacističke Njemačke i Izraela znači ili da nemaš pojma o historiji, ili da si jeftini propagandi šta, ili da si rigidni antisemit. Vrlo jednostavno.
Možeš li mi molim te odgovoriti zašto stavljas navodne znake kod riječi Holokaust? Negiras ga kao historijsku činjenicu ili je nešto drugo u pitanju?
Oko jevrejskih vojnika i visokih oficira u Wehrmachtu (cak i finski Jevreji) smo vise puta raspravljali i dokumentovali (postoje cak i dokumentarci o tome). Oko 150 000 jevrejskih vojnika i oficira je bilo u Hitlerovoj vojsci. I to je cinjenica.
U druge detalje ne zelim ulaziti. Pod navodnike stavljam jer su to izrazi/fraze kojima se cionisti sluze u pokrivanju/zataskavanju svojih zlocina i bilo kakve kritike po tom pitanju. Dakle - indirektni govor.
- Challenger_
#98022 Re: Sirija vol. 2
Bla,bla,bla. Slab si na ovu zločinačku mraku. Očigledno.sumirprimus wrote:Hehe.bas ih branim.
Nemogu licemjerja.
A sve viernici na temi.a toliko losih misli prica kletvi lazi ismijavanja podrugivanja.zazivanja smrti.koji bog je tu tacno u pitanju?
- salik79
#98023 Re: Sirija vol. 2
Nisi ovo pitanje postavljao neki dan kikiju?sumirprimus wrote:Interesuje me kakve ti cage imas pa sudis na osnovu fizickog izgleda? Kakav vas jad tjera na ovu neljudskost??sunceKOtepsija wrote:rajv0sa wrote:
- ioannes
#98024 Re: Sirija vol. 2
Last edited by ioannes on 18/01/2018 23:43, edited 3 times in total.
- Challenger_
#98025 Re: Sirija vol. 2
Ouuuu, dobro je zapazio koleha Rajvosa. Najgori su ovi "neutralni". Čuj neutralni?
Hahahahahahahahahahahhahah...

Hahahahahahahahahahahhahah...