Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
supercali wrote:
Isto tako da se ne bi hvatao koliko imas kontrole nad vozilom tada je druga prica i odmah da ti kazem da necu pocinjati s njom s tobom pisati
Pa u tome je cijela poenka na koju si i ti sam na kraju nadosao.
Jel ti mene zajebavas ili si ozbiljan?
Poenta je da mozes drzati u ruci volan i mobitel nemam ja sta nadolaziti
Nije sigurno pricati na uhu pa ljudi pricaju
530i wrote:Koliko se ovdje priča na telefon čovjek bi pomislio da voze samo glavešine iz UN-a i pokušavaju dogovoriti da ne počne nuklearni rat...
Najcesce si prizori telefon i cigara u ruci a dva zuba u glavi i udri. I uleti u krivinu ko muha bez glave i nesto ti se izvinjava jer nije na vrijeme uocio da vozis u svojoj traci
supercali wrote:
Isto tako da se ne bi hvatao koliko imas kontrole nad vozilom tada je druga prica i odmah da ti kazem da necu pocinjati s njom s tobom pisati
Pa u tome je cijela poenka na koju si i ti sam na kraju nadosao.
Ozbiljan sam, drzati mobitel i volan istom rukom, a ne imati kontrolu je isto kao da ga ne drzis nikako tj kao da telefon drzis na uhu. Elem cekamo slike.
supercali wrote:
Ozbiljan sam, drzati mobitel i volan istom rukom, a ne imati kontrolu je isto kao da ga ne drzis nikako tj kao da telefon drzis na uhu. Elem cekamo slike.
Je li veca kontorla kad drzis jednom rukom bilo kako ili dok je na uhu?
Fali još mirzet
Najgore je što tempusera i respu NE MOŽEŠ uvijeriti u nešto,ne vezano za ovu temu.Oni će 3 dana bla bla blaa,al jok priznati da je neko drugi upravu.
Zasto meni to govoris kad nije tacno
Ja cu s njim ako treba godinu pisati ako znam da sa upravu
Kad ne znam o necemu onda i ne pisem
Pa goran je jednom meni proturjecio a ja zastupao istu stvar kao on
je li franje rackog dvosmjerna ili jednosmjerna? ako je dvosmjerna kad su je mijenjali?
jucer kolona iz smjera vilsonovog na glavnu. znam da se nekad uvale sa onog parkinga ispred muzeja, ali jucer kolona od 6 auta.
normala cekaju da se ukljuce na glavnu dzadu.
Na izlazu s parkinga znak obaveznam smjer na desno, a mislim da iz Vilsonovog nema znaka, ne znam ima li znak kod skretanja za FF i parlament da je prema Z. od Bosne zabrana pa da jednosmjerna bude samo potez od Z. od Bosne do skretanja za FF.
supercali wrote:Zasto meni to govoris kad nije tacno
Mislim da je bolje u jednoj ruci hasima drzat nego telefon. Sto bi nas narod rekao zdravije je
Mislim da je bolje u jednoj ruci hasima drzat nego telefon. Sto bi nas narod rekao zdravije je
Ja hasima stavim na volan dok jednom rukom masem ljudima
Ja hasima stavim na volan dok jednom rukom masem ljudima
paaaaa kako je meni znao reći da je pješak imao namjeru preći cestu ... isto tako je on trebao skontati da je i taj vozač imao namjeru voziti brzo i proletiti kroz crveno ... dakle ... šta peglaš ...
Paaaa tako sto pjesak stoji pored zebre i nece ti se valjda bacati pod tockove da dokaze namjeru?
Elem bio pjesak, nije te drot na pravdi boga zaustavio, ostalo je sve jasno, klasicna be-ha prica, sto zastavljas mene, sto ne zaustavljas njega.
Dobro ti je odgovorio, plati kaznu za prekrsaj pa se tek omda imas pravo zaliti na rad policije.
nisi ti mene razumio kako treba ... pješak imao namjeru da predje ... a pješak bio daleko nekih desetak metara od pješačkog ... pa ne mogu ja gatati hoće li on i kad će preći cesti i hoće li ikako preko ceste ...
ovaj grad stvarno trpi svakakve vozače ...
arslanica wrote:
nisi ti mene razumio kako treba ... pješak imao namjeru da predje ... a pješak bio daleko nekih desetak metara od pješačkog ... pa ne mogu ja gatati hoće li on i kad će preći cesti i hoće li ikako preko ceste ...
E moja ti, sigurno se pajkan sjebo kad je vidio da zensko vozi.
arslanica wrote:
fakat me rijetko policija zaustavlja ... i kad zaustave, samo kažu - vozi dalje valjda žeMsko
arslanica wrote:
fakat me rijetko policija zaustavlja ... i kad zaustave, samo kažu - vozi dalje valjda žeMsko
arslanica wrote:
Haj neka malo i progesterona na ovom pdfu sve nedodrkani ,nenadjebivi, neizivljeni,sumaheri ,enciklopedije (zgugla) dobrodosla i da prostite na vulgarnosti al ticu se pomenutih ojebina...da prostis
Znaci
Moze se voziti i drzati telefon i imati erekciju i onanisati usput i povremeno spustiti ruku na medjunozje suvozacice, jesti hamburger od trovaca, naguliti vode iz flase....sve moze. Pitanje je koliko si spretan u tome. Ali NE MOZE s imati kontrola nad autom radeci bilo sta od navedenog. Znam 100%.
9 od 10 bilmeza koji ne dadnu zmigavac kad skrecu su upravo oni koji u momentu skretanja pricaju na telefon.
8 od 10 krembila koji voze lijevom trakom ispod 50 su oni koji pricaju na telefon ili kuckaju na viber, fb....(2 su oni koji se furaju onom "sta je vozim kako je dozvoljeno i hocu, arrrr)
Ja sam nebrojeno puta koristio telefon dok vozim. Znam iz iskustva da nije ok. Ali definitivno vise koristim slusalice.
Od prvog telefona kojeg sam imao, uvijek sam gledao da nadjem i slusalice za isti. Bt ili obicne. I bas ih rado koristim. Pogotovo ako idem negdje na put. Ko gospodin brate. Ne krivim vrat drzeci ga glavom, ne jebem s sa zmigavcom, ne zongliram volanom kad skrecem....
Ponekad se desi da ih u zurbi zaboravim prikljuciti. I kad mi zazvoni u voznji u tom slucaju, vazda sebi opsujem.
Last edited by zdruzdjo on 16/04/2017 22:55, edited 1 time in total.