Caparol u sentadi...najkvalitetnije boje ali nisu ni jeftineNisrin wrote:Gdje kupiti boju za krecenje, ali da mi onu izmijesaju? U Starom Gradu ima li gdje?
Nekad je bilo kod pekare na Bistriku ali vise nema, cini mi se
Gdje u Sa......
- Altsa
#9801 Re: Gdje u Sa......
-
riwer
#9802 Re: Gdje u Sa......
hvala puno : )Altsa wrote:MHSriwer wrote:Nekad davno je na 5 spratu u BBi bila ortopedska trgovina (koja je odavno zatvorena)
Oni su radili digitalni otisak stopala i na osnovu toga radili ulozak
Elem mene zanima dali postoji neko u Sarajevu tko radi uloske na osnovu otiska stopala?
http://www.fizikalnaterapijamhs.ba/
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#9803 Re: Gdje u Sa......
bodljikava žica mi treba a da je blizu 
relativno...
relativno...
- boogy
#9804 Re: Gdje u Sa......
E hvala, baš ću otići da pogledam.shandrprcSA wrote:OBI i Penny iste takve imajuboogy wrote:Gdje u Sarajevu ili u BiH kupiti gumene točkiće za kancelarijsku stolicu - da ne derem parket.
Evo ovakvo nešto - http://www.100lice.com/gumeni-tockic-50mm
- LieToMe
#9805 Re: Gdje u Sa......
Za Stari Grad ne znam niti zivim niti me put navodi tamo ali imas kod Zeljinog stadiona, Sentada, boje mijesaju i u Penny-ju i OBI-ju cini mi se (tebi najblizi penny je u Velesicima), a imas u Pennyju vec gotove nijanse, intezivne ima vec dosta nijansi (visocke neke boje orca pa malo proguglaj). A mozes i sam/a kupiti one pigmente pa nijansirati (zavisi koliko ti intezivno treba).Altsa wrote:Caparol u sentadi...najkvalitetnije boje ali nisu ni jeftineNisrin wrote:Gdje kupiti boju za krecenje, ali da mi onu izmijesaju? U Starom Gradu ima li gdje?
Nekad je bilo kod pekare na Bistriku ali vise nema, cini mi se
- Irm@
#9806 Re: Gdje u Sa......
pitanjce.. imam novi kucni projekat
i zove se vertikalni vrt
eh trebaju mi ove posude koje se objese na zid i u njih stave saksije.. eh bila sam u OBI-ju gdje imaju bijele, crne i zelene i nemaju ovu rupu pozadi ali moglo bi se to probusiti.. mejdutim meni trebaju ljubicaste..
bila sam i u Merkuru tamo je potpuno ofalio izbor.. tako da nema nista..
eh sta mislite gdje bi mogla to naci? ili ako negdje naletite prijavite molim vas

eh trebaju mi ove posude koje se objese na zid i u njih stave saksije.. eh bila sam u OBI-ju gdje imaju bijele, crne i zelene i nemaju ovu rupu pozadi ali moglo bi se to probusiti.. mejdutim meni trebaju ljubicaste..
eh sta mislite gdje bi mogla to naci? ili ako negdje naletite prijavite molim vas

-
co211
#9807 Re: Gdje u Sa......
Gdje ima uzeti tunu filete? I losos? Da nije previše $$.
- JanuaryJones
#9808 Re: Gdje u Sa......
Ribarnica na Markalama, 40 KM kila, filet je izmedju 200 i 250 gr otprilike. Svježi.co211 wrote:Gdje ima uzeti tunu filete? I losos? Da nije previše $$.
Smrznuti filet tune, Merkator 500 gr 15 KM.
Sent from my iPad using Tapatalk
- JanuaryJones
#9809 Re: Gdje u Sa......
Konzum Koreja, bilo je ljubičastih saksija. Probaj i u Penny-ju, bude veliki izbor.Irm@ wrote:pitanjce.. imam novi kucni projekati zove se vertikalni vrt
![]()
eh trebaju mi ove posude koje se objese na zid i u njih stave saksije.. eh bila sam u OBI-ju gdje imaju bijele, crne i zelene i nemaju ovu rupu pozadi ali moglo bi se to probusiti.. mejdutim meni trebaju ljubicaste..![]()
eh sta mislite gdje bi mogla to naci? ili ako negdje naletite prijavite molim vas![]()
- budva
#9810 Re: Gdje u Sa......
Da li je neko imao iskustva sa ugradnjom zidnih kreveta, i ako moze vise informacija?
- Nisrin
#9811 Re: Gdje u Sa......
LieToMe wrote:
Za Stari Grad ne znam niti zivim niti me put navodi tamo ali imas kod Zeljinog stadiona, Sentada, boje mijesaju i u Penny-ju i OBI-ju cini mi se (tebi najblizi penny je u Velesicima), a imas u Pennyju vec gotove nijanse, intezivne ima vec dosta nijansi (visocke neke boje orca pa malo proguglaj). A mozes i sam/a kupiti one pigmente pa nijansirati (zavisi koliko ti intezivno treba).
Hvala, odlucili smo se za JUPOL GOLD, s obzirom da se moze prati ...i oni su nam izmiksali zeljenu beige nijansu, daleko je bolje kad oni miksaju, nego kad sami uzimamo flasice pigmenta, jer su njihove baze punooo jace
Da oni izmiksaju doplatimo oko 1.10KM
- kombajn
#9812 Re: Gdje u Sa......
Gdje ima cvjecara u Nedzaricima ili na Alipasinom?
-
otsam
#9813 Re: Gdje u Sa......
bušilica za zid neka jeftina ?
- Irm@
#9815 Re: Gdje u Sa......
svakako budem pogledala.. ako bude svaka ti se pozlatilaJanuaryJones wrote:Konzum Koreja, bilo je ljubičastih saksija. Probaj i u Penny-ju, bude veliki izbor.Irm@ wrote:pitanjce.. imam novi kucni projekati zove se vertikalni vrt
![]()
eh trebaju mi ove posude koje se objese na zid i u njih stave saksije.. eh bila sam u OBI-ju gdje imaju bijele, crne i zelene i nemaju ovu rupu pozadi ali moglo bi se to probusiti.. mejdutim meni trebaju ljubicaste..![]()
eh sta mislite gdje bi mogla to naci? ili ako negdje naletite prijavite molim vas![]()
- Cholina_Lokica
#9816 Re: Gdje u Sa......
U c fazi, krenes od aspeka prema dzamiji gore oa sa lijeve strane u zgradi, pored knjizare odmahkombajn wrote:Gdje ima cvjecara u Nedzaricima ili na Alipasinom?
- LieToMe
#9817 Re: Gdje u Sa......
Nisrin wrote:LieToMe wrote:
Za Stari Grad ne znam niti zivim niti me put navodi tamo ali imas kod Zeljinog stadiona, Sentada, boje mijesaju i u Penny-ju i OBI-ju cini mi se (tebi najblizi penny je u Velesicima), a imas u Pennyju vec gotove nijanse, intezivne ima vec dosta nijansi (visocke neke boje orca pa malo proguglaj). A mozes i sam/a kupiti one pigmente pa nijansirati (zavisi koliko ti intezivno treba).
Hvala, odlucili smo se za JUPOL GOLD, s obzirom da se moze prati ...i oni su nam izmiksali zeljenu beige nijansu, daleko je bolje kad oni miksaju, nego kad sami uzimamo flasice pigmenta, jer su njihove baze punooo jace
Da oni izmiksaju doplatimo oko 1.10KM
- kombajn
#9818 Re: Gdje u Sa......
HvalaCholina_Lokica wrote:U c fazi, krenes od aspeka prema dzamiji gore oa sa lijeve strane u zgradi, pored knjizare odmahkombajn wrote:Gdje ima cvjecara u Nedzaricima ili na Alipasinom?
-
samki12
#9819 Re: Gdje u Sa......
internet klub u blizini zeljeznicke stanice?
hvala
hvala
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#9820 Re: Gdje u Sa......
Pošta na Alipašinom, od općine Novi Grad do Doma u Nedžarićima? Ima li, postoji li? Koja je najbliža?
- karanana
#9821 Re: Gdje u Sa......
postoji. u zgradi iza penny marketa i hypo banke na alipasinom
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#9822 Re: Gdje u Sa......
Hvala..karanana wrote:postoji. u zgradi iza penny marketa i hypo banke na alipasinom
- karanana
#9823 Re: Gdje u Sa......
dole u ravnici. prva zgrada avaza. dvije zgrade od pinka. ustvari ta postica je mozda cak i bliza da bude preko puta pink zgrade nego hypo zgrade
-
BIONA
#9825 Re: Gdje u Sa......
Hypo banka od pink-a udaljena 2 cm