poslali su avion po njega..zlajapravaraja wrote:Mozel' Izet stic' na vrijeme da Amerikancima uvali 2 komada...?
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
udrch
#9801 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
- DonVito
#9802 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Visca i Steva su za njega alfa i omega.
- ODVRATAN_i_GADAN
#9803 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Zato ih moze obadvojicu u paketu nositi i igrati solidno! Nije on taj tip igraca da "leti" po boku nego vise onako na silu!DonVito wrote:Visca i Steva su za njega alfa i omega.
- Bosanski_kralj
#9804 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Šteta što ga Sušić već protiv Amerike nije pozvao. Mislim na Hajrovića
- DonVito
#9805 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Prvi u klf. za SP 2014 i 13ti na Svijetu, steta.
-
Dead Man Walking
#9806 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Molim vas da ga ne citirate ako mu vec morate odgovarati. 
-
electric
#9807 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dead Man Walking wrote:Molim vas da ga ne citirate ako mu vec morate odgovarati.
- guber90
#9808 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Americka analiza utakmica BiH vs USA:
http://www.youtube.com/watch?v=aBgV-EmAkLM#at=426
Ima provala jako kvalitetnih, pa da krenemo
:
1. Senad Lulic je po njima zapravo Nenad Lulic
, koji je inace jedan od najtalentovanijih igraca u nasoj reprezentaciji, barem po njima
2. Jedna od slabih tacki nam je golman, po njima prosjecan Asmir Begovic
3. Rahimic je igrac Hoffenheima
, evo i slike ko ne vjeruje
http://pokit.org/get/img/e9c680f63d2627 ... 69ca56.jpg
4. Takodjer zelio bih da upoznate i Safeta Susica (ova slika se pojavljuje u trenutku kada prica o Safetu Susicu), malo svjetlo pod cudnim uglom pada pa ga tesko prepoznati
:

Stvarno se vidi da im je fudbal tek odskora postao malo popularniji sport i da nemaju veliki broj kvalitetno informisanih novinara u tome polju. Meni bi bilo jasno da pogrijese nesto za Svraku, Vrsaljevica i slicno, medjutim dopustiti sebi luksuz da kazes kako je Rahimic igrac Hoffenheima je previse, da je Begovic prosjecan golman je tragicno, da najboljem igracu PSG-a, svih vremena, ne mozes naci sliku, pa u vrijeme googla je ovo sramota, ali ako nista kazu da ce izgubiti utakmicu, to je jedino realno
.
http://www.youtube.com/watch?v=aBgV-EmAkLM#at=426
Ima provala jako kvalitetnih, pa da krenemo
1. Senad Lulic je po njima zapravo Nenad Lulic
2. Jedna od slabih tacki nam je golman, po njima prosjecan Asmir Begovic
3. Rahimic je igrac Hoffenheima
http://pokit.org/get/img/e9c680f63d2627 ... 69ca56.jpg
4. Takodjer zelio bih da upoznate i Safeta Susica (ova slika se pojavljuje u trenutku kada prica o Safetu Susicu), malo svjetlo pod cudnim uglom pada pa ga tesko prepoznati

Stvarno se vidi da im je fudbal tek odskora postao malo popularniji sport i da nemaju veliki broj kvalitetno informisanih novinara u tome polju. Meni bi bilo jasno da pogrijese nesto za Svraku, Vrsaljevica i slicno, medjutim dopustiti sebi luksuz da kazes kako je Rahimic igrac Hoffenheima je previse, da je Begovic prosjecan golman je tragicno, da najboljem igracu PSG-a, svih vremena, ne mozes naci sliku, pa u vrijeme googla je ovo sramota, ali ako nista kazu da ce izgubiti utakmicu, to je jedino realno
- guber90
#9809 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ja ne znam kako on nadje put do WC-a u svojoj kuci, a kamo li sta drugowannabe_ultra wrote:I onda nam cudno kad se izgubi u Sarajevu i kad ne moze naci Grbavicu, k'o da je u najmanju ruku u Peking dosao.
-
Mustang1
#9810 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
http://www.bh-index.com/odgovor-americk ... recommends
Samo sam naslov procitao .. Mi smo strasan narod .. Stalno govore svi kako hoce istinu da ne mogu slusati lazi .. I onda kad im se kaze istina dignu se

Samo sam naslov procitao .. Mi smo strasan narod .. Stalno govore svi kako hoce istinu da ne mogu slusati lazi .. I onda kad im se kaze istina dignu se
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#9811 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
treba ovog Bahu više zatjerat u tri pm-a više za sva vremena
taman smo ga se kutarisali i sad jedva dočeko da iskoči iz paštete sa šupljiv "patriotizmom"...Sabahudneeeee, patriotizam je zadnje utjecište hulja, a mi još gledamo i slušamo male bahdebilćiće što si posijao i ostavio iza sebe.
- guber90
#9812 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Niti je to kako je Baho napisao, niti je kako je onaj napisao, da su nam stadioni losi, jesu, ali nije to ni tolika tragedija kako taj predstavlja, pa bile su u BiH i one najvece fudbalske nacije, pa se nisu njihovi novinari u svim tekstovima zajedno po*rali i po*isali na BiH kao doticni.Mustang1 wrote:http://www.bh-index.com/odgovor-americk ... recommends
Samo sam naslov procitao .. Mi smo strasan narod .. Stalno govore svi kako hoce istinu da ne mogu slusati lazi .. I onda kad im se kaze istina dignu se![]()
Nakon jednog dana on je nasao za shodno da napise takav clanak, a da nije ni upoznao u Bosni ono sto je krasi, da nije bio na Bascarsiji, na Vrelu Bosne i jos mnogim stvarima po kojima je Sarajevo poznato, nije covijek lijepe recenice u tekst stavio i sa te strane je pretjerao, te mislim da taj tekst i nema veze toliko sa istinom, jer za jedan dan sve ljepote i rugobe ove nase Bosne i Hercegovine i Sarajeva sasvim sigurno ne mozes vidjeti i ne mozes objektivno takav tekst napisati.
- madFlava
#9813 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ej moj Baho..Mustang1 wrote:http://www.bh-index.com/odgovor-americk ... recommends
Samo sam naslov procitao .. Mi smo strasan narod .. Stalno govore svi kako hoce istinu da ne mogu slusati lazi .. I onda kad im se kaze istina dignu se![]()
ali kako i mene pomalo iznervira neki vjerovatno prepotentni “novinarčić” sa imenom Graham Ruthven, novinar američkog portala Americansoccernow.com, onda bi ovu najavu napisao nešto drugačije.
- BHF_Manijak
#9814 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ama ljudi dragi covjek je napisao status na svom facebook profilu, koji se q palite, to sto je ovaj nas debilcic od novinara prekipirao to, pa ispao kao Bahin clanak je druga stvar. Vjerovatno ga je i pitao da preuzme, no to samo govori u kakvom su nam qrcu portali kada statuse od ljudi sa facebooka preuzimaju. 
- Bosanski_kralj
#9815 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mnogo smo jaki, kad nam je Begović najslabiji u reprezentaciji. 
- thekupus
#9816 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
jao vidi formacije i medunjanina na desnom krilu
a inace njega ni ne spominju, vjerovatno nisu nista nasli na google-u
a inace njega ni ne spominju, vjerovatno nisu nista nasli na google-u
Last edited by thekupus on 14/08/2013 18:02, edited 1 time in total.
- guber90
#9817 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma kakav google ba, da ga znaju koristiti ne bi se onako izvaljalithekupus wrote:jao vidi formacije i medunjanina na desnom krilu
a inace njega ni ne spominju, vjerovatno nisu nista nasli na googl-u
- guber90
#9818 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mogu se samo nadati da je Susic uvidio da je Rahimic u najboljem slucaju za klupe, a upitno je da li ga treba vise zvati ikako, na stranu stare zasluge, od toga se ne zivi.
Zukanovic na klupu, jer ovo sto je veceras pokazao je ravno nuli.
Begovicu je ovo najgora utakmica u reprezentaciji, pa vjerujem da mu se nece ponoviti.
Nasa odbrana bez Spahe je nula.
Zukanovic na klupu, jer ovo sto je veceras pokazao je ravno nuli.
Begovicu je ovo najgora utakmica u reprezentaciji, pa vjerujem da mu se nece ponoviti.
Nasa odbrana bez Spahe je nula.
-
korisnik101
#9819 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Susic se mora zahvaliti sljedecim igracima: Rahimicu, stevanovicu, zukanovicu, i misimovicu. Otpisati tu cetvoricu odmah !
I poceti traziti zamjenu za begovica. Svako je vidio da mu je zid pogresno postavljen i stoji daleko od ugla kod onog slobodnjaka.
Mislim, amaterski golmani bi bolje stajali.
I poceti traziti zamjenu za begovica. Svako je vidio da mu je zid pogresno postavljen i stoji daleko od ugla kod onog slobodnjaka.
Last edited by korisnik101 on 14/08/2013 22:42, edited 1 time in total.
- MOSALJOZE
#9820 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
korisnik101 wrote:Susic se mora zahvaliti nekoliko igraca.
Najvise, rahimicu, stevanovicu, zukanovicu, i misimovicu. Otpisati tu cetvoricu odmah !
- guber90
#9821 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ja bi tu da pridodam Dzeku, Pjanica i Ibisevica, morali su veceras 7 ili 8 golova dati, a ne u ovakvu situaciju nas dovoditi, mislim da bi ovi iz moje ulice bolje igrali od njih, ne znam gdje ih nadjose...korisnik101 wrote:Susic se mora zahvaliti sljedecim igracima: Rahimicu, stevanovicu, zukanovicu, i misimovicu. Otpisati tu cetvoricu odmah !
Cuj misketa i begovica
-
korisnik101
#9822 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Bega je pogrijesio kod onog slobodnjaka. Ja sam vidio gol prije nego je ispucan. A trebao je i on !.
Misimovic kaslje na usi. Za njega je i 45 minuta previse.
A stevanovic i zukanovic ? Boze mi pomozi.
- MOSALJOZE
#9823 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ok pogriješio je,ali ti bi odmah da ga tjera iz repke i šta ko je onda po tebi zamjena????Misimović je odigrao ODLIČAN meč imao 3 asistencije djelio lopte kao rukom.Stevanović je bio ispod svakog nivoa,a Zukanović da ne govorim.Nije bio loš prvo poluvrijeme,ali drugo jako loš.korisnik101 wrote:Bega je pogrijesio kod onog slobodnjaka. Ja sam vidio gol prije nego je ispucan. A trebao je i on !.
-
EdinŠopović
#9824 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kod slobodnog udarca treba čuvati gol ili stativu?

-
korisnik101
#9825 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ne smiju se takve greske dogadjati vrhunskom golmanu. Slicnu gresku je napravio sa Portugalom. Znaci, nije nista naucio od tad.
Takodje, mogao je odbraniti barem jedan od dva druga primljena gola. Direktno pucali u njega.
Nisam vidio tri asistencije Misimovica.
A stevanovica ne treba zvati vise.
Takodje, mogao je odbraniti barem jedan od dva druga primljena gola. Direktno pucali u njega.
Nisam vidio tri asistencije Misimovica.
A stevanovica ne treba zvati vise.