Moderators: Charuga, Tomahawk11
da mi je da vidim Dolinu ovakvu lijepu pa da mogu mirne duse umrijetiPlavih_11 wrote:
To jos niko ne zna.johntra wrote:A šta traže Švabe zauzvrat? Upravljanje ili koncesiju?
Bilo je planirano na 6 rata,ali ta kalkulacija je radjena na bazi 25 osoba,medjutim zbog velike cijene prijavilo se manje od 25 ljudi,tako da nema nista od putovanja organizovno.moderator wrote:Moja vuvuzela je spremna za utakmicu!!!johntra wrote:pa što bi nama odgovaralo, apsolutno!
Je li istina da se moze na rate platiti put u Izrael?
privatni aranzman via Kabul,Islamabad,Dubaibanovan wrote:Bio je sastanak prije nekoliko dana sa ljudima iz centrotransa,ali zbog malog odaziva je otkazanao to.Postoji mogucnost putovanaja sa klubom charterom,ili u privatnom aranzmanu.
pa mora se razmisljati i za buducnost, sta kad budemo u LS igrali i to ce biti maloelSaik wrote:Sve super, ali 40.000.
Mislim da su to sve magadjanja i da jos niko ne zna tacno kakav je projekt, izgled stadiona i kapacitet. Sve ce biti jasnije kad dodju iz Medjugorja i kad se sastane predsjednistvo .elSaik wrote:Sve super, ali 40.000.
ako bude i pola od te cifre, ja zadovoljanelSaik wrote:Sve super, ali 40.000.
Koncesija?campa_xxx wrote:U vezi stadiona...
Mercedes Benz arena .... HINT: 50 god
tek ce ti se onda zivjetizlatanko wrote:Koncesija?campa_xxx wrote:U vezi stadiona...
Mercedes Benz arena .... HINT: 50 god
Jel' ovo zajebancija ili znaš šta pričaš?![]()
Ma ja bi dao i 100 godina, svakako je mi sami nećemo napraviti ni za 1000.![]()
Kao što neko reče iznad, da vidim Dolinu renoviranu, modernu, najbolju, i ne trebam više ni živjeti.

je li ovaj boljizlatanko wrote:Ma ružno je to, ko nuklearni reaktor.![]()