Vidjecemo. Igra Sitija cijeli pripremni period nije davala previse optimizma. Mozemo reci da su afrikanci bili postedjeni i da im je pusteno, mozemo reci da je Bajern prejak, Arsenal prijateljska za kikiriki i zvake, ali je isproban ozbiljan sastav protiv ozbiljen ekipe i nije islo. I Arsenal je igrao prijateljsku protiv Sitija pa su zavrli ko mazge.noiserr wrote:City - Arsenal prijateljska je bila upravo to, prijateljska utakmica. City je te sedmice imao najjacu fizicku pripremu i dosli su umorni na utakmicu, jer je ta utakmica bila test fizicke spremnosti.drugi_profil wrote:Isti taj Arsenal nije Sitiju dao oka otvoriti u prijateljskoj. Bojim se da se na Dzeki ne skrse svi aferimi Mancinijevog ispiranja mozga veznom redu, i Pelegrinijevom nedovoljnom iskustvu sa EPL.
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
drugi_profil
#9801 Re: English Premier League
- Zmijuga loma
#9802 Re: English Premier League
Stručno i nepristrasno:
1. Čelski
2. United
3. City
1. Čelski
2. United
3. City
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#9803 Re: English Premier League
Vala... sve je moguce ove godine...Zmijuga loma wrote:Stručno i nepristrasno:![]()
1. Čelski
2. United
3. City
- Logovan
#9804 Re: English Premier League
Otpali su oni davno, nema ništa od titule. Ne može Arsenal sa onakvom ekipom osvojiti Premiership ali nema šanse, pa makar igrali mi sa foruma. Možda osvoje neki kup i to je to.semirizsvemira wrote:Arsenal otpade oz borbe za titulu . Mozda uzmu nesto u carling kupu ili mjesto za EL . Sve ostalo bi bilo cudo od postanka fudbala do danas . Znam samo da ce ih City pregaziti ko malog mrava kao i prosle godine
United odmah počeo gaziti... United i Chelsea će se boriti za titulu, City će se boriti jedno vrijeme ali otpast će kad tad.
-
drugi_profil
#9805 Re: English Premier League
Ja sam se nadao sezoni gdje ce 5 timova voditi borbu za titulu bar do marta-aprila, ali izgleda da Spursi nece nista napraviti, a za Arsenal je to vec simptomaticno.
- TheHound
#9806 Re: English Premier League
1. United
2. Chelsea
3. City
4. Tottenham
5. Liverpool
6. Arsenal
2. Chelsea
3. City
4. Tottenham
5. Liverpool
6. Arsenal
- Muhamed Đakmić
#9807 Re: English Premier League
Ne znam što ste ubijeđeni da su United i Chelsea jači od City-a.
-
Mustang1
#9808 Re: English Premier League
Ako se Van Persie povrijedi United nece dobiti ni jednu utakmicu bez njega ! Sta je Arsenal uradio majko moja .. Hajd sto su sebe oslabili prodajom Pirseta ali sto su pojacali najveceg protivnika 
- vaučer
#9809 Re: English Premier League
TheHound wrote:1. United
2. Chelsea
3. City
4. Tottenham
5. Liverpool
6. Arsenal
Isto, samo bih zamjenio Chelsea i United na vrhu.
-
Mustang1
#9810 Re: English Premier League
Pa sto ne igra Bale ? 
- Riddle
#9811 Re: English Premier League
Neke stvari se nikad ne mijenjaju.Mustang1 wrote:Ako se Van Persie povrijedi United nece dobiti ni jednu utakmicu bez njega ! Sta je Arsenal uradio majko moja .. Hajd sto su sebe oslabili prodajom Pirseta ali sto su pojacali najveceg protivnika
Pa prosle sezone je imao seriju od desetak utakmica gdje nije dao gol, pa sta je bilo? Prestani pisati gluposti. On jeste bitan, vrlo bitan, ali koga nema, bez njega se moze. Uostalom, u Unitedu ce bilo koji napadac (jako dobar napadac da se razumijemo) uvijek davati hrpu golova ako se sve koncentrise na njega. Stavi Welbecka ili Hernandeza na tu poziciju i na kraju sezone ce imati 20+ golova na svom kontu. Rooneya ne treba ni spominjati.
-
Mustang1
#9812 Re: English Premier League
Ako mislis da ce ove godine sa Moyesom United dobijati one tijesne utakmice koje je Ferguson dobijao onda se varas !
- bingov buraz
#9813 Re: English Premier League
1.City
2.Chelsea
3.United
4.Arsenal
2.Chelsea
3.United
4.Arsenal
- Riddle
#9814 Re: English Premier League
Pa cekaj sad, nije li prica bila o Robinu?Mustang1 wrote:Ako mislis da ce ove godine sa Moyesom United dobijati one tijesne utakmice koje je Ferguson dobijao onda se varas !
Sta je iduce na listi? Glazeri? Ovo mi djeluje pomalo ocajnicki. A sto se Moyesa tice, pa vec je u prvom kolu usutkao milione. Primiri se ti malo dok bar ne budes imao validan razlog za takvu pricu.
- Muhamed Đakmić
#9815 Re: English Premier League
1. City
2. United
3. Chelsea
4. Liverpool
Mada ne mora značiti da će Liverpool biti četvrti, ali eto, ako ništa, volio bih da ovako izgleda tabela na kraju.
Svi ste potcijenili i Pellegrinija i City, imali su najjači sastav i prije ljetnog prelaznog roka, a onda su dodali još četiri vrhunska igrača. Normalno, ovisi kako će to Pellegrini sve posložiti, ali realnost je da su prvi favoriti i najozbiljniji kandidat za titulu.
2. United
3. Chelsea
4. Liverpool
Mada ne mora značiti da će Liverpool biti četvrti, ali eto, ako ništa, volio bih da ovako izgleda tabela na kraju.
Svi ste potcijenili i Pellegrinija i City, imali su najjači sastav i prije ljetnog prelaznog roka, a onda su dodali još četiri vrhunska igrača. Normalno, ovisi kako će to Pellegrini sve posložiti, ali realnost je da su prvi favoriti i najozbiljniji kandidat za titulu.
-
Mustang1
#9816 Re: English Premier League
Pa jesam li rekao ako ne bude Pirseta kakav ce Manchester biti .. Ako nemas kapacitet da povezes neke stvari bez objasnjenja onda ...Ovim si dokazao da nemas pojma o raspravi nikakvog tipa i ovdje ja zavrsavam raspravu sa tobomRiddle wrote:Pa cekaj sad, nije li prica bila o Robinu?Mustang1 wrote:Ako mislis da ce ove godine sa Moyesom United dobijati one tijesne utakmice koje je Ferguson dobijao onda se varas !
Sta je iduce na listi? Glazeri? Ovo mi djeluje pomalo ocajnicki. A sto se Moyesa tice, pa vec je u prvom kolu usutkao milione. Primiri se ti malo dok bar ne budes imao validan razlog za takvu pricu.
- TheHound
#9817 Re: English Premier League
Imao je City daleko najjaci sastav i prosle godine pa nisu osvojili nista.Muhamed Đakmić wrote:1. City
2. United
3. Chelsea
4. Liverpool
Nisam stavio City na 1. i 2. mjesto iz razloga sto mislim da Pellegriniu treba bar jedna sezona da to sve poslozi iako bih i ja volio da City osvoji radi Dzeke ali mislim da ipak nece.
Dobili su jucer jednu od tih "tijesnih" utakmica, jedno od tezih gostovanja u sezoni.Mustang1 wrote:Ako mislis da ce ove godine sa Moyesom United dobijati one tijesne utakmice koje je Ferguson dobijao onda se varas !
-
gidra
#9818 Re: English Premier League
Ja ne znam zašto potcjenjujete Tottenham ove sezonu.
Ni sekunde nisu lošiji od Uniteda, Chelsea pa ni Citya, od Arsenala i Liverpoola su bolji za klasu.
Baš fina ekipa, ako Bale ostane mogu komotno konkurisati za 1. mjesto, a iako ne ostane to im je dodatnih 100 miliona u budžet koje će Levy sigurno potrošiti na dovođenje bar 2 superstara.
Ni sekunde nisu lošiji od Uniteda, Chelsea pa ni Citya, od Arsenala i Liverpoola su bolji za klasu.
Baš fina ekipa, ako Bale ostane mogu komotno konkurisati za 1. mjesto, a iako ne ostane to im je dodatnih 100 miliona u budžet koje će Levy sigurno potrošiti na dovođenje bar 2 superstara.
- Muhamed Đakmić
#9819 Re: English Premier League
Ne zaostaju puno za samim vrhom. Za njih bi ekstra bila prodaja Balea, jer bi mogli dovesti tri svjetske klase od tih para.gidra wrote:Ja ne znam zašto potcjenjujete Tottenham ove sezonu.
-
todd_smith
#9820 Re: English Premier League
Jose uzima, laganice.
Jos ako Roonija dovede...
Jos ako Roonija dovede...
- Muhamed Đakmić
#9821 Re: English Premier League
Pa ako treba Pellegriniju sezona, treba i Moyesu i MourinhuTheHound wrote:Imao je City daleko najjaci sastav i prosle godine pa nisu osvojili nista.Muhamed Đakmić wrote:1. City
2. United
3. Chelsea
4. Liverpool
Nisam stavio City na 1. i 2. mjesto iz razloga sto mislim da Pellegriniu treba bar jedna sezona da to sve poslozi iako bih i ja volio da City osvoji radi Dzeke ali mislim da ipak nece.
Dobili su jucer jednu od tih "tijesnih" utakmica, jedno od tezih gostovanja u sezoni.Mustang1 wrote:Ako mislis da ce ove godine sa Moyesom United dobijati one tijesne utakmice koje je Ferguson dobijao onda se varas !
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9822 Re: English Premier League
United će laganini pomesti sve protivnike.
-
todd_smith
#9823 Re: English Premier League
Nasmijao sam se 
- Muhamed Đakmić
#9824 Re: English Premier League
Hoće malo sutra.leet wrote:United će laganini pomesti sve protivnike.
Što ne radi fb ba?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9825 Re: English Premier League
Ne znam, meni radi.Muhamed Đakmić wrote:Hoće malo sutra.leet wrote:United će laganini pomesti sve protivnike.
Što ne radi fb ba?