Je li 'vako bilo Muha?

Znači i ovdje počeli SDA botovi onog primitivca Zildžića da ordiniraju?Banksy wrote:Ne nervira nas, već se bezze provaljuješ. BiH i cijela Jugoslavija je, nakon II sv. rata, imala veliku arhitekturu. Sramota je da to ne znaš, to je pitanje opće kulture. Neću ti držati časove, zarovi se sam.Ned071 wrote:Drago li je sto vas nervira, kukate za megagrađevinama iz 60-ih, korbizje bi ih se postidio...Banksy wrote:
Ovo je tema na kojoj se postavljaju slike starog Sarajeva,
Ako ti se ne sviđa ili te ne zanima, ne znam šta ćeš na njoj.
Sreca pa carsiju ne srusiste, a boba vam je falila... Sad bi oko vijecnice svrakino bilo...
Razaranje Čaršije smo ostavili vama.
I na ovoj temi ideš na ignore, pozdrav.
Skandalozno: Ko hoće da uništi ostatke Tašlihana kod hotela Evropa i nad njima gradi još jedan shopping centar?!
Komisija za zaštitu nacionalnih spomenika BiH je poništila odluku o proglašenju spomenika Tašlihan nacionalnim spomenikom i na taj način omogućila gradnju u neposrednoj blizini objekta Gazi Husrev-begovog bezistana u Sarajevu, nad ostacima Tašlihana.

sabina1 wrote:
Predivan kratki dokumentarac o povlačenju uskotračnih tramvaja sa sarajevskih ulica , na ovoj temi mislim da nije bio ali jeste na zeljeznice.net
sabina1 wrote:
Predivan kratki dokumentarac o povlačenju uskotračnih tramvaja sa sarajevskih ulica , na ovoj temi mislim da nije bio ali jeste na zeljeznice.net
Negdje blizu Vrbanja mosta.hrasno wrote:sabina1 wrote:
Predivan kratki dokumentarac o povlačenju uskotračnih tramvaja sa sarajevskih ulica , na ovoj temi mislim da nije bio ali jeste na zeljeznice.net![]()
Gdje se ova remiza nalazila ?
ako mislis na hangar tacno gdje je sad parking pored miljackehrasno wrote: Gdje se ova remiza nalazila ?

blecak wrote:Da malo proširimo vidike.
Upoznajmo svoju prošlost - SARAJEVO - njegov postanak i razvoj

blecak wrote:Da malo proširimo vidike.
Upoznajmo svoju prošlost - SARAJEVO - njegov postanak i razvoj