Takvih slučajeva je masa. Šta, što, kako... to samo oni znaju i trebaju znati.Xavier1 wrote: Mora biti neki razlog. Takve veze nisu uobicajene, a malo je sarmantnih poput Benija.
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MarlboroGold
#9801 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- beni-bu-man
#9802 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Iskreno me zaboli jel to OK ili neFudo387 wrote:Pa, nije ti to ok.beni-bu-man wrote: Pitam ja neku pokrivennu u busu "jel slobodno" kaze ona "meni vjera ne dozoljava da pored muskarca sjedim bla bla bla" reko ja njoj pa ustani i sjedi negdje drugo"jos ljeto na meni tetovaze od do, zamisli kako je otrcala u prednji dio busa
![]()
![]()
- MarlboroGold
#9803 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
beni-bu-man wrote: Pitam ja neku pokrivennu u busu "jel slobodno" kaze ona "meni vjera ne dozoljava da pored muskarca sjedim bla bla bla" reko ja njoj pa ustani i sjedi negdje drugo"jos ljeto na meni tetovaze od do, zamisli kako je otrcala u prednji dio busa
![]()
![]()
Jesi lud
-
Fudo387
#9804 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma znam.beni-bu-man wrote:Iskreno me zaboli jel to OK ili neFudo387 wrote:Pa, nije ti to ok.beni-bu-man wrote: Pitam ja neku pokrivennu u busu "jel slobodno" kaze ona "meni vjera ne dozoljava da pored muskarca sjedim bla bla bla" reko ja njoj pa ustani i sjedi negdje drugo"jos ljeto na meni tetovaze od do, zamisli kako je otrcala u prednji dio busa
![]()
![]()
Al’ nemoj to radit’, trebas biti fin.
To je maltretiranje nejaceg.
Da si nas’o nekog bradatog brudera sa dva metra preko ledja, onda ok.
- triconja
#9805 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Bolje bit jaran sa benijem nego da nisi, mores najebatMarlboroGold wrote:beni-bu-man wrote: Pitam ja neku pokrivennu u busu "jel slobodno" kaze ona "meni vjera ne dozoljava da pored muskarca sjedim bla bla bla" reko ja njoj pa ustani i sjedi negdje drugo"jos ljeto na meni tetovaze od do, zamisli kako je otrcala u prednji dio busa
![]()
![]()
Jesi lud
- MarlboroGold
#9806 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zato je on meni friend na PSN-u. Bolje ići na sigurnotriconja wrote:Bolje bit jaran sa benijem nego da nisi, mores najebatMarlboroGold wrote:beni-bu-man wrote: Pitam ja neku pokrivennu u busu "jel slobodno" kaze ona "meni vjera ne dozoljava da pored muskarca sjedim bla bla bla" reko ja njoj pa ustani i sjedi negdje drugo"jos ljeto na meni tetovaze od do, zamisli kako je otrcala u prednji dio busa
![]()
![]()
Jesi lud![]()
![]()
- beni-bu-man
#9807 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Sto je je maltretiranje nejaceg ako joj kazem da sjedne negdje drugo ako njezina vjera to nedozvoljava da sjedi pored muskraca ( fin mlad prespektivan kao ja ), ja joj ne bi nista uradio, samo bi sjeo pored i shutioFudo387 wrote:
Ma znam.
-
Hakiz
#9808 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Samo ako si pokriven. Moraš li biti žensko, to ne znam.triconja wrote:Bolje bit jaran sa benijem nego da nisi, mores najebatMarlboroGold wrote:beni-bu-man wrote: Pitam ja neku pokrivennu u busu "jel slobodno" kaze ona "meni vjera ne dozoljava da pored muskarca sjedim bla bla bla" reko ja njoj pa ustani i sjedi negdje drugo"jos ljeto na meni tetovaze od do, zamisli kako je otrcala u prednji dio busa
![]()
![]()
Jesi lud![]()
![]()
- triconja
#9809 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kad napravim instagram prvog cu njega dodatMarlboroGold wrote: Zato je on meni friend na PSN-u. Bolje ići na sigurno
-
Hakiz
#9810 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Možda se, jadna, uplašila šta bi ona uradila.beni-bu-man wrote:Sto je je maltretiranje nejaceg ako joj kazem da sjedne negdje drugo ako njezina vjera to nedozvoljava da sjedi pored muskraca ( fin mlad prespektivan kao ja ), ja joj ne bi nista uradio, samo bi sjeo pored i shutioFudo387 wrote:
Ma znam.
- beni-bu-man
#9811 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ma mogla je reci fino NE na moje pitanje i ja bi produzio dalje a ne s pricom meni moja vjera bla bla bla ....Hakiz wrote:Možda se, jadna, uplašila šta bi ona uradila.beni-bu-man wrote:Sto je je maltretiranje nejaceg ako joj kazem da sjedne negdje drugo ako njezina vjera to nedozvoljava da sjedi pored muskraca ( fin mlad prespektivan kao ja ), ja joj ne bi nista uradio, samo bi sjeo pored i shutioFudo387 wrote:
Ma znam.
-
Fudo387
#9812 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne dozvoljava joj, i ti umjesto da je zastitis u nekoj slicnoj situaciji, glumis mangupa a sam znas da je to bezveze.beni-bu-man wrote:Sto je je maltretiranje nejaceg ako joj kazem da sjedne negdje drugo ako njezina vjera to nedozvoljava da sjedi pored muskraca ( fin mlad prespektivan kao ja ), ja joj ne bi nista uradio, samo bi sjeo pored i shutioFudo387 wrote:
Ma znam.
Ja k’o sto postujem tebe da zivis kako se tebi svidja, postujem i njen izbor.
Rek’o bih joj, ok, nema problema i stajao ako nema drugog mjesta.
- Xavier1
#9813 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
MarlboroGold wrote:Takvih slučajeva je masa. Šta, što, kako... to samo oni znaju i trebaju znati.Xavier1 wrote: Mora biti neki razlog. Takve veze nisu uobicajene, a malo je sarmantnih poput Benija.
- triconja
#9814 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Koja je to vjera bolan?Fudo387 wrote:Ne dozvoljava joj, i ti umjesto da je zastitis u nekoj slicnoj situaciji, glumis mangupa a sam znas da je to bezveze.beni-bu-man wrote:Sto je je maltretiranje nejaceg ako joj kazem da sjedne negdje drugo ako njezina vjera to nedozvoljava da sjedi pored muskraca ( fin mlad prespektivan kao ja ), ja joj ne bi nista uradio, samo bi sjeo pored i shutioFudo387 wrote:
Ma znam.
- beni-bu-man
#9815 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Selam alejk imal pivitriconja wrote: Koja je to vjera bolan?
-
Hakiz
#9816 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Htio sam reći kada te je vidjela mladog, perspektivnog i istetoviranog, nešto je zagolicalo, osjetila je trnce, pa se uplašila da se neće moći kontrolisati i počela se vaditi na vjeru. I kada joj ti reče svoje, pronašla je izlaz u bijegu ne od tebe, nego od svojih osjećaja.beni-bu-man wrote:ma mogla je reci fino NE na moje pitanje i ja bi produzio dalje a ne s pricom meni moja vjera bla bla bla ....Hakiz wrote:
Možda se, jadna, uplašila šta bi ona uradila.
Trebao si krenuti za njom. Ko zna, možda bi sada na forumu bio Smrčkova uzdanica
-
Hakiz
#9817 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Sa druge strane, autobus je u Sarajevu, nije džamija u Rijadu. Prazno mjesto, sjedneš. Ni ja ne volim kada mi je nečija glava u gužvi na 5 cm od moje, ali to je cijena korištenja gradskog prevoza.triconja wrote:Koja je to vjera bolan?Fudo387 wrote:
Ne dozvoljava joj, i ti umjesto da je zastitis u nekoj slicnoj situaciji, glumis mangupa a sam znas da je to bezveze.
-
Fudo387
#9818 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nebitno koja.triconja wrote: Koja je to vjera bolan?
I ne krevelji se bezveze, matere ti.
- beni-bu-man
#9819 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
neam ja sta glumit mangupa ja jesam mangupFudo387 wrote:Ne dozvoljava joj, i ti umjesto da je zastitis u nekoj slicnoj situaciji, glumis mangupa a sam znas da je to bezveze.beni-bu-man wrote:Sto je je maltretiranje nejaceg ako joj kazem da sjedne negdje drugo ako njezina vjera to nedozvoljava da sjedi pored muskraca ( fin mlad prespektivan kao ja ), ja joj ne bi nista uradio, samo bi sjeo pored i shutioFudo387 wrote:
Ma znam.
neam ja nju sta stiti nju allah dragi stiti
moje slatke nogice su imale potrebu da se malo odmore pa sam bio prinudjen da sjednem
-
Fudo387
#9820 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Dobro, ti si mangup.
- beni-bu-man
#9821 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
U pravu si, ona nije mogla odoliti mom zmijskom tijelu pa se morala nekako vaditi da se ne bih grijesilaHakiz wrote:Htio sam reći kada te je vidjela mladog, perspektivnog i istetoviranog, nešto je zagolicalo, osjetila je trnce, pa se uplašila da se neće moći kontrolisati i počela se vaditi na vjeru. I kada joj ti reče svoje, pronašla je izlaz u bijegu ne od tebe, nego od svojih osjećaja.beni-bu-man wrote:ma mogla je reci fino NE na moje pitanje i ja bi produzio dalje a ne s pricom meni moja vjera bla bla bla ....Hakiz wrote:
Možda se, jadna, uplašila šta bi ona uradila.
Trebao si krenuti za njom. Ko zna, možda bi sada na forumu bio Smrčkova uzdanica
-
Hakiz
#9822 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Konačno se razumjesmo 
- beni-bu-man
#9823 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
i po molimFudo387 wrote:Dobro, ti si mangup.
150kg nije to malo
-
Fudo387
#9824 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ziv i zdrav bio.beni-bu-man wrote:i po molimFudo387 wrote:Dobro, ti si mangup.
150kg nije to malo
-
Hakiz
#9825 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ja bih rekao da je i previše.