raoul duke wrote:
Ne mozes ti to objasniti nekome ko je indoktriniran od malena.
Da nije bilo politike otvorenih ruku prema imigrantima od Clintonovih kako bi opravdali sranje u Bosni, kurac bi jez sad ukivao Hillary u nebesa i kmecao sto nema predsjednicu umjesto predsjednika..
Ne lupetaj djecace. Ja docekao i zavrsio rat u Sarajevu. Ti si bio u pelenama, rata se ne ni sjecas, je li tako? Dosao u Ameriku tako sto sam dobio stipendiju, godinama nakon rata. Papire stekao radnom dozvolom, znaci radom. Dok sam ja isao u skolu ti si dangubio gledajuci Arrivalse, i to je ono sto te boli, je li tako? Naravno da je tako.
Znaci nikakva izbjeglica. I kad smo kod toga, misonja mali, treba da te je stid sprdati se sa necijim izbjeglistvom.
Boli me kita za Hillary i nikad je nisam okivao u nebesa. I tu lupetas, lazljivi djecace. No u odnosu na Trumpa Hillary je svakom ko nije glup, bogotac. No ono "glup" je kljucna rijec.
raoul duke wrote:
Zapravo nekolicini imigranata na ovoj temi nema smisla bilo sta objasnjavati, njihov stav je jasan.
Mislim da ih najvise boli to sto oni nikad nece biti Ameri, nego ce ih uvijek tamo vecina gledati kao jadne izbjeglice sa Balkana. To je sustina njihovog kmecanja, Trump na stranu..

Jedina sustina ovdje su zalosni kompleksi zivotno neostvarenih pacenika kojima jedinu srecu predstavlja uzurpiranje tema koje ih se ne doticu. Koliko god ti tarlaho po forumu neces promjeniti ono sto vidis oko sebe kad ugasis kompjuter. Zato psst.