Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hoces da ti ja kazem? ma znas ti odlicno odgovor o tvom moralu!
Dragi g. hrasno38,
Post koji ste mi poslali je moj post kojeg sam ja slucajno na pogresnu temu stavio. Nisam nista rekao. Vi ste dosticnog forumasa citirali i rekli mu da ima mentalne probleme. I zbog vase nevaspitanosti sam vam i prijavio post.
Lijep pozdrav.
Ajde nadji gdje sam ja napisao da ima mentalne probleme???? mozda lijekovi za gastritis! sto se bez veze provaljujes i mijesas u nesto sto ti nije posao a pored toga niko ti se nije obratio.
BHF_Manijak wrote:Okrece se na zajebanciju, da se kojim salucajem desila situacija sa FK Zeljeznicarom, ovdje bi dosad bile 3 stranice kvalitetnog onanisanja o krimogenim hobotnicama, crnim torbama, neregularnsti i slicno...
Rekoh davno, za neke je vjecno win-win situacija, umiju sto jest jest.
To ti je tebra zajebacija od muke i poslije provog lošeg rezultata će Feningu da jebu mater. Kao što su mu govorili da je debil što ne kupuje utakmice kad je Valjić skidao ljiljane .
Fakat Fening ima fetiš za vodu, sali onu čašu u par minuta .
Kaže što je pjevo-pjevo je, sad će da svira klavir
Šta je rekoh sinoć nije se dugo čekalo, doduše ne jebu mu mater još, čekaju utorak za potpunu ofanzivu . Neki stidno neki traže da odstupi .
Gusztav wrote:Ćelavi kladioničar je obećao jedno "drugo" Sarajevo na proleće....sabur pitari, proleće stiže tek za 9 dana, 21.marta...znači nije sve izgubljeno
Pa ispunio je obećanje,samo što je to drugo Sarajevo duplo gore nego jesenas.
Gusztav wrote:Ćelavi kladioničar je obećao jedno "drugo" Sarajevo na proleće....sabur pitari, proleće stiže tek za 9 dana, 21.marta...znači nije sve izgubljeno
Pa ispunio je obećanje,samo što je to drugo Sarajevo duplo gore nego jesenas.
Neznam šta je problem, igraju dopadljiv nogomet sa puno golova, golove postižu uglavnom iz nemogućih, pardon nedozvoljenih pozicija. Čista perverzija
ganjeta wrote:
Šta je rekoh sinoć nije se dugo čekalo, doduše ne jebu mu mater još, čekaju utorak za potpunu ofanzivu . Neki stidno neki traže da odstupi .
Pitaj burazera sta sam mu sinoc napisao na Facebooku!
nebitan lik wrote:
Koja svaka? Ove sto su ispod nas ocigledno imaju gore igrace,a ove iznad nas imaju bolje. Cak i neke ispod nas trenutno imaju bolji kadar od nas.
A prije samo 10 dana...
nebitan lik wrote:
Fala bogu dragom da taj Stevanovic nije dosao,Harba,Deni su za njega igracine, a Emerson je bolji igrac od ovih njihovih pojacanja
nebitan lik wrote:
Koja svaka? Ove sto su ispod nas ocigledno imaju gore igrace,a ove iznad nas imaju bolje. Cak i neke ispod nas trenutno imaju bolji kadar od nas.
A prije samo 10 dana...
nebitan lik wrote:
Fala bogu dragom da taj Stevanovic nije dosao,Harba,Deni su za njega igracine, a Emerson je bolji igrac od ovih njihovih pojacanja
..i onda neko napiše kako na forumu ss.ba pišu samo nezrela djeca, a kao ovdje na ovom forumu su "ozbiljni ljudi", hahahaha...da pukneš od smijeha