Crnogorska policija sukobila se danas sa grupom demonstranata koji su pokušali probiti policijski kordon kod zgrade Vlade u Podgorici.
Oni su najavili da će tražiti smjenu aktuelne vlasti, po uzoru na događanja u Bosni i Hercegovini.
PROTESTI!!! - aktuelnosti
- Drvosjeca iz Dejcica
#9801 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Dobro reće Damir Nikšić...internacionalizirat ćemo ovo.
-
emmir1
#9802 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Zaista je bilo bisera i u svemu sam se i nasmijao.
Zabranjeni forum na Pinku mi je bio kao Nadrealisti.
Onaj performans pređite na našu stranu , onda Bakir i Zara pa onaj mali od betona što ga je 8 policajaca uništavalo.
Ali bez konkurencije je Širanović na pres konferenciji kada maše papirom , evo vam dokaz da sam samo ja i samo ja jedini organizator svega ovoga.
Ono šok i nevjerica.
Dečko ili je hrabar ili samo glup.
Popaljeno par gradova a on maše papirom i dokazuje da je samo on organizator.
Zabranjeni forum na Pinku mi je bio kao Nadrealisti.
Onaj performans pređite na našu stranu , onda Bakir i Zara pa onaj mali od betona što ga je 8 policajaca uništavalo.
Ali bez konkurencije je Širanović na pres konferenciji kada maše papirom , evo vam dokaz da sam samo ja i samo ja jedini organizator svega ovoga.
Ono šok i nevjerica.
Dečko ili je hrabar ili samo glup.
Popaljeno par gradova a on maše papirom i dokazuje da je samo on organizator.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#9803 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ova je meni jaČaJanjicar wrote:

- spreca
#9804 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
druga sa lijeva je najboljadamskot wrote:ZELIM KUPITI JEDNU OD OVIH SLIKA ..Senf wrote:
![]()
DA LI JE BOSANAC SLIKAO I KAKO GA MOGU KONTAKTIRATI ?
- damskot
#9805 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
druga sa lijeva je najboljaspreca wrote: ZELIM KUPITI JEDNU OD OVIH SLIKA ..
DA LI JE BOSANAC SLIKAO I KAKO GA MOGU KONTAKTIRATI ?
Edit: Nije , ali vec sam je mazno i izradio
Last edited by damskot on 19/02/2014 13:10, edited 1 time in total.
- animus
#9806 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ovaj Bajramovic bi trebao da leti 20-og kad im bude skupstina, ali mislim da ce ga SDP braniti svim sredstvima.Djubre prodano, pravi predstavnik BH socijaldemokratije.Janjicar wrote:To se uvijek predpostavljalo ali eto sad je i javno obznanjeno... Sto mi Bajramovic protestvovao kad ima 3,5 milja platu... Nije budalapici wrote:dopisi od sindikata na oglasnim tablama da se ne izlazi na proteste...et toliko o sindikalista, produžena ruka klero-fHašista...
- Janjicar
#9807 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
@pici nije ni ta losa
kako god uvijek najebe onaj donji 
-
NeenaSa
#9808 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Bozanstvena koMendija.Senf wrote:Slike protesta od strane klix-a:
Slike protesta od strane Avaza:
![]()
![]()
![]()
![]()
Fali; Padaj silo i nepravdo!
P.S.
Tokom rata i poslije je vazila/e floskula/e ; "Ruka ruku mije" oli "Para vrti, gdje burgija nece."
Dokle ? Pitanje svih pitanja.
-
Vanzemaljac1981
#9809 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ne znam za koga radis, i iz koje rupe si izasao, ali ako stvarno mislis da je Dayton najveci problem u Bosni danas, i ako mislis da je RS najveci problem danas, izadji na ulicu i reci to ljudima.Jedaj wrote:POSLANICIMA PREDSTAVNIČKOG DOMA I DOMA NARODA PARLAMENTARNE SKUPŠTINE BiH, DEL. EU u BiH, OHR u BiH!
Bla Bla Bla
Gluposti gluposti gluposti
Podvale Podvale Podvale
Hajde momcino, izadji pa im reci da njihova glad nije najveci problem, vec onaj drugi entitet. Imam osjecaj da bi te barem tri sake zahvatile, jer je narodu takve retorike puna cuna.
- Janjicar
#9810 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Hadžihafizbegović poručio Dodiku: Sve nas možeš povući za donji ekstremitet!
- O'zone
- Globalni moderator
#9811 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ovo ispred Higijenskog je danas bilo tužno. Hoće ljudi između sebe da se hvataju za vratove jer jedni traže blokadu drugi deblokadu ulice jedni bi odmah na plenum i ako je najavljen za 17:30
200 prisutnih optimistična procjena.
Od BBI centra prema gradu idila. Hiljade i hiljade ljudi, evo BBI Centar pun ko u stara dobra vremena.
Svaka čast Novom Sadu pa i Podgorici
Od BBI centra prema gradu idila. Hiljade i hiljade ljudi, evo BBI Centar pun ko u stara dobra vremena.
Svaka čast Novom Sadu pa i Podgorici
-
MiMi2_34
#9812 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Ma ništa nećemo dobiti od protesta... Okreću se da vide šta narod hoće samo kada nešto izgube... Automobil, ili fotelju, kada se gađa zgrada Vlade i slično... Propalitet
- shibonja
- Adenium
#9814 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
VI ŠTO PO VAZDAN SJEDITE KUĆI I KOMENTARIŠETE NA OVOM FORUMU O PROTESTIMA, MOŽETE, A NE IZLAZITE NA PROTEST DA DATE SVOJ DOPRINOS, JER SVI OVI LJUDI ŠTO SU NA PROTESTU BORE SE I ZA VAS, ZA VAŠU DJECU GOSPODO, ZA NAŠU DOMOVINU BOSNU I HERCEGOVINU, I VI STE ZA MENE DUŠMANI OVOG NARODA, KAO I POLITIČARSKA MAFIJA .
- O'zone
- Globalni moderator
#9815 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Tako jeAdenium wrote:VI ŠTO PO VAZDAN SJEDITE KUĆI I KOMENTARIŠETE NA OVOM FORUMU O PROTESTIMA, MOŽETE, A NE IZLAZITE NA PROTEST DA DATE SVOJ DOPRINOS, JER SVI OVI LJUDI ŠTO SU NA PROTESTU BORE SE I ZA VAS, ZA VAŠU DJECU GOSPODO, ZA NAŠU DOMOVINU BOSNU I HERCEGOVINU, I VI STE ZA MENE DUŠMANI OVOG NARODA, KAO I POLITIČARSKA MAFIJA .
- Država
#9816 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Nek' idu pred AVAZ-ov toranj, ja ću im se iste sekunde pridružiti...Adenium wrote:VI ŠTO PO VAZDAN SJEDITE KUĆI I KOMENTARIŠETE NA OVOM FORUMU O PROTESTIMA, MOŽETE, A NE IZLAZITE NA PROTEST DA DATE SVOJ DOPRINOS, JER SVI OVI LJUDI ŠTO SU NA PROTESTU BORE SE I ZA VAS, ZA VAŠU DJECU GOSPODO, ZA NAŠU DOMOVINU BOSNU I HERCEGOVINU, I VI STE ZA MENE DUŠMANI OVOG NARODA, KAO I POLITIČARSKA MAFIJA .
-
emmir1
#9817 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Eno Feriha dole veže žute trake , nije loša .
Dao bih joj i ja da mi zaveže traku
-
hellue
#9818 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Sta je ovo ba
-
emmir1
#9819 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Adenium wrote:VI ŠTO PO VAZDAN SJEDITE KUĆI I KOMENTARIŠETE NA OVOM FORUMU O PROTESTIMA, MOŽETE, A NE IZLAZITE NA PROTEST DA DATE SVOJ DOPRINOS, JER SVI OVI LJUDI ŠTO SU NA PROTESTU BORE SE I ZA VAS, ZA VAŠU DJECU GOSPODO, ZA NAŠU DOMOVINU BOSNU I HERCEGOVINU, I VI STE ZA MENE DUŠMANI OVOG NARODA, KAO I POLITIČARSKA MAFIJA .
Kada prestanu blokirati glavnu ulicu od jutra do mraka pridružit ću se.
Ne želim da učestvujem u maltretiranju građana od strane 200 ljudi , na protestima sam bio 3 dana i iste podržavam.
Razumijem da se ulice blokiraju na sat vremena ,ali svaki dan od jutra do mraka nije ništa drugo do maltretiranje i stvaranje neugodnosti građanima.
- Adenium
#9820 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
To je ta mafijaška i seljacka politika, krivi ovi, krivi oni, organizovali ovi, organizovali oni . To postaje tako plitko i smiješno da je to nevjerovatno, j..o vas Avaz i Fahrudin kriminalac
A gdje je ono ključno; A KO JE POKRAO NAROD ?
RAZMIŠLJAJTE SVOJOM GLAVOM, A NE DA DRUGI RAZMIŠLJAJU ZA VAS, DEGENERICI !
A gdje je ono ključno; A KO JE POKRAO NAROD ?
RAZMIŠLJAJTE SVOJOM GLAVOM, A NE DA DRUGI RAZMIŠLJAJU ZA VAS, DEGENERICI !
Last edited by Adenium on 15/02/2014 16:44, edited 1 time in total.
-
hellue
#9821 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Zavezati ruke iz ledja i gang bangemmir1 wrote:Eno Feriha dole veže žute trake , nije loša .
-
udar 99
#9822 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
sto se zalite ? pa nije cijeli grad blokiran , uglavnom reakcije na Bosansko proljece ili rEvoluciju su pozitivni
ali i informacija da se kupuje 10 000 gumenih metaka
gadovi korumpirani !
( sumnja se na Izetbegovica , on je zatrazio gumene metke i vodene topove od "nase drage EU"!)
http://revolution-news.com/bosnia-and-h ... they-want/
ali i informacija da se kupuje 10 000 gumenih metaka
gadovi korumpirani !
( sumnja se na Izetbegovica , on je zatrazio gumene metke i vodene topove od "nase drage EU"!)
http://revolution-news.com/bosnia-and-h ... they-want/
-
de balzac
#9823 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
Prvo moraš "preći na njenu stranu"emmir1 wrote:Eno Feriha dole veže žute trake , nije loša .
-
hellue
#9824 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
I da sutra Radoncic napise u Avazu kako je taj narod uz njega, nema jebene sanse da to sebi priustim uz duzno postovanje prema ljudima koji opravdano demonstrirajuAdenium wrote:VI ŠTO PO VAZDAN SJEDITE KUĆI I KOMENTARIŠETE NA OVOM FORUMU O PROTESTIMA, MOŽETE, A NE IZLAZITE NA PROTEST DA DATE SVOJ DOPRINOS, JER SVI OVI LJUDI ŠTO SU NA PROTESTU BORE SE I ZA VAS, ZA VAŠU DJECU GOSPODO, ZA NAŠU DOMOVINU BOSNU I HERCEGOVINU, I VI STE ZA MENE DUŠMANI OVOG NARODA, KAO I POLITIČARSKA MAFIJA .
-
mefistofilis
#9825 Re: PROTESTI!!! - aktuelnosti
ma raZUMIM ja tebe ali moje pitanje je bilo pitanje dihotomnih stavki i odgovor na takvu vrstu pitanja moze glasiti da/ne; slazem se/ne slazem se; tacno/netacnoL u c i f e r wrote:ili ti nisi kadar razumiti moj odgovor?atorniji putnik wrote: prosipas pamet po forumu a ne znas ni na pitanje odgovoriti
Svedski kao moguci odgovor ne postoji