Oplodio ti je stIVIja dok se slipaoPrtiBeeGee wrote:Dzeko te plodialmir1977 wrote:Realno, dogodine borba za 4. mjesto opet.
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
almir1977
#9801 Re: Liverpool FC
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#9802 Re: Liverpool FC
Pa jbt. led ja vam podrsku dajem za iducu sezonu a vi neprijateljski nastrokeni. Ozbiljno kazem, sljedeca sezona je vasPrtiBeeGee wrote:Koje takmicenje igrate sljedece sezone????Picajzla wrote:Iduca sezona je vasa, bez brige
- Gandalf
- Gandalf
#9804 Re: Liverpool FC
jbt, ja padobranaca na temi, ja fazona iz osnovne škole, stvarno niđe veze, da je to bar nešto duhovito, neka zeza, nešto vrijedno pomena, obične djetinjarije, stvarno bih se stidio da ovako trolam, zamolio bih moderaciju da malo posjeti ovu temu
-
Mustang1
#9805 Re: Liverpool FC
Klasinoc trolanje ali ne mogu ga banovati zbog toga ili mogu ? 
- MyTao
#9806 Re: Liverpool FC
na trolanje samo odgovoriti sa -20 
- Picajzla
#9807 Re: Liverpool FC
Sta to znaci, 20 godina bez tituleMyTao wrote:na trolanje samo odgovoriti sa -20
- MyTao
#9808 Re: Liverpool FC
Picajzla wrote:Sta to znaci, 20 godina bez tituleMyTao wrote:na trolanje samo odgovoriti sa -20
hahahahahahahahaha aaaa hh aaa a
- Picajzla
#9809 Re: Liverpool FC
Sljedece sezone uzimateMyTao wrote:Picajzla wrote:Sta to znaci, 20 godina bez tituleMyTao wrote:na trolanje samo odgovoriti sa -20
hahahahahahahahaha aaaa hh aaa a
Sad ozbiljno, bili ste blizu ali neiskustvo je ucinilo svoje jer sve ove godine niste bili u vrhu i valjda su se prepali kad se liga lomila. Iskreno mislim da ste vise zbog konkurenata bili u poziciji da se borite za titulu (da ne bude zabune i prije ste se borili za titulu a li je to trajalo do 5-6 kola i onda ste pravili ekipu za sljedecu sezonu
- MyTao
#9810 Re: Liverpool FC
Morat cu postati navijac United-a samo da bi mogao gledati u buducnost kao oni... sve unaprijed znaju.
Dobro prosle sezone nisu pogodili nikako, mada su do zadnjeg kola tvrdili da ce United zavrsiti iznad Liverpoola... ali ti to ne moze zaustaviti njih da opet gledaju u buducnost i gataju.
Dobro prosle sezone nisu pogodili nikako, mada su do zadnjeg kola tvrdili da ce United zavrsiti iznad Liverpoola... ali ti to ne moze zaustaviti njih da opet gledaju u buducnost i gataju.
- Picajzla
#9811 Re: Liverpool FC
Historia est magistra vitae !MyTao wrote:Morat cu postati navijac United-a samo da bi mogao gledati u buducnost kao oni... sve unaprijed znaju.
Onaj ko ne nauci nista iz proslosti, osudjen je ponavljati je pa tako i vi. Svake godine isto i nikad da naucite
-
Mustang1
#9812 Re: Liverpool FC
Sve je to OK ali zaboravljas da upravo vi nemate onoga koji vam je donio tu historiju ! Koja je razlika u ekipi ove i prosle sezone a koja u rezultatu ? Sljedecu sezonu ako ne uspijete dovesti neke igrace i ne izborite bar LP propast cete gore od Liverpoola posljednjih sezona jer Liverpool je imao promasaja raznih ali nije bio u situaciji da ga napusti covjek koji mu je donio toliko uspjeha nego su nasli takvog covjeka i krenuli lagano ali uspon je bio brzi nego se ocekivalo .. Sad Liverpool ima mamac za dovodjenje igraca dok ce United dovoditi Shawa i slicne engleze jer sa strane ce ih mnogi izbjegavati zbog LP kao sto su Liverpool dugo vremena
- Picajzla
#9813 Re: Liverpool FC
Pa sta to tacno Liverpool ima kao mamac za dovodjenje igraca. Ako mislis to ssto su se plasirali u LP nakon toliko godina onda to mozete okaciti macku o rep jer sto bi se reklo una hirunda non facit ver ili ti ga jedna lasta ne cini proljece. Kad uvezu 4-5 godina u LP i kad budustizali tamo barem do cetvrtfinala i ne budu samo na izletu u LP onda mozete govoriti da imate mamac za dovodjenje igraca a ovako je to tanko i nema tu mamca. Nemoj da vas iznenadi ako vam Suarez kidne iako je skoro potpisao ugovor a i bas me zanima koga ce to Liverpool dovesti, pogotovo me zanimaju imena van Engleske jer kako ti kazes United samo moze Engleze dovoditi dok Liverpool ima "mamac" za Evropske igrace,
Sto se tice Uniteda, ovo je vjerovatno najveca tranzicija u klupskoj historiji i mogao se ocekivati pad ali da taj pad traje dugo kao Liverpoolov, tesko. Predugo je United dominirao da tek tako padne. Veliki je to brend i sljedece sezone su ponovo u LP jbg. ne moze se SAF zamijeniti preko noci. Pa pogledaj i igrace Liverpula nista bolji od igraca Uniteda kad ih gledas pojedinacno, ali kao tim dosta kompaktniji ove sezone i otud rezultati. Znaci potreban je bolji trener od one ublehe i par igraca i LP zagarantovana.
Sto se tice Uniteda, ovo je vjerovatno najveca tranzicija u klupskoj historiji i mogao se ocekivati pad ali da taj pad traje dugo kao Liverpoolov, tesko. Predugo je United dominirao da tek tako padne. Veliki je to brend i sljedece sezone su ponovo u LP jbg. ne moze se SAF zamijeniti preko noci. Pa pogledaj i igrace Liverpula nista bolji od igraca Uniteda kad ih gledas pojedinacno, ali kao tim dosta kompaktniji ove sezone i otud rezultati. Znaci potreban je bolji trener od one ublehe i par igraca i LP zagarantovana.
-
Mustang1
#9814 Re: Liverpool FC
Hajd eto vidjet cemo od prelaznog roka pa do kraja sezone ..Ja sam siguran da Suarez nece ici jer je zavolio grad,klub i navijace sto se vidi po njegovim reakcijama u zadnje vrijeme ..
A Unitedu ide skoro citava prva postava ( ne znam ko sve ali cini mi se da citava zadnja linija ode) a Van Persie vise ne igra nego sto igra ... A treba racunati i da se ne smije previse potrositi da se ne dobije kazna ..
A Unitedu ide skoro citava prva postava ( ne znam ko sve ali cini mi se da citava zadnja linija ode) a Van Persie vise ne igra nego sto igra ... A treba racunati i da se ne smije previse potrositi da se ne dobije kazna ..
-
todd_smith
#9815 Re: Liverpool FC
Pullis trener godine. Zvanicno.
- Jack Be Nimble
#9816 Re: Liverpool FC
Sljedece sezona je definitivno Chelzijeva, Sitijeva, ako bi kojim slucajem se neko cudo desilo i Wegner potrosio koji dinar mozda i Arsenal a Liverpool iza njih. Sve zavisi od prelaznog roka i ako odrade dobar posao u vezi odbrane mogli bi ici rame uz rame sa Rusima i Arapima.
- Picajzla
#9817 Re: Liverpool FC
Ma i Murinjo je procitan, ako ne promijeni nacin u postavci igre i ako bude i dalje onako defanzivan, tesko.Jack Be Nimble wrote:Sljedece sezona je definitivno Chelzijeva, Sitijeva, ako bi kojim slucajem se neko cudo desilo i Wegner potrosio koji dinar mozda i Arsenal a Liverpool iza njih. Sve zavisi od prelaznog roka i ako odrade dobar posao u vezi odbrane mogli bi ici rame uz rame sa Rusima i Arapima.
I Celzi je pun starudija, pogotovo u odbrani.
- PrtiBeeGee
#9818 Re: Liverpool FC
Opet kanalizacija nanijela govana na temu Liverpool-aPicajzla wrote:Sta to znaci, 20 godina bez tituleMyTao wrote:na trolanje samo odgovoriti sa -20
-
Mustang1
#9819 Re: Liverpool FC
Negdje pise Rodgers a negdje Pulis trener godine 
-
todd_smith
#9820 Re: Liverpool FC
Mustang1 wrote:Negdje pise Rodgers a negdje Pulis trener godine
Tony Pulis is Premier League manager of the year (voted for by LMA, ie fellow managers)
The overall LMA Manager of the Year* is ....... Brendan Rodgers (*Across all four divisions, voted for by all the managers)
- Jack Be Nimble
#9821 Re: Liverpool FC
Sta je procitano? Nema se tu sta citati. Nema nista lose sto je defanzivan i to je dobra postavka ako imas igrace i nacin da njima uvalis disciplinu 90+ minuta kao sto on moze. Tu se stvarno nema sta citati nego da sjedis i cupas sebi kosu sto imas 90% posjed lopte a nemozes da pridjes 16tercu i opet izgubis. Liverpulci bi dali oba burgera da su mogli imati 10% Chelzijeve odbrane, a takodjer bi Chelzi dao bubrege za Liverpulin napad. I tu je City koji je imao sve i trenera kome je trebalo vremena da se navikne na novu ligu i nakraju osvoji.Picajzla wrote:Ma i Murinjo je procitan, ako ne promijeni nacin u postavci igre i ako bude i dalje onako defanzivan, tesko.Jack Be Nimble wrote:Sljedece sezona je definitivno Chelzijeva, Sitijeva, ako bi kojim slucajem se neko cudo desilo i Wegner potrosio koji dinar mozda i Arsenal a Liverpool iza njih. Sve zavisi od prelaznog roka i ako odrade dobar posao u vezi odbrane mogli bi ici rame uz rame sa Rusima i Arapima.
I Celzi je pun starudija, pogotovo u odbrani.
Jedini problem Liverpulu a pogotovo Citiju sljedece sezone je FFP. To ih se ne tice sljedece sezone u LP ali do sljedeceg ljeta 2015 moraju skontati kako smanjiti dug od 90milona (mozda grijesim u brojevima) kojeg trenutno imaju.
- MyTao
#9822 Re: Liverpool FC
Brandon Rodgers proglasen menagerom godine. Prvi put da Liverpool-ov menager pobjedu ovu nagradu od kako se pocela dodjeljivati u 1994.
-
almir1977
#9823 Re: Liverpool FC
Tamam da iskoristite onaj otvoreni autobus što ste zaganjali prije par hefti 
- MyTao
#9824 Re: Liverpool FC
almir1977 wrote:Tamam da iskoristite onaj otvoreni autobus što ste zaganjali prije par hefti
- Charuga
- Globalni moderator
#9825 Re: Liverpool FC
Jednom sam ti izbrisao isti post, drugi put te upozoravam a ako ponoviš još jednom ide odmor.PrtiBeeGee wrote:Opet kanalizacija nanijela govana na temu Liverpool-aAl haman da ima neki novi prasak kazu pere i na -20 ... I da, mozel mi bilo ko reci na ovom forumu koje natjecanje igra United sljedece godine
????????